πυρετός το Σαββατόβραδο!!... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 15 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 220
    Banned
    Quote Originally Posted by noumac View Post
    για όλα τα σαββατα που φτασαμε στην καταστροφή φταινε οι γκομενες... οι πρωην και οι επομενες ανωνυμες και επωνυμες και γενικως

https://www.youtube.com/watch?v=kxbmu0DD1tM
    χαχαχαχα... και οι γκομενοι!!! ..;)

Φλερ οπου νερο και "καημος" εχω ιχθυ στον χαρτη μου, πολυ νταλκας βρε παιδι μου και αργη να προχωρησω...
    Ρεα ενω εχω κοντρολαρει επιθυμια διαθεση προσβαση, βαθια μεσα μου νιωθω οτι ελοχευει αυτη η τελετουργια ακομη, ξεκιναω για κανα 2 και μετα φτανω στα 5...φτου
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Δεν υπάρχει άνθρωπος που είναι το άλλο σου μισό γιατί οι άνθρωποι που μπορούν να γίνουν κάτι τέτοιο είναι αρκετοί.

Senior Member
    Τι έχουμε εδώ???Νέο Θέμα??
    Elis είσαι μεγάλη μορφή!Σε πάω γιατί βγάζεις μία ειλικρινή αθωότητα ρε φίλε!
    Σάββατο???Σήμερα ακύρωσα έξοδο,δε σφάξανε!Δευτέρες,Τετάρτες,� �έμπτες οι αγαπημένες μου μέρες!Και Κυριακή δεν χαλιέμαι!Άλλωστε όταν έρχεται η Δευτέρα για δουλειά έχω χαρά!Να ακούτε την Fleur πάντα!Έχει περάσει από πολλές ασθένειες και ..ξέρει!!!Χα χα!!!
    Καλησπέρες!!

**CC είμαι Υδροχόος!Καλό ή κακό??

Banned
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Δεν σου τα στερεις, σε προστατευεις απο καποια ηδη βιωμενα σεναρια που τελικα δεν σε οδηγησαν καπου καλυτερα. Καλη δεν ειναι και αυτη η οπτικη?
    Να το γυρισω σε μπινελικια που μας καταντησαν "ζωντανους νεκρους" ???
    ε ναι τι σκατα δηθενπίνουμε ...χωρις μπινελίκια θα την βγαλουμε??

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Φλερ οπου νερο και "καημος" εχω ιχθυ στον χαρτη μου, πολυ νταλκας βρε παιδι μου και αργη να προχωρησω...
    Ρεα ενω εχω κοντρολαρει επιθυμια διαθεση προσβαση, βαθια μεσα μου νιωθω οτι ελοχευει αυτη η τελετουργια ακομη, ξεκιναω για κανα 2 και μετα φτανω στα 5...φτου
    Εμένα μου λες;;;; Δράμα, Παξινού, πιάνω πατώματα σε φασεις...αλλα ενταξει..με εχω μαθει τοσα χρονια. αν με πιασει συντομα και το εφεξορ θα ειμαι σαν φυσιολογικος ανθρωπος σχεδον....

Banned
    ωρε συζητηση που ανοιξατε σαββατιάτικα :)

αποψε δεν θα βγω στους δρομους στα ονειρα μου θα σε ψαξω

https://www.youtube.com/watch?v=W8FzIIkHfy0

Δε ξερω... Φλερ αυτο το κομματι -εξιδανικευση- το μελετησα, ψυχολογια αρθρα κτλ κτλ, το ριξα ενα διαστημα στην Βαμβουνακη, αλλά ειναι κατι σαν φασμα ονειρικο που ολο απλωνω χερι να το αγγιξω. Ευτυχως που μου συμβαινει σπανια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by tak71 View Post
    Δεν υπάρχει άνθρωπος που είναι το άλλο σου μισό γιατί οι άνθρωποι που μπορούν να γίνουν κάτι τέτοιο είναι αρκετοί.
    σωστό..αλλά όλοι την εχουμε περασει αυτή τη φαση που λες "ναι ρε σκεφτομαστε το ιδιο. κολλαμε τελεια"

Αν αρχισω τα μπινελικια δε σταματαω... αλλα πρεπει να χω χτυπησει κοκκινο... δλδ τερμα, πως το λεν...
    αν και μετα με πιανει αυτο το ιχθυακο κ λεω- κριμα μωρε ανθρωποι ειμαστε ολοι σφαλματα κανουμε- αυτο μπορω να πω μεγα λαθος μου.
    Στην υγεια του λοιπον, νοητικο σφηνακι τεκιλα λευκη κερναω...παιδες...

Banned
    Quote Originally Posted by tak71 View Post
    ρέα, αν δε βγαίνεις γιατί κάνεις κράττει για το ποτό οκ. μήπως να πηγαίνεις κάνα σινεμά, τίποτα τέτοιο;
    σου αρεσει ο νεροβραστος φιδες??... αυτο το καθομαι σε μια καρεκλα 2 ωρες...και κοιταω μια οθονη ..δεν ειναι ρε φιλε...δεν!!! με νιωθεις??.. οχι για σαββατο... για τεταρτη κατι πάει να γινει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Τι έχουμε εδώ???Νέο Θέμα??
    Elis είσαι μεγάλη μορφή!Σε πάω γιατί βγάζεις μία ειλικρινή αθωότητα ρε φίλε!
    Σάββατο???Σήμερα ακύρωσα έξοδο,δε σφάξανε!Δευτέρες,Τετάρτες,� �έμπτες οι αγαπημένες μου μέρες!Και Κυριακή δεν χαλιέμαι!Άλλωστε όταν έρχεται η Δευτέρα για δουλειά έχω χαρά!

Να ακούτε την Fleur πάντα!Έχει περάσει από πολλές ασθένειες και ..ξέρει!!!Χα χα!!!

Καλησπέρες!!

**CC είμαι Υδροχόος!Καλό ή κακό??
    Μπα;;; εδω ειστε κυριε Σταύρο;;; και κοροιδευεις κιολας...μαλιστααα

Senior Member
    Με κανέναν δεν σκέφτεσαι το ίδιο και δεν κολλά τέλεια. Απλώς, όταν είσαι στη φάση της εξιδανίκευσης θέλεις να πιστεύεις ότι περνάς τέλεια και όλα είναι γαμώ και πολλαπλασιάζεις τα θετικά που παίρνεις και παραβλέπεις τα αρνητικά.

χαχαχα, μια απ τα ιδια με το σινεμα....... αν βαλω μεσα και τις κρισεις πανικου??? με το ζορι κ κοντα στην εισοδο

Senior Member
    Μπα;;; εδω ειστε κυριε Σταύρο;;; και κοροιδευεις κιολας...μαλιστααα.. καλααααα. δεν θα σε πετυχω;

(δεν το πηρε πριν το μήνυμα το ρημαδι)

Page 4 of 15 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast