Originally Posted by
kutchunie
Είναι πολύ δυσκολο να καταφέρεις μέσα στο χάος του καταθλιπτικού επεισοδίου, να καταφέρεις να επικοινωνησεις ουσιαστικά και όπως θες με κάποιον θεραπευτή, αλλά αφου κάνεις την προσπάθεια να το ψάξεις εν μέσω επεισοδίου, είναι πολύ ενθαρρυντικό και μπράβο σου. Επίσης οι άλλοι χρήστες εχουν δίκιο που σου λένε να δώσεις χρόνο στα χάπια. Πρέπει να είναι ακόμα λίγες οι μέρες που τα παίρνεις.
Εκτός απο τον δήμο, επειδή είσαι σε επαρχεία, ίσως να υπάρχει κάποιος ψυχολόγος και σε κέντρο υγείας της περιοχής σου. Το τσέκαρα στη δική μου περιοχή και υπάρχει ψυχίατρος μια φορά την εβδομάδα, επομένως κι εκει ισως να μπορέσεις να βρεις κάτι.
Ο διάλογος ίσως να μην σου φαίνεται αποδοτικός, αλλά μπορεί να σου δώσει οπτικές που δεν είχες σκεφτεί και να σε βοηθήσει να δομήσεις τις σκέψεις σου για παρα κάτω με καλύτερο τρόπο.
Τέλος για να μην σε κουράζω άλλο, ούτε κι έμενα μου άρεσε να κάνω μονολόγους στο θεραπευτή και τελικά αυτό που μου "έκατσε" ήταν η ψυχανάλυση και επειδή κι εγώ δεν είχα την καλύτερη οικονομική κατάσταση, έπρεπε να καλύπτω όλα μου τα έξοδα μόνη, υπήρχε κάποια είδους έκπτωση από την ψυχαναλυτική εταιρεία βορείου Ελλάδος, εάν η θεραπεία γινόταν για 2 χρόνια τουλάχιστον, στα πλαίσια τις εκπαίδευσης των θεραπευτών. Εσύ μάλλον ζεις πιο κεντρικά, ίσως να υπάρχει κάτι ανάλογο και στην Αθήνα.