θελω να κοπω και να φουνταρω.. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 107
    Senior Member
    ειμαι 5-10% καλυτερα για 2η μερα μετα απο 30 μερες..δεν εχουν σταματησει οι αυτοκτονικες ιδεες και οι ιδεες αυτοτραυματισμου και η μαυριλα. ΑΛΛΑ που και που τα ξεχναω και νιωθω λιγο καλυτερα εκεινη την ωρα..σαν να κανω ενα μικρο διαλειμα.μπορει να κραταει 5-15 λεπτα.
    αλλα εχω πολλες ορμες για να κοπω δυστυχως ειδικα απο χτες βραδυ..μπορει καποιος να με βοηθησει να μην το κανω?παιζω με τα ορια μου και δε ξερω ποσο θα αντεξω

Senior Member
    δε τα κατφερα σημερα

Τι σε οδήγησε σήμερα στο να αυτοτραυματιστείς; σκέψεις; συναισθήματα; έγινε και κάποιο συγκεκριμένο συμβάν σήμερα;

Senior Member
    δεν εγινε τιποτα διαφορετικο απο οτι τις αλλες μερες.ειχα τασεις απο χτες βραδυ και σημερα και βγηκα εξω με το ζορι για μιση ωρα μπας και μου αλλαζε η διαθεση.ολα γιορτινα και χριστουγεννιατικα.ε αυτο μ εριξε ακομα περισσοτερο.δεν ενιωθα καθολου αυτο το γιορτινο πνευμα κι ενιωσα ακομα χειροτερα.
    γυρνοντας σπιτι προσπαθησα να συγκρατηθω αλλα δεε..ολος αυτος ο πονος ο ψυχικος, η στεναχωρια που δε μπορω να ορθοποδισω, με οδηγησε εκει.να ξεσπασω εκει.θλιψη πολυ θλιψη.δεν αντεχω αλλο.δε μπορω να το κουμανταρω.κρατηθηκα 1 μηνα..ε τωρα εσπασα.θελω να ψοφισω.αυτο θελω μονο

Senior Member
    πριν λιγο ξυπνησα, παλι εχω ορμες..

Senior Member
    ουτε σημερα τα καταφερα..απογοητευση

μπου, βρες κάτι να απασχολείσαι που σου προκαλεί θετικά συναισθήματα, μέχρι να βρεθεί λύση...δες καμία κωμωδία...γενικά προσπάθησε να μην αφήνεις τον εαυτό σου να βαδίζει συνέχεια σε αυτό το οδυνηρο μονοπάτι...θα σου έλεγα να το αναφέρεις και στην ψυχίατρο σου, αλλά φοβάμαι μην απλά σου αυξήσει δοσολογίες...ας μας πει και κάποιο πιο έμπειρο μέλος την γνώμη του...

απλά θα σε συμβούλευα να αλλαξεις την καθημερινή σου ρουτίνα, γιατί προφανώς οδηγεισαι συνεχώς στον αυτοτραυματισμό συνεχώς...

Senior Member
    δεν εχω κατι που να μου προκαλει ευχαριστηση.
    αυριο ανεβαινω Αθηνα να δω και τη γιατρο το απογευμα.θα της το πω..ετσι σκεφτομαι μονο και μονο μπας και καταλαβει τι παιζει και μου βρει καμια ουσιαστικη λυση. δε μπορει να μου αυξησει καποιο χαπι, σχεδον ολα τα παιρνω στο max..να μου δωσει καινουριο παιζει..
    ειμαι ενα ζομπι κρεβατι pc και pc κρεβατι.δεν εχω κουραγιο και δυναμεις να βγω απο το δωματιο.να δω πως θα αντεξω 10 μερες στην Αθηνα

είτε σου πει για νέα χάπια, είτε όχι, ζητά της να σε συμβουλέψει σε πιο πρακτική λύση...να σου πει τι να κανείς γενικά στη καθημερινότητα σου κ.λπ...ανέφερέ της τι κανείς τώρα και που καταλήγει συνέχεια...έλα, το 'χεις πάντως μη λυγίσεις...

Senior Member
    καλημερα σας
    πηρα τηλ στο ΚΨΥ της πολης μου και μου ειπαν οτι αφου μου παρουν ιστορικο θα κρινουν αυτοι αν χρειαζομαι ψυχολογο ή ψυχιατρο απλα θα ληφθει υποψιν το γεγονος οτι εχω δικο μου ψυχιατρο.μου ειπαν οτι για ψυχολογο η αναμονη ειναι 3 μηνες..σωθηκαμε....

Banned
    μηπως πρεπει να βγεις εξω παρεα με καπιον αλλο αντι να καθεσε μεσα 24 ωρες..?
    το πολυ μεσα πειραζει τα νευρα.. μηπως αυτο σε πειραζει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    καλημερα σας
    πηρα τηλ στο ΚΨΥ της πολης μου και μου ειπαν οτι αφου μου παρουν ιστορικο θα κρινουν αυτοι αν χρειαζομαι ψυχολογο ή ψυχιατρο απλα θα ληφθει υποψιν το γεγονος οτι εχω δικο μου ψυχιατρο.μου ειπαν οτι για ψυχολογο η αναμονη ειναι 3 μηνες..σωθηκαμε....

Oxi μονο αυτο , και ναρθει η σειρα σου , επιτεπεται μια επισκεψη/μηνα . Οποτε τσαμπα περιμενεις .

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Oxi μονο αυτο , και ναρθει η σειρα σου , επιτεπεται μια επισκεψη/μηνα . Οποτε τσαμπα περιμενεις .
    Καλησπέρα.
    Mac πήγες σε ΚΨΥ και είναι μία ανά μήνα?Γνωστή μου στο ΚΨΥ είχε κάθε Παρασκευή.Εγώ δεν έκανα ακόμη το δεύτερο ραντεβού οπότε δεν είμαι σίγουρος.Μόλις πάω θα ρωτήσω και θα μάθω.

Banned
    δεν εχω κατι που να μου προκαλει ευχαριστηση.
    αυριο ανεβαινω Αθηνα να δω και τη γιατρο το απογευμα.θα της το πω..ετσι σκεφτομαι μονο και μονο μπας και καταλαβει τι παιζει και μου βρει καμια ουσιαστικη λυση. δε μπορει να μου αυξησει καποιο χαπι, σχεδον ολα τα παιρνω στο max..να μου δωσει καινουριο παιζει..
    ειμαι ενα ζομπι κρεβατι pc και pc κρεβατι.δεν εχω κουραγιο και δυναμεις να βγω απο το δωματιο.να δω πως θα αντεξω 10 μερες στην Αθηνα
    Αυτό το ξέρεις ότι είναι ένας φαύλος κύκλος.Δεν μπορώ να καταλάβω τι λέει ο ψυχίατρος.Λέει πάρε χάπια και κάνε ότι θέλεις?Πραγματικά δεν καταλαβαίνω.Αν είσαι όλη μέρα μέσα στο σπίτι,μόνο με τον ευατό σου λογικό είναι να φτάσεις σε δύσκολα σημεία.
    Δεν υπάρχει μαγικό ραβδάκι και η φαρμακευτική αγωγή,επίσης δεν είναι μαγικό ραβδάκι.Χρειάζεται προσπάθεια κι από εμάς τους ίδιους.
    Διατροφή,άσκηση,ύπνος, ασχολίες,σταθερό πρόγραμμα.Boo δεν μπορείς να παραμένεις μέσα στο σπίτι περιμένοντας τους ψυχιάτρους να σου αλλάξουν ή να σου αυξήσουν την αγωγή.
    καλημερα σας
    Είναι δίπλα από το σπίτι σου.Θα πας εσύ και θα τους πεις ότι χρειάζεσαι βοήθεια ΧΘΕΣ.Μην απελπίζεσαι ΚΑΙ γι'αυτό επειδή σου είπε κάποιος για αναμονή.

Senior Member
    κι αμα δεν εχω κουραγιο για τιποτα τοτε τι μπορω να κανω?εχω παραιτηθει το ξερω.δε μπορω να βρω τι θα ειναι αυτο που θα με κανει να κινητοποιηθω..η αληθεια ειναι οπως μου το ειπε και η γιατρος πως περιμενω να με κανουν καλα τα χαπια και μου ειπε οτι αυτο δε γινεται μονο με αυτα.και με φιλους που ειμαι τωρα στην Αθηνα δε βλεπω αλλαγη λιγα πραγματεα..
    οσο για το ΚΨΥ θα παω κι ας εχει αναμονη, μου το ειπε και η γιατρος.εχω βασιστει πολυ στη βοηθεια τους απο εκει αν με παρακολουθησει ψυχολογος

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast