Quote:
εισαι λαθος εξ αρχης γιατι μια ζωη αναφερεσαι στην εμφανιση..δεν σου χει πει κανεις κ δεν εχεις μαθει να εκτιμας τον εσωτερικο κοσμο ανθρωπων..λες κ οι ανθρωποι που δνε ειναι εμφανισιμοι ειναι αλλο..ειδος..
εκτος του οτι ειναι προσβλητικο αν αναφερεσαι συνεχως στην εμφανιση των ανθρωπων...
ειναι κ πολυ ρατσιτικο επισης..
θα πρεπε ενας σωστος ψυχολογος να σου μαθει πως να ανοιξεις το μυαλο σου κ οχι να συμφωνησει στο οτι θελεις να κανεις σεξ μονο με ομορφη..
αγορι μου παρτο χαμπαρι....η ομορφια ειναι παροδικη κ περναει ευκολα..οπως επισης οτι ειναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ.
σε ολες αρεσει ο Ρουβας κ σε μενα μου φαινεται κακασχημος σαν αμουστακο πιτσιρικι..
σε ολες αρεσει Ροναλντο κ μενα μου αρεσει ο Φιλιππιδης γιατι εχει χιουμορ..
δνε μου αρεσει ο Ροναλντο τον θεωρω ασχημο αντρα..
οπως επισης κ τον Ρουβα τον θεωρω φλουφλη..
σαν τον τζον τζον της barby..τα λεω ολα αυτα για να καταληξω στο οτι η ομορφια ειναι εντελως υποκειμενικη..εχεις φαει κολλημα κ δεν εχεις παρει σωστες αρχες απο παιδι οταν ησουν..
δεν εχιες μαθει να εκτιμας την ψυχη του αλλου κ το μονο που σε νοιαζει ειναι η φυσιογνωμια.
εισαι απλα ενας φυσιογνωμιστης..κ δεν συμφωνω με τον ψυχολογο σου..καλο θα ηταν να βρεις εναν σοβαρο επαγγλεματια να σου διδαξει καποιες αρχες..
να βρει την ριζα της πεποιθησης οτι οποιος ειναι ομορφος εχει κ αξια.
γιατι απο καπου εχει ξεκινησει αυτο κ εχει υποβαθρο.
τα κολληματα κ οι "αρρωστιες" δεν ειναι τυχαιες..εχουν βαθη..
κ αυτα τα βαθη με εναν σωστο επαγγελματια, μπορουν να ανακαλυφθουν κ να βρεθει λυση.
καθε φορα που βλεπω ποστ σου μιλας για εμφανιση..
δεν εχεις σκεφτει καν να κανεις κατι να καλλιεργησεις τον εγκεφαλο σου που εχει μεινει ρηχος κ ρηχος θα παραμεινει, αν εξακολουθησεις να πιστευεις οσα πιστευεις..
γνωριζω ατομα στα 21 τους που ειναι πραγματικα αξιολογα! κ ας μην ειναι ομορφα..
κ πραγματικα τους βγαζω το καπελο για την ωριμοτητα τους..
οσο λοιπον δεν το ψαξεις λιγο σοβαρα το θεμα..μονος θα μεινεις.
εχω ξαδερφο ο οποιος ειναι σα γαμω το κερατο μου..κ παντα ηταν μονος επειδη ηθελε να τα φτιαξει με μοντελο..εφτασε 50 χρονων κ ακομα μονος ειναι..γιατι ποτε δεν εμαθε να εκτιμα την εσωτερικη ομορφια ενος ανθρωπου..κ για μενα καλα να παθει..δεν τον λυπαμαι καθολου..
μπορει καποιος να μην ειναι μοντελο...αλλα εμενα να μου αρεσει κ να μου φαινεται ο πιο ομορφος ανθρωπος του κοσμου.
αρκει να αρεσει σε μενα..τοτε δεν θελω τιποτα αλλο.
μονο και μονο που είπες τον ρουβα φλουφλη και τον ροναλντο ασχημο, σε συμπαθησα ακομα περισσοτερο. Επιτελους μια γυναικα με ματια!!!!