Καλά αυτό είναι μεγάλο θέμα.
Να φανταστείς και όσους φίλους έχω,δεν ξέρουν πολλές κοπέλες.
Ένας ξέρει,αλλά όσες είναι στο στυλ μου,είναι πιασμένες.
Printable View
Θα κάνω μια τελευταία και απέλπιδη προσπάθεια εως τέλος καλοκαιριού.
Γράφτηκα εκ νέου σε γνωστή ιστοσελίδα γνωριμιών, μπας και..
Αν δεν μου μιλήσει καμία γυναίκα ούτε τώρα, μέχρι τέλος Αυγούστου, τα μαζεύω και φεύγω για Άγιο Όρος..
Για να δούμε.
χμ πολύ απόλυτο σε βρίσκω.εσύ έστειλες σε καμμιά ή περιμένεις να σου στείλουν αυτές πρώτα? προσωπικά όταν έψαχνα σε τέτοια sites έβαζα φίλτρο 22-40 και έστελνα σε ότι υπήρχε.μου απαντούσαν πολλές,οι πιο πολλές όμως απο Αθήνα και ένα 85% αυτών μόλις με ρώταγαν απο που είμαι και έλεγα,δεν ξανάστελναν προφανώς γιατί έψαχναν σε πιο κοντινές αποστάσεις.Απο την περιοχή μου δεν υπήρχε κάποια που να ψάχνεται
εχεις φιλους που αγαπας και παραδεχεσαι οτι σε αγαπουν αληθινα και τους θεωρεις αδερφια σου κι ωστοσο ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ δεν εχεις εκμυστηρευτει την δυσκολια σουσ τις σχεσεις με τις γυναικες.
οταν μαλιστα ρωτουν αυτοι τι γινεται, απαντας αοριστ ακαι προσπαθεις ν αλλαξεις κουβεντα!!!
ε πως θελεις να σου γνωρισουν κοπελες με τετοια μυστικοπαθεια??? οι ανθρωποι θα νομιζουν τοι ενοχλουν, η οτι εχεις καποια παρανομη σχεση η οτι δεν σου αρεσουν οι γυναικες, και προσπαθουν να ειναι διακριτικοι!!!
αποψαρα:
το μεγαλυτερο σου προβλημα/φοβος ειναι ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΕΙΣ.
γι αυτο δεν εμπιστευεσαι ουτε τους αδερφικους σου φιλους, γιαυτο δεν κανεις το πρωτο βημα με γυναικες και εχεις αναπτυξει και την ανυποστατη θεωρια οτι οι γυναικες πλησιαζουν...
ΛΙΓΕΣ γυναικες πλησιαζουν και ακομα λιγοτερες απο αυτες ειναι και αξιολογες. συνηθως πλησιαζουν αυτες που ειναι απελπισμενες εντελως.
για να μην ανοιχτεις εσυ και εκτεθεις, περιμενεις αυτη που θα σε παρακαλεσει.
αν την βρεις, και δεν ειναι και σαν τον χαροντα, γραψε μας (δεν αποκλειεται, αλλα με ελαχιστες πιθανοτητες)
Δεν είναι ανυπόστατη. Αν δείτε σε φόρουμς στο διαδίκτυο, σε ιστολόγια κλπ. όπου γράφουν γυναίκες, θα διαπιστώσετε ότι ο πρώτος λόγος που οι γυναίκες εκνευρίζονται με τους άντρες είναι όταν αυτοί κάνουν το πρώτο βήμα κλπ. Εχω διαβάσει περιστατικό όπου γυναίκα πήγαινε για τσιγάρα στο περίπτερο, και αυτή μετά στο ιστολόγιο της έβριζε τον περιπτερά επειδή αυτός της μιλούσε ευγενικά και της έκανε κοπλιμέντα ("ο λιγούρης που μου την πέφτει συνεχεια, με κοιτάει με γλοιώδες ύφος κάθε φορά που πάω για τσιγάρα" κλπ.).Quote:
Originally Posted by Remedy
Ε, μετά θα κάνω εγώ πρώτος κίνηση που είμαι άπειρος;
Φοβάμαι με όλα αυτά που διαβαζω που γράφουν οι γυναίκες..
Ξέρω γω, δεν μου αρέσει να γίνομαι και ενοχλητικός κιόλας..
τα μπερδευεις.
το οτι μια γυναικα δεν κανει το πρωτο βημα, η δεν της αρεσει να ειναι ο κυνηγος (συνηθως λεμε, οχι παντα), δεν σημαινει οτι αν σαλιαριζει μαζι της καποιος που δεν γουσταρει Ή ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, θα χαρει...
δισυποστατο, το ξερω, αλλα ετσι ειναι.
οποτε, ΝΑΙ ΘΑ ΦΑΣ ΑΚΥΡΟ απο καποια που δεν σε γουσταρει, αλλα καποια που θα θελε να κανει κατι μαζι σου, θαθελε να την πλησιασεις. σπανια θα πλησιασει, πρωτη.
εσυ ομως δεν αντεχεις το ακυρο απο καμια και κανεναν.
αυτο ειναι το προβλημα σου.
γι αυτο δεν εμπιστευεσαι ουτε τους αδερφικους σου φιλους.
δεν κανεις ομελετα αν δεν σπασεις αυγα.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ.
Τι Άγιον Όρος, φίλε μου; Δηλαδή, υπάρχουν μόνο δύο προοπτικές, είτε να βρεις κάποια γυναίκα άμεσα είτε να πας στο Άγιον Όρος; Γενικώς είσαι της εκκλησίας; Εάν ναι, θα πρέπει να ψαχτείς από εκεί. Κατά τα άλλα, είναι μέγα λάθος να πιστεύεις ότι οι γυναίκες δεν θέλουν να τις προσεγγίζεις. Εσύ πάντα θα κάνεις το πρώτο βήμα. Μίλα απλά, όπως θα μίλαγες με ένα φίλο σου ή με έναν άγνωστο άντρα (χωρίς τις καφρίλες). Μην το παίζεις, μην προσποιείσαι. Κι εγώ μέχρι τα 29 δεν είχα πάει με καμία γυναίκα, τώρα είμαι 44 και δεν έχω παράπονο. Αλλά πριν ήμουνα μεγάλη κότα. Να είσαι σίγουρος ότι πολλές γυναίκες θα βρουν ενδιαφέροντα στοιχεία στην προσωπικότητά σου, όπως έχουν βρει και οι φίλοι σου. Και κάτι τελευταίο. Ελπίζω να μην κοιτάς αυτές τις κοπέλες που βγαίνουν κάτι φωτό με σουφρωμένα χείλη και τέτοια χαχα, να ψάχνεις για ισορροπημένες γυναίκες, όπως δείχνεις να είσαι κι εσύ.
Θέλω κι εγώ κοπέλα, τώρα, τώρα, τώρα, δεν αντέχω άλλο!
Γιατί όλοι να έχουν όσες γυναίκες θέλουν και εγώ καμία;
Είμαι πολύ θυμωμένος, με πνίγει η μοναξιά και αυτό το άδικο..
Τί να κάνω; Μήπως να έβαζα αγγελία σε εφημερίδα; Πόσα λεφτά πρέπει να βγάζω το μήνα για να βρεθεί να με κοιτάξει και μένα μια γυναίκα σαν "άνθρωπο";
Σκατοκοινωνία πια!
Εγώ δεν έκανα όνειρα;
Αμα θες να δει σαν "ανθρωπο" και όχι ως άνθρωπο σκέτο κάνε το εξής.Βάλε μια αγγελία αναζήτησης σε κάποιο site όπως το k-----x.com του στυλ "ζητάω γυναίκα τάδε ηλικίας κτλ για σεξ.Δίνω και δωράκι.." και πόλη Αθήνα ή Θεσσαλονίκη και θα δεις ότι θα υπάρξει ανταπόκριση...
Και σίγουρα δεν φταίει η σκατοκοινωνία..Η κοινωνία στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια για την πλειοψηφία των ανθρώπων είναι σκατοκοινωνία.Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε ως άνθρωποι αν θέλουμε να αλλάξουμε τη ζωή μας.Για να έχει κάτι ο συνάνθρωπος σου και εσύ δεν έχεις,πάει να πει ότι κάτι κάνει καλύτερα απο σένα.Αντί λοιπόν να καταναλώνεις όλη σου την ενέργεια στην κλάψα,ψάξε να βρεις τι κάνεις λάθος και προσπάθησε να το διορθώσεις.
Δεν θέλω τέτοια γυναίκα, μια γυναίκα να με αγαπάει θέλω!
Και όχι δεν μου λείπει τίποτα εκτός από λεφτά.
Μην κοιτάτε που εκφράζομαι έτσι αρνητικά εδώ.
Διότι, ακόμα και τώρα στο μυαλό μου ελπίζω ότι κάπου παρακάτω θα γίνει κάτι.. και η αντίδραση μου είναι ακόμα θετικότατη αν τύχει και μιλήσω με κάποια γυναίκα, ιδίως αν μου αρέσει, και ευγενικός είμαι, και χαμογελαστός κλπ.. ως εκ τούτου δεν θέλω κάποια βελτίωση.. αλλά πόσο ακόμα θα χρειαστεί να περιμένω;
Όλοι έχουν, εγώ γιατί να μην έχω; Δεν είμαι άνθρωπος εγώ;
Αν θεωρείς ότι γυναίκα έχουν μόνο όποιοι βγάζουν πχ 2000€ το μήνα,τότε θα χρειαστεί να περιμένεις μέχρι να βγάλεις και εσύ αυτά τα χρήματα που θα έλξουν την γυναίκα των ονείρων σου.Αφού όπως λες σε όλα τα άλλα,θεωρείς πως δεν χρειάζεσαι βελτίωση
Δεν εχω κάποια συγκεκριμένη στα όνειρα μου (εκτός από εκείνη που είμαι ερωτευμένος εδώ και δυο χρόνια, αν και βλέπω κι αυτή είναι της καλοπέρασης γενικότερα...). Έτσι λοιπόν, δεν έχω πλάσει κάποια φανταστική.. αυτό που ζητάω μόνο είναι να της αρέσω, να με αγαπάει και ας βγάζω μόνο 500 €/μήνα κι ας έχω μικρό σπίτι στο ενοίκιο κι αυτό.
Δηλαδή εσύ είσαι ερωτευμένος με κάποια που δεν πας να της μιλήσεις επειδή είναι της καλοπέρασης και ψάχνεις κάποια άλλη που να της αρέσεις,να σε αγαπάει και να σε δέχεται όπως είσαι? Και εσύ τι ακριβώς θα προσφέρεις σε κάποια που δε θα είσαι ερωτευμένος μαζί της? Γιατί αυτή η κάποια να μην προτιμήσει κάποιον άλλο με αμοιβαία αισθήματα? Και το κυριότερο..πως περιμένεις αυτή η κάποια να σε πλησιάσει? Πως φαντάζεσαι ότι θα συμβεί η προσέγγιση?
Πώς γίνεται να είσαι 'αρχηγικός' στην παρέα,αλλά τις γκόμενες να τις έχουν οι άλλοι;Και περιμένεις μάλιστα κι από αυτούς να σου βρουν;Δεν κολλάνε αυτά τα δύο.Μήπως αντί για αρχηγό,σ'έχουν ψιλοχεσμένο;(και δεν το λέω ειρωνικά).Γιατί άλλο να είσαι αρχηγός σε μια παρέα μπακουριών και άλλο να είσαι εσύ το μόνο μπακούρι.
Την κυριακή γίνομαι 31.
Πόσο θα περιμένω πιά;
Εμένα γιατί μου αρέσουν όλες οι γυναίκες και εγώ δεν αρέσω σε καμία;
Δεν ζήτησα να έχω πολλές, μια θέλω να μου κάνει παρέα, να μιλάω με έναν άνθρωπο, να ακούω μια γλυκιά κουβέντα. Θα μείνω μόνος στη ζωή; Γιατί;
Εγώ φίλε λέω να ξεκολλήσεις λίγο απ' τα μυαλά σου, να σταματήσεις να κλαψουρίζεις και να γίνεις άντρας. Όλοι αγαπήσαμε, όλοι καψουρευτήκαμε, όλοι κολλήσαμε και όλοι φάγαμε τα μούτρα μας. Ούτε ο πρώτος θα είσαι ούτε ο τελευταίος και αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις...
Διακρίνω ένα μεγάλο άγχος και έναν τεράστιο φόβο απόρριψης σε σένα. Λοιπόν, φέρσου σαν άντρας. Πάνε πιάσε αυτή που γουστάρεις εδώ και δύο χρόνια, πρότεινε της ένα καφεδάκι, ένα ποτάκι ή μια ταβερνούλα. Βγείτε μερικές φορές έξω και αν δεις ενδιαφέρον από την μεριά της, πες τη το στα ίσια χωρίς ντροπές χωρίς τίποτα. Κοπελιά μου αρέσεις και δεν σε βλέπω μόνο φιλικά. Και ότι είναι να γίνει ας γίνει...
Το ότι δεν αρέσεις σε καμία είναι ιδέα σου. Αν τολμήσεις να κάνεις το πρώτο βήμα είμαι σίγουρος ότι θα εκπλαγείς από την αντίδραση των γυναικών. Και όχι, οι γυναίκες δεν κάνουν το πρώτο βήμα ακόμα και σήμερα. Στη φύση τους ήταν και είναι ανέκαθεν να περιμένουν το πρώτο βήμα από τον άντρα. Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις αλλά ο κανόνας είναι αυτός.
Και για να σου μιλήσω και για μένα, εδώ κ 6 μήνες είμαι κολλημένος με μία. Στην αρχή έλεγα σιγά μη της αρέσω κ αυτό το έλεγα λόγω του στραβού μου μυαλού κ όχι λόγω εμφάνισης. Ώσπου λέω θα της τα πω κ ας γίνει ότι θέλει. Κ της τα είπα κ έπαθα σοκ από την αντίδραση της. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα αν κ ατύχησα λόγω άλλου γεγονότος, γιατί τα ξαναβρήκε με τον πρώην της.... επειδή βλέπεις εγώ άργησα να εκφραστώ!!!
Ξεκόλλα λοιπόν απ' τα μυαλά σου και όρμα. Και να φας και τα μούτρα και να πληγωθείς και να κλάψεις. Τουλάχιστον τότε θα αξίζει. Τώρα τζάμπα κλαίγεσαι.
Όποιος ρισκάρει κερδίζει! Ζήτα και θα λάβεις...
ΥΓ: Πολύχρονος και ότι επιθυμείς εύχομαι. Με υγεία πάνω απ' όλα
Δεν έχω άγχος ούτε έχω φόβο απόρριψης. Είναι θέμα διαπίστωσης της σκληρής πραγματικότητας και της άθλιας μοίρας που μ' εξουσιάζει.
Και εκείνη που είμαι ερωτευμένος μαζί της, δεν πρόκειται να της μιλήσω φυσικα. Ανήκει σε ανώτερη κοινωνική τάξη από την δική μου, έχει καλύτερη δουλειά, μένει μόνη της σε πολύ καλή περιοχή της Αττικής και εκτός όλων αυτών έχει ήδη σχέση. Και της αρέσει και η διασκέδαση (κλαμπ, ποτά, πάρτυ με έντονη μουσική, μπουζούκια, βόλτες με αμάξια, διακοπές, πράγματα τα οποία εγώ γενικά τα σιχαίνομαι, εκείνη τα αξίζει όμως, γιατί είναι κορίτσι που δουλεύει αλλά εγώ δεν έχω την δυνατότητα να της τα προσφέρω όλα αυτά).
Δεν διαβασα ολο το νημα, αλλα μου εκαναν εντυπωση τα οσα λες...
Αφου ειναι τοσο διαφορετικη απο σενα ως προς το lifestyle, γιατι την ερωτευθηκες? εχεις καταλαβει ΤΙ ηταν αυτο που σε ελκυσε σε εναν ανθρωπο τοσο διαφορετικο απο σένα?
Μήπως επανω της βλεπεις αυτο που ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ να εισαι, να εχεις, να χαίρεσαι, αλλά δεν το έχεις?
Μηπως δηλαδη αυτο που εσυ αποκαλεις ερωτα ειναι αντανακλαση του τι στερεισαι εσυ ο ιδιος για τον εαυτο σου?
Εον εγω ειμαι κυνηγος αλλα αμα με πλησιασει καποιος με σωστο τροπο ενοητε δεν θα πω οχι επειδη με πλησιασε αυτος το οτι οι γυναικες πλησιαζουν πρωτες ειναι ενα πολυ μικρο ποσοστο οποτε κοιτα να πλησιασεις εσυ πρωτα και στα σαιτ γνωριμιων μπορεις να βρεις μια που να σε αγαπαει απλα οταν γινει αυτο θα εισαι πολυ τυχερος ������
Τα μάτια της ερωτεύτηκα. Είναι όμορφη γυναίκα, μοναδική, και η "καλημέρα" της είναι η πιο γλυκιά "καλημέρα" που έχω ακούσει ποτέ μου!! Όσο ήταν εδώ, πάντοτε με χαιρετούσε το πρωΐ.. και ας την απέφευγα, πάντα αυτή με καλημέριζε... Πάει κι αυτή η ομορφιά τώρα, την έχασα για πάντα... βρήκε αλλού εργασία (δεν πρόλαβα να την αποχαιρετήσω.. να της ευχηθώ καλή τύχη)..
Ποσων χρονων ειναι αυτη?
Που βρηκε εργασια? ;) :cool:
Συνομήλικη είναι.
Εδώ στην Αθήνα βρήκε εργασία αλλά δεν έχουμε κρατήσει επαφή.
Η όλη "φάση" μαζί της τον χειμώνα που πέρασε ήταν ένα καλημέρα και ένα τσιγάρο μαζί για.. 40'' καθημερινά...!!
Όοχι, όταν λέω "ήδη", εννοώ ότι είχε ήδη σχέση από πριν.. (ίσως να μην το έργαψα καλά, τεσπα), όχι ότι εγώ άργησα να κάνω "κίνηση" και αυτή μετά βρήκε άλλον...Quote:
Originally Posted by admforall
θα σου βρουμε απο το φορουμ μη σκας!!
Κατόπιν σκέψης πολλών ωρών, από σήμερα οι γυναίκες παύουν να μου αρέσουν επειδή κατάντησε κουραστικό πλέον εμένα να μου αρέσουν σχεδόν όλες οι γυναίκες και εγω να μην αρέσω σε καμία απολύτως και να είμαι απαρατήρητος. Περίμενα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου που έκανε όνειρα μέχρι και σήμερα που έφτασα 31 και μια γυναίκα να μου πει ότι με αγαπάει δεν βρέθηκε ακόμα, εκτός απ' την 45χρονη εκείνη σκρόφα που με κορόιδεψε πριν δυο χρόνια και μου πήρε την παρθενιά.
Δεν έχω να πω κάτι άλλο για εκείνη. Μόνο ότι την αγαπώ, τη σκέφτομαι συνέχεια, αλλά δεν μπορώ να της προσφέρω τίποτα τώρα, ειναι κοπέλα της παντριάς δλδ, δεν θέλω να χαραμιστεί μαζί μου που δεν έχω ούτε κεραμμύδι...
Facebook έχει, αλλά δεν πρόκειται να της μιλήσω ούτε από εκεί (άσε που θα με βρίσει.. "χριστιανέ μου τόσο καιρό εκεί ήμουν και δεν μου μιλούσες, τώρα μας θυμήθηκες;"... και θα έχει και δίκιο..).
Αυτά.
Είναι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου, και πολύ ξεχωριστός άνθρωπος. Θα μου λείπει πάντα.
Αν θέλει ο Θεός να μου την φέρει στον δρόμο μου κάποια στιγμή στο μέλλον, έχει καλώς, αλλιώς θα προσεύχομαι να έχει καλή τύχη και να είναι πάντα ευτυχισμένη (γιατί είναι και λίγο ευαίσθητη η ψυχούλα της).
Μου έστειλες π.μ., αλλά δεν μπορώ να σου απαντήσω -Mara.Z has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her.-
Τέσπα, σου απαντάω εδώ:
Δεν μπορώ να κάνω κάτι, έτσι κι αλλιώς, δεν την γνωρίζω, δεν κάναμε παρέα. Οπότε από πού και ως πού θα της μιλήσω, δεν μου έδωσε το θάρρος. Και δεν έχω ιδέα που συχνάζει.
Γενικά τα μάτια της μου είπαν απ' την πρώτη στιγμή ότι με αγαπάει κι εκείνη (πωω έρωτας με την πρώτη ματιά, το μωρό μου!) αλλά οι κινήσεις της δεν το έδειξαν.Μπορεί να φοβάται και εκείνη, είναι ευαίσθητη όπως είπα.
Όπως και να έχει την ονειρεύομαι, έρχεται στον ύπνο μου.
Μπορεί μακρυά μου να είναι καλύτερα, σε άλλο θέμα έχω πει ότι επειδή την αγαπώ θέλω το καλύτερο για εκείνη, και ας είναι και με άλλον! Της αξίζει ένα ευτυχισμένο μέλλον γιατί το δικό μου φαίνεται μαύρο...
εχοντας καπια εμπειρεια απο αγγελιες κλπκλπ σου λεω το εξης και να σου αν με ακουσεις η οχι εγω δε βλεπω καπια διαφορα για μενα.
αν σε ενδιαφερει να γνωρισεις καπια σοβαρα και οχι για καμια βδομαδα τοτε ξεχασε τις κλαψες τα δεν το ενα δεν το αλλο τις συζητισεις για το ποτε θα κοιμηθεις μαζι της και τις υπερβολικα σοβαρες συζητισεις μεχρι να περασει κανενας χρονος αφου τη γνωρισεις.