Γιατί τέτοια καταδίκη; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 147
    Senior Member
    Quote Originally Posted by 85Eon View Post
    Δεν έχω να πω κάτι άλλο για εκείνη. Μόνο ότι την αγαπώ, τη σκέφτομαι συνέχεια, αλλά δεν μπορώ να της προσφέρω τίποτα τώρα, ειναι κοπέλα της παντριάς δλδ, δεν θέλω να χαραμιστεί μαζί μου που δεν έχω ούτε κεραμμύδι...
    Facebook έχει, αλλά δεν πρόκειται να της μιλήσω ούτε από εκεί (άσε που θα με βρίσει.. "χριστιανέ μου τόσο καιρό εκεί ήμουν και δεν μου μιλούσες, τώρα μας θυμήθηκες;"... και θα έχει και δίκιο..).
    Αυτά.
    Είναι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου, και πολύ ξεχωριστός άνθρωπος. Θα μου λείπει πάντα.
    Αν θέλει ο Θεός να μου την φέρει στον δρόμο μου κάποια στιγμή στο μέλλον, έχει καλώς, αλλιώς θα προσεύχομαι να έχει καλή τύχη και να είναι πάντα ευτυχισμένη (γιατί είναι και λίγο ευαίσθητη η ψυχούλα της).
    ειναι αρκετα ρομαντικα οσα αναφερεις.
    Ηθελα πιο πρακτικά πραγματα... για να σου πω μια γνωμη. Δηλαδη τι δουλεια κανει? για να καταλαβουμε που κινειται...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    ειναι αρκετα ρομαντικα οσα αναφερεις.
    Ηθελα πιο πρακτικά πραγματα... για να σου πω μια γνωμη. Δηλαδη τι δουλεια κανει? για να καταλαβουμε που κινειται...
    Μου έστειλες π.μ., αλλά δεν μπορώ να σου απαντήσω -Mara.Z has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her.-

Τέσπα, σου απαντάω εδώ:

Δεν μπορώ να κάνω κάτι, έτσι κι αλλιώς, δεν την γνωρίζω, δεν κάναμε παρέα. Οπότε από πού και ως πού θα της μιλήσω, δεν μου έδωσε το θάρρος. Και δεν έχω ιδέα που συχνάζει.
    Γενικά τα μάτια της μου είπαν απ' την πρώτη στιγμή ότι με αγαπάει κι εκείνη (πωω έρωτας με την πρώτη ματιά, το μωρό μου!) αλλά οι κινήσεις της δεν το έδειξαν.Μπορεί να φοβάται και εκείνη, είναι ευαίσθητη όπως είπα.
    Όπως και να έχει την ονειρεύομαι, έρχεται στον ύπνο μου.
    Μπορεί μακρυά μου να είναι καλύτερα, σε άλλο θέμα έχω πει ότι επειδή την αγαπώ θέλω το καλύτερο για εκείνη, και ας είναι και με άλλον! Της αξίζει ένα ευτυχισμένο μέλλον γιατί το δικό μου φαίνεται μαύρο...

Senior Member

Δεν μπορώ να κάνω κάτι, έτσι κι αλλιώς, δεν την γνωρίζω, δεν κάναμε παρέα. Οπότε από πού και ως πού θα της μιλήσω, δεν μου έδωσε το θάρρος.
    Και δεν έχω ιδέα που συχνάζει.
    Βρες μια αφορμη απο τη δουλεια και πλησιασε την. Με προσχημα τη δουλεια.

Τι περιμενεις? Μαθε ΠΟΥ συχναζει και πηγαινε για ενα ποτακι!!

Banned
    εχοντας καπια εμπειρεια απο αγγελιες κλπκλπ σου λεω το εξης και να σου αν με ακουσεις η οχι εγω δε βλεπω καπια διαφορα για μενα.
    αν σε ενδιαφερει να γνωρισεις καπια σοβαρα και οχι για καμια βδομαδα τοτε ξεχασε τις κλαψες τα δεν το ενα δεν το αλλο τις συζητισεις για το ποτε θα κοιμηθεις μαζι της και τις υπερβολικα σοβαρες συζητισεις μεχρι να περασει κανενας χρονος αφου τη γνωρισεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Βρες μια αφορμη απο τη δουλεια και πλησιασε την. Με προσχημα τη δουλεια.

Τι περιμενεις? Μαθε ΠΟΥ συχναζει και πηγαινε για ενα ποτακι!!
    Δεν είμαστε πλέον στην ίδια δουλειά (καλα ούτε πριν είμαστε αλλά οι δουλειές μας ήταν δίπλα-δίπλα οπότε μια οπτική επαφή την είχαμε τουλάχιστον).

Banned
    Κατόπιν σκέψης πολλών ωρών, από σήμερα οι γυναίκες παύουν να μου αρέσουν επειδή κατάντησε κουραστικό πλέον εμένα να μου αρέσουν σχεδόν όλες οι γυναίκες και εγω να μην αρέσω σε καμία απολύτως και να είμαι απαρατήρητος. Περίμενα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου που έκανε όνειρα μέχρι και σήμερα που έφτασα 31 και μια γυναίκα να μου πει ότι με αγαπάει δεν βρέθηκε ακόμα, εκτός απ' την 45χρονη εκείνη σκρόφα που με κορόιδεψε πριν δυο χρόνια και μου πήρε την παρθενιά.

Και εγώ ακριβώς το ίδιο έχω αποφασίσει εδώ και χρόνια!!!
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση (παραβίαση όρων χρήσης)

και νοιάζονται μόνο για βαψήματα και μάσκαρες, μέχρι εκεί φτάνουν και τίποτα περισσότερο, άμα βρεις σοβαρή και σωστή γυναίκα θα πρέπει να είσαι μεγάλος κ@@@φαρδος....
    Last edited by Aeon; 16-08-2016 at 11:23.

Senior Member
    Δεν είμαστε πλέον στην ίδια δουλειά (καλα ούτε πριν είμαστε αλλά οι δουλειές μας ήταν δίπλα-δίπλα οπότε μια οπτική επαφή την είχαμε τουλάχιστον).
    telika ti egine??

Senior Member
    Quote Originally Posted by koritsi83 View Post
    telika ti egine??
    Τίποτα τελικά! (τί πρωτότυπο, ε...)

Senior Member
    Κατόπιν σκέψης πολλών ωρών, από σήμερα οι γυναίκες παύουν να μου αρέσουν επειδή κατάντησε κουραστικό πλέον εμένα να μου αρέσουν σχεδόν όλες οι γυναίκες και εγω να μην αρέσω σε καμία απολύτως και να είμαι απαρατήρητος. Περίμενα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου που έκανε όνειρα μέχρι και σήμερα που έφτασα 31 και μια γυναίκα να μου πει ότι με αγαπάει δεν βρέθηκε ακόμα, εκτός απ' την 45χρονη εκείνη σκρόφα που με κορόιδεψε πριν δυο χρόνια και μου πήρε την παρθενιά.
    ποια ηταν η κοροιδια που σου εκανε η 45χρονη?
    δεν το θεωρεις κατι θετικο που προχωρησε μια γνωριμια σου εστω και για μικρο διαστημα, το οτι γνωρισες το σεξ?

Banned
    Ρέμεντυ το παιδί είναι μια χαρά, μην το χαλάσουμε.........Δεν είναι το σεξ το παν ακόμα και αν το "γνώρισε" δεν πάει να πει κάτι. Εγώ χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα ρομαντικά παιδιά και εύχομαι να βρει μία που να του αξίζει, αρκεί να μην τα παρατάει και να ψάχνει στα σωστά μέρη, δηλαδή σε παρέες, να ξεκινήσει κάποιο χόμπυ ίσως κτλ δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο τώρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by always sad View Post
    Ρέμεντυ το παιδί είναι μια χαρά, μην το χαλάσουμε.........Δεν είναι το σεξ το παν ακόμα και αν το "γνώρισε" δεν πάει να πει κάτι. Εγώ χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα ρομαντικά παιδιά και εύχομαι να βρει μία που να του αξίζει, αρκεί να μην τα παρατάει και να ψάχνει στα σωστά μέρη, δηλαδή σε παρέες, να ξεκινήσει κάποιο χόμπυ ίσως κτλ δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο τώρα.
    δεν διαφωνω, αλλα αναφερομουν στην συνολικη γνωριμια, κι οχι μονο στο σεξ. το σεξ ηταν το ενα κομματι και καθολου αμεληταιο , νομιζω.
    και το επαναλαμβανω:
    δεν ειναι προτιμοτερο το οτι ειχε μια γνωριμια εστω και συντομη, απο το να μην ειχε καμια???
    και ξαναρωταω ποια ηταν η κοροιδια της "45ρας"? το οτι τελικα εφυγε? η τουε κανε κατι συγκεκριμενο?
    θα με ενδιεφερε να μας πει.

Senior Member
    Τελικά βρήκα κοπέλα!
    Είμαστε σε σχέση εδώ και λίγο καιρό..
    Μιζέρια την λένε, χαχα!!
    Τη Μοναξιά την χώρισα γιατί δεν μ' αγαπούσε αρκετα, αχαχα....

...τρομάρα μου.... :(

Senior Member
    Τελικά βρήκα κοπέλα!
    Είμαστε σε σχέση εδώ και λίγο καιρό..
    Μιζέρια την λένε, χαχα!!
    Τη Μοναξιά την χώρισα γιατί δεν μ' αγαπούσε αρκετα, αχαχα....

...τρομάρα μου.... :(
    να φανταστω δεν εχεις μονο μια εχεις δυο....εχεις και την χη(ει)ρα με τα 5 ορφανα:p
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    να φανταστω δεν εχεις μονο μια εχεις δυο....εχεις και την χη(ει)ρα με τα 5 ορφανα:p
    είμαι γελοίος το ξερω..

Senior Member
    είμαι γελοίος το ξερω..
    γτ ρε φιλε? πολλοι αντιμετωπιζουν ιδιο προβλημα.....το θεμα ειναι να δεις τι σου λειπει η τι δεν κανεις σωστα ωστε να γινει αυτο που θες......
    και επισης να το κυνηγησεις αυτο π θες αλλιως δεν....
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast