Originally Posted by
Aris83
Όντως Remedy, κάθε φορά που εξαφανίζομαι εκείνη με ψάχνει. Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν μπορώ να ξεκόψω τελείως γιατί υπάρχει και μια δουλειά στη μέση. Δεν δουλεύουμε στον ίδιο χώρο βέβαια αλλά οι επιχειρήσεις μας συνεργάζονται οπότε υπάρχει και μια επαγγελματική (τις περισσότερες φορές) επικοινωνία.
Positive, δεν είναι άτομο που θέλει να ακούει καλά λόγια για να φτιάχνεται. Είναι πολύ όμορφη και εντυπωσιακή, της την πέφτουν αρκετοί και γνωρίζω και περίπτωση όπου κάποιος της την έπεσε και αυτή τον έκοψε μαχαίρι. Αλλά και πάλι να υποθέσουμε ότι όντως έτσι είναι, όλες οι γυναίκες θέλουν επιβεβαίωση από κάποιον που τις έλκει ερωτικά. Καμία γυναίκα δεν θα καθόταν να ακούει εξομολογήσεις και κοπλιμέντα από κάποιον που δεν γουστάρει (όσο κι αν τον συμπαθεί)... προτρέποντας τον μάλιστα να της γράφει ελεύθερα ότι θέλει!!!
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι γουστάρει αλλά δεν ξέρω που κολλάει. Μπορεί να είναι η δουλειά, μπορεί να είναι όντως και ο πρώην. Προς το παρόν πάντως είμαι ανάμεσα σε δύο:
α) Να συνεχίσω αυτή την κατάσταση, να βγαίνουμε όλο και συχνότερα έξω, να γνωριστούμε καλύτερα και να πάει το πράγμα από μόνο του όπου πάει.
β) Να αγνοήσω ότι έχω πει περί σεβασμού και να της κάνω γερό ντου... και ότι βρέξει ας κατεβάσει!!