Tι βλακεία είπε?
Printable View
εχω ενα ερωτημα αμα θελετε απαντατε.
αμα μια γυναικα που θεωρησει οτι βιαστηκε κατα την διαρκεια της πραξεις εχει υγρανθει ο κολπος της θα πρεπει να πουμε οτι ηταν η οχι βιασμος;;
γιατι κατα την γνωμη μου εμππτει στην περιπτωση που πολλοι λεμε δεν ηθελε αλλα της αρεσε
παρακαλω οχι καρεκλοποδαρα
Τρολαρεις έτσι; Πες μου ότι τρολαρεις...άμα δεν ήθελε σημαίνει ότι δεν ήθελε. Τέλος. Σημασία έχει τι αποφασίζει/λεει/δηλωνει συνειδητά με πλήρη επιγνωση.
Οι βιολογικές διεργασίες τους σώματος δεν έχουν σημασία. Δεν ξέρω αν κατά τον βιασμό υγραινεται ο κολπος ίσως απο ένα σημείο και μετά να γίνεται ακούσια...δεν ξέρω ως προς αυτό. Αλλά και πάλι το σκεπτικό που εκφράζεις είναι απαράδεκτο.
Οκ υπάρχει περίπτωση να ειναι καμία ηλίθια που λέει μη μη μη όχι ενώ θέλει...καμιά δεν πρέπει να το κάνει αυτό γιατί δημιουργείται έτσι αυτή η σύγχυση στους αντρες και σε άλλη περίπτωση αν κάποια όντως δε θέλει μπορεί να το θεωρήσει ο άλλος ότι είναι αυτό το ηλίθιο ναζι.
Δεν πρέπει καμία να δίνει τέτοια μπερδεμένα μηνύματα.
Αλλά και ένας άντρας σωστός είναι χρέος του να τα παίρνει σοβαρά αυτά που ακούει και να μην ασχολείται με τέτοια "αν μήπως έλα μου κάνει τη δύσκολη". Με τη παραμικρή αμφιβολία ΔΕΝ το κανεις.
Τι λές βρε κακομοίρη ψυχανόμαλε που θα μου πεις και ντροπή μου?? ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΕ!!!!!
Ενημερώσου πρώτα και μετά πούλα μούρη.
Λέγετε το χάπι του βιασμου και προκαλεί Black out απο 5-10 ώρες. Κυκλοφορεί στην Ελλάδα τα τελευταία 3 χρόνια.
Το κάθαρμα θα μπεί φυλακή. Και εύχομαι να τον βιάζουν κάθε μέρα. Και τους δύο
Ας τον κάνει κάποιος block απο εδω μέσα!!! -τον niko2
Μα είναι δυνατον να λέει τέτοια πράγματα??????
Αν σε είχα μπροστά μου θα έβγαζα όλο το θυμο που έχω μέσα μου πάνω σου!
Αιδιαστικέ μισογύνη
νασταζ, ποσο χρονων εισαι ?
εγω παντως δεν ξαναγραφω σε αυτο το θεμα
[QUOTE=nastaz;630366] Οι σχέσεις μου με τους ανθρώπους ήταν απο πάντα προβληματικές. Και τώρα είναι πιο δύσκολες απο ποτέ. Νιώθω οτι ποτέ δε θα μπορέσω να έχω μια υγιή σχέση με έναν άντρα.
θελεις να μας το αναλυσεις λιγο αυτο ?
ΑΧΧΧ!!! τι ειναι αυτα που γινονται εδω μεσα ελεος ενηλικη ανθρωποι ειμαστε!! Εγω ενα ξερω το ναι ειναι ναι και το οχι ειναι οχι και αν δεν το καταλαβαινουμε ας γυρισουμε το χρονο πισω εκει που ειμασταν 1 ετους να αρχισουμε σιγα,σιγα να το μαθαινουμε!!
Να παλέψεις κορίτσι μου εγώ είχα μια άσχημη εμπειρία για τα δικά μου δεδομένα πολλή βαριά, αν έχεις διάθεση μπορείς να διαβάσεις την ιστορία μου, ειχα βάλει κιλά απο υπερφαγεία, το περιστατικό έγινε πριν 10 μήνες άρχισα να συνέρχομαι 8-9 μήνες μετά, πολέμα εγώ έκανα restart ... ήθελα πολλές φορές να πεθάνω μετα από αυτό έκλαιγα 7 μήνες καθε βράδυ τώρα βουρκώνω που κ που αλλα ως εκει..πολέμα κ ξεκίνα από την αρχή!!!
Δεν υπαρχει συγκριση στη δικη σου περιπτωση με τη περιπτωση της κοπελας .
Μας λεει οτι κατι της εριξαν στο ποτο της και σαφως δεν ηθελε.
Εσυ ειχες τις αισθησεις σου κι εκεινη τη στιγμη μπορει να το ηθελες ασχετα που μετα το μετανοιωσες .
Δε σε κατηγορω απλα δε μπορεις να συγκρινεις τις καταστασεις .
Σιγουρα μη κατηγορεις τον εαυτο σου αν το κανεις γιατι δε φταις καθολου εσυ.
Εισαι ακριβως το ιδιο ατομο με πριν και το ιδιο αγνη .
Οι αλλοι δυο επρεπε να ντρεπονται ειδικα εκεινος ο ''φιλος'' σαν δε ντρεπεται που γνωριζοσασταν και 10 χρονια.
Δε σου αξιζει να πεθανεις και συμφωνω στο να μεινεις να το παλεψεις , ξερω ευκολο ειναι στα λογια ομως με τον καιρο πιστευω θα αρχιζεις να το ξεχνας , εννοω να το θυμαμαι αλλα να μη πονας τοσο , το ελπιζω !
Επιτελους ενας ανθρωπος που ξερει τουλαχιστον να σεβεται.
Και χαιρομαι πιο πολυ επειδη εισαι και αντρας .
Γιατι αν ψαξεις θα βρεις πολλους που καταβαθος θεωρουν τις γυναικες κατωτερες και βγαζουν μια παραλογη κακια προς αυτες και εχουνε το θρασος κι απο πανω να ειναι καχυποπτοι και να κατηγορουν και τη γυναικα κιολας οταν τη βιαζουν .
Μπράβο γαλάζιο γι' αυτά που λες, πραγματικά μπράβο!
Ήθελα να ήξερα αν αυτοί που κατηγορούν θα έκαναν το ίδιο αν είχαμε τη δύναμη να τους κάνουμε μπλε μαρέν! Αλλά αν συνέβαινε αυτό σιγά μην τολμούσαν να μας αγγίξουν...μόνο με τους αδύναμους έχουν τα κότσια να τα βάζουν...
Εν τω μεταξύ εγώ ανησυχώ για τη θεματοθέτρια επειδή έχει εξαφανιστεί...
Ελπιζω απλα να μη μπαινει πια κι οχι κατι αλλο.
Ευχαριστω ! παλιοτερα πιστευα οτι υπηρχε υπερβολη σε αυτο ομως εκανα λαθος , εχω μπει σε φεμινιστικες σελιδες και πραγματικα υπηρχε πολυ μισος απο αντρες προς στις γυναικες για το τροπο που ντυνονται και σε βιασμους αυτες κατηγορουσαν.
Και προσφατα ειδα δημοσιευση καποιου που ελεγε οτι ο λογος υπαρξης της γυναικας ειναι για να εχει σεξουαλικη επαφη με αντρες.
Και ρωτησα καποιον που μιλαω καποιες φορες στο facebook μαζι του και συμφωνησε γιατι ειπε ετσι ειναι η φυση της οπως κι το να παντρευται και να κανει οικογενεια.
Δηλαδη αν μια γυναικα ειναι ασεξουαλικη δηλαδη δεν την ενδιαφερει η σεξουαλικη επαφη η ειναι λεσβια κι δε θελει να κανει οικογενεια κι να παντρευτει επειδη θελει να ακολουθησει τη καριερα της δηλαδη δεν εχει λογο υπαρξης ?
Φυσικά κι έχει, ο καθένας έχει το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης και το ν' αποφασίζει ο ίδιος για τον εαυτό του...
Επίσης αναρωτιέμαι, ο λόγος ύπαρξης των αντρών ποιος να είναι άραγε; Να γυρνάν από εδώ και από εκεί με όσες γυναίκες δεν τους κάνουν για οικογένεια; Ή να μας πληγώνουν; (ναι, έχει καεί το φτέρωμα μου και μιλάω έτσι αλλά εκτός από τις τελευταίες φράσεις τα υπόλοιπα τα έγραψα καθαρά σκεπτόμενη κι ανεπηρέαστη)
Τουλαχιστον δεν ειναι ολοι ιδιοι .
Οχι ενταξει δεν ειναι λογος υπαρξης τους αυτος !
Απλα ετσι δυστυχως τους μαθαινουν οι γονεις η απο τα ΜΜΕ .
Και στις σειρες κτλ για τις γυναικες παντα ο ιδιος ρολος ισχυει σαν σεξουαλικο αντικειμενο την εχουν η μονο ομορφη χωρις μορφωση και σκυλες κτλ.
Τους αντρες κυριως εχουνε ομορφους , μορφωμενους , εξυπνους κτλ
Καλα στις κατω χωρις ιρακ,ιραν καλυτερα φερονται στα ζωα παρα στης γυναικες!!
Nastaz, από τον τρόπο που γράφεις, φαίνεσαι άνθρωπος συγκροτημένος. Είμαι σίγουρη ότι θα το διαχειριστείς σε βάθος χρόνου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μου εκανε ιδιαίτερη εντύπωση που μάλιστα κάποια στιγμή ανέφερες ότι το περιστατικό αυτό όσο δυσάρεστο κι αν είναι, μπορεί να αποτελέσει για σενα πηγή στοχασμού πάνω στη μέχρι τώρα πορεία της ζωής σου. Συμφωνώ μαζί σου. Όλα όσα μας συμβαίνουν, όσο φρικτά επώδυνα και αν είναι, όσο κι αν μας γδέρνουν την ψυχή, ταυτόχρονα μας σμιλεύουν και μας ωριμάζουν. Ακόμα και εάν τελικά μετρήσεις τις αντοχές σου και καταφύγεις σε φαρμακευτική αγωγή, εάν το κάνεις σωστά, με την καθοδήγηση ειδικού και για όσο διάστημα αυτό είναι αναγκαίο, θα βρεις το δρόμο σου. Σου εύχομαι καλή δύναμη και σε ευχαριστώ που βρήκες το θάρρος και μοιράστηκες την ιστορία σου.
Κι επειδή κάποιος έγραψε διάφορες βλακείες...
Το τραγικό είναι ότι το άτομο αυτό έχει εσφαλμένη αντίληψη για την ίδια του τη συμπεριφορά....με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει και να συνεπάγεται.
Τα δικαστήρια της χώρας μας λοιπόν που ερμηνεύουν το νόμο, που κανένα κενό δεν έχει αλλά η διατύπωσή του είναι γενική για να καλύπτει με την κατάλληλη ερμηνεία την κάθε περίπτωση, θεωρούν ότι " Σωματική βία υπάρχει και όταν ο δράστης εκμεταλλεύεται την κατάσταση του θύματος μη δυναμένου να αντισταθεί, στην οποία τούτο περιήλθε υπό του δράστου ... καθώς επίσης και η δια υπνωτικών μέσων περιαγωγή κάποιου σε κατάσταση ανικανότητος προς αντίσταση .." αλλά και ότι ανικανότητα προς αντίσταση του θύματος, την οποία προκάλεσε ο δράστης "υπάρχει (κατά το χρόνο της πράξης ή έστω κατά την έναρξη αυτής), όταν δεν δύναται το θύμα έναντι του δράστη να σχηματίσει, εξωτερικεύσει ή ενεργοποιήσει για την άμυνα του επαρκή βούληση αντίστασης".
Καλησπέρα και από 'μένα. Έχω κι εγώ εμπειρία βιασμού στα 14 μου ομως. Δεν μπορώ να πω ότι το έχω ξεπεράσει (είμαι 26 πια) αλλά δεν είχα προσπαθήσει και να το ξεπεράσω μέχρι τωρα. Δεν το ειχα πει πουθενα γιατι αισθανόμουν ξεφτυλισμενη με αποτελέσματα 2 μήνες να δυσκολεύομαι να κάνω τσισα μου από τα τραυματα και να μην μπορώ να πάω σε γυναικολογο γιατί δεν είχα καν περίοδο τι θα έλεγα στην μάνα μου. Τεσπα βγαίνω εκτός θέματος. Το point είναι ότι Το άφησα να με τρώει εσωτερικά και έφτασα σήμερα να παίρνω φάρμακα και η σχέση μου με τους άντρες να είναι τουλάχιστον προβληματική . Είναι πολύ καλό που μιλάς για αυτό, που δεν το άφησες έτσι. Και μην το αφήσεις! Δούλεψε το είναι μια δοκιμασία να βγεις ακόμα πιο δυνατή και υγειης! Αυτά από μένα
Καλησπέρα. Εδώ και καιρό έχω δει το θέμα και δεν ήξερα τι να γράψω στην κοπέλα εκτός από κουράγιο και δύναμη να το αντιμετωπίσει όλο αυτό όπως πολύ γενναία κάνει μέχρι τώρα. Δυστυχώς θα βρεθούν πολλά εμπόδια στο δρόμο της τόσο μέσα της όσο και εξωτερικά, καλή ώρα όπως εδώ που ήδη βρέθηκαν ποστ που την αμφισβητούσαν, λες και είναι ευχάριστο για μια γυναίκα να μπει σε αυτή τη διαδικασία να διεκδικήσει το δίκιο της για ένα περιστατικό που η αναβίωσή του μόνο πόνο μπορεί να της φέρει. Μπράβο σου κοπέλα μου που βρήκες το θάρρος να το κυνηγήσεις, βάζεις το δικό σου λιθαράκι για να μην νιώσει καμιά κοπέλα ντροπή να κάνει το ίδιο αν της συμβεί.
Cicada, πολύ στεναχωρήθηκα με την ιστορία σου. Στεναχωρήθηκα και οργίστηκα με μια κοινωνία που οδηγεί μικρά κορίτσια να ντρέπονται που βιάστηκαν και τους βιαστές τους να ζουν τη ζωούλα τους σα να μη συνέβη τίποτα. Πόσο σημαντικό είναι να περάσουμε στα κορίτσια ότι το σώμα τους είναι δικό τους να το κάνουν ό,τι θέλουν, να το ντύνουν όπως θέλουν και αυτό δε σημαίνει ότι τα θέλανε αν τους τύχει ένα τέτοιο περιστατικό. Μια ζωή μας μεγαλώνουν έτσι. Γίνεται τόσο υπόγεια που πολλές φορές δεν το καταλαβαίνουμε. Ελπίζω με μικρά βήματα ότι αυτό διορθώνεται. Σιγά σιγά οι αντιλήψεις αλλάζουν. Ελπίζω πλέον να έχεις πάρει βοήθεια για αυτό το περιστατικό και να το δουλεύεις σιγά σιγά έστω και τώρα.
Exeis apoluto dikio, alla siga siga ta psixika simadia ta xepernas , ego o logos pou h8ela na ta ksexasw eitane epidi den h8ele na afisw auto ton hlithio na mou katastrepsi th zwh. Panta tha einai mesa mou kai wres wres to skeftome den tha figi pote, alla toulaiston den tou ekane th xari na mou sterisi kati omorfo pou tha borw na moirastw me ena ANDRA, giati auti pou kanoune teties blakies den einai andres.
Υπεπεσε στην αντιληψη μου σημερα ένα πρότζεκτ της yoko ono που νομίζω ότι μπορεί να βρουν ενδιαφέρον ή βοηθητικό γυναίκες του φόρουμ με τραυματικές εμπειρίες και νομίζω πως ταιριάζει να βάλω το λινκ σε αυτό το θέμα από το να ανοιξω καινούριο...δεν ξέρω ποια είναι η πολιτική του φόρουμ με τα λινκ αλλα πιστεύω και η διαχείρηση θα το βρει καλή ιδέα ως κομμάτι της έκφρασης και της διαδικασίας επούλωσης όσων γυναικών θέλουν να συμμετάσχουν...ριξτε μία ματιά, δεν χάνετε κάτι :)
http://m.huffpost.com/gr/entry/11987908
Θα ηθελα να παρακαλεσω κατι ασχετο με το θεμα!! Να γραφεται εαν γινεται με ελληνικους χαρακτηρες εειναι κουραστικο να διαβαζεις λατινικους!! ευχαριστω!
Είναι αρκετά εγωιστικό να βάλεις τέλος στη ζωή σου κοπέλα μου. Πρέπει να καταλάβεις ότι το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν όποιο και αν είναι αυτό. Σίγουρα τα τραύματα σου θα είναι υπαρκτά αλλά πρέπει να προχωρήσεις μπροστά! Θα σου δώσω μια πρόκληση, γράψε ένα βιβλίο.