Results 61 to 75 of 79
-
10-09-2016, 01:19 #61
Τουλαχιστον δεν ειναι ολοι ιδιοι .
Οχι ενταξει δεν ειναι λογος υπαρξης τους αυτος !
Απλα ετσι δυστυχως τους μαθαινουν οι γονεις η απο τα ΜΜΕ .
Και στις σειρες κτλ για τις γυναικες παντα ο ιδιος ρολος ισχυει σαν σεξουαλικο αντικειμενο την εχουν η μονο ομορφη χωρις μορφωση και σκυλες κτλ.
Τους αντρες κυριως εχουνε ομορφους , μορφωμενους , εξυπνους κτλ
- 10-09-2016, 01:20 #62
10-09-2016, 14:18 #63
Καλα στις κατω χωρις ιρακ,ιραν καλυτερα φερονται στα ζωα παρα στης γυναικες!!
11-09-2016, 13:41 #64
Nastaz, από τον τρόπο που γράφεις, φαίνεσαι άνθρωπος συγκροτημένος. Είμαι σίγουρη ότι θα το διαχειριστείς σε βάθος χρόνου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μου εκανε ιδιαίτερη εντύπωση που μάλιστα κάποια στιγμή ανέφερες ότι το περιστατικό αυτό όσο δυσάρεστο κι αν είναι, μπορεί να αποτελέσει για σενα πηγή στοχασμού πάνω στη μέχρι τώρα πορεία της ζωής σου. Συμφωνώ μαζί σου. Όλα όσα μας συμβαίνουν, όσο φρικτά επώδυνα και αν είναι, όσο κι αν μας γδέρνουν την ψυχή, ταυτόχρονα μας σμιλεύουν και μας ωριμάζουν. Ακόμα και εάν τελικά μετρήσεις τις αντοχές σου και καταφύγεις σε φαρμακευτική αγωγή, εάν το κάνεις σωστά, με την καθοδήγηση ειδικού και για όσο διάστημα αυτό είναι αναγκαίο, θα βρεις το δρόμο σου. Σου εύχομαι καλή δύναμη και σε ευχαριστώ που βρήκες το θάρρος και μοιράστηκες την ιστορία σου.
11-09-2016, 13:52 #65
Κι επειδή κάποιος έγραψε διάφορες βλακείες...
Το τραγικό είναι ότι το άτομο αυτό έχει εσφαλμένη αντίληψη για την ίδια του τη συμπεριφορά....με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει και να συνεπάγεται.
Τα δικαστήρια της χώρας μας λοιπόν που ερμηνεύουν το νόμο, που κανένα κενό δεν έχει αλλά η διατύπωσή του είναι γενική για να καλύπτει με την κατάλληλη ερμηνεία την κάθε περίπτωση, θεωρούν ότι " Σωματική βία υπάρχει και όταν ο δράστης εκμεταλλεύεται την κατάσταση του θύματος μη δυναμένου να αντισταθεί, στην οποία τούτο περιήλθε υπό του δράστου ... καθώς επίσης και η δια υπνωτικών μέσων περιαγωγή κάποιου σε κατάσταση ανικανότητος προς αντίσταση .." αλλά και ότι ανικανότητα προς αντίσταση του θύματος, την οποία προκάλεσε ο δράστης "υπάρχει (κατά το χρόνο της πράξης ή έστω κατά την έναρξη αυτής), όταν δεν δύναται το θύμα έναντι του δράστη να σχηματίσει, εξωτερικεύσει ή ενεργοποιήσει για την άμυνα του επαρκή βούληση αντίστασης".Last edited by Ανυσία; 13-09-2016 at 16:14.
11-09-2016, 17:54 #66
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
12-09-2016, 04:32 #67
Καλησπέρα και από 'μένα. Έχω κι εγώ εμπειρία βιασμού στα 14 μου ομως. Δεν μπορώ να πω ότι το έχω ξεπεράσει (είμαι 26 πια) αλλά δεν είχα προσπαθήσει και να το ξεπεράσω μέχρι τωρα. Δεν το ειχα πει πουθενα γιατι αισθανόμουν ξεφτυλισμενη με αποτελέσματα 2 μήνες να δυσκολεύομαι να κάνω τσισα μου από τα τραυματα και να μην μπορώ να πάω σε γυναικολογο γιατί δεν είχα καν περίοδο τι θα έλεγα στην μάνα μου. Τεσπα βγαίνω εκτός θέματος. Το point είναι ότι Το άφησα να με τρώει εσωτερικά και έφτασα σήμερα να παίρνω φάρμακα και η σχέση μου με τους άντρες να είναι τουλάχιστον προβληματική . Είναι πολύ καλό που μιλάς για αυτό, που δεν το άφησες έτσι. Και μην το αφήσεις! Δούλεψε το είναι μια δοκιμασία να βγεις ακόμα πιο δυνατή και υγειης! Αυτά από μένα
12-09-2016, 17:15 #68
12-09-2016, 17:25 #69
13-09-2016, 00:20 #70
Καλησπέρα. Εδώ και καιρό έχω δει το θέμα και δεν ήξερα τι να γράψω στην κοπέλα εκτός από κουράγιο και δύναμη να το αντιμετωπίσει όλο αυτό όπως πολύ γενναία κάνει μέχρι τώρα. Δυστυχώς θα βρεθούν πολλά εμπόδια στο δρόμο της τόσο μέσα της όσο και εξωτερικά, καλή ώρα όπως εδώ που ήδη βρέθηκαν ποστ που την αμφισβητούσαν, λες και είναι ευχάριστο για μια γυναίκα να μπει σε αυτή τη διαδικασία να διεκδικήσει το δίκιο της για ένα περιστατικό που η αναβίωσή του μόνο πόνο μπορεί να της φέρει. Μπράβο σου κοπέλα μου που βρήκες το θάρρος να το κυνηγήσεις, βάζεις το δικό σου λιθαράκι για να μην νιώσει καμιά κοπέλα ντροπή να κάνει το ίδιο αν της συμβεί.
Cicada, πολύ στεναχωρήθηκα με την ιστορία σου. Στεναχωρήθηκα και οργίστηκα με μια κοινωνία που οδηγεί μικρά κορίτσια να ντρέπονται που βιάστηκαν και τους βιαστές τους να ζουν τη ζωούλα τους σα να μη συνέβη τίποτα. Πόσο σημαντικό είναι να περάσουμε στα κορίτσια ότι το σώμα τους είναι δικό τους να το κάνουν ό,τι θέλουν, να το ντύνουν όπως θέλουν και αυτό δε σημαίνει ότι τα θέλανε αν τους τύχει ένα τέτοιο περιστατικό. Μια ζωή μας μεγαλώνουν έτσι. Γίνεται τόσο υπόγεια που πολλές φορές δεν το καταλαβαίνουμε. Ελπίζω με μικρά βήματα ότι αυτό διορθώνεται. Σιγά σιγά οι αντιλήψεις αλλάζουν. Ελπίζω πλέον να έχεις πάρει βοήθεια για αυτό το περιστατικό και να το δουλεύεις σιγά σιγά έστω και τώρα.
13-09-2016, 00:35 #71WhyAlwaysMe?Guest
13-09-2016, 02:08 #72
Exeis apoluto dikio, alla siga siga ta psixika simadia ta xepernas , ego o logos pou h8ela na ta ksexasw eitane epidi den h8ele na afisw auto ton hlithio na mou katastrepsi th zwh. Panta tha einai mesa mou kai wres wres to skeftome den tha figi pote, alla toulaiston den tou ekane th xari na mou sterisi kati omorfo pou tha borw na moirastw me ena ANDRA, giati auti pou kanoune teties blakies den einai andres.
13-09-2016, 22:54 #73
13-09-2016, 23:21 #74
Υπεπεσε στην αντιληψη μου σημερα ένα πρότζεκτ της yoko ono που νομίζω ότι μπορεί να βρουν ενδιαφέρον ή βοηθητικό γυναίκες του φόρουμ με τραυματικές εμπειρίες και νομίζω πως ταιριάζει να βάλω το λινκ σε αυτό το θέμα από το να ανοιξω καινούριο...δεν ξέρω ποια είναι η πολιτική του φόρουμ με τα λινκ αλλα πιστεύω και η διαχείρηση θα το βρει καλή ιδέα ως κομμάτι της έκφρασης και της διαδικασίας επούλωσης όσων γυναικών θέλουν να συμμετάσχουν...ριξτε μία ματιά, δεν χάνετε κάτι
http://m.huffpost.com/gr/entry/11987908
13-09-2016, 23:51 #75
Θα ηθελα να παρακαλεσω κατι ασχετο με το θεμα!! Να γραφεται εαν γινεται με ελληνικους χαρακτηρες εειναι κουραστικο να διαβαζεις λατινικους!! ευχαριστω!