Originally Posted by
trilas
Πόσο άδικο όμως και για τους άλλους ε; που τους φέρεται γλυκά γιατί "της αρέσει απλά να φλερτάρει" (όπως σε όλους μας άλλωστε ε; ) μέχρι το σημείο πριν το κρεβάτι γιατί έχει και σχέση. Και άλλωστε αυτή "ποτέ δεν ήθελε να κοιμηθεί μαζί του" λες και αυτό δικαιολογεί το να δίνει ελπίδες σε κάποιον, ή το να φλερτάρει όσο θέλει.
Να μη τα πολυλογώ, νομίζω μπορεί να γίνει κατανοητό τι λέω.
Παράδειγμα: Τι θα απαντούσατε αν: Εγώ που είμαι 32 χρονών αγόρι, αρχίσω να βγαίνω με μια 19χρονη, και βόλτες και κουβέντες, επειδή είναι πολύ ώριμη για την ηλικία της. Πως θα σας φανεί να μπω και να κλαίγομαι εδώ μέσα οτι "ρε γαμώτο με ερωτεύτηκε, γιατί να συμβαίνουν αυτά, έχασα ένα τόσο σπουδαίο παιδί (αλλά και πολύ ΚΟΥΚΛΑ (όπως γράφει η άνξιους ΚΟΥΚΛΟΣ)), εγώ απλά ήμουν φιλικός και τη χάιδευα. Ενιωθα σα πατέρας, μ' αρέσει να φροντίζω, είναι πολύ πληγωμένη απ τους γονείς της, γιατί να μου συμβαίνει αυτό συνέχεια. Άλλωστε ποτέ δεν θα έκανα κάτι μαζί της αφού έχω σχέση χρόνια. και τώρα λέει θα φύγει απ το μάθημα μου, που τη διδάσκω χορό. Νομίζω προσπαθεί να γίνει χειριστική να με κάνει να νιώσω ενοχές οτι φτάιω εγώ που θα φύγει απ τα μαθήματα (!!!) αχ τι κρίμα ρε παιδιά, γιατί να μου συμβαίνει συνέχεια αυτό;;;Πως της ήρθε και με ερωτεύτηκε δε καταλαβαίνω! μάλλον επειδή είμαι πολύ όμορφος και φιλικός θα συμβαίνει.....