Originally Posted by
take a break
Ποτέ δεν είχες θεραπευτη νεφελη, είχες σχέση εξουσιαστή-εξουσιαζομένης, το λες και μόνη σου σου άγγιξε την εξάρτηση όχι την ψυχή σου, αυτό όμως θες το ρόλο μιας υποτακτικής ή ενός ελεύθερου ανθρώπου όπως σε έφτιαξε ο Θεός; Αν θες το δεύτερο που είναι και το υγιές καλείσαι να αφήσεις την εξάρτηση σου που μπορεί να ηταν η οποιαδήποτε εξάρτηση που θα σε είχε σε δεσμά. Εμπιστεύσου με γιατι τα πέρασα πρωτύτερα και έγινα λίγο πιο σοφή γιατί πόνεσα πολύ και δεν είχα και κανέναν να με συμβουλεύσει, μόνη μου τα πέρασα, η ψυχοθεραπευτρια μου αδιαφορησε καν να μου δωσει δυο συμβουλές σαν γυναίκα προς γυναίκα, εγω όμως σου δίνω γιατι δεν θέλω να υποφέρεις...σε 7 μήνες θα λές πόσο χαζή ήμουν που από την αρχή κάτι μου άρεσε πάνω σε αυτόν τον άνθρωπο, εγώ τώρα αυτομουτζώνομαι πραγματικά που εχασα τον καιρό μου, άνθρακες ο θησαυρός, τελείως και έξω υπάρχουν πολυ καλύτεροι. Τωρα ομως είσαι ευάλωτη και πρόσεξε μην υποτροπιάσεις αυτόν τον καιρό, γράψου κάπου πχ σε μια σχολή χορού και βάλε εκεί το είναι σου, τι σου αρέσει να κάνεις;