Ο "τρόπος " των θεραπευτων - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 15 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 217
    Nefeli28
    Guest
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Νεφελη παλιοτερα στη ζωη σου ειχες εντυπωσιαστει ή αναπτυξει αλλη τετοια εξαρτηση? δεν λεω στην ιδια ενταση αλλα παρομοιας υφης?

Όχι.
    Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξανανιώσει για κανέναν.
    Απλώς πάντα λόγω χαμηλής αυτοεκτιμησης έβλεπα τους άλλους καλύτερους και ανώτερους από μένα και άρα αυθεντιες.
    Εξάρτηση με πρόσωπο σε τέτοιο βαθμό δεν έχω ξαναπαθει. Ίσως γι αυτό να με έχει φρικάρει τόσο...

Senior Member
    Στον Φασπεντερ αδερφες μου στον Φασμπεντερ για καλή ψυχανάλυση! Μαρα εμένα δεν με έκαναν καλύτερα τα αντικαταθληπτικά, εντάξει οτι κινούμαι με αυτά το ξέρω αλλά όχι οτι με κάνανε ευτυχισμένη εχω φοβίες ένα σωρό, αν είχα βρει έναν καλό ψυχοθεραπευτή και άλλαζα περιβάλλον θα ήμουν πολύ καλυτερα! Νεφέλη ετσι είναι ο τύπος αυτός του άνδρα διανοουμενος ταχατες- ταχατες, φιλοσοφημένος με ρήσεις του Νίτσε, υπερ-φιλόδοξος , άθεος, αγνωστικιστής, λατρεύει το χρήμα, δεν είναι ιδιαίτερα όμορφος σου πουλα παραμυθια για την καταξίωσή του και το παίζει πολύ ανδρας , ε λοιπόν πιάνει δίοτι αυτός ο ανδρας κυκλοφορεί τις ωραιότερες γυναίκες! Και ρωτω ρε κοριτσια τι του βρίσκετε παραμυθατζης ειναι

Senior Member
    Quote Originally Posted by take a break View Post
    Στον Φασπεντερ αδερφες μου στον Φασμπεντερ για καλή ψυχανάλυση! Μαρα εμένα δεν με έκαναν καλύτερα τα αντικαταθληπτικά, εντάξει οτι κινούμαι με αυτά το ξέρω αλλά όχι οτι με κάνανε ευτυχισμένη εχω φοβίες ένα σωρό, αν είχα βρει έναν καλό ψυχοθεραπευτή και άλλαζα περιβάλλον θα ήμουν πολύ καλυτερα!
    παλιοτερα ειχα δει μια σειρα οπου επαιζε με κατι δαιμονες αν θυμαμαι καλα? και ηταν θεος... εχει τη γοητεια και το διανοουμενιστικο μαζι.

απο διαθεση ουτε εμενα με εκαναν καλυτερα, εννοω δεν μου εδωσαν τη χαρα και την ευτυχια. Ισα ισα νιωθω οτι ξεσκεπασαν τη θλίψη μου...αλλα τουλαχιστον τωρα που τη βλεπω νιωθω οτι μπορω να τη διαχειριστω ή τουλαχιστον να προσπαθησω...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Αχχ που να τον δεις και στο φως ανάμεσα σε 2 ωκεανούς. Εγω της το πα της Νεφελης αν μοιαζει ο ψυχοτετοιος στον Φασμπεντερ χαλαλι της η στεναχώρια που παιρνα αν όχι κακό του κεφαλιού της! Τωρα οκ , ξέρω πως η κοπέλα περνά λούκι αυτή την στιγμή λίγο να ελαφρύνουμε την ατμόσφαιρα κάνουμε λίγο χιούμορ και πάλι καλά να λέει που δεν της ζητησε να κανουν και σεξ , δεν ηταν πια και τοσο ανηθικος

Nefeli28
    Guest
    Αχχ που να τον δεις και στο φως ανάμεσα σε 2 ωκεανούς. Εγω της το πα της Νεφελης αν μοιαζει ο ψυχοτετοιος στον Φασμπεντερ χαλαλι της η στεναχώρια που παιρνα αν όχι κακό του κεφαλιού της! Τωρα οκ , ξέρω πως η κοπέλα περνά λούκι αυτή την στιγμή λίγο να ελαφρύνουμε την ατμόσφαιρα κάνουμε λίγο χιούμορ και πάλι καλά να λέει που δεν της ζητησε να κανουν και σεξ , δεν ηταν πια και τοσο ανηθικος
    Ναι.Κοντά ήταν νομίζω.
    Να αναφέρω ότι μου κρατούσε το παλτό να το φορέσω όταν έφευγα. ....τι ιπποτικο...
    και για να με φιλήσει επίσης κατά την αποχώρηση μου κρατούσε με τα χέρια του το προσωπο μου πολυ κσπως....και η όλη κίνηση απείχε ελάχιστα από ερωτική διάθεση κλπ....
    Από εμφάνιση ήταν χάλια. Καμιά σχέση κορίτσια με Φασμπεντερ χα χάχα
    Το διανοούμενο όμως το δούλευε καλά.
    Προσπαθούσε να βγάζει ερωτισμό πάντως.
    Πιστεύω πως έκανε σεξ με ασθενείς.

Senior Member
    Σίγουρα θα έχουν υπάρξει και άλλες θύματά του, δεν υπάρχει περιπτωση να μην υπάρχουν. Αν είσαι και ευάλωτος ψυχικά γίνεσαι υποχείριο τετοιων επιτηδείων. Πάλι καλά να λες που δεν είχατε σχέσεις θα κόλλαγες πιο άσχημα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Ναι.Κοντά ήταν νομίζω.
    Να αναφέρω ότι μου κρατούσε το παλτό να το φορέσω όταν έφευγα. ....τι ιπποτικο...
    και για να με φιλήσει επίσης κατά την αποχώρηση μου κρατούσε με τα χέρια του το προσωπο μου πολυ κσπως....και η όλη κίνηση απείχε ελάχιστα από ερωτική διάθεση κλπ....
    Από εμφάνιση ήταν χάλια. Καμιά σχέση κορίτσια με Φασμπεντερ χα χάχα
    Το διανοούμενο όμως το δούλευε καλά.
    Προσπαθούσε να βγάζει ερωτισμό πάντως.
    Πιστεύω πως έκανε σεξ με ασθενείς.
    μπορει απλα να φλερταρε...
    το φλερτ μερικες φορες ειναι για να σπασει το παγο, πλαναται στον αερα μια καποια διαθεση... δεν συνεπαγεται παντα σεξουαλικες σχεσεις ή προταση για σεξ...ειναι ας πουμε ακομη μια πτυχη της κοινωνικοτητας οταν υπαρχει συμπαθεια.

Νεφελη το ξαναλεω νομιζω οτι εντυπωσιαστηκες και επεσες στα πατωματα. Εχεις τελειωσει και το φπψ οπως μας ειπες, οκ δεν θελει και πολυ, να σου πουλησει αμπελοφιλοσοφιες ο μακακας και να σου πουλησει τον κουκο για αηδονι...
    Eγω στη θεση σου θα εστιαζα στη φαση που ημουν οταν τον γνωρισα..... για να δω ποια στοιχεια ηταν αυτα που με οδηγησαν στην εξαρτηση.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Η να φλερταρε ετσι για να φλερτάρει για μια ακόμα κατάκτηση στο καρνέ του! Μας είπες Νεφέλη πως υποπτεύεσαι πως ειχε και σχέσεις με άλλες πελάτισσες ότι το υποψιάζεσαι. Ειναι καλλιτεχνική φύση η Νεφέλη γι αυτό την άγγιξε κάπου λέει πως γράφει παίζει μουσική κτλ.

Nefeli28
    Guest
    Η να φλερταρε ετσι για να φλερτάρει για μια ακόμα κατάκτηση στο καρνέ του! Μας είπες Νεφέλη πως υποπτεύεσαι πως ειχε και σχέσεις με άλλες πελάτισσες ότι το υποψιάζεσαι. Ειναι καλλιτεχνική φύση η Νεφέλη γι αυτό την άγγιξε κάπου λέει πως γράφει παίζει μουσική κτλ.
    Είχε πολύ έντονα το στυλ του άντρα που φλερτάρει και αρέσκεται να βλέπει να κατακτά τη γυναίκα.
    Όλα όσα έλεγε, εκεί αποσκοπουσαν. Σίγουρα δεν το έκανε μόνο με μένα. Αυτός είναι ο τρόπος του κι ο χαρακτήρας του.
    Αυτό που έπιασε σε μένα κι έπαθα τη ζημιά που έπαθα, πιστεύω ήταν ότι άγγιξε σχεδόν όλα τα ευαίσθητα σημεία μου. Εμμονή και ενοχές λόγω διαταραχης, φιλοσοφική /φιλολογικη /ποιητική διάθεση λόγω σπουδών ΦΠΨ και κοινά καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα : συγγραφή και μουσική.
    Ε, δεν έμεινε και τίποτα άλλο. Κοινώς πέτυχα λαχείο...
    Σε μια συνεδρία με κράτησε 30 λεπτά παραπάνω και μου έβαλε να ακούσω συνθέσεις μουσικα κομμάτια που είχε γράψει ο ίδιος....
    Πόση εξάρτηση πια να μου πουλήσει.....

Senior Member
    Νεφέλη πιστεύεις πως πέρα από όλα αυτά σε αγάπησε πραγματικα έστω και λίγο; σε πήρε ποτέ τηλ.να δεί τι κάνεις μετά που διακόψατε;

Banned
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Μου είχε πει ότι είναι εργένης και τελικά ανακάλυψα ότι ήταν παντρεμένος.
    Kαλά μέγας απατεώνας... Αλλά εσύ πιστεύεις ότι σε έβλεπε ως πορτοφόλι δηλαδή ανήθικος ή ότι ήταν ανισόρροπος, τύπου να θέλει να αρέσει ,να εξαρτηθείς κλπ? η και τα δύο?

Nefeli28
    Guest
    Νεφέλη πιστεύεις πως πέρα από όλα αυτά σε αγάπησε πραγματικα έστω και λίγο; σε πήρε ποτέ τηλ.να δεί τι κάνεις μετά που διακόψατε;
    Η θεραπευτική σχέση τελείωσε πολύ άσχημα.
    Όταν του ανακοίνωσα ότι αποφάσισα να σταματήσω, με ειρωνευτηκε, με απαξιωσε και μου άνοιξε την πόρτα κάνοντάς μου νόημα να φύγω. Με ένα νεύμα του κεφαλιού χωρίς καν να με κοιτάξει. Με τη φράση:
    "αντε πουλάκι μου"
    Ενάμιση μήνα μετά πήγα απροειδοποιητα στο γραφείο του και του είπα ότι όσα μου πούλησε ήταν μια απάτη. Ότι αντί να με βοηθήσει όπως είχε υποσχεθεί με έκανε χειρότερα. Ότι οι θεραπείες βοηθούν τους ανθρώπους δεν τους διαλύουν. Ότι λυπαμαι όσους έρχονται σε αυτό το γραφείο νομίζοντας ότι θα γίνουν καλά.
    Και έφυγα. Με το κεφάλι ψηλά και ξσλαφρωμενη που του τα είπα ααυτά.
    Φυσικά είπε ότι εγώ έφταιγα κι ότι ποτέ δεν τον άκουγα γιατί μόνο μίλαγα. Κι ότι δεν πήρα τίποτα από όσα μου μάθαινε...
    Όπως καταλαβαίνεις μετά από αυτά, θα έχει στήσει τη φώτο μου στον τοίχο και θα πετάει βελάκια.
    Δεν υπάρχει καμία περίπτωση επικοινωνίας.

Nefeli28
    Guest
    Οσο για το αν μ'αγαπησε...
    Έτσι μπορεί να ήθελα να πιστεύω τότε όσο ήμουν μαζί του. Είναι ποτέ δυνατόν να μας αγαπήσουν οι θεραπευτές; Γι'αυτούς είμαστε πάντα οι πελάτες και τίποτα παραπάνω. Η σχέση μπορεί να μοιάζει και να λένε ότι είναι βαθιά ανθρώπινη, αλλά εσείς πιστεύετε ότι είναι πράγματι τόσο ανθρώπινη;
    Ότι αγαπούν και συμπαθούν και συμπονουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τον ασθενή απέναντί τους;
    Νομίζω πως έτσι θέλουμε εμείς οι από δω να πιστεύουμε και να παραμυθιαζομαστε για να δικαιολογουμε και τα λεφτά που δίνουμε.
    Είναι άνθρωποι σίγουρα σαν και μας με συναισθήματα. Αλλά δεν νομίζω να αφήνονται σε τέτοια επίπεδα συνδεσης μαζί μας. Αλίμονο αν συνδέονταν τόσο μοναδικά και εξιδανικευμενα με τον καθένα από τους πελάτες τους. Ή μήπως όλοι δεν νομισαμε κάποια στιγμή πως εμείς αποτελουσαμε την εξαίρεση στην πελατεία τους; Εγώ σίγουρα ναι.
    Οι μόνοι που υπάρχουν με ανθρώπινες ουσιαστικές σχέσεις δίπλα μας είναι όσοι βρίσκονται κοντά μας στην πραγματική μας ζωή εκεί έξω.

Senior Member
    Οχι νεφελη δεν συνδέονται με τίποτα καθόλου. Δεν μας βλεπουν καν σαν φίλους και γυναίκα ψυχοθεραπευτρια να'ναι δεν σε βλέπει καν φιλικά μπορεί να σε απαξιώσει κιόλας ως κάτι το κατώτερο μιας και δεν μπορεις να δουλέψεις να είσαι ενεργός στην ζωή! Δεν νομίζω πως θα μας ήθελαν και φίλους ποτέ κανε 2 χρόνια ψυχοθεραπεία σε κάποιον και να σου χαρισει μια ψυχοθεραπεία τσάμπα στα 2 χρόνια , με τίποτα.

Senior Member
    Μου κάνει εντύπωση οτι ολοι οι αλλοι οι γιατροι πχ ο παθολογός μας αν και νέο παιδί, με υποχρεώσεις παντα θα μας κανει πολυ καλη τιμη ξεροντας ποσα περνάμε οι ψυχιατροι αν και παιρνουν πολυ καλη επίσκεψη ουτε καφε δεν κερνάνε και εγω έκανα ολόκληρο ταξίδι, όχι να κόψουν κιόλας

Page 5 of 15 FirstFirst ... 34567 ... LastLast