Τα ψάρια έχουν θυμητικό, αυτό που λένε για την μνήμη τους, είναι μύθος.
Printable View
Εγώ τα συμπαθώ όλα αλλά έχω προτίμηση στις γάτες και στους σκύλους...είχα μια σκυλίτσα παλιά καθώς και τέσσερις γάτες, τώρα μου έχει μείνει μόνο ένα...
Από ψάρια έχω άσχημη εμπειρία...όταν ήμουν μικρή (δημοτικό ακόμα) μου είχε δώσει μια φίλη μου δυο ψάρια από το ενυδρείο της και τα έβαλα σε γυάλα με νερό και το ένα πέθανε και της πήγα άρον άρον το δεύτερο πίσω για να το σώσω...είχα στεναχωρηθεί πολύ...
Διαφωνώ σε μερικά κομμάτια...για παράδειγμα ο έρωτας για μένα παραμένει ακόμα κι αν ανακαλύψεις ότι τελικά εκείνος δεν είναι το ιδανικό, το λέω από προσωπική εμπειρία...
Όσο για την αγάπη θεωρώ ότι σ' αυτήν μετατρέπεται ο έρωτας όταν περάσει μεγάλο διάστημα σχέσης, μιλάω για χρόνια τώρα...
Και σίγουρα αγάπη και σεξ δεν είναι το ίδιο για μένα...
Αλλιος λειτηργουν τα ζωα καμια σχεση με τον ανθρωπο.στα ζωα με τη πρωτη που βλεπει το θυληκοκατευθειαν μπορει να παει να αναπαραχθη και το θυληκο συνηθος κααθετε δεν προβαλη καμια αντισταση.ο ανδρας αμα παει σε μια τελειος αγνωστη να κανη το ιδιο θα φαει καμια τσαντα στο κεφαλι το λιγοτερο.μην συγκρινης τα ζωα με τους ανθρωπους δεν θα βρεις ποτε ακρη.στα υπολοιπα εχει μια βαση αυτο που λες θυναμε οταν ημουν 17 που ειχα ερωτευθη ενα κοριτση το προσωπο της ειδικα τα ματια της τα πρασινα δεν ξεκολουσαν απτο μυαλο μου.μαλλον ειχα εντυποσιαστη απτην ομορφια ειναι αυτη που φιλουσε το αγορι της και κοιτουσε εμενα με ειρωνικο χαμογελο.νομιζω σε αττο το θεμα το ξανα ειπα
Είναι; Δεν το λέω ειρωνικά απλά έχω μια απορία...συνήθως οι γυναίκες για να κάνουν σεξ χρειάζονται να νιώθουν τουλάχιστον ερωτευμένες ενώ οι άντρες μπορούν και χωρίς τέτοιο συναίσθημα αλλιώς κι οι πόρνες δεν θα είχαν δουλειά...
Αν διαφωνείς πες μου, θέλω να ανταλλάξουμε απόψεις και να γίνει συζήτηση...κι όποιος άλλος θέλει ας πει τη γνώμη του...
Αμα ακριβος αυτο προσπαθουσα να εξηγησω στη ναταλια πριν 3 εβδομαδες περιπου και δεν το δεχοταν με τιποτα.ξαι τοτες καμια κοπελα δεν πηρε θεση τελοσπαντον...εννοειτε οτι συμφωνω.εννοειτε οτι ανα πασα στιγνη ειμαστε ετοιμοι να δωσουμε μαχη ασχετα αν νοιωθουνε κατι η οχι
Δεν υπάρχει δε σημαίνει τίποτα υπάρχει δεν την εκτιμάω
δεν νομιζω να χρειαζονται επιχειρηματα για κατι που καποιος εχει δει γυρω του δεκαδες, εκατονταδες φορες να γινεται..
και αυτο το "κατι" ειναι οτι ισχυουν ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. το ενα δεν αποκλειει το αλλο , σε διαφορετικες περιστασεις, με διαφορετικους ανθρωπους.
δεν καταλαβαινω γιατι βλεπεις ασπρο- μαυρο και μας βαζεις να διαλεξουμε η να ξεκαθαρισουμε τι απ τα δυο ισχυει.
υπαρχουν παρε- δωσε που εγιναν αποκλειστικα και μονο για το σεξ, ειτε απο την μια ειτε κι απ τις δυο πλευρες, και παρε-δωσε που ειναι ρομαντικοι φλογεροι ερωτες περα απο σεξ.
κι αυτο δεν σημαινει απαραιτητα οτι εχουν χωριστει οι ανθρωποι σ αυτους που κανουν μονο το ενα η μονο το αλλο.
μπορει καποιος σε καποια φαση της ζωης του να κανει μια (η και παραπανω ;p) ξεπετα μονο για εμπειρια χωρις να νοιωσει απολυτως τπτ συναισθηματικα.
Ο ΙΔΙΟΣ ανθρωπος μπορει καποια αλλη κοπελα να την ερωτευτει βαθια και να κανει πολυχρονη σχεση μαζι της.
αυτο που αναφερεις με τα τριανταφυλλα, ειναι και θεμα ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ και οχι μονο ρομαντισμου.
ο ρομαντικος ερωτας μπορει να εκφραζεται διαφορετικα μεσα στις εποχες. αυτο δν σημαινει οτι δεν υπαρχει.
μπορει η κοπελα που θα γελαει με το μπουκετο τριανταφυλλα γιατι της φανηκε παρωχημενο, γλυκερο, δεν ξερω και πως της φανηκε, με μια αλλη χειρονομια, οπως πχ να βρεις και να της στειλεις το νεο cd του αγαπημενου της συγκροτηματος ( η κατι που ιδια θεωρει σημαντικο κι οτι την σκεφτηκες πολυ για να πετυχεις να το βρεις), να λιωσει.
το ιδιο ισχυει και με αλλες χειρονομιες, πραξεις.
αν κατι δεν ειναι του γουστου μας ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ, απο τον απεναντι, το στυλ του, μεχρι τις χειρονομιες του, δεν σημαινει οτι δεν ερωτευομαστε η δεν μας αρεσει ο ρομαντικος ερωτας, απλα δεν εχουμε τα ιδια γουστα στο τι σημαινει και πως εκφραζεται αυτο.
οπως και σε ΟΛΕΣ τις προτιμησεις, ετσι και στις χειρονομιες, πρεπει να ταιριαζεις με καποιον για να τις εκτιμησει.
Εκεί καταλήγει αλλά φαίνεται από την αρχή αν σε εκτιμάει ο άλλος μια γυναίκα μπορεί να το καταλάβει πολύ εύκολα φαντάζομαι συνήθως πάντως δεν τις εκτιμάνε τώρα γιατί στερεότυπα πρότυπα κλπ άμα θέλετε το συζητάμε είναι δύσκολο πάντως το θέμα
φυσικα και φαινεται.
αν ο αλλος σε εχει γραμμενη, ακολουθει δικο του προγραμμα, σε εχει εξω απο την ζωη του, η ακομα χειροτερα τα εχει με αλλη και γυρναει να σε κοιταξει μονο για να σε πηδηξει και να εξαφανιστει, φυσικα και δεν σε εκτιμαει.
αν σε εκτιμουσε θα σε ηθελε διπλα του.
Δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζεις ζητάτε τρελά πράγματα για να γουστάρετε οπότε άστο θα σ βάλω ένα τραγούδι κ θα καταλάβεις
Έχετε απαιτήσεις για τα πάντα εν ολίγοις
Οκ κούκλα :)
Για να εχει και τη πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο φυσικα.
Αμα μπορει να κανει οτι θελει πιστευοντας οτι θα αποφυγει τις συνεπειες γιατι να μην το κανει;
Οποιος αγαπαει ομως δεν σκεφτεται αν θα πιαστει η οχι...απλα δεν το κανει καν, δεν μπορει να το διανοηθει.
Τα αλλα ειναι ηλιθιες εκλογικευσεις κατα τη γνωμη μου.
Θα συμφωνήσω...ξέρω από το facebook ένα παιδί που ήταν μήνες ολόκληρους μακριά απ' την κοπέλα του μιας κι έφυγε στο εξωτερικό για δουλειά κι εκείνη πήγε πριν λίγες μέρες να ζήσει μαζί του και τόσο καιρό αυτός δεν είχε κάνει τίποτα από την αγάπη του για εκείνη...
Και αμα ειχε κανει θα το ξερατε ειτε εσυ ειτε η κοπελα του; Χαχαχα
Αυτο λεμε ντε...αμα δεν μαθαινεται ευκολα ειναι που θα παει να το κανει ο αλλος και πιο ευκολα. Αει πες μου εσυ τωρα που ξερουμε τι κανει καποιος σε αλλη χωρα.
Εγω το εχω σχεδον δεδομενο οτι οπωσδηποτε κατι θα κανει ο αλλος υπο τετοιες συνθηκες...αμα τον παιρνει. Αμα δεν κανει ειναι επειδη δεν τον παιρνει για τον Α η Β λογο. Αντρας που μπορει, που ειναι μακρια και που δεν θα μαθευτει ποτε το τι κανει δεν βλεπω αλλο λογο να μην κανει κατι αμα προκυψει.
Εξαρχης το εκλογικευει με το "δε σημαινει τιποτα και δε θα το μαθει η κοπελα μου ποτε" και με θρασος θα παει και θα το κανει. Δεν εχει ουτε "ουπς λαθος" ουτε "αστο καλυτερα". Εχει μονο "θα το μαθει/δεν θα το μάθει".
Μπορει και να μη το κανει επειδη δεν ετυχε (αμα δεν ηταν τοσο ανικανοποιητος στη σχεση του ωστε να το επιδιωξει)...
αλλα αμα τυχει (και του αρεσει προφανως η περιπτωση η τον εξιταρει) δεν βλεπω γιατι θα πει οχι εκτος αν φοβαται οτι θα μαθευτει. Αφου βλεπεις, λενε στη ψυχρα και συμφωνουν ολοι οτι μπορουν να ριξουν εναν π@@ο χωρις να το πολυσκεφτονται.
Αρα κατα την γνωμη σου για ποιον αλλον λογο δεν θα το κανει καποιος;
Έχεις φίλους άντρες?Εννοώ χωρίς να τρέχει τίποτα ερωτικό, μπορεί να ναι ξαδέρφια, παιδικοί φίλοι κτλ
Εγώ έχω, οκ δεν θα πω οτι δεν υπάρχει κι αυτό που λες, ειδικά σε μικρότερες ηλικίες, αλλά βρε συ δεν είναι όλοι έτσι! Τους ακούω κι εγώ να λένε οτι ναι δεν το πολυσκέφτονται να πάνε και με μια άλλη, αλλά δεν το κάνουν τελικά όλοι και οι ευκαιρίες που λες, εντάξει μπορεί να τύχει κι αυτό και να πάει μια να τους τριφτεί στο άσχετο, αλλά βλέπω και περιπτώσεις που δεν δίνουν δικαιώματα για να υπάρξει τέτοια ευκαιρία
Θα σου εξομολογηθώ μια προσωπική ιστορία που μου είχε τύχει πολλάααα χρόνια πίσω. Ήταν η πρώτη μου σχέση (μιλάμε τώρα για ηλικίες γύρω στα 20 μέσο όρο και οι δύο εγώ λίγο μικρότερη). Υπήρχε μια που την έπεφτε στον δικό μου σε σημείο αηδίας και είχε πέσει στην αντίληψη μου. Δεν έκανα τίποτα, δεν ήμουν ποτέ ο τύπος που ζήλευα κτλ, αλλά είχα τον νου μου. Κάποια στιγμή μαθαίνω ότι έχουν κλείσει ραντεβού να βρεθούνε δύο τους. Εδω να σου πω ούτε εγώ είχα πει τίποτα στον δικό μου για την λεγάμενη, ούτε αυτός σε μένα, αυτά τα μάθαινα από τρίτους. Λέω...αποκλείεται...θα στηθώ να δω αν θα παει ο δικός μου στο ραντεβού κι αν πάει μαύρο φίδι που τον έφαγε. Βρίσκω μια δικαιολογία οτι είχα δουλειά και δεν θα βρισκόμασταν, τον ρωτάω κι αυτόν τι θα κάνει, μου λέει τίποτα, θα μείνω μέσα και στήνομαι να δω τι θα γίνει. Και τον βλέπω να πηγαίνει στο ραντεβού.
Φυσικά έγινα έξαλλη, του έτριψα στη μούρη οτι τα ήξερα όλα , εκείνος επέμενε οτι δεν έγινε τίποτα, εγώ δεν άκουγα κουβέντα και χωρίσαμε.
Θα σου φανεί εντελώς απίστευτη ιστορία αλλά σου δίνω τον λόγο μου είναι εντελώς αληθινή.
Μετά από 1-2 μήνες (τότε ήταν ακόμα εποχή με μη ψηφιακές γραμμές στην επαρχία που ζούσα και ήταν συχνό φαινόμενο να μπερδεύονται οι γραμμές) καθώς προσπαθούσα να πάρω ένα τηλέφωνο, ακούω διάλογο από μέσα. Και ναι, ήταν η λεγάμενη με τον πρώην μου πια όπου εκείνος την έβριζε και της ζητουσε να μην τον ενοχλεί κι εκείνη συνέχιζε να επιμένει οτι τον θέλει. Φυσικά τεντώθηκα να ακούσω όσο γίνεται περισσότερα. Και δεν έφτανε το σοκ για το βρίσιμο που άκουγα, αλλά της αναφέρει κιόλας εκείνος οτι "τι άλλο θες πια; δέχτηκα να σε δω και να σου εξηγήσω από κοντά, εξαιτίας σου χώρισα, τι άλλο θες για να καταλάβεις πώς δεν γουστάρω;;;" και να την απειλεί ακόμα και με αστυνομία αν συνέχιζε τα τηλέφωνα.
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ηλίθια ένιωσα. Το ίδιο επιβεβαίωσα μετά κι από τους τρίτους που μου τα λέγανε και πριν, πως σε εκέινη την συνάντηση για την οποία εγώ τον είχα χωρίσει, την είχε βρίσει, γιαυτό είχε πάει, για να της πει να τον αφήσει ήσυχο γιατί τον ενοχλούσε όλη μέρα στο σπίτι του με τηλέφωνα.
Με αυτόν τον άνθρωπο είμαστε φίλοι μέχρι σήμερα, δεν ξαναήμασταν μαζί ποτέ και μέχρι πρόσφατα δεν του είχα αναφέρει ποτέ αυτό το τηλεφώνημα που είχα "κρυφακούσει" από ντροπή για το πόσο δύσπιστη ήμουν.
Εχω αρκετα παραδειγματα...Αδερφια, ξαδερφια, γνωστους, εναν καλο φιλο στην Ελλαδα...ολα τα παραδειγματα σε αυτα τα συμπερασματα με βγαζουν.
Δεν ειναι οτι εβγαλα συμπερασματα απο ενα δυο δειγματα.
Αυτο με τις περιπτωσεις που βλεπεις γινεται επειδη βλεπεις, λολ...αμα δεν βλεπεις δεν ξερεις τι ισχυει.
Επισης αλλο το ειμαι πιστος επειδη βαριεμαι και βολευομαι για την ωρα, δεν εχω χρονο η ενεργεια να καλυπτω τις μαλακιες μου η επειδη δεν τυχαινει κατι η δεν μου καθεται αλλη και αλλο επειδη ετσι θελω.
Ναι πιστευω ενας αντρας μπορει να ειναι πιστος σε μια γυναικα απο επιλογη για οσο κραταει ο εντονος ενθουσιασμος και ερωτας στην αρχη μιας σχεσης (οχι πολυ αρχη γιατι μπορει ακομα να ψαχνεται και μονο αμα ειναι πολυ ερωτευμενος)...αλλα μολις γινει οικειο το πραγμα παει...ειναι θεμα τυχης αν θα σου ριξει κερατο η οχι.
Οσο για τα δικαιωματα που λες...υποτιθεται και αυτος ο φιλος μου δεν δινει δικαιωματα οταν ειναι σε σχεση, δεν εχει απατησει ποτε απο οτι καταλαβα. Αλλα αμα ακουγες τι μου λεει και πως μιλαει για τις γυναικες που του αρεσουν, για τις σκεψεις του και τα κριτηρια του... Θα ηξερες και εσυ τι εννοω οταν λεω "κατα τυχη πιστος"...η τελοσπαντων πιστος για λογους τελειως ασχετους απο το αν αγαπαει τη κοπελα κλπ...
Μου μιλαει λες και ειμαι το φιλαρακι του ωρες ωρες ο μαλακας. Αντε οι αντρες μεταξυ τους να λενε μαλακιες για να "δειξουν κατι" λεμε ο ενας στον αλλον...σε μενα γιατι να λεει καφριλες αμα δε σκεφτεται οντως ετσι;
Και χα χα ξεκαρδιζομαι και προτιμω να μασαω παρα να μιλαω αλλα η ψυχουλα μου το ξερει ποσο γαμιεται -__- λολ
Το βλεπω παντου βασικα αυτο που σου λεω...
Ε μπορει απλα να μη την γουσταρε. Επισης μπορει να τον ξενερωνε η επιμονη προσεγγιση της, σου λεει τι απελπισμενη λυσσαρα ειναι αυτη και για αυτο να μη τη γουσταρε. Επισης η επιμονη της δειχνει οτι μπορει και να σκιαχτηκε ο ανθρωπος οτι αυτη ειναι κουκουρουκου.
Νταξει δεν θελω να σου ακυρωνω τα δικα σου βιωματα, αλλα εγω με βαση δικα μου παραδειγματα και βιωματα δυσπιστω πολυ για το αν υπαρχει αυτο στο οποιο αναφερεσαι.
Εντωμεταξυ προσεξε ε...; Οι αντρες εξαφανιστηκαν απο τη συζητηση λολ.
Πειτε μας τη γνωμη σας καλεεε...εδω ειμαστε μια παρεα :P
Ανωνυμη κι ολας...
Βρε το καταλαβαίνω, είναι λογικό ο καθένας να μιλάει με τα δικά του βιώματα ή γνωστών του κτλ γιαυτό σου ανέφερα αυτή την ιστορία. Με κυνηγάει από τοτε χαχαχα
Εντάξει δεν μπορώ να πω οτι πιστεύω στην απόλυτη πίστη που ο άλλος δεν θα σε απατήσει ποτέ κι ας του την πέφτουν τα δίμετρα μοντέλα, δε το χω φτάσει ποτέ εκεί, αλλά προσπαθώ από τότε να είμαι πιο επιφυλακτική στο τι πιστεύω και να μη βγάζω γρήγορα συμπεράσματα.
Έχω να σου πω κι από την ανάποδη ουκ ολίγες ιστορίες από φίλες/γνωστές κτλ, δεν υποστηρίζω οτι το δικό μου είναι ο κανόνας και φυσικά παίζουν κ αυτά που λες, να μην του άρεσε η συγκεκριμένη κτλ.
Απλά έχω πάψει να το σκέφτομαι πια όταν είμαι σε σχέση, δηλαδή λέω...οκ χαζή δεν είμαι, αν τύχει κάτι, κάποια στιγμή θα τον τσακώσω. Αν δεν τον τσακώσω και δεν το μάθω ποτέ, μαγκιά του στην τελική, δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, ας έχει την χαρά οτι με έπιασε κορόιδο, εγώ χαρούμενη θα είμαι στην άγνοια μου.
Χαχαχα εν ολογοις ετσι ειναι, μονο ετσι παλευεται...να εισαι χαρουμενη στην αγνοια σου.
Απλα για να γινει αυτο και να εθελοτυφλησεις σε αυτα τα πραγματα θελει να ερωτευτεις για να παψεις να τα σκεφτεσαι αντικειμενικα ωστε να μην συγκρουεται αυτο το σκεπτικο με την ευφορια και την ηρεμια και με τα θετικα συναισθηματα που αισθανεσαι και θελεις να διατηρησεις. Αμα αισθανθεις καλα φυσικα και θες παση θυσια να συνεχισεις να αισθανεσαι καλα, δε θες να κατσεις να σκαλισεις την αληθεια, κανεις την παπια/το κοροιδο...οχι σαν συνειδητη επιλογη φυσικα, γινεται απο μονο του αυτο.
Ωστοσο για να φτασω σε αυτο το σημειο εγω πρεπει να βρεθεί καποιο πολυ μεγαλο τσακαλι για να με πιασει κοροιδο λολ
Αλλα πρωτον αντρας πιο τσακαλι απο εμενα δεν υπαρχει η δεν εχω δει πουθενα τετοιο παραδειγμα χαχαχαχα
Δευτερον ακομα και αν υπαρχει δεν εχει λογο να ασχοληθει μαζι μου, τοσο τσακαλι πια λογικα μπορει να κανει οτι θελει με οποια θελει οποτε θελει.
Και τριτον για να "εθιστεις" στο να νιωθεις ομορφα και καποιον και να πιαστεις κοροιδο μαζι του θελει πρωτα να εχεις αφησει τον εαυτο σου να νιωσει ομορφα με καποιον. Με τα παραπανω σκεπτικα ομως να τρεχουν στο μυαλο μου δυσκολο να γινει.
Οποτε πρεπει μαλλον να βρω τροπο να τη βρισκω μονη μου με την εξυπναδα μου χαχαχαχα
Και μη με παρεξηγεις, εισαι τυχερη που μπορεις να αφεθεις και να εισαι καλα... :)
ναι, ολα τα διμετρα μοντελα παρακαλανε δεσμευμενους...
αλλη δουλεια δεν εχουν.
μονο κατι κακομοιρουλες που δεν τις παιρνει ουτε ο χαρος. οι αλλες εχουν επιλογες, δεν χρειαζεται να παρακαλανε.
μου εκανε εντυπωση η εμπειρια σου.
ειχα παρομοια εμπειρια επισης προ αμνημονευτων χρονων με μια γνωστη μας που κυνηγουσε το τοτε αγορι μου και για να τον αφησει ησυχο χρειαστηκε να την αδειασει πολυ αγρια και επανειλλημενα.
μισοτρελη εκεινη. ειχε μεθοδευσει να με πιασει μια κοινη μας φιλη και να μου βαλει ιδεες οτι κατι τρεχει μεταξυ τους, μπας και φυγω απ την μεση , να τον παρακαλαει με την ησυχια της.
εγω δεν τον χωρισα ευτυχως. για κακη της τυχη ακουσα το παρακαλετο και το αδειασμα που εφαγε πριν κανω καμια βλακεια,
ακομα θυμαμαι τι μου ειχε πει οταν τον ρωτησα αν εχει κατι με την ταδε, μου λειπε επι λεξη "σκατα εχουμε" και μου ειπε το αληθινο στορι χαρτι και καλαμαρι και μου κολλησε στα μουτρα και τις αποδειξεις .
ζωη σε μας :)
η αληθεια ειναι οτι ηταν πολυ χαλια η ταδε. αν ηταν καμια που βλεποταν και τον παρακαλουσε ετσι, δεν ξερω ποια θα ηταν η συνεχεια.. αλλα ειπαμε, αυτες που αξιζουν εχουν αλλες επιλογες.
γεια σου ναταλακι γκαυλερο
Μην το λες...μερικες ομορφες ελκυστικες γυναικες μπορει οντως να προτιμουν δεσμευμενους αμα βαρανε ψυχολογικα. Με την εννοια πως καποιες απολαμβανουν το να τις επιλεγει ο αλλος και να χαλαει κατι σταθερο και μακροχρονιο και σοβαρο για παρτη τους...ειναι και ναρκισσιστικο το θεμα καμια φορα. Δεν ειναι ολες οι ομορφες ευτυχισμενες η στα συγκαλα τους. Ξερω κανα δυο τετοιες.
Οχι αυτη που με απατησε ο πρωην μου δεν ηταν τετοια, μην παει εκει ο νους σας λολ. Αν και σιγουρα το ευχαριστηθηκε με την εννοια που περιγραφω παραπανω αντλωντας επιβεβαιωση και θεωρωντας πως ειναι καμια μοιραια. Ειχε ωραιο σωμα και ασχημη φατσα...ειναι ξεκαθαρο λοιπον το γιατι ειχε αναγκη να το κανει αυτο...την ηθελαν πολλοι για το σωμα της και ειχε αναγκη να χωνεται σε ζευγαρια για να επιβεβαιωθει οτι αξιζει για κατι παραπανω με το να "θυσιασει" ο αλλος για εκεινη τον γαμο η τη σχεση του. Τα ειχε και με παντρεμενο και με αλλους δεσμευμενους στο παρελθον απο οτι μου ειπε ατομο που την ηξερε χρονια. Και ειχε και παιδι και της ειχε μπει εμποδιο αυτο σε προηγουμενη σχεση και γενικα οντως ειχε θεματα και ηταν απελπισμενη οπως λες κι εσυ ρεμεντι...και βρηκε τον δικο μου τον μουλιάπα και μου ανοιξε αθελα της τα ματια χαχαχχαα
Τωρα πια γελαω, κυλησε ο τετζερης και βρηκε το καπακι, ζησαν αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα :)
ναι, το δραμα ειναι οταν εχουν και την διαταραχη κι ειναι και ασχημες :)))
το "απελπισμενη" ειναι κοινος παρανομαστης παντως οσο και να το ψαξεις.
η συγκεκριμενη δεν ειχε ουτε σωμα ουτε προσωπο. μοιραζε ομως υποσχεσεις για παρτουζες με τις φιλες της και προσπαθουσε ετσι να δελεασει καποιον , παντα δεσμευμενο.
ΕΠΙΣΗΣ παντα χωμενη σε καποιο ζευγαρι ειτε αρραβωνιασμενο ειτε παντρεμενο. το απωθημενο της ηταν καποιος να κανει σχεση μαζι της και να μην ενδιαφερθει για τις παρτουζες.
ΚΑΙ χαζη δηλαδη, περα απο ασχημη.
Να σε ρωτησω κατι ασχετο χωρις παρεξηγηση; Μου δημιουργηθηκε απορια...
Αφου δεν εγινε κατι τελικα και αφου ειστε καλα με τον αντρα σου, γιατι βγαζεις ακομα θυμο απεναντι της;
Δεν βρηκα ποτε λογο να θυμωσω με την οποια "αλλη"
γιατι ξερω πως δεν εχει καμια σχεση με το ποια ειναι αυτη η συγκεκριμενη, μπορουσε να ηταν οποιαδηποτε...απλα η συγκεκριμενη ετυχε να εχει αυτα τα θεματα και να ειναι στο ταδε σημειο τη ταδε στιγμη. Ε αμα εχει και θεματα γιατι να θυμωσεις; Για λυπηση ειναι...και προσωπικα με γλιτωσε κι ολας, της χρωσταω και ευγνωμοσυνη λολ...βασικα δεν αξιζει να τα σκεφτομαστε καν...το τι συμβαινει/συνεβη στη σχεση μας ναι αξιζει να το σκεφτουμε σε τετοιες περιπτωσεις και γενικα να ψαχτουμε μεσα μας οι ιδιοι ως προς αυτα... Το αλλο προσωπο που κολλαει;
Εγω το ανεφερα επειδη μου το θυμισες εσυ...
Μηπως ακομα σε ποναει κατι απο την ολη ιστορια η σε πειραξε καπου;
Δεν εθελοτυφλώ συνειδητά μη παρεξηγηθώ. Δεν ψαχνω, αλλά δεν θα δω κάτι "υποπτο" και θα κλείσω τα μάτια ας πούμε. Απλά δεν ψάχνω συνεχώς για τέτοια "ύποπτα". Έχω αποδεχθεί οτι και γω , όπως όλοι, κάποια στιγμή μπορεί να πιαστώ κορόιδο ναι, δεν θα σημαίνει πως είμαι χαζή αυτό, απλά θα σημαίνει πως ο άλλος είναι ψεύτης. Μου έχω εμπιστοσύνη όμως οτι δεν θα είμαι τοοοσο χαζή ώστε να συνεχίσει για πολύ να με πιάνει κορόιδο. Κάποια στιγμή θα τον τσακώσω. Ε σε αυτο το μεσοδιάστημα εγώ θέλω να είμαι χαρούμενη. Είναι επιλογή αυτό, επιλέγεις να είσαι ευτυχισμένος και χαρούμενος. Θέλει να με ακολουθήσει ο άλλος και να ναι κι αυτός χαρούμενος μαζί μου; Καλως! Δεν θέλει; Θα πέσω στα πατώματα για λίγο, αλλά θα επιβιώσω και χωρίς αυτόν.
Πάντως εγώ σου εύχομαι να βρεθεί το τσακάλι Ναταλία με το οποίο να θελήσεις να αφεθείς και να το ζήσεις και να μη σε νοιάζει καθόλου για το πόσο θα κρατήσει κι αν είναι αλήθεια ή ψέματα ή βλακεία. Στο εύχομαι από καρδιάς... :)