Originally Posted by
Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα
Άσε τι έχω πει. Έχω πει πολλές μαλακίες, έχω πει και σωστά. Σου ξαναλέω και πάλι, πως δεν μπορώ να εκτιμήσω ένα άτομο εδώ, όχι επειδή είναι θέμα, αν δείχνει τον πραγματικό του εαυτό ή όχι, αλλά είναι θέμα, επειδή δεν έχω πρόσωπο, παρά μόνο την άποψή του και αυτή είναι και υποκειμενική. Δεν μπορώ να εκτιμήσω πρόσωπα ή χαρακτήρες, αφού δεν ξέρω προσωπικά τα άτομα, εγώ προσωπικά, μπορώ να εκτιμήσω απόψεις. Αυτό ανέφερα παραπάνω και ίσως να μην το ανέφερα σωστά και να μην έγινε κατανοητό. Οπότε εικόνα για τον άλλον, δεν μπορείς να έχεις αντικειμενική, παρά μόνο ίσως κάποιο ποσοστό, αφού δεν βλέπεις την ζωή του ή το πρόσωπό του κλπ, αλλά μια άποψη, που ίσως και να μην υφίσταται. Καταλαβαίνω, πως έχεις μια οργή εναντίον μου και ευθύνομαι εγώ γι'αυτό, όμως σιγά σιγά, έχω όλη την καλή διάθεση, να διορθώσω τα πράγματα. Τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει, για το τι θα κάνω στο φόρουμ, το βασικό είναι, να διορθώσω μερικά πράγματα. Το ανέφερα αυτό, αλλά μάλλον ίσως από την βιασύνη σου, να μην το πρόσεξες. Φιλικά :)