Θέλω απόψεις όλων των μελών, παρακαλώ, όλων! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 47 of 47
    Senior Member
    Όποτε έχεις πει κάτι σωστό κατ εμε, έχω συμφωνήσει, καμιά παρωπίδα, τι έπρεπε να χω κάνει, να σου χω βαρέσει και παλαμάκια;
    Αλλά στο 99% διαφωνούμε καθέτως και οριζοντίως, τι να κάνουμε τώρα;

Επίσης αυτό που αρνείσαι να καταλάβεις είναι οτι ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ αν συμφωνείς ή όχι μαζί μου! Και κανονικά δεν θα πρεπε να ενδιαφέρει ούτε εσένα εφόσον έχουμε τέτοια διάσταση απόψεων. Και αυτό δεν είναι θέμα δημοκρατίας όπως λανθασμένα λες. Δημοκρατία δεν είναι να με ενδιαφέρουν όλες οι γνώμες. Δημοκρατία είναι οτι δεν σε βρίζω, δεν σε προσβάλλω και γενικά σέβομαι το δικαίωμα σου να είσαι σε αυτόν τον χώρο και να λες την όποια γνώμη την οποία μπορεί να θεωρώ και ηλίθια.

Banned
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Όποτε έχεις πει κάτι σωστό κατ εμε, έχω συμφωνήσει, καμιά παρωπίδα, τι έπρεπε να χω κάνει, να σου χω βαρέσει και παλαμάκια;
    Αλλά στο 99% διαφωνούμε καθέτως και οριζοντίως, τι να κάνουμε τώρα;

Επίσης αυτό που αρνείσαι να καταλάβεις είναι οτι ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ αν συμφωνείς ή όχι μαζί μου! Και κανονικά δεν θα πρεπε να ενδιαφέρει ούτε εσένα εφόσον έχουμε τέτοια διάσταση απόψεων. Και αυτό δεν είναι θέμα δημοκρατίας όπως λανθασμένα λες. Δημοκρατία δεν είναι να με ενδιαφέρουν όλες οι γνώμες. Δημοκρατία είναι οτι δεν σε βρίζω, δεν σε προσβάλλω και γενικά σέβομαι το δικαίωμα σου να είσαι σε αυτόν τον χώρο και να λες την όποια γνώμη την οποία μπορεί να θεωρώ και ηλίθια.
    Αλίμονο, αν συμφωνούσαμε όλοι με όλους, Ελισάβετ. Δεν ζούμε σε ολοκληρωτικό καθεστώς, για να έχουμε όλοι την ίδια άποψη, στα πάντα. Η δημοκρατία, έτσι κι αλλιώς επιτάσσει, να υπάρχουν πολλές και διαφορετικές "φωνές", άσχετα αν συμφωνούν ή όχι....

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234