Θέλω απόψεις όλων των μελών, παρακαλώ, όλων! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 47
    Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Τα κεφαλαία δεν είναι παραβίαση, λάθος κάνεις.
    Ωστόσο έχω κάνει παραβιάσεις. Δεν είπα ποτέ ότι είμαι η άμεμπτη εδώ μέσα.
    Δεν σου είπα να μην κάνεις ποτέ παραβίαση, σου είπα να μην κάνεις συνεχώς παραβιάσεις.
    Κι αν γίνεται να μην μας τα κάνεις τσουρεκια με κάθε λέξη μας που διαστρεβλωνεις, αλλα αυτο ξερω οτι ειναι ανέφικτο, οποτε θεωρησε το απλα ευχη...

Το ξερω οτι ειμαι καλο παιδι. Κι εσυ μπορει να εισαι καλος κατα βαθος, αλλα εισαι μεγαλος σπασαρχιδης κι αυτο δυσκολα παλευεται, δυστυχως.

Εγω δεν θα σου πω να αφησεις τον εαυτο σου ελευθερο, θα σου πω το αντιθετο. Να κανεις δουλεια να κοντρολαρεις αντιδρασεις αδικες προς τους αλλους που οφειλονται σε διαστρεβλωσεις σου πανω στα λεγομενα τους που καταστρεφει την επικοινωνια σου μαζι τους. Βρες γιατι το κανεις και πως μπορεις να το αλλαξεις, γιατι χαζος δεν εισαι. Κατι αλλο φταιει
    Μην χρησιμοποιείς, την αγοραία διάλεκτο, για να χαρακτηρίσεις κάποιον, δεν αρμόζει αυτός ο χαρακτήρας, σε μία κυρία. Όσο για την επικοινωνία, ίσως να το τράβηξα και εγώ λίγο, λανθασμένα και δεν ήταν επιτηδευμένα. Κάπου είχα διαβάσει στους όρους, ότι απαγορεύονται τα κεφαλαία, αντί για αυτά, να χρησιμοποιούμε έντονη (bold), γραφή, όμως δεν έχει και τόση σημασία. Για να γίνει μια εποικοδομητική συζήτηση, θα πρέπει να πεις και εσύ, ότι έχουν γίνει και δικά σου λάθη, προς την δική μας επικοινωνία, που έχεις περάσει στην αγοραία διάλεκτο, αλλά έτσι δεν κερδίζεις το δίκιο σου. Πιστεύω πως κατάλαβες τι θέλω να πω και ούτε εσύ είσαι χαζή, απλά ίσως να το τραβήξαμε και οι δύο, το ίδιο σκοινί και κάπου να έσπασε. Καλή συνέχεια στο υπόλοιπο της ημέρα σου, φιλικά

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Μην χρησιμοποιείς, την αγοραία διάλεκτο, για να χαρακτηρίσεις κάποιον, δεν αρμόζει αυτός ο χαρακτήρας, σε μία κυρία. Όσο για την επικοινωνία, ίσως να το τράβηξα και εγώ λίγο, λανθασμένα και δεν ήταν επιτηδευμένα. Κάπου είχα διαβάσει στους όρους, ότι απαγορεύονται τα κεφαλαία, αντί για αυτά, να χρησιμοποιούμε έντονη (bold), γραφή, όμως δεν έχει και τόση σημασία. Για να γίνει μια εποικοδομητική συζήτηση, θα πρέπει να πεις και εσύ, ότι έχουν γίνει και δικά σου λάθη, προς την δική μας επικοινωνία, που έχεις περάσει στην αγοραία διάλεκτο, αλλά έτσι δεν κερδίζεις το δίκιο σου. Πιστεύω πως κατάλαβες τι θέλω να πω και ούτε εσύ είσαι χαζή, απλά ίσως να το τραβήξαμε και οι δύο, το ίδιο σκοινί και κάπου να έσπασε. Καλή συνέχεια στο υπόλοιπο της ημέρα σου, φιλικά
    τα κεφαλαία είναι καλό να αποφεύγονται ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, γιατί η χρήση τους είναι για να τονίσουν κάτι, όχι για να μας ζαλίζουν.
    εγώ τα χρησιμοποιώ όπως είδες για να τονίσω κάτι. δεν γράφω κείμενα με κεφαλαία. το αντίθετο μάλιστα, βάζω μικρά κι εκεί που θέλει κεφαλαία, δλδ, στην αρχή της πρότασης, λόγω βιασύνης..
    συνηθίζω να χρησιμοποιώ και αγοραίες εκφράσεις, ανάλογα με το που απευθύνομαι και την περίσταση.
    ΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΓΟΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ (για να σε προλαβω), εννοώ οτι η κατασταση με αυτο που κάνεις (στο περιέγραψα προηγουμένως) είναι ιδιαίτερα εκνευριστική και θεώρησα πως ταίραζε μια χαρά αυτή η έκφραση, κι όσο και να σκέφτομαι, δεν βρίσκω καμία λόγια έκφραση τοσο πετυχημένη γι αυτό που κάνεις μέχρι τωρα εδω μεσα. ας ελπίσουμε στο μέλλον κατι να αλλαξει...
    πολύ φιλικα

υ.γ.εγω δεν θεωρω επικοινωνιακό λάθος τις αγοραίες εκφρασεις, οταν ειναι αποτελεσμα επιλογης και οχι αγνοιας της γλωσσας, οποτε απλα θεωρησε οτι διαφωνουμε σε αυτο.
    απο καποιον που δεν ξερει να μιλησει δεν μου αρεσει, οταν ξερω το πνευμα που το κανει, και ταιριαζει στην περισταση, μου αρεσει.

Senior Member
    Καλησπέρα, ανοίγω αυτό το θέμα, καλώς ή κακός, με αφορμή ενός μέλους του black adder, που ουσιαστικά υπέδειξε πως είμαι ένας, όχι ο μοναδικός, που χάλασε το θέμα και κανονικά χρειαζόμουν διαγραφή, καθώς κατέστρεψα ένα θέμα. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν με ανέφερε, απλά ξέρω πως είμαι ένας από αυτούς, που λανθασμένα, έφτασε σε αυτό το σημείο το θέμα και από την δική μου την μεριά. Όμως δεν είμαι ο μοναδικός που έχω καταστρέψει θέματα, αν ανατρέξει κανείς στο δικό μου θέμα "Gay Pride", θα δει την ειρωνεία, από τον elis και την ρεμεντυ, ήδη από το δεύτερο σχόλιο, του νήματος. Όμως δεν θέλω να ανατρέξω σε αυτά, απλά τα αναφέρω. Εγώ σας ρωτάω ξεκάθαρα, όλα τα μέλη, ανεξάρτητα αν διαφωνούμε σε κάποια πράγματα ή όχι. Επειδή δεν θέλω να γίνω γραφικός σαν τον M87, που έγινε ολόκληρο νήμα, για να φύγει, ούτε θέλω να φτάσω μέχρι σε εκείνο το σημείο, να γίνονται νήματα για να φύγω. Σας ρωτάω λοιπόν ξεκάθαρα, λιτά και περιεκτικά, είμαι εγώ το πρόβλημα, που δεν γίνονται σωστές συζητήσεις στο φορουμ; Θεωρείτε πως πρέπει να διαγραφώ; Σας ρωτάω με όλη την ειλικρίνεια, χωρίς καμία ειρωνεία. Αν μου πείτε να φύγω, την επόμενη ημέρα έχω στείλει email, για να διαγραφώ και δεν σας κάνω καμία πλάκα. Ακόμη και στο τελευταίο θέμα μου "Απωθημένα!", λίγα μέλη απάντησαν πάνω στο θέμα. Αν θεωρείτε πως δεν έχω θέση εδώ ή αν δεν είμαι χρήσιμος, απλά να το αναφέρετε, γι'αυτό θέλω τις απόψεις σας, όλων. Θέλετε να φύγω ή να μείνω; Είμαι απόλυτα ξεκάθαρος, πάνω στο ερώτημα.
    μόλις τωρα το ειδα μια που είμαι εκτός αθηνων . Οχι γιατί να φύγεις ποιο είπε τέτοιο πράγμα; Αυτοπροτείνεις τον εαυτό σου δηλαδή για διαγραφή; Αν ειναι ετσι άνοιξε ενα poll να ψηφίσουμε (αστειάκι...)
    Τη θεματική που ξεφυγε την ανεφερα ως παραδειγμα οτι οι κανόνες δεν τηρουνται όχι από έναν τον Μ87 στην προκειμένη που γινόταν λόγος αλλά από πολλούς. Συνεπώς για ποιο λόγο να διαγραφεί ο Μ87 για τις ψυχαναγκαστικες εμμονές του; (το σπαμ που κανει ανετα μπορει να ελεγχθει αν οι mods και οι admins ασχολούνταν παραπάνω με το site.). Τις υπολοιπες 31 απαντησεις τις διαβαζω αλλη ωρα γιατι πάω να μαγειρέψω..

Senior Member
    Δεν είναι δημιουργώ με αυτό το θέμα πρόβλημα, είναι μια ερώτηση, με αφορμή ενός μέλους, που δεν με χαρακτήρισε, αλλά πειράχτηκε και πιστεύω ότι δεν είναι ο μόνος, από όλη αυτή την κατάσταση με το θέμα.
    ποιος; εγώ πειράχτηκα;
    τρελλος παππάς σε βάφτισε...

Senior Member
    Καλησπέρα, ανοίγω αυτό το θέμα, καλώς ή κακός, με αφορμή ενός μέλους του black adder, που ουσιαστικά υπέδειξε πως είμαι ένας, όχι ο μοναδικός, που χάλασε το θέμα και κανονικά χρειαζόμουν διαγραφή, καθώς κατέστρεψα ένα θέμα. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν με ανέφερε, απλά ξέρω πως είμαι ένας από αυτούς, που λανθασμένα, έφτασε σε αυτό το σημείο το θέμα και από την δική μου την μεριά. Όμως δεν είμαι ο μοναδικός που έχω καταστρέψει θέματα, αν ανατρέξει κανείς στο δικό μου θέμα "Gay Pride", θα δει την ειρωνεία, από τον elis και την ρεμεντυ, ήδη από το δεύτερο σχόλιο, του νήματος. Όμως δεν θέλω να ανατρέξω σε αυτά, απλά τα αναφέρω. Εγώ σας ρωτάω ξεκάθαρα, όλα τα μέλη, ανεξάρτητα αν διαφωνούμε σε κάποια πράγματα ή όχι. Επειδή δεν θέλω να γίνω γραφικός σαν τον M87, που έγινε ολόκληρο νήμα, για να φύγει, ούτε θέλω να φτάσω μέχρι σε εκείνο το σημείο, να γίνονται νήματα για να φύγω. Σας ρωτάω λοιπόν ξεκάθαρα, λιτά και περιεκτικά, είμαι εγώ το πρόβλημα, που δεν γίνονται σωστές συζητήσεις στο φορουμ; Θεωρείτε πως πρέπει να διαγραφώ; Σας ρωτάω με όλη την ειλικρίνεια, χωρίς καμία ειρωνεία. Αν μου πείτε να φύγω, την επόμενη ημέρα έχω στείλει email, για να διαγραφώ και δεν σας κάνω καμία πλάκα. Ακόμη και στο τελευταίο θέμα μου "Απωθημένα!", λίγα μέλη απάντησαν πάνω στο θέμα. Αν θεωρείτε πως δεν έχω θέση εδώ ή αν δεν είμαι χρήσιμος, απλά να το αναφέρετε, γι'αυτό θέλω τις απόψεις σας, όλων. Θέλετε να φύγω ή να μείνω; Είμαι απόλυτα ξεκάθαρος, πάνω στο ερώτημα.
    Για το τελευταιο σου θεμα αποθυμενα..μπορει πολλα ατομα να μην συμμετειχαν απλος γιατι δεν ειχαν τιποτα να πουν η γιατι δεν ειναι ευκολο καποιος να μιληση γιατα αποθυμενα..αλλα αυτο δεν λεει κατι οτι και καλα δεν σε συμπαθουν η οτι και καλα κατι εχουν με εσενα.εγω στο δευτερο θεμα που ανοιξα στης σεξουαλικες παρεκλισεις πολυ λιγα ατομα συμμετειχαν..δηλαδη εγω τι ναπω??δεν ειναι αναγκη παντα να σπαει ταμεια τα θεματα μας..

Οσο για της κοντρες αυτα παντα υπαρχουν και σε ολους υπαρχουν δεν ειναι κατι προσωπικο σιγουρα.και μονος σου το λες ο καθενας εχει της αποψεις του...
    Οσο για το αν χαλας θεματα..ολοι μας πιστευω οτι εχουμε χαλασει θεματα.
    Εχω χαλαση και εχω χαλασει θεματα εγω.ουυυ
    .καλα για της διαφωνιες δεν το συζηταμε καν.
    Στο ειπα και αλλη φορα μην τα περνης ολα τοσο σοβαρα.νεο παιδι εισαι χαλας τη διαθεση σου τζαμπα και βερεσε.το προβλημα σου πιστευω ειναι οτι νομιζεις πως μονιμος σε ειρωνευωντε οι αλλοι με το παραμικρο.αν το κοιταξεις λιγο αυτο δεν θα εχεις κανενα προβλημα...
    Την αποψη μου στην εχω ξανα πει..εισαι πολυ αξιολογο μελος με πολλες γνωσεις και με πολλα ενδιαφεροντα θεματα...η γνωμη μου ειναι να μεινεις αλλα απο κει και περα φυσικα εσυ αποφασιζεις..

Banned
    Κατ'αρχήν να πω, πως σκέφτηκα να μείνω, αλλά πλέον θα γράφω λιγότερο και δεν θα ξεφεύγω από το εκάστοτε αρχικό θέμα. Ναι, έκανα λάθη και επικοινωνιακά και αρκετά άλλα και πιστεύω πως, εν καιρώ θα τα φτιάξω. Συγνώμη για την όποια αναστάτωση, ίσως και να μην έπρεπε να ανοίξω αυτό το θέμα, όμως δεν θέλω και να καταλήξω σαν το μέλος Μ87. Επίσης, να ευχαριστήσω, όσες και όσους με υποστήριξαν. Θα ήθελα και την συμμετοχή της Ελισάβετ και της savatage, για να λυθούν μερικά θέματα και από την δική τους την πλευρά και από την δική μου, ώστε να υπάρχει μια ορθή και υγιής επικοινωνία. Όμως, δεν πειράζει που δεν ήρθαν. Πιστεύω ότι και με εκείνες, εν καιρώ, θα λυθούν αρκετά πράγματα. Να δώσω και μια ευχή λοιπόν, να πετάξουμε τις στεναχώριες μας, από πάνω μας και να ατενίζουμε το μέλλον, ντυμένοι, με την αισιοδοξία και όσο για τους μαλάκες κομπλεξικούς της κοινωνίας, ελπίζω να τους βρούμε, σε κανέναν Καιάδα...

Senior Member
    Αμα θες να κατσεις κατσε ,
    αμα θες να φυγεις , φυγε ,
    να γκρινιαζεις μονο παψε
    δεν μπορω να σανεχτω .......
    τραλαλαλαλαλα ......
    Last edited by Macgyver; 30-09-2017 at 01:10.

Senior Member
    Βασικά εν οιδα, είδα το θέμα σου από μέρες αλλά φαντάστηκα πως δεν σε ενδιαφέρει η άποψη μου εφόσον έχεις την γνώμη που έχεις για μένα. Εγώ για να μαι ειλικρινής αν θεωρώ καποιον κομπλεξικό κτλ χεσμένη την έχω την γνώμη του.

Αφού την ζητάς παρόλα αυτά, θα σου πω οτι με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη η θέση της ρεμεντυ και άλλων που σου έγραψαν στο θέμα σου. Θεωρώ δηλαδή πως δεν μου πέφτει λόγος είτε μείνεις είτε φύγεις και βρίσκω το ερώτημα και το θέμα εδώ εντελώς άκυρο. Επίσης βρίσκω τα "παραπονάκια" για τις όχι πολλές συμμετοχές στα θέματα σου παιδιάστικα.

Το φόρουμ εδώ είναι δημόσιο και ο καθένας είναι με την θέληση του και για όσο εκείνος επιθυμεί (εφόσον δεν παραβιάζει συνεχώς τους κανόνες) και ταυτόχρονα είναι μια μικρή κοινωνία με ανθρώπους που ταιριάζουν και μιλάνε την ίδια γλώσσα ή όχι. Όταν επανειλημμένως στέκεσαι απέναντι και δηλώνεις πως ελάχιστοι είναι αυτοί που εκτιμάς και σε ενδιαφέρει η γνώμη τους εδώ μέσα, δεν καταλαβαίνω μετά πως γίνεται να ζητάς να σε "συμπαθούν" οι άλλοι και να συμμετέχουν. Αυτό δες το σαν ένα παράδειγμα και για την ζωή σου εκεί έξω μιας και έχεις πει ο ίδιος πως έχεις παρόμοια θέματα με παρέες κτλ.

Banned
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Βασικά εν οιδα, είδα το θέμα σου από μέρες αλλά φαντάστηκα πως δεν σε ενδιαφέρει η άποψη μου #1 εφόσον έχεις την γνώμη που έχεις για μένα. Εγώ για να μαι ειλικρινής αν θεωρώ καποιον κομπλεξικό κτλ χεσμένη την έχω την γνώμη του.

Αφού την ζητάς παρόλα αυτά, θα σου πω οτι με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη η θέση της ρεμεντυ και άλλων που σου έγραψαν στο θέμα σου. Θεωρώ δηλαδή πως δεν μου πέφτει λόγος είτε μείνεις είτε φύγεις και βρίσκω το ερώτημα και το θέμα εδώ εντελώς άκυρο. Επίσης βρίσκω τα "παραπονάκια" για τις όχι πολλές συμμετοχές στα θέματα σου παιδιάστικα. #2

Το φόρουμ εδώ είναι δημόσιο και ο καθένας είναι με την θέληση του και για όσο εκείνος επιθυμεί (εφόσον δεν παραβιάζει συνεχώς τους κανόνες) και ταυτόχρονα είναι μια μικρή κοινωνία με ανθρώπους που ταιριάζουν και μιλάνε την ίδια γλώσσα ή όχι. Όταν επανειλημμένως στέκεσαι απέναντι και δηλώνεις πως ελάχιστοι είναι αυτοί που εκτιμάς και σε ενδιαφέρει η γνώμη τους εδώ μέσα #3, δεν καταλαβαίνω μετά πως γίνεται να ζητάς να σε "συμπαθούν" οι άλλοι και να συμμετέχουν. Αυτό δες το σαν ένα παράδειγμα και για την ζωή σου εκεί έξω μιας και έχεις πει ο ίδιος πως έχει παρόμοια θέματα με παρέες κτλ. #4
    #1 Κατ'αρχήν να ξεκινήσω, πως όλων τις απόψεις, με ενδιαφέρουν και όλους και όλες, παρακολουθώ, τα γραφόμενά τους, όσο μπορώ και έχω χρόνο φυσικά. Όμως, με ενδιαφέρουν περισσότερο απόψεις, που δεν συμπεριλαμβάνουν και συναισθηματικές εξάρσεις, αυτό το λέω και για εμένα και για οποιοδήποτε άλλο μέλος εδώ. Το θέμα αυτό, το έκανα για δύο βασικούς λόγους, πρώτον να δω αν θα μείνω ή αν θα φύγω και αυτό το εξήγησα παραπάνω, γιατί μου αρέσει να δίνω άποψη στον άλλον, ακόμη και γι'αυτό το θέμα, το βρίσκω δημοκρατικότατο. Ο δεύτερος λόγος, είναι να λυθούν, κάποιες παρεξηγήσεις, όσο και με εσένα, τόσο και με άλλα μέλη, που ήμουν σκληρός, στην γραφή και ίσως και να στεναχώρησα κόσμο. Είναι οι δύο βασικοί λόγοι, ώστε να γίνει μια καθαρή συζήτηση, χωρίς εντάσεις κλπ. #2 Ίσως να μην το εξέφρασα καλά εγώ, αλλά δεν έκανα παράπονο, γιατί δεν έχει το θέμα μου πολλές προβολές, αλλά γιατί συμμετείχαν στο θέμα, λιγότερα άτομα, σε σχέση με το θέμα με τον serio. Όταν ήρθε ο serios και εξέφρασε την άποψή του, αμέσως ήρθες εσύ και ο μαγκάιβερ, χωρίς να είχα συμμετάσχει προηγουμένως στο θέμα μου και αυτό είναι που με προβλημάτισε, όχι πως "πειράχτηκα", από τις λίγες προβολές του θέματός μου. #3 Νομίζω πως αυτό είναι ανυπόστατο και θα σου εξηγήσω γιατί. Ο καθένας πιστεύω εδώ, εκτιμάει κάποια μέλη, άλλοι εκτιμούν λίγα μέλη, άλλοι πολλά και άλλοι κανέναν. Δεν καταλαβαίνω, γιατί αυτό να αποτελεί κατηγορία ή κριτική, γι'αυτό το θέμα. Ούτε πιστεύω εσύ, εκτιμάς όλα τα μέλη εδώ ή η ρέμεντυ ή εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος, παρ'όλα αυτά, ανταλλάζουμε σκέψεις και απόψεις, όποιες και να είναι αυτές. Ακόμη και το θέμα της λέξης "εκτιμάω", νομίζω πως είναι λανθασμένη έννοια, τουλάχιστον εδώ στο φόρουμ. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιου είδους, φιλίας ή εκτίμησης εδώ. Αποτελεί το φόρουμ μία κοινότητα και συμφωνώ σε αυτό, όμως μία κοινότητα ηλεκτρονική και πλασματική θα προσθέσω εγώ. Εσύ ας πούμε, με γνωρίζεις, ως "Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα" και εγώ σαν "elisabet" κοκ. Οπότε καταλαβαίνεις, πως δύσκολα θα επέλθει φιλία ή εκτίμηση, μέσα από μία ζωντανή αλλά συνάμα, πλασματική κοινότητα, που δεν υπάρχουν πρόσωπα, υπάρχει μόνο η γραφή. Δύσκολα όμως, θα μπορώ εγώ, να εκτιμήσω μια "γραφή" ή να γίνω φίλος με εκείνην. Πιστεύω, να με καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Οπότε, δεν ισχύει αυτό που ανέφερες, ότι εκτιμάω μέλη εδώ, από την στιγμή που γνωρίζω, πλασματικά πρόσωπα. Εκτιμάω, θα λέγαμε πιο σωστά, απόψεις, αλλά και αυτό είναι κάπως ριψοκίνδυνο. Τέλος, δεν ζητάω να με συμπαθήσει κανείς, ζητάω, να λυθούν μερικές παρεξηγήσεις, είμαι σίγουρος πως δεν είμαι ο μόνος, που προσβάλει εδώ και μένα με έχουν προσβάλει εδώ και δεν έχει λυθεί ακόμη και αυτό το θέμα, είναι μια καλή ευκαιρία, για να λυθούν, όλες οι παρεξηγήσεις, που αγγίζουν εμένα, όσο και άλλους με εμένα. #4 Αυτό με τις "παρέες", που υπήρχε ένα πρόβλημα, το έχω αφήσει πίσω μου και προχωράω, δεν μένω σε μια παρέα, υπάρχουν άλλα παιδιά, που εκτιμούν και δεν είναι κομπλεξικοί και ζηλιάρηδες. Ευτυχώς, τώρα μπορώ να πω, πως περνάω αρκετά καλά και σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σε ψυχικό, αφού έχω χάσει μέσα σε αρκετά λίγο χρονικό διάστημα, αρκετά κιλά, μόνο με διατροφή και άσκηση. Θα σου δώσω και σε εσένα μια ευχή, και ας είπαμε και οι δύο μια κουβέντα παραπάνω, που είμαι σίγουρος πως δεν τα εννοούσες, ούτε και εγώ τα εννοούσα, τις μαλακίες που έλεγα. Η ευχή, που θα σου δώσω, είναι εκτός του ότι, να πετύχεις σε ό,τι, επιθυμείς, αλλά να βρεις και ένα καλό παλικάρι, που θα σε στηρίζει και θα σε "γεμίζει", με χαρά, αγάπη και έρωτα. Φιλικά

Senior Member
    1. Το αν θα μείνεις ή όχι κανονικά θα πρεπε να εξαρτάται μόνο από σένα, δεν αφορά κανέναν άλλο. Αυτό σου εξήγησα πριν και αυτό σου ειπαν και οι περισσότεροι εδώ. Δεν είναι θέμα δημοκρατίας αυτό. Επίσης το να θες και την γνώμη κάποιου που θεωρείς κομπλεξικού μου είναι ακατανόητο.

2. Σου ειπα ήδη την γνώμη μου δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο. Στο θέμα σου ήρθα ΜΟΝΟ γιατί έλεγες ψέματα για μένα και έπρεπε να το διορθώσω.

3. Δεν θα μπω σε αυτή τη κουβέντα μαζί σου όπου θα αναιρείς πάλι αυτά που έχεις πει, βαριέμαι και δεν έχει και νόημα. Παρόλα αυτά ο καθένας εδώ που είμαστε σχηματίζει μια γνώμη με την εικόνα που δίνει ο άλλος εδώ, καλή ή κακή. Αν ο άλλος τώρα εδώ παρουσιάζει μια εικόνα του εαυτού του άλλη από αυτή που είναι αυτό είναι άλλο θέμα. Αλλά εικόνα ο ένας για τον άλλον, έχουμε.

4. Κουβέντες παραπάνω εγώ δεν είπα, ο, τι είπα είναι η υποκειμενικότατη γνώμη μου.
    χαίρομαι που πάνε καλύτερα τα πράγματα στην ζωή σου και σε ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω.
    Θεωρώ το θέμα λήξαν.

Banned
    1. Το αν θα μείνεις ή όχι κανονικά θα πρεπε να εξαρτάται μόνο από σένα, δεν αφορά κανέναν άλλο. Αυτό σου εξήγησα πριν και αυτό σου ειπαν και οι περισσότεροι εδώ. Δεν είναι θέμα δημοκρατίας αυτό. Επίσης το να θες και την γνώμη κάποιου που θεωρείς κομπλεξικού μου είναι ακατανόητο.

2. Σου ειπα ήδη την γνώμη μου δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο. Στο θέμα σου ήρθα ΜΟΝΟ γιατί έλεγες ψέματα για μένα και έπρεπε να το διορθώσω.

3. Δεν θα μπω σε αυτή τη κουβέντα μαζί σου όπου θα αναιρείς πάλι αυτά που έχεις πει, βαριέμαι και δεν έχει και νόημα. Παρόλα αυτά ο καθένας εδώ που είμαστε σχηματίζει μια γνώμη με την εικόνα που δίνει ο άλλος εδώ, καλή ή κακή. Αν ο άλλος τώρα εδώ παρουσιάζει μια εικόνα του εαυτού του άλλη από αυτή που είναι αυτό είναι άλλο θέμα. Αλλά εικόνα ο ένας για τον άλλον, έχουμε.

4. Κουβέντες παραπάνω εγώ δεν είπα, ο, τι είπα είναι η υποκειμενικότατη γνώμη μου.
    χαίρομαι που πάνε καλύτερα τα πράγματα στην ζωή σου και σε ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω.
    Θεωρώ το θέμα λήξαν.
    Άσε τι έχω πει. Έχω πει πολλές μαλακίες, έχω πει και σωστά. Σου ξαναλέω και πάλι, πως δεν μπορώ να εκτιμήσω ένα άτομο εδώ, όχι επειδή είναι θέμα, αν δείχνει τον πραγματικό του εαυτό ή όχι, αλλά είναι θέμα, επειδή δεν έχω πρόσωπο, παρά μόνο την άποψή του και αυτή είναι και υποκειμενική. Δεν μπορώ να εκτιμήσω πρόσωπα ή χαρακτήρες, αφού δεν ξέρω προσωπικά τα άτομα, εγώ προσωπικά, μπορώ να εκτιμήσω απόψεις. Αυτό ανέφερα παραπάνω και ίσως να μην το ανέφερα σωστά και να μην έγινε κατανοητό. Οπότε εικόνα για τον άλλον, δεν μπορείς να έχεις αντικειμενική, παρά μόνο ίσως κάποιο ποσοστό, αφού δεν βλέπεις την ζωή του ή το πρόσωπό του κλπ, αλλά μια άποψη, που ίσως και να μην υφίσταται. Καταλαβαίνω, πως έχεις μια οργή εναντίον μου και ευθύνομαι εγώ γι'αυτό, όμως σιγά σιγά, έχω όλη την καλή διάθεση, να διορθώσω τα πράγματα. Τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει, για το τι θα κάνω στο φόρουμ, το βασικό είναι, να διορθώσω μερικά πράγματα. Το ανέφερα αυτό, αλλά μάλλον ίσως από την βιασύνη σου, να μην το πρόσεξες. Φιλικά

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αμα θες να κατσεις κατσε ,
    αμα θες να φυγεις , φυγε ,
    να γκρινιαζεις μονο παψε
    δεν μπορω να σανεχτω .......
    τραλαλαλαλαλα ......
    Ωραίο το τραγουδάκι Μαγκάιβερ, αλλά είδες κάποια γκρίνια, όπως λένε και οι στίχοι;

Senior Member
    Άσε τι έχω πει. Έχω πει πολλές μαλακίες, έχω πει και σωστά. Σου ξαναλέω και πάλι, πως δεν μπορώ να εκτιμήσω ένα άτομο εδώ, όχι επειδή είναι θέμα, αν δείχνει τον πραγματικό του εαυτό ή όχι, αλλά είναι θέμα, επειδή δεν έχω πρόσωπο, παρά μόνο την άποψή του και αυτή είναι και υποκειμενική. Δεν μπορώ να εκτιμήσω πρόσωπα ή χαρακτήρες, αφού δεν ξέρω προσωπικά τα άτομα, εγώ προσωπικά, μπορώ να εκτιμήσω απόψεις. Αυτό ανέφερα παραπάνω και ίσως να μην το ανέφερα σωστά και να μην έγινε κατανοητό. Οπότε εικόνα για τον άλλον, δεν μπορείς να έχεις αντικειμενική, παρά μόνο ίσως κάποιο ποσοστό, αφού δεν βλέπεις την ζωή του ή το πρόσωπό του κλπ, αλλά μια άποψη, που ίσως και να μην υφίσταται. Καταλαβαίνω, πως έχεις μια οργή εναντίον μου και ευθύνομαι εγώ γι'αυτό, όμως σιγά σιγά, έχω όλη την καλή διάθεση, να διορθώσω τα πράγματα. Τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει, για το τι θα κάνω στο φόρουμ, το βασικό είναι, να διορθώσω μερικά πράγματα. Το ανέφερα αυτό, αλλά μάλλον ίσως από την βιασύνη σου, να μην το πρόσεξες. Φιλικά
    Οκ εκτίμα ή μην εκτιμάς....γενικά κάνε ο, τι θες.
    Οργή ούτε καν!!! Προφανώς με εκνευρίζεις οταν λες μαλακίες αλλά πίστεψε με κρατά ένα δευτερόλεπτο.

Προσωπικά εκτιμώ πολύ την γνώμη πολλών εδώ μέσα και σέβομαι τον προσωπικό τους αγώνα που δίνουν με θάρρος και αξιοπρέπεια. Η δική σου γνώμη δεν ανήκει σε αυτές οπότε δεν με ενδιαφέρει κιόλας.

Senior Member
    Ωραίο το τραγουδάκι Μαγκάιβερ, αλλά είδες κάποια γκρίνια, όπως λένε και οι στίχοι;
    Οχι , αλλα ετσι παει το ασμα .......

Banned
    Οκ εκτίμα ή μην εκτιμάς....γενικά κάνε ο, τι θες.
    Οργή ούτε καν!!! Προφανώς με εκνευρίζεις οταν λες μαλακίες αλλά πίστεψε με κρατά ένα δευτερόλεπτο.

Προσωπικά εκτιμώ πολύ την γνώμη πολλών εδώ μέσα και σέβομαι τον προσωπικό τους αγώνα που δίνουν με θάρρος και αξιοπρέπεια. Η δική σου γνώμη δεν ανήκει σε αυτές οπότε δεν με ενδιαφέρει κιόλας.
    Φυσικά και είναι δικαίωμά σου, να κάνεις ό,τι θέλεις και αυτό δεν αποτελεί ούτε ειρωνεία, ούτε κακία, ούτε και διαστρέβλωση. Απλά, αν είναι κάτι σωστό, αυτό που αναφέρει ο άλλος/άλλη, καλό είναι να το επικροτούμε και όχι να βάζουμε τις παρωπίδες μας, επειδή δεν συμφωνεί αυτό το μέλος, με εμάς. Φιλικά και καλή συνέχεια, στο υπόλοιπο της ημέρας σου

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast