το διαβαζα ναταλια το εν λογω θεμα, και ο διαχειριστης ειπε ξεκάθαρα ότι μπορει να γινει αλλαγη των ποστ που σε ταυτοποιουν με μια λογικη συνεχεια βεβαίως στο θεμα.
θα διαβασω το πρωτο θεμα σου
Printable View
το διαβαζα ναταλια το εν λογω θεμα, και ο διαχειριστης ειπε ξεκάθαρα ότι μπορει να γινει αλλαγη των ποστ που σε ταυτοποιουν με μια λογικη συνεχεια βεβαίως στο θεμα.
θα διαβασω το πρωτο θεμα σου
Ρε Ναταλία μήπως μπερδεύεις το φακελωμα που κάνουμε εμείς κάθε μέρα με γνωστούς σου δηλαδή εγώ ξέρω ότι είσαι η Ναταλία με αυτά τα προβλήματα γτ συμμετείχα στη συζήτηση για να έρθει κάποιος γνωστός σου πρέπει να ξέρει ποιος είναι η Ναταλία για να κουτσομπολεψει εσύ το λεσ ότι γραφεισ άμα το λεσ είναι σαν να τους λεσ κουτσομπολεψτε
Πριν από σένα την έπεφτα στη ρεα πριν από αυτήν σε μια άλλη ανά δύο τρία χρόνια περνάει από εδώ καμία καλή δηλαδή τι άλλο να σου πούμε
Οχι δεν με λενε ετσι. Οχι δεν ειναι μονο οι ηλικιες το προβλημα. Δεν καταλαβαινω γιατι ειναι δυσκολο να καταλαβεις πως ειναι ευκολα αναγνωρισιμες οι λεπτομερειες της ζωης καποιου που ξερεις και αλλο ονομα να εχει δωσει. Τα γεγονοτα τα οποια εχω συζητησει ειναι το προβλημα, οχι οι ημερομηνιες, ελεος. Και ναι σαν τιτλοι και ζουμια ειναι κοινοτυπα τα θεματα, αλλα οι λεπτομερειες του πως εγινε το καθετι που υπηρχε λογος που τα ανεφερα γιατι αυτα με προβληματιζαν, καθως και ο συνδιασμος των θεματων οχι, δεν ειναι οκ.
Οχι δεν φτανει μια αλλαγη ονοματος και ηλικιας. Που ξερεις οτι αυτα δεν ειναι ηδη ψευτικα;
Τεσπα. Ηδη εχω στειλει πμ στον aeon, δεν εχει σημασια να το συζηταω εδω.
εγω ξερω αλλες 3-4 που μιαζουν αυτα που λες μ αυτες αλλα να σου πω οπια και να σαι εμενα το ιδιο μου κανει απλα ετσι με δυσκολευεις να σου πω τη γνωμη μου
Ναταλία δεν ξέρω να στο εξηγήσω επιστημονικά αλλά έχεις μια εικόνα ή οποία τυγχάνει αποδοχής κ ξαφνικά μετανιώνεις αν θεσ να κανεισ κάτι καλό στη ζωή σου που έχεις όλα τα προσόντα αυτό να το δουλέψεις
Aeon ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση!!!
Αυτό που έλεγα εγώ παρόλα αυτά ήταν να υπάρχει η επιλογή ανοικτού ή κλειστού προφίλ για όλους. Δηλαδή, για να το πω απλά και να καταλαβαινόμαστε : Να μπορώ εγώ πχ να έχω κλειστό το προφίλ μου σε όλους, ακόμα και στα υπόλοιπα μέλη ώστε να μην μπορεί κανείς να ψάχνει τις δημοσιεύσεις μου εκτός από αυτούς που επιλέγω εγώ, όσους έχω στη λίστα των φίλων μου πχ. Φαντάζομαι αυτό είναι λιγάαακι πιο δύσκολο τεχνικά να γίνει από αυτό που είπες εσύ, αλλά γίνεται.
Παρόλα αυτά, αν αυτό είναι δύσκολο να γίνει, θεωρώ και την δική σου εκδοχή με τα registered members κτλ, μια χαρά :)
Ναι Γιώργο θα μπορούν και με κλειστά προφίλ να βρίσκουν το φόρουμ από τα θέματα που κάνει αναζήτηση κανείς, αν κάνω αναζήτηση πχ "σχιζοφρένια" πάλι το γκουγκλ θα με πετάξει σε συγκεκριμένα θέματα στο φόρουμ. Αυτό που λες θα γινόταν αν ήταν κλειστό το φόρουμ. Δεν μιλάμε για κάτι τέτοιο έδω, μιλάμε μόνο για κλειστά προφίλ.
Βρε παιδιά το εξηγήσαμε εκατό φορές, δεν είναι μόνο τα συγκεκριμένα στοιχεία που μπορούν να ταυτοποιήσουν κάποιον όπως το όνομα, η διεύθυνση κτλ. Είναι οι ιστορίες οι ίδιες!!!
Εγώ πχ έχω μπει εδώ και έχω γράψει συγκεκριμένο θέμα για τον πρώην μου, άλλαξα φυσικά όσα στοιχεία μπορούσα να αλλάξω, δεν γράφω πόλεις, δεν γράφω ονόματα, ηλικίες κτλ όμως οι λεπτομέρειες της ιστορίας παραμένουν εκεί και αυτές δεν μπορούσα να τις παραλείψω όταν ανέφερα το θέμα γιατί αυτές ήταν όλο το πρόβλημα μου! ¨Οταν κάποιος μπορει να δει τις δημοσιεύσεις μου συνολικά θα δει να αναφέρω σε άλλα άσχετα θέματα προσεγγιστικά την ηλικία μου πχ ή το επάγγελμα μου ή κάτι άλλο που με χαρακτηρίζει. Αν αυτός ο κάποιος τυχαίνει και με γνωρίζει στην κανονική ζωή, εννοείται πως θα με αναγνωρίσει!!!
Κι αυτή την υπερβολική άνεση πως δεν με πειράζει να με ταυτοποιήσουν, δεν την καταλαβαίνω και τόσο. Εκτός κι αν μιλάμε για μέλη που δεν συμμετέχουν ενεργά στο φόρουμ και δεν μοιράζονται τίποτα προσωπικό. Είναι τόσο παράξενο ας πούμε εγώ να μην θέλω να μάθει ένας συνάδελφος μου όλες τις λεπτομέρειες για την σχέση μου; Ή να μάθει η επόμενη σχέση μου για την πρώην; Μη τρελαθούμε τώρα... Για να μη συζητήσω το ενδεχόμενο να μπει ο ίδιος ο πρώην.
και εσυ ρε ναταλια εισαι κοπελα δηλαδη που θα φοβοταν να τα βαλει με ενα χωριο τυπου κολοκοτρονιτση??δεν νομιζο..λιγο καιρο ειμαι στο φορουμ και οσες φορες εχουμε συζητηση δεν μου εχεις δωσει αυτη την εντυπωση οτι (φοβασε) τη γνωμη του κοσμου και μαλιστα σε θεματα υγειας που κανενας δεν ευθυνετε για την παθηση του.
εδω μια απλη κουβεντα κανουμε και με μια απαντησει βγαζεις νοκ αουτ 10 ανδρες..και θα φοβοσουνα ενα μικρο χωριουδακι??
ναταλια εισαι καλα??τωρα τελευταια μου φενεσε (καπως)απο ενδιαφερον ρωταω συγγνωμη κι ολας..
αλλα απτην αλλη κατανοω απολυτα το δικαιωμα να θελει καποιος να διατηρηση την ανωνυμια του.για αυτο και λεω ψηφιζω οτι πουνε οι περισσοτεροι
Δεν ειναι αυτη η δικη μου περιπτωση, απλα εφερα ενα παραδειγμα. Καποιος με σοβαρη ασθενεια δεν εχει ουτε το κουραγιο ουτε τα μεσα ουτε και λογο να κηρυττει κοινωνικο αγωνα εναντια σε ολοκληρο χωριο νομιζω. Προεχει η δικη του ηρεμια. Εγω ειμαι διαφορετικη περιπτωση, κυριως ανησυχω για συγγενικα μου προσωπα επειδη εχω συζητησει ευαισθητα θεματα σχετικα με αυτους εδω και τιθενται σε κινδυνο οικογενειακες ισορροπιες. Τα αλλα θεματα στο προφιλ μου τυπου ιδιαιτερες λεπτομερειες χωρισμου κλπ απλα θα τους βοηθουσαν να σιγουρευτουν οτι ειμαι εγω.
με το να αλαζεις στοιχεια απλα δυσκολευεις οσους προσπαθουν να απαντησουν αφου οπως λες και συ οι ιστοριες μιαζουν για να απαντησεις χρειαζεσαι τις λεπτομερειες το καταλαβεις δεν ειναι δυσκολο
Εγώ πάντως, πριν κάτι αιώνες με αυτόν ακριβώς τον τρόπο είχα αναγνωρίσει τον τότε σύντροφο μου σε ένα άλλο άσχετο φόρουμ!!! Ούτε εκείνος έγραφε όνομα και λοιπά στοιχεία, εντελώς τυχαία είχα πέσει πάνω σε ένα ποστ του που έγραφε κάτι συγκεκριμένο που μου τον θύμισε, κοίταξα στο προφιλ του βρήκα κι όλα τα υπόλοιπα και επιβεβαίωσα πως ηταν εκείνος.
Δεν ήταν καθόλου τυχαίο το παράδειγμα που είχα αναφέρει με την Μαρία και την συνάδελφο.
Για αυτο πολλες φορες ανεφερα οτι το προβλημα μου ειναι ο συνδιασμος των θεματων που εχω ανοιξει στο προφιλ μου. Η επεξεργασια των λεπτομερειων στο καθε θεμα πρωτον δεν γινεται χωρις να χαλασει τελειως το καθε θεμα (μιλαμε για ιδιαιτερες λεπτομερειες εκτος ονοματων ηλικιων ημερομηνιων κλπ), και δευτερον δεν ωφελει εφοσον το θεμα συνδιαστει με αλλα θεματα στο προφιλ μου για να βεβαιωθει καποιος πως ειμαι εγω.
Και εχω ηδη εξηγησει στον aeon πως για τον πρωην χεστηκα κι αμα δει τα θεματα και με καταλαβει, χεστηκα τι νομιζει και χεστηκα τι θα σκεφτει. Οκ ειχα και χαζους eat pray love τυπου λογους για να θελω διαγραφη θεματος οπως εξεφρασα σε αλλο ποστ, αλλα δεν ειναι ο μονος ουτε ο κυριος λογος αυτος και δεν γνωριζα οτι επρεπε να φτιαξω ολοκληρη υποθεση δικαστηριου με λεπτομερειες και επιχειρηματα για να εξεταστει σοβαρα το αιτημα μου, λολ... Το κυριο θεμα μου ειναι οικογενειακο. Λεπτες ισορροπιες, ευαισθητα θεματα και πραγματα που εχω συζητησει και εκφρασει στο φορουμ και θα τους πληγωναν βαθια και θα δημιουργουσαν οικογενειακα προβληματα αν καταλαβαιναν οτι ειμαι εγω, και αναγνωριζοντας τους ιδιους και σε συνδιασμο με τις λεπτομερειες αλλων θεματων μου. Η οικογενεια μου εχει συλλογικα καμια πεντε διαγνωσεις μοιρασμενες αναμεσα μελη της, ποσο απιθανο ειναι να βρεθει κανεις τους στο φορουμ; Δεν θελω καν να φανταστω τι εκταση θα μπορουσε να παρει το θεμα και τι προβληματα θα μπορουσαν να προκυψουν...
μπορει να ταν καπιος αλλος που του εμιαζε εγω ξερεις ποσες φορες εχω ακουσει τα ιδια λογια απο αλλους ανθρωπους αρα να χαιρεσαι τους αντρες σου
Xμμ δυσκολο
Στάλθηκε από το E6853 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εξαφανίστηκα πολύ καιρό και ίσως πρέπει να αλλάξω ψευδώνυμο και λογαριασμό, γιατί έχω την βάρβαρη υποψία ότι κάποιος από το περιβάλλον μου, επισκέπτης στο forum όπως νομίζω, με ταυτοποίησε. Ψηφίζω κλειστό προφίλ
Sent from my iPhone using E-Psychology Forum
Κλειστα προφιλ για τους επισκεπτες και τα registered members μονο, πολυ καλη η ιδεα του Aeon.
Τωρα αν μπορουν να κανουν αναζητησεις και ερευνες με αλλους τροπους, ενταξει αυτο δε γινεται να αποφευχθει σε κανενα δημοσιο φορουμ.
Κάτι άλλο που τεχνικά πρέπει να αλλάξει και δεν γνωρίζω αν είναι εφικτό είναι ότι όταν ένα μέλος γίνεται διαγραφή και γράφει deletedmember στο ψευδώνυμο του ή αλλάζει όνομα,στα quotes των απαντήσεων που του έκαναν τα άλλα μέλη,φαίνεται κανονικά το ψευδώνυμο. Κανονικά θα έπρεπε και εκεί να γράφει deletedmemberxxx
Οχι, ελεος. Ευτυχως που υπαρχουν οι παραθεσεις και προσπαθουμε καπως να καταλαβουμε ποιος μιλαει με ποιον στα νηματα που ειναι γεματα διαγραμμενους. Αυτα τα delmem457835969346asdad ειναι τρομερα εκνευριστικα και γινεται μεγαλη καταχρηση σε αιτηματα διαγραφης "γιατι ετσι", "γιατι δε μου ειπατε αυτα που ηθελα να ακουσω" απο πεισμα, εκδικητικοτητα και εγωισμο.
ολο αυτο το σοου εχω την υποψια οτι καπιος με γνωρισε αποσκοπει μηπως να πεισει πλαγια τους χρηστες να μη λενε λεπτομερειες? οταν αρχισουν τα ζορια ομως και τα προβληματα εκει θα καταλαβουμε πολα
δεν εχουν καταλαβει το πως σκεφτομαι καταρχην
σκεφτομαι πχ οταν θες να δωσεις πολα στους αλλους συχνα σου ζητουν τα λιγοτερα
καπιες φορες πχ μπορω να πεισω μεχρι και εμενα οτι τα πιστευω αυτα που λεω γιατι αλαζω αποψεις συνεχεια αναλογα με το πως εχουν εξελιχθει τα πραγματα
προσωπικα ειμαι ο πιο ουδετερος ανθρωπος που υπαρχει γιατι ετσι σκεφτομαι οτι οσοι προσπαθουσαν ωρες να σκεφτουν τι να κανουν για να με εκνευρισουν στο τελος θα εκνευριστουν οι ιδιοι με την ηρεμια μου..
οταν παιρνω θεση το κανω συνηθως για τους αλλους γιατι πιστευω οτι τελικα θα σκεφτουν οι αλλοι αυτα τα λογια που θα πει αυτος που ειναι πιο δικαιος
μου ειναι αδιαφορο γιατι ανοιχτηκε αυτο το θεμα εγω συνηθως ειμαι στο κοσμο μου και εκει θα μεινω και οι αλλοι ας κατσουν να σκεφτουν πως θα διαμορφωσουν ολα αυτα γυρω μας για να τους μεινουν τελικα ολα αυτα για να τα βλεπουν αυτοι
Πωπωπω τι ειπε ο ανθρωπος.....
Αυτο ομως δεν γινεται αυτόματα.
Αυτος που τοσο πολυ θελει να εξαφανίσει το ψευδωνυμο του απο παντου ενω μπορει να εχει λαβει και 2900 απαντησεις στην πορεια του εδω, ας προσλαβει καποιον να κανει τις 2900 διορθωσεις...
Η διαχειριση δεν ειναι υποχρεωμενη να κανει ντιλιτ κανεναν. Οποιος θελει να αποχωρησει, ανοιγει την πορτα και φεύγει.
Το οτι τους διαγραφουν σαν χάρη το κανουν. Ποιος τους(μας) κραταει αν θελουμε να φυγουμε; τι πειραζει αν μεινει ενα ψευδωνυμο πισω;
Αν καποιος χρησιμοποιει αληθινο ονομα αντι ψευδωνυμο ενω δεν θελει να ταυτοποιηθει, ειναι μεγαλο λαθος του. Αλλα δεν ειναι και πολλοι τετοιοι.
Προσωπικα ειμαι κατα των διαγραφων εκτος αν υπαρχει παραβιαση, προκυπτει απο μπαν δηλαδη, η συντρεχει σοβαρός λογος.
'Αμα είναι έτσι απλά βρίζεις διαρκώς και σε μπανάρουν αντί να ζητήσεις απλά να διαγραφείς. Σίγα μην σου κάνουν και χάρη!
Εγω θα ηθελα κλειστο προφιλ και δημοσιευσεις για τα ατομα που δεν εχουν συμπληρωσει 50 μνμ στο φορουμ και εννοειται για οσους δεν ειναι μελη
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Σου ειπα εγώ κοπέλα μου τίποτα για ψευδώνυμο και για αναρτήσεις;
Διάβασε τι λέω πρώτα.
Και σου εξήγησα πως προβλέπεται ή όχι διαγραφή είναι απολύτως λογικό να το ζητάς και να γίνεται γιατί αλλιώς θα κατέληγαν όλα τα μέλη στο να βρίζονται εδώ μέσα ώστε να αναγκάσουν τους διαχειριστές να τους μπανάρουν. Επίσης μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που να θέλουν να μην μπαίνουν για τους χ ψ λόγους εδώ μέσα αλλά λόγω ψυχαναγκασμού να το κάνουν και να καταλήγουν να διαλύουν την ψυχολογική τους κατάσταση, γιατί στα φόρουμ ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του και αρχίζει και αραδιάζει συμβουλές χωρίς να μπαίνει στην θέση του άλλου και να κριτικάρει. Μην νομίζεις πως το φόρουμ ωφελεί τους πάντες λοιπόν.