Originally Posted by
Natalia_sups
Γεια σου, συγχώρεσε με που θα στα πώ χύμα, θα σου πω αλήθεια τι νομίζω με βάση τα όσα διαβάζω...ο άντρας σου μου φαίνεται βλάκας...η μπορεί να ειναι άπειρος στο σεξ με πολλά απωθημένα αλλα να κόλωνε με έμπειρες και για αυτό ηθελε άπειρη για γάμο, για να το παίζει ιστορία. Ακουσε εκει να σου λεει οτι δεν "το 'χεις"...η κατι απο τα δυο, ή και τα δυο είναι κατ'εμε. Εμ ήθελε παρθένα, εμ θέλει να έχει μαεστρία η παρθένα, εμ σε κατηγορεί οτι "δεν το έχεις" η οτι εισαι "ανορασμικια"...γιατί ας πούμε το να σου λέει "δεν το έχεις" ειναι πολύ ερεθιστικό ως γνωστόν, η κριτικη ειναι απο τα καλύτερα προκαταρκτικα -__-
Η πρωτη μου σχέση που λες εμενα κρατησε πεντεμιση-εξι χρονια, ηταν με ενα "καλο χριστιανόπουλο", και τελειωσε ενα-δυο μηνες πριν την καθορισμενη ημερομηνια γαμου. Δεν ειχε μεγάλη εμπειρία, τα βρηκε μαζι μου επειδη δεν είχα ουτε εγω και ετσι δεν κόμπλαρε, μετα αρχισε να ψαχνεται να ξενοπηδηξει και να τη βρισκει με τσοντες κρυφα απο εμενα (μη με διαφθείρει, λολ) αρχισε μετα γιατι ειχε το συνδρομο "κακα/καλα" κοριτσια στο μυαλο του να μην γουσταρει να δοκιμαζει πραγματα μαζι μου και ας ημουν ανοιχτη σε διαφορα και ας προτεινα πραγματα καιιιι φτασαμε στο τελος να με απαταει με μια δεκα χρονια μεγαλυτερη που ειχε περασει απο 40 κυμματα και να με λεει ξενερωτη και οτι "δεν το εχω" και λοιπες μπουρδες. Και τις ειχα πιστεψει για λιγο κι ολας.
Και μετααααα απο όλα αυτα γνωρισα επιτέλους κάποιον που ήξερε που πάνε τα 4 και επιτελους ενιωσα γυναικα και μια χαρα "το εχω" και βρηκα μαζι του και διαφορα πραγματα που δεν ηξερα οτι "ειχα". Εκανα πρωτη φορα ερωτα της προκοπης καμια 7 χρονια και μετα τη πρωτη φορα! Οποτε μην διανοηθεις να πιστεψεις αυτα που σου λέει οτι "δεν το έχεις"...η δεν το έχει κι εκείνος για να στο βγάλει, η δεν το έχετε ως ζευγάρι. Σε κάθε περίπτωση έχει πολυ μεγάλο άδικο που σου το λεει αυτό... θα έπρεπε απλα να κάνει πραγματα και να μπορει να σε κατευθυνει για να νιωσεις χαλαρα και ομορφα...τις πρωτοβουλιες θα τις παρεις αμα νιωσεις ανετα μαζι του και ασφαλης να εκφραστεις, οχι νιωθοντας οτι σε κρινει για επιδοσεις. Αυτο τη πρωτη φορα έρχεται σιγα σιγα...επισης αν έχει λιγο καιρο απο τη πρωτη σου φορα ειναι χαζός να περιμένει να καταλάβεις κατι ειδικά έτσι όπως φαντάζομαι οτι κάνει ο,τι κάνει...και αυτο επισης να ξερεις εμενα μου πηρε οχτω μηνες πχ μετα τη πρωτη φορα...δοκιμασε αν θες να παρεις εσυ τον ελεγχο μια φορα, και γενικα μην βιαζεστε, υπομονη θελει...στην θεση σου θα του εξηγουσα οτι αυτη η κριτικη δεν βοηθαει και οτι θελει χρονο και να μη πιεζεστε απο προσδοκιες...
Γενικα παντως εχε τον νου σου...το οτι θεωρει πως "δεν το εχεις" σημαινει πως υπαρχουν στο μυαλο του και αυτες που "το εχουν"...επικινδυνα κουτακια αυτα.
(το οτι παιζει να ειναι αυτος μουλιαπας δεν του περναει απο το μυαλο λολ)