Results 31 to 45 of 45
Thread: Μαθαινεται η σεξουαλικοτητα;
-
04-05-2018, 17:52 #31
- 04-05-2018, 19:25 #32
Διάβασα τα σχόλια και έχω χάσει λίγο την μπάλα, αλλά θα σταθώ σε αυτό γιατί με χτύπησε πολύ άσχημα.
Πως να σου αρέσει κάτι που δε γνωρίζεις... τι έχεις κάνει ΕΣΥ για να μάθεις;
Πόσα βίντεο βλέπεις την εβδομάδα για να δεις στάσεις, τεχνικές; Υπάρχουν από πορνό μέχρι διδακτικά βίντεο στο ίντερνετ για ένα σωρό σεξουαλικές πρακτικές.
Πόσες φορές αυνανίζεσαι για να βρεις τι σου αρέσει, ποιο σημείο του σώματός σου είναι το πιο ερωτογενές;
Πόσα βιβλία διαβάζεις την εβδομάδα για να γίνεσαι πιο δεκτική σε αυτό το κομμάτι της ζωής σου και να το αποδεχτείς για αυτό που είναι, μια υπέροχη αναγκαιότητα και όχι ένα "μαγικό δώρο που η γυναίκα χαρίζει στον άντρα της";
Η σεξουαλικότητα λοιπόν ΝΑΙ, μαθαίνεται. Την μαθαίνεις εσύ στον εαυτό σου. Και μετά με τον παρτενέρ σου, συγκρίνετε τι έχετε μάθει και βρίσκετε κοινό ενδιαφέρον. Δε θα στη μάθει κάποιος άλλος, δική σου υποχρέωση είναι.[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
04-05-2018, 20:01 #33
Συγκεντρώσου ρε Dissolved!!!
Πως να μάθει η γυναίκα κάτι που της έχει διδαχτεί να το βλέπει ενοχικά;;
Ολοι λίγο πολύ τα ψυχολογικά μας τα είχαμε με τις ενοχές περι αμαρτίας κτλ
Κ από που να μάθει;; Να πάρει για παράδειγμα την Παναγία που γέννησε παραφύση με τον κρίνο;; Ή τις διδακτικές ιστορίες με τον Αυνάν;;
Σορρυ που μπλέκω τα θρησκευτικά αλλά χιουμορίζω και διαπιστώνω πως η έλλειψη εμπειρίας είναι λογική με βάση αυτό που ακολουθήθηκε σαν τρόπος ζωής κ ιδεολογία κ σεβαστή η στάση της γυναίκας.
Το ερώτημα της νομίζω είναι αν μπορεί να ευχαριστηθεί τον έρωτα και όχι να γίνει αστέρι στις στάσεις του καμα σουτρα κ να έχει επιδόσεις πορνο σταρ στο κομμάτι αυτό.
Η γυναίκα θέλει να νιώσει το δέσιμο 2 ανθρώπων και να μη νιώθει πως ο άλλος την βλέπει σαν κούτσουρο και την χρησιμοποιεί για να εκτονωθεί ίσως. Πιστεύω νιώθει άσχημα κάποια όταν έχει έναν άντρα που δεν καθοδηγεί το παιχνίδι και δεν είναι υπομονετικός αλλά απλά εκοτνώνεται.
Σ'αυτό το κομμάτι που λέω βασικός παράγοντας είναι η ποιότητα της επικοινωνίας μεταξύ του ανδρόγυνου και η χημεία τους κάτι που δεν μπορούσε να γνωρίζει λόγω της στάσης της.
Αν ο άντρας είναι παλαιών αρχών και οι μόνες εμπειρίες ήταν με πληρωμένο σεξ δύσκολο να το δει ρομαντικά το πράγμα.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
04-05-2018, 21:45 #34
Springflower, νομίζω το θέμα σου είναι απλό. Θα πεις στον άντρα σου να σου δίνει χρόνο στο σεξ για να μπορέσεις κι εσύ να μπεις στο κλίμα. Του είναι τόσο δύσκολο; Αν σε αγαπάει θα το προσπαθήσει, πρέπει να το προσπαθήσει! Εκτός κι αν δεν ενδιαφέρεται για το πώς νιώθεις, που δεν νομίζω να μην ενδιαφέρεται. Δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι αν δεν φτάνεις σε οργασμό, αυτό θα γίνει σιγά σιγά με τον καιρό. Απλά είναι απαραίτητο να κάνει αυτή την προσπάθεια και να ξέρεις οτι όλες οι γυναίκες χρειαζόμαστε το χρόνο μας σ αυτό, δεν είμαστε τόσο αυτοματοποιημένες όσο οι άντρες.
04-05-2018, 21:49 #35
Μια χαρά συγκεντρωμένη είμαι. Και μια χαρά όλα αυτά που έγραψες, αλλά για να ευχαριστηθείς τον έρωτα πρέπει να ξέρεις που πας να μπλέξεις εντός εισαγωγικών. Κανείς δεν είπε να γίνει αστέρι στο κάμα σούτρα, και ούτε πρόκειτε να έχει επιδόσεις πορνοστάρ. Και να θέλει δεν μπορεί.
Αλλά επίσης δεν μπορείς να δεθείς με κάποιον άνθρωπο αν δεν έχεις κάτι να προσφέρεις στη (σεξουαλική όσον αφορά αυτή την συζήτηση) σχέση. Αν δε θέλει να τη βλέπει ο άλλος σαν κούτσουρο, ένας πολύ καλός τρόπος είναι να μη φέρεται σαν κούτσουρο του στυλ κάθομαι με τα πόδια ανοιχτά και περιμένω από τον άλλο να κάνει όλη τη δουλειά. Εξ ου και η ερώτηση, τι κάνει μόνη της; ΜΟΝΗ ΤΗΣ πρέπει να βρει πρώτα από όλα τα άλλα τι θέλει, τι της αρέσει κτλ. Και αν έχει ενοχές, για αυτό υπάρχουν οι ψυχοθεραπευτές (που νομίζω για 40χρονη παρθένα μέχρι το γάμο είναι όχι μόνο βοηθήσιμοι αλλά απαραίτητοι).[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
04-05-2018, 22:06 #36
Κοιταξτε, εγω ειδα 1-2 φορες βιντεο πορν γιατι ηθελα να τσεκαρω αν εχω καποιο προβλημα μη οργασμικο.Κατι αλλο δεν ε ω κανει.Απο κει κ περα, αρχισα να διαβαζω σχετικα αρθρα, για να μαθω καποια πραγματα.Θελω να μαθω κ να παρω κι εγω χαρα απο ολο αυτο.Σιγουρα εχω πολλες αναστολες που με κανουν να σφιγγομαι, σντι να χαλαρωνω, αλλα νομιζω ισχυει αυτο που ειπε ο serios, οτι θελω να νιωσω αυτο το βαθυτερο δεσιμο μεταξυ δυο ανθρωπων...
04-05-2018, 22:07 #37
04-05-2018, 22:12 #38
Θα συμφωνήσω εν μέρη στα συμπεράσματα για τον λόγο ότι προσωπικά λαμβάνω υπόψην το ιστορικό και τις πεποιθήσεις που ίσως δημιουργήθηκαν για το κομμάτι του σεξ από την @Springflower.
Δεν νομίζω ότι είναι τοσο εύκολο εκεί που είσαι δοσμένη σε μια στάση που επιβάλει η θρησκεία ξαφνικά να αρχίσεις να διαβάζεις περι σεξ και βελτίωσης του κομματιού αυτού. Θέλει ανοιχτό μυαλό και απενοχοποίηση πρώτα από μέρους της για να γίνει κάτι τέτοιο κάτι που νομίζω περιορίζεται στα στενά όρια των επιταγών της εκκλησίας.It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
04-05-2018, 22:12 #39
Τι πρόβλημα να 'χεις; Σεξ χωρίς προκαταρκτικά είναι αλληλοαυνανισμός. Μια απλή εκτόνωση του άνδρα. Για να βιώσεις οργασμό με αυτό τον τρόπο θα πρέπει να είσαι πολύ ανώμαλη. Εννοείτε πως θα πρέπει να υπάρχει συναισθηματική σύνδεση μεταξύ σας, επικοινωνία κλπ και φυσικά να μιλάτε ανοιχτά μεταξύ σας γύρω από το θέμα (επιθυμίες, ανησυχίες) χωρίς περιστροφές. Γι αυτό λέμε ο "άνθρωπός μου".
04-05-2018, 22:24 #40
παρ ολα αυτα νομιζω οτι σου αρκει αυτη η σχεση απλως δε τα βρισκετε στο σεξ.
04-05-2018, 22:50 #41
Γεια σου, συγχώρεσε με που θα στα πώ χύμα, θα σου πω αλήθεια τι νομίζω με βάση τα όσα διαβάζω...ο άντρας σου μου φαίνεται βλάκας...η μπορεί να ειναι άπειρος στο σεξ με πολλά απωθημένα αλλα να κόλωνε με έμπειρες και για αυτό ηθελε άπειρη για γάμο, για να το παίζει ιστορία. Ακουσε εκει να σου λεει οτι δεν "το 'χεις"...η κατι απο τα δυο, ή και τα δυο είναι κατ'εμε. Εμ ήθελε παρθένα, εμ θέλει να έχει μαεστρία η παρθένα, εμ σε κατηγορεί οτι "δεν το έχεις" η οτι εισαι "ανορασμικια"...γιατί ας πούμε το να σου λέει "δεν το έχεις" ειναι πολύ ερεθιστικό ως γνωστόν, η κριτικη ειναι απο τα καλύτερα προκαταρκτικα -__-
Η πρωτη μου σχέση που λες εμενα κρατησε πεντεμιση-εξι χρονια, ηταν με ενα "καλο χριστιανόπουλο", και τελειωσε ενα-δυο μηνες πριν την καθορισμενη ημερομηνια γαμου. Δεν ειχε μεγάλη εμπειρία, τα βρηκε μαζι μου επειδη δεν είχα ουτε εγω και ετσι δεν κόμπλαρε, μετα αρχισε να ψαχνεται να ξενοπηδηξει και να τη βρισκει με τσοντες κρυφα απο εμενα (μη με διαφθείρει, λολ) αρχισε μετα γιατι ειχε το συνδρομο "κακα/καλα" κοριτσια στο μυαλο του να μην γουσταρει να δοκιμαζει πραγματα μαζι μου και ας ημουν ανοιχτη σε διαφορα και ας προτεινα πραγματα καιιιι φτασαμε στο τελος να με απαταει με μια δεκα χρονια μεγαλυτερη που ειχε περασει απο 40 κυμματα και να με λεει ξενερωτη και οτι "δεν το εχω" και λοιπες μπουρδες. Και τις ειχα πιστεψει για λιγο κι ολας.
Και μετααααα απο όλα αυτα γνωρισα επιτέλους κάποιον που ήξερε που πάνε τα 4 και επιτελους ενιωσα γυναικα και μια χαρα "το εχω" και βρηκα μαζι του και διαφορα πραγματα που δεν ηξερα οτι "ειχα". Εκανα πρωτη φορα ερωτα της προκοπης καμια 7 χρονια και μετα τη πρωτη φορα! Οποτε μην διανοηθεις να πιστεψεις αυτα που σου λέει οτι "δεν το έχεις"...η δεν το έχει κι εκείνος για να στο βγάλει, η δεν το έχετε ως ζευγάρι. Σε κάθε περίπτωση έχει πολυ μεγάλο άδικο που σου το λεει αυτό... θα έπρεπε απλα να κάνει πραγματα και να μπορει να σε κατευθυνει για να νιωσεις χαλαρα και ομορφα...τις πρωτοβουλιες θα τις παρεις αμα νιωσεις ανετα μαζι του και ασφαλης να εκφραστεις, οχι νιωθοντας οτι σε κρινει για επιδοσεις. Αυτο τη πρωτη φορα έρχεται σιγα σιγα...επισης αν έχει λιγο καιρο απο τη πρωτη σου φορα ειναι χαζός να περιμένει να καταλάβεις κατι ειδικά έτσι όπως φαντάζομαι οτι κάνει ο,τι κάνει...και αυτο επισης να ξερεις εμενα μου πηρε οχτω μηνες πχ μετα τη πρωτη φορα...δοκιμασε αν θες να παρεις εσυ τον ελεγχο μια φορα, και γενικα μην βιαζεστε, υπομονη θελει...στην θεση σου θα του εξηγουσα οτι αυτη η κριτικη δεν βοηθαει και οτι θελει χρονο και να μη πιεζεστε απο προσδοκιες...
Γενικα παντως εχε τον νου σου...το οτι θεωρει πως "δεν το εχεις" σημαινει πως υπαρχουν στο μυαλο του και αυτες που "το εχουν"...επικινδυνα κουτακια αυτα.
(το οτι παιζει να ειναι αυτος μουλιαπας δεν του περναει απο το μυαλο λολ)
05-05-2018, 17:35 #42
05-05-2018, 21:28 #43
Αμα μπορεισ να κανεισ μια δουλεια σωστα μπορεισ να τα κανεισ ολα σωστα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
05-05-2018, 21:45 #44
06-05-2018, 03:08 #45
[QUOTE=Natalia_sups;996778]Δεν έχεις κανένα πρόβλημα, να μην