παντα θα υπαρχουν ατομα που λειτουργουν μονο με τη λογικη και επειδη η ψυχη ομως δεν ειναι κατι χειροπιαστο δεν μπορουν να το αποδειξουν........ομως η μεγαλυτερη αποδειξη ειναι το βιωμα......αν ημασταν μονο νους τοτε δεν θα μπορουσες να κανεις αυτα που λεω δλδ να ξεφυγεις απο το νου ουτε για μια στιγμη.......διοτι αυτος θα σε χειριζόταν......ομως ο νους ειναι ενα οργανο οπως το χερι που εσυ του λες που να παει δεν υπαρχει περιπτωση να παει μονο του αν δεν δωσει ο εγκεφαλος εντολη.........επισης οταν αλλαζεις τροπο σκεψης ποιος δινει την εντολη ο νους? αφου εσυ δινεις εντολη στο νου να εστιασει οπου θελεις αρα εσυ εισαι ξεχωρη απο το νου........οταν εισαι χαλαρη δεν σου εχει συμβει να σκεφτεσαι πραγματα και να μην σε νοιαζουν.......αρα εκεινη τη στιγμη λειτουργει η συνειδηση και οχι ο νους......
οπως λεει ο οσσο ο νους δεν ειναι παρα ενα οργανο που του εχεις παραχωρησει πολυ εξουσια.......ο νους οδηγει στην κολαση μπορει ομως να οδηγησει και στον παραδεισο...εξαρταται πως τον χρησιμοποιεις......
http://enallaktikidrasi.com/2013/08/...taeis-tou-nou/
αυτο που λες με την αισθηση την αυτοματη ποσο ταυτιστηκα.....αυτο ειναι το δυσκολο κομματι διοτι εδω εχουμε να κανουμε με αισθηση αυτοματη......γιαυτο ξεκινησα υπνοθεραπεια γιατι τον αυτοματισμο αυτο τον κανει το υποσυνειδητο καταλαβες??? οπως το υποσυνειδητο καθε ανθρωπου δινει εντολη οταν βλεπουμε κατι νοστιμο να μας τρεχουν τα σαλια πχ ετσι και σεσενα και σεμενα δινει εντολη μετα απο ενα ιδιο συμβαν να εχουμε μια αντιστοιχη αντιδραση.....(δες το πειραμα του παυλοβ)
δυστυχως εκει χρειαζεται μια ανωτερη βοηθεια και πολυ προσευχη και πιστη αλλα και συνεχη επαναληψη την ωρα που συμβαινει αυτο να λες οτι '' δεν ειμαι εγω αυτο, ειναι κατι ψευτικο, μια ψευτικη αντιδραση του σωματος μου, ειμαι καλα γιατι επιλεγω αυτο που ειμαι αληθινα''
γιαυτο και σας προτεινα κατι επιθεματα οταν αισθανθειτε ετοιμοι να κοψετε τα φαρμακα....μπορεις να τα δοκιμασεις οποτε θες.....δεν ξερω τι δουλεια θα κανουν εσενα....λειτουργουν εμενα σαν ζαναξ........πρεπει ομως να καθαρισεις τον νου.....διοτι αυτα καλυπτουν το προβλημα.......
πιστευεις σε μεταφυσικο επιπεδο στη δυναμη του Ιησου <χριστου και στα ενεργειακα σωματα που εχει καθε ανθρωπος?
αν ναι σου εχω μια πολυ δυνατη ευχη αλλα θελει και παραλληλο οραματισμο