Ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή η κτ αλλοο?? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 101
    Senior Member
    Quote Originally Posted by marouli66 View Post
    Το θεμα ειναι να κατανοησεις με τι εχεις να κανεις.....εδω λοιπον το θεμα ειναι ενα, οι ενοχλητικες σκεψεις.....ομως δεν ειναι δικες μας....μα θα μου πεις ποιανου ειναι χαχα.....ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΝΟΥ.....ομως εμεις ειμαστε κατι αλλο περα απο το νου.....δεν χρειαζομαστε τη χημεια παρα μονο αν δουμε οτι δεν μπορουμε.....γιατι η χημεια κανει αυτο που Εγω νομιζω οτι δεν μπορω....αλλα πλεον εχουμε βρει τον τροπο....εστιαζουμε οσες φορες μας δινεται η ευκαιρια στο Ειναι μας.....εκει ειναι η Υπαρξη μας....ετσι ο νους αρχιζει να αντιλαμβανεται οτι δεν εχει πλεον τη δυναμη που του ειχαμε παραχωρησει......αντιλαμβανο μαι οτι δεν τις θελω τις σκεψεις του νου γτ δεν ειμαι εγω αληθινα οπως θαθελα να ειμαι και κανω χιουμορ μαζι τους γιατι εχω κατανοησει το παιχνιδι τους......και αναγνωριζω οτι αυτες θρεφονται απο το φοβο.....ομως χιουμορ και φοβος δεν πανε μαζι....η το ενα θα υπαρχει η το αλλο....ποτε και τα δυο μαζι......ξερω οτι παντα εχω τη βοηθεια του Ιησου Χριστου οταν δεν αντεχω με τις ανθρωπινες δυναμεις να αντιμετωπισω κατι.....ειναι εκει παντα για μενα περιμενοντας να Τον επικαλεστω.....
    Σου στελνω εγω το εμαιλ μου και οποιος αλλος χρειαζεται βοηθεια μου λεει.....το εχω ταξει στον εαυτο μου να βοηθησω οσους περισσοτερους μπορω [email protected]
    Σ ευχαριστώ πολύ γι αυτό που κάνεις, είναι μεγάλη βασική ανάγκη στον άνθρωπο να μπορεί να προσφέρει στους άλλους, αυτό συμβάλλει στην πνευματική του ανάπτυξη κ να σε έχει ο Θεός καλά να μπορείς πάντα να βοηθάς κ να σου δίνει δύναμη! Εμένα ήδη μου έχεις δώσει εμπνευση κ σιγουριά οτι μπορώ να τα καταφέρω. Θα σου στείλω λοιπόν μηνυμα για να τα λέμε και καλύτερα. Καλο σου βράδυ Μαρούλι μου!

Senior Member
    σευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια μου δινουν και μενα δυναμη.......το οτι θα τα καταφερεις ειναι το μονο σιγουρο αν ασχοληθεις με αυτα........προσπαθω οσο μπορω αλλα δεν ακουν ολοι.....μονο οσοι ειναι ετοιμοι.......οποιος αλλος θελει ας επικοινωνησει μαζι μου να προσφερω οτι βοηθεια μπορω

Junior Member
    ναι γιατι το αγχος πρεπει καπως να ξεσπασει καταλαβες? οποτε αν σου φυγει και βαρεθεις μια σκεψη μια αλλη θα ξεπροβάλει και θα σε αγχωσει.......ετσι ειναι αυτη η αρρωστια..
    για να θεραπευτεις δεν αρκουν μονο τα λογια μας εδω μεσα αλλα μια ενημερωση πανω στο θεμα αυτο απο ειδικο........
    και εμεις ειδικοι θεωρουμεστε με τοση διατριβη πανω σαυτο αλλα δεν ειμαστε επιστημονες.....
    οποτε οταν σου βγει η διαγνωση θα ξερεις τι εχεις και θα χαλαρωσεις.....διοτι ψυχωτικη ΔΕΝ νομιζω να εισαι.......
    εγω ενημερωθηκα πολυ απο ειδικους και αρθρα στο ιντερνετ, ολη μερα εψαχνα, πηρα μια διαγνωση, πηρα και φαρμακο το οποιο τις εξαλειψε σχεδον εντελως........
    αλλα για να μην πεσω στα βαρια φαρμακα εβαλα και το μυαλο και τη λογικη να δουλεψει λεγοντας συνεχως οτι ειναι ψευτικες και παράλογες....οποτε μετα που επιασαν τα φαρμακα ημουν οκ.....μετα που τα εκοψα παλι τα ιδια μετα που τα ξαναπηρα παλι οκ αλλα μετα ειπα θα διαβαζω αυτα που σου εστειλα και θα προσευχομαι......πνευματικο εχεις? χρειαζεται και μια θρησκευτικη προσεγγιση στο θεμα μας.....
    Όχι Δν έχω πνευματικό κι η αλήθεια είναι τις τελευταίες μέρες σκεφτομαι να μπω στν διαδικασία να αναζητήσω κάποιον!! κάτι διάβασα παρακάτω για μια ευχή αν είναι εφικτό θα τν ήθελαα!! Όλες αυτές οι ιδέες είναι βάσανοο!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εύαα View Post
    Όχι Δν έχω πνευματικό κι η αλήθεια είναι τις τελευταίες μέρες σκεφτομαι να μπω στν διαδικασία να αναζητήσω κάποιον!! κάτι διάβασα παρακάτω για μια ευχή αν είναι εφικτό θα τν ήθελαα!! Όλες αυτές οι ιδέες είναι βάσανοο!!
    ναι να βρεις εναν αξιοπιστο με κατανοηση χωρις να σου δημιουργει ενοχες, αν θελεις στειλε μου στο εμαιλ που εχω γραψει εδω να μιλησουμε να σου πω και την ευχη οκ?

Senior Member
    Μαρουλι δεχεσαι πμ εδω?

Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    καλυτερα στειλε μου στο εμαιλ μου να μιλησουμε.....γιατι εδω ειναι μπερδεμα τα μηνυματα οκ?

Senior Member
    Ποιο ειναι?

Senior Member
    εδω δεν μπορω να σου απαντησω δεν ξερω τι γινεται

Senior Member
    Σου εστειλα εκει.για δες

Junior Member
    ναι να βρεις εναν αξιοπιστο με κατανοηση χωρις να σου δημιουργει ενοχες, αν θελεις στειλε μου στο εμαιλ που εχω γραψει εδω να μιλησουμε να σου πω και την ευχη οκ?
    Θενξ θα σ στειλωω!!

Banned
    εδω δεν μπορω να σου απαντησω δεν ξερω τι γινεται
    σβησε μερικα μυνηματα γιατι αν ειναι πανω απο 50 σου λεει οτι δεν υπαρχει χορος.

Senior Member
    Ιωαννα εγινεσ γκαυλερη
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    Προσπάθησα να σ στείλω και νμζ Δν σταλθηκεε!!

Senior Member
    ksanaprospathise an einai

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast