Originally Posted by
Remedy
με ενοχλει παρα πολυ, οταν παιρνουν καποιοι αφορμες απο θεματα του φορουμ, κι οχι απο αγαπη για τον συνανθρωπο, για να επιτεθουν στους διαχειριστες. παει και στον Black adder το σχολιο...
ισως εχει προσωπικα προηγουμενα μαζι τους.
δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανει, γι αυτο το σχολιαζω.
ολοι εγραψαν μονο για την αγαπη τους για τον ελις και ειστε οι μονοι που γραψατε ΜΟΝΟ για να επιτεθειτε στον διαχειριστη.
επειδη βαζεις το "προσωπικη μου αποψη ειναι", δεν μπορεις να συνεχιζεις με συκοφαντικους και προσβλητικους χαρακτηρισμους.
ολοι αγαπαμε τον ελις (οσοι ξερω εγω τουλαχιστον, για εσενα εχω μια μικρη επιφυλαξη).
οσοι εχουν ματια ειδαν οτι δεν εκανε μια και δυο και τρεις παραβιασεις, στις οποιες "κανονικα" θα επρεπε να φυγει.
εκανε δεκαδες.
εκατονταδες.
θεωρουμε ισως οτι παρα τις δεκαδες, επρεπε να υπαρξει ανοχη.
αυτο μπορουμε να το συζητησουμε. ο τροπος που επιτιθεσαι και αποδιδεις προθεσεις και χαρακτηρισμους ομως, με ενοχλει πολυ γιατι ειναι και εμπαθης και αδικος.
ισως λοιπον η διαχειριση να επρεπε να δειξει κι αλλη ανοχη.
απο την αλλη ομως, υπαρχει αποφαση και της διαχειρισης και των μελων, ο χωρος αυτος να εποπτευεται για παραβιασεις.
εχουμε δει ολοι οτι αυτο δεν γινεται με αυστηροτητα, αλλα με μεγαλη υποχωρητικοτητα.
λεμε ολοι οτι ο ελις ειχε τους λογους του για τα σπαμαρισματα του τελευταιου καιρου που ισως να ειναι και παθολογικοι και γι αυτο θα επρεπε να υπαρξει κι αλλη ανοχη.
το θεμα ομως ειναι οτι το 90 % των επιμονων παραβιασεων (και λιγα λεω), και βαλτε με το μυαλο σας περιπτωσεις που ολοι ξερουμε, οφειλεται σε καποια παθολογια/υποτροπη πες το οπως θελετε.
μπορει αλλοι σπαμερς να συγκεντρωνουν αντιπαθειες για τον τροπο τους, ενω ο ελις ειναι σε ολους μας αγαπητος.
μην σας παραπλανα ομως αυτο. το οτι κι αλλοι ειναι σε υποτροπη η σε μια κριση της παθησης τους, δεν αλλαζει, επειδη μας σπανε τα νευρα...
επομενως, στην πραγματικοτητα, η αποφαση της διαχειρισης ηταν για ποσο και για ποσους θα κανουν τα στραβα ματια για παραβιασεις.
προφανως και δοθηκε πολυς χρονος. το ειδαμε ολοι. καποια στιγμη αποφασισε ο διαχειριστης να δωσει ενα μπαν οπως εχει κανει και με ΤΟΣΑ αλλα μελη οταν επεμεναν σε απανωτες παραβιασεις.
μπορει επισης, μια διακοπη, να δρα ηρεμηστικα και οχι απελπιστικα σε καποιον. δεν το ξερουμε αυτο.
εσυ ομως δειχνεις να το ξερεις...
το γεγονος οτι ο αεον βγηκε απολογουμενος που εδωσε ενα μπαν ΜΕΤΑ απο απειρη υπομονη και ανεκτικοτητα,ο black adder το αντιμετωπισε με ειρωνια και εσυ με απαραδεκτη επιθεση.
δεν ειχε καμια δουλεια να το κανει, ξερετε.
το μονο αθλιο που ειδα εγω σε ολη αυτην την ιστορια, ειναι οτι ενας μη ειδικος (εσυ) απεδωσες πιθανοτητες να βλαψει τον εαυτο του το μελος, για μια πολυ ηπια και συνηθισμενη πραξη της διαχειρισης.
πραγματικα δεν εχω λογια.
θα επρεπε να ντρεπεσαι.
υ.γ. γιωργο σαφως και δεν ειναι μονιμο το μπαν. σε ελαχιστες περιπτωσεις (εγω μονο μια θυμαμαι) εδωσε η διαχειριση μονιμο μπαν σε καποιον και σιγουρα δεν ειναι μια απο αυτες.