Results 46 to 60 of 64
Thread: Θέλουμε πίσω τον έλις!!
-
29-10-2018, 12:17 #46
- 29-10-2018, 12:28 #47
και επειδή εγω απευθυνθηκα στην διαχειριση και όχι σε καποιο μελος του φορουμ συνεχιζω για την διαχειριση…
Οι διαχειριστες εχουν ένα φορουμ να τρεξουν και ένα σαιτ… από το οποιο βγαζουν φραγκα! ο ελις και κάθε ελις που τους χαλαει το μαγαζακι απλα τον μπαναρουν.
αν οι διαχειριστες είναι ψυχιατροι καλυτερα να καψουν τα πτυχια τους!
29-10-2018, 12:33 #48
Και πολύ καλά κάνουν αν οποιοδήποτε μέλος παραβαίνει τους κανόνες λειτουργίας και βλάπτει άλλα μέλη... Κι αυτό δεν το λέω ειδικά για τον έλις αλλά για όλους... Έχουμε κι οι υπόλοιποι προβλήματα και δεν θα μας σπάνε τα νεύρα οι ασεβείς... Όσοι δηλαδή σέβονται τους κανόνες ηλίθιοι είναι;
Αυτά τα λίγα από μένα...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
29-10-2018, 19:15 #49
Ρε παιδιά μην μαλώνετε....αύριο μεθαύριο ο Έλις θα είναι και πάλι κοντά μας....
Όσο για το black adel..απλά ήταν λίγο υπερβολικός γιατί απλά ανυσηχησε για τον Έλις όπως και εγώ δεν έκρυψα την ανυσηχια μου..απλά μετά το σκέφτηκα και πάλι και είπα ότι ο Έλις είναι αισιόδοξος άνθρωπος οπότε δεν πρόκειται να κάνει καμία απολυτως βλακεία...
Είτε λίγο είτε πολύ ο Έλις είναι αγαπητό παιδί σε όλους(το παιδί δεν το λέω υποτιμητικά..)
Είναι η ψυχή του φόρουμ..
Οπότε μην μαλώνετε και ας κοιτάξουμε όλοι μας την καλή λειτουργία του φόρουμ για να βοηθηθουμε και να βοηθήσουμε....
29-10-2018, 22:54 #50
Προσωπικά προηγούμενα δεν έχω με κανέναν. Ουτε τον aeon ξερω ούτε τον ελις. Στη διαχείριση φυσικά και ασκώ κριτική κανείς δεν είναι υπεράνω, ούτε το απλό μέλος του φόρουμ ούτε η διαχείριση ούτε ο δημιουργός του σύμπαντος. Λες για άλλους ρεμεντυ αλλά και εσύ το ίδιο προσβλητικούς χαρακτηρισμούς κάνεις. Αν είδες προηγούμενο σχόλιο μου εγραψα ότι ένα ban στον ελις θα το καταλάβαινα όταν έκανε αλλεπάλληλες δημοσιεύσεις βίντεο από το youtube.Αν έγραψε ότι γράφει συνήθως, -αλήθεια τι έγραψε κάνεις δεν ξέρει; Δεν υπήρχε κανένας λόγος για ban. Επαναλαμβάνω κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής.
30-10-2018, 05:37 #51
Ελατε βρε παιδια , εγω εχω 32 ποιντς , δεν με απεβαλε κανεις ........
30-10-2018, 07:58 #52
μπορεις να του ζητησεις να ανταλαξετε ε-μειλ αν σε ενδιαφερει τοσο το θεμα εκτος του οτι στο ιντερνετ υπαρχουν δεκαδες τροποι να μιλησεις και μου διαφευγουν τωρα λογο αλτσχαιμερ
σε υποτροπη μπορει να ειναι ο καθενας γιατι δε ξερεις τι μπορει να σκεφτεται καπιος απλα καπιοι γραφουν χωρις να σκεφτονται και αλλοι σκεφτονται και δε γραφουν και καπιοι αλλοι σκεφτονται και γραφουν κλπκλπ..
30-10-2018, 16:57 #53
και μονο το οτι δεν ξερεις γιατι εφαγε το μπαν, αλλα εισαι βεβαιος οτι κακως το εφαγε κι ετσι ειρωνευεσαι κι επιτιθεσαι, δειχνει την εμπαθεια σου.
πρεπει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να ξερεις γιατι το εφαγε για να κανεις κριτικη... ποτε δεν εχω προσβαλει καποιον που δεν εχει ΠΡΩΤΟΣ προσβαλει αλλον, ή εμενα... εσυ ομως προσβαλεις κι επιτιθεσαι χωρις να εχεις προηγουμενα (λες) και τον νικο και τον αεον.
κατα τα αλλα, εχεις λαθος.
αν ο ελις εκανε αυτα που ξερεις κι αυτα που κανει συνηθως, τυπικα ηταν για μπαν εδω και πολυ καιρο.
επομενως, επιτιθεσαι στον διαχειριστη γιατι εκανε αυτο που εχει υποχρεωση (οχι δικαιωμα), να κανει ως διαχειριστης.
οπως ειδες, καποια μελη ενοχληθηκαν απο αυτες τις παραβιασεις, κι αλλα ηθελαν να υπαρξει κι αλλη ανοχη.
ο διαχειριστης ειχε υποχρεωση να βαλει μια ταξη, αλλα δικαιωμα να κανει του κεφαλιου και να το παραβλεψει.
αφου παραβλεψε 100 φορες, την 101η εδωσε ποινη. και ενοιωσε κι ασχημα γι αυτο.
αλλο η κριτικη κι αλλο εμπαθεια.
εισαι εμπαθης απεναντι τους και κανει ΚΡΑ
30-10-2018, 17:46 #54
ρεμεντυ εσύ που ξέρεις γιατί έφαγε το. ban βάλε τα λινκ να τα διαβάσουμε. Νομίζω ότι αρκετοί εδώ μέσα δεν ξέρουν. Εγώ κρίνω με βάση αυτά που κατά καιρούς διαβάζω από τον ελις.
Όταν κρίνεις μια ενέργεια αναπόφευκτα κρίνεις και τη πράξη και αυτον που την κάνει και στην προκειμένη είναι ο aeon και όχι ο Νίκος.
Εκτός αν ανοίγεις νέο θέμα μέσα σε αυτό το τοπικ για τη όποια διαφωνία εχει προκύψει σε άλλα θέματα πριν από παρα πολλούς μήνες. Σε αυτή τη περίπτωση κάποιος θα μπορούσε να πει ότι μιλάς σαν δικηγόρος της διαχειρισης. Εγώ δεν το λέω Το που είμαι το γνωρίζω πολύ καλά αν θέλω φεύγω αν θέλω κάθομαι
Αστείες ομως τοποθέτησεις της διαχείρισης "η καρδιά μου είναι με τον ελις αλλά το χέρι και το μυαλό μου στο μπαναρισμα" για μένα αυτό που αξίζει και μόνο σε τέτοια θέση είναι μόνο ειρωνεία.
30-10-2018, 18:05 #55
Εμενα η ποινη εγραφε spam posts και καταλαβα τα βιντεο απο εκει και περα βρειτε τα
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
30-10-2018, 18:39 #56
μα δεν ξερω για ποια συγκεκριμενη ενεργεια το εφαγε. γιατι δεν κραταω τεφτερι ποσες παραβιασεις κανει ο καθενας. υπαρχει στην διαχειριση ομως συστημα που βαρανε καμπανακια οταν μαζευτουν πολλες παραβιασεις. ακομα κι να ειναι παραβιασεις "σοφτ" σαν αυτες που κανει ο ελις, δλδ χωρις εμπαθεια, χωρις κακη προθεση, χωρις επιθετικοτητα, απλα παραβιασεις ξεκαθαρες αλλα καλοπροαιρετες.
γι αυτο και δεν ζηταω τον λογο απο την διαχειριση.
ξερω οτι αν ηθελε καποιος να τον μπαναρει μπορουσε, γιατι ξερω οτι ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ειχε κανει μεγαλο αριθμο παραβιασεων, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ να βλαψει καποιον. τις εχω δει.
γιατι να μην θυμηθω την παλιοτερη επιθεση σου προς τον νικο δλδ, εφοσον κι εδω επαναλαμβανεις την ιδια τακτικη; πρεπει να παθω αμνησια, επειδη εκτιθεσαι;
αυτα που εχεις κι εσυ υποψη σου οτι 'εκανε", αν και τα βρισκεις ενταξει, ηταν κι αυτα για μπαν οταν δρουν σωρρευτικα και μαζευεται ενας αριθμος τετοιων παραβιασεων.
μιλαω σαν δικηγορος οποιου αδικειται εδω μεσα και πεφτει στην αντιληψη μου, και εν προκειμενω αυτου που τολμησε να πει οτι αν και εδωσε ποινη , στεναχωρεθηκε.
εσυ που μιλας σαν εισαγγελεας, ενω εχεις λαθος στοιχεια και αδικεις, πως νομιμοποιεισαι δηλαδη;
30-10-2018, 18:45 #57
30-10-2018, 19:29 #58
Το θεμα ειναι ποτε βρηκα το δικιο μου δεν ειναι το θεμα οτι αδικιθηκα μετα το στρατο στα παπαρια μου τουσ γραφω ολουσ δεν παν να κανετε οτι θελετε ετσι κι αλλιωσ με απομονωσαν ολοι αυτο ηταν το τελευταιο εγω γι αυτο πηγα στρατο για να ανταπεξερχομαι στα παντα ξερω την αληθεια για τα παντα γτ τισ γυναικεσ πωσ καθονται καλα αμα υπαρχει χρημα πωσ σου μιλανε αν εχεισ πτυχιο πωσ σ φερονται αν εισαι ωραιοσ αν εισαι αντρασ αν εισαι παιδι τωρα αυτο μασ πειραξε τοσα γινονται οι σημερινοι παππουδεσ ειχαν φαει αρκετο κοσμο τοτε για να παρουν τα κουμαντα καθε φορα που εχουμε πασοκ το ιδιο γινεται απο το 1980 το προβλημα ειναι οτι εγω δεν ειμαι τιποτα γι αυτο μου λενε ολοι την αληθεια ξερω τα παντα για ολη τη ζωη αντρων γυναικων μεχρι τα εξηντα οπου μετανιωνουν τουσ γαμουσ τα παιδια κλπ γτ το παιδι οταν παει 30 κανει τα ιδια που εκανε κι ο μπαμπασ επι πασοκ εν τω μεταξυ ο μπαμπασ τα ξεχασε κι εγινε παππουσ και το παιζει σωστοσ αυτο ειναι το προβλημα με την ελλαδα και δε θα γινουμε ποτε ανθρωποι ρεμ αμα καθε φορα που δε με μιλουσε καποιοσ καλα εγω στεναχωριομουν δεν θα εκανα τιποτα οχι οτι τωρα εκανα κατι σημαντικο αλλα τουλαχιστον το ειδα ολο το εργο με την ελλαδα 37 χρονων ειμαι και προσπαθω μαστορευω δουλευω απο τα 7 αυτα
30-10-2018, 21:07 #59
30-10-2018, 21:33 #60
Γιωργο εγω σασ ειπα επαιζα μπαλλα στην αλανα εκει τι νομιζετε ηταν αγιοι καταρχασ οι περισσοτεροι γιναν πρεζακια κι επειδη θυμονται τι παιδι ημουν ποτε δε με πειραξαν προσ τιμην τουσ αυτο και μπραβο τουσ γι αυτο ειμαι ευαισθητοσ τωρα ενω ειμαι ζωο σωματικα γτ αυτοι ηταν ολοι φιλοι μου και τουσ αγαπουσα η τουλαχιστον τα ειχαμε καλα αλλα εγω ημουν αθωοσ αυτοι ηταν πονηροι τελικα αποδειχτηκα πιο πονηροσ εγω που δεν ασχοληθηκα με αυτα και τωρα ειμαι καλυτερα απο ολουσ παλια λεγανε το εξυπνο πουλι απο τη μυτη πιανεται παλια βεβαια αξιζε και να ζεισ τωρα που δυσκολεψαν τα πραγματα δεν εχει και ιδιαιτερο νοημα μασ την κλεψανε τη ζωη