Θέλουμε πίσω τον έλις!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 64
    Senior Member
    Ο elis μπορει ναγραφε ακυρα , αλλα προσεφερε στο φορουμ κατι που λειπει , το χιουμορ ........... οσο για τα ακυρα , εχω διαβασει εδω μεσα κατι βλακωδη ποστ η θρεντς , που ο elis ηταν υποδειγμα σχετικα ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mrgilleas View Post
    ενταξει το καταλαβα ετσι εγραφε και ο vince πιο παλια αλλα δεν τον προλαβες γιατι εισαι καινουργιο μελος μολις περσι γραφτηκες.και αυτος τα εγραφε καπως διασκεδαστικα σαν τον ελις αλλα μπαναριστηκε και αυτος ειχε ανοιξει κανα δυο τρεις λογαριασμους καινουργιους μπαναριστικαν και αυτοι και δεν ξαναμπηκε.μπραβο που νοιαζεσαι για τον ελις και διευκρινισες το διασκεδαστικα.μακαρι ομως να βρει μια θεραπεια καλη να μην βασανιζεται και να τον ξαμπαναρουν γιατι ειχε γραψει και πολλα μυνηματα γυρω στα 18 χιλιαδες και πολλοι τον συμπαθησαν με τα λεγομενα του και ολοι εχουν να πουν μια καλη κουβεντα για τον ελις και ας μην τον γνωρισαν απο κοντα....
    Μακαρι να βρεθεί θεραπεία για τον Έλις και για τον κάθε Έλις...και για τον καθένας από μας...
    Το ξανά ρώτησα αλλά δυστυχώς απάντηση δεν πήρα..μέχρι πότε είναι ο αποκλεισμός του???
    Όπως είπε ένα άλλο μέλος το φόρουμ για τον Έλις ήταν ο κόσμος του..της περισσότερες ώρες εδώ της περνούσε..μιλούσε με κοσμο ξεσπούσε εδώ..πιστεύω ότι το φόρουμ καλό του έκανε...γιατί εκεί έξω ο κόσμος είναι πολύ ρατσιστές...δεν πιστεύω να τον κάνουν παρέα και σιγά σιγά να κοινωνικοποιηθεί..λίγο διαφορετικός αν είσαι απτό σύνολο σε κάνουν στην άκρη..μακάρι η διαχείριση να κάνει άρση αποκλεισμού του Έλις...και να ξανά είναι μαζί μας.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ο elis μπορει ναγραφε ακυρα , αλλα προσεφερε στο φορουμ κατι που λειπει , το χιουμορ ........... οσο για τα ακυρα , εχω διαβασει εδω μεσα κατι βλακωδη ποστ η θρεντς , που ο elis ηταν υποδειγμα σχετικα ......
    Ψέματα??και αυτό σωστό

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Ψέματα??και αυτό σωστό

Θενκς , giorgos , χαιρομαι που συμφωνεις ......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Θενκς , giorgos , χαιρομαι που συμφωνεις ......
    Μα έτσι είναι η αλήθεια να λέγεται...

Senior Member
    Μπραβο ρε παιδια χαιρομαι που ολοι αγαπατε τον ελις κι εγω θελω το καλο του τον ξερω απο το 2009 και ειναι επληκτικο παιδι και το ξερετε ολοι. Κριμα πολυ που διαγραφηκε, παλια δεν ηταν τοσο πολυ σε υποτροπη, οπως και να χει πρεπει να κανει κατι η διαχειριση γιατι οπως ειπε και ο γιωργος οι περισσοτεροι ειναι ρατσιστες δυστυχως το χω βιωσει κι εγω στο πετσι μου πολυ εντονα.

Senior Member
    Γιατί δεν μου λύνει την απορία κάποιος/α??
    Διαγράφηκε τέλειος???αποκλιστηκε για πάντα??η για ένα χρονικό διάστημα???

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Γιατί δεν μου λύνει την απορία κάποιος/α??
    Διαγράφηκε τέλειος???αποκλιστηκε για πάντα??η για ένα χρονικό διάστημα???
    το προφιλ του είναι ακομα εκει… τελευταια φορα εγραψε στις 29/09 συνηθως δινουν 1 μηνα ban, οποτε σε 2 μερες θα ξεμπαναριστει.

Προσωπικη μου αποψη ότι η ενεργεια μπαναρισματος του ελις ηταν αθλια από μερους της διαχειρισης του φορουμ προς ένα ατομο σε υποτροπη στην σχιζοφρενεια, μονο και μονο για σπαμ!!! μαλλον οι ειδικοι διαχειριστες του φορουμ δεν εχουν ιδεα τι εστι σχιζοφρενεια…

ατομα σε ενεργη φαση σχιζοφρενειας εχουν το ακατολογιστο ακομα και στα δικαστηρια και δεν δικαζοντε. ευχομαι να είναι καλα το παιδι και να μην εκανε καμια τρελα

Senior Member
    [QUOTE=black angel;1017514]το προφιλ του είναι ακομα εκει… τελευταια φορα εγραψε στις 29/09 συνηθως δινουν 1 μηνα ban, οποτε σε 2 μερες θα ξεμπαναριστει.

Προσωπικη μου αποψη ότι η ενεργεια μπαναρισματος του ελις ηταν αθλια από μερους της διαχειρισης του φορουμ προς ένα ατομο σε υποτροπη στην σχιζοφρενεια, μονο και μονο για σπαμ!!! μαλλον οι ειδικοι διαχειριστες του φορουμ δεν εχουν ιδεα τι εστι σχιζοφρενεια…

ατομα σε ενεργη φαση σχιζοφρενειας εχουν το ακατολογιστο ακομα και στα δικαστηρια και δεν δικαζοντε. ευχομαι να είναι καλα το παιδι και να μην εκανε καμια τρελα[/QUOTE]

Αυτό το εύχομαι κι εγώ...αλλά απτην άλλη λεω ας μην είμαστε και υπερβολικοί..

Senior Member
    [QUOTE=giorgos35;1017516]
    Quote Originally Posted by black angel View Post
    ατομα σε ενεργη φαση σχιζοφρενειας εχουν το ακατολογιστο ακομα και στα δικαστηρια και δεν δικαζοντε. ευχομαι να είναι καλα το παιδι και να μην εκανε καμια τρελα[/QUOTE]
    ί..
    Ο elis να κανει τρελλα ? δεν ειναι ο τυπος του ........για το πρωτο συμφωνω , giorgos .....

Senior Member
    το προφιλ του είναι ακομα εκει… τελευταια φορα εγραψε στις 29/09 συνηθως δινουν 1 μηνα ban, οποτε σε 2 μερες θα ξεμπαναριστει.

ατομα σε ενεργη φαση σχιζοφρενειας εχουν το ακατολογιστο ακομα και στα δικαστηρια και δεν δικαζοντε. ευχομαι να είναι καλα το παιδι και να μην εκανε καμια τρελα
    με ενοχλει παρα πολυ, οταν παιρνουν καποιοι αφορμες απο θεματα του φορουμ, κι οχι απο αγαπη για τον συνανθρωπο, για να επιτεθουν στους διαχειριστες. παει και στον Black adder το σχολιο...
    ισως εχει προσωπικα προηγουμενα μαζι τους.
    δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανει, γι αυτο το σχολιαζω.
    ολοι εγραψαν μονο για την αγαπη τους για τον ελις και ειστε οι μονοι που γραψατε ΜΟΝΟ για να επιτεθειτε στον διαχειριστη.

επειδη βαζεις το "προσωπικη μου αποψη ειναι", δεν μπορεις να συνεχιζεις με συκοφαντικους και προσβλητικους χαρακτηρισμους.

ολοι αγαπαμε τον ελις (οσοι ξερω εγω τουλαχιστον, για εσενα εχω μια μικρη επιφυλαξη).
    οσοι εχουν ματια ειδαν οτι δεν εκανε μια και δυο και τρεις παραβιασεις, στις οποιες "κανονικα" θα επρεπε να φυγει.
    εκανε δεκαδες.
    εκατονταδες.
    θεωρουμε ισως οτι παρα τις δεκαδες, επρεπε να υπαρξει ανοχη.
    αυτο μπορουμε να το συζητησουμε. ο τροπος που επιτιθεσαι και αποδιδεις προθεσεις και χαρακτηρισμους ομως, με ενοχλει πολυ γιατι ειναι και εμπαθης και αδικος.

ισως λοιπον η διαχειριση να επρεπε να δειξει κι αλλη ανοχη.
    απο την αλλη ομως, υπαρχει αποφαση και της διαχειρισης και των μελων, ο χωρος αυτος να εποπτευεται για παραβιασεις.
    εχουμε δει ολοι οτι αυτο δεν γινεται με αυστηροτητα, αλλα με μεγαλη υποχωρητικοτητα.
    λεμε ολοι οτι ο ελις ειχε τους λογους του για τα σπαμαρισματα του τελευταιου καιρου που ισως να ειναι και παθολογικοι και γι αυτο θα επρεπε να υπαρξει κι αλλη ανοχη.
    το θεμα ομως ειναι οτι το 90 % των επιμονων παραβιασεων (και λιγα λεω), και βαλτε με το μυαλο σας περιπτωσεις που ολοι ξερουμε, οφειλεται σε καποια παθολογια/υποτροπη πες το οπως θελετε.
    μπορει αλλοι σπαμερς να συγκεντρωνουν αντιπαθειες για τον τροπο τους, ενω ο ελις ειναι σε ολους μας αγαπητος.
    μην σας παραπλανα ομως αυτο. το οτι κι αλλοι ειναι σε υποτροπη η σε μια κριση της παθησης τους, δεν αλλαζει, επειδη μας σπανε τα νευρα...
    επομενως, στην πραγματικοτητα, η αποφαση της διαχειρισης ηταν για ποσο και για ποσους θα κανουν τα στραβα ματια για παραβιασεις.
    προφανως και δοθηκε πολυς χρονος. το ειδαμε ολοι. καποια στιγμη αποφασισε ο διαχειριστης να δωσει ενα μπαν οπως εχει κανει και με ΤΟΣΑ αλλα μελη οταν επεμεναν σε απανωτες παραβιασεις.
    μπορει επισης, μια διακοπη, να δρα ηρεμηστικα και οχι απελπιστικα σε καποιον. δεν το ξερουμε αυτο.
    εσυ ομως δειχνεις να το ξερεις...

το γεγονος οτι ο αεον βγηκε απολογουμενος που εδωσε ενα μπαν ΜΕΤΑ απο απειρη υπομονη και ανεκτικοτητα,ο black adder το αντιμετωπισε με ειρωνια και εσυ με απαραδεκτη επιθεση.
    δεν ειχε καμια δουλεια να το κανει, ξερετε.

το μονο αθλιο που ειδα εγω σε ολη αυτην την ιστορια, ειναι οτι ενας μη ειδικος (εσυ) απεδωσες πιθανοτητες να βλαψει τον εαυτο του το μελος, για μια πολυ ηπια και συνηθισμενη πραξη της διαχειρισης.
    πραγματικα δεν εχω λογια.
    θα επρεπε να ντρεπεσαι.

υ.γ. γιωργο σαφως και δεν ειναι μονιμο το μπαν. σε ελαχιστες περιπτωσεις (εγω μονο μια θυμαμαι) εδωσε η διαχειριση μονιμο μπαν σε καποιον και σιγουρα δεν ειναι μια απο αυτες.
    Last edited by Remedy; 29-10-2018 at 09:45.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    με ενοχλει παρα πολυ, οταν παιρνουν καποιοι αφορμες απο θεματα του φορουμ, κι οχι απο αγαπη για τον συνανθρωπο, για να επιτεθουν στους διαχειριστες. παει και στον Black adder το σχολιο...
    ισως εχει προσωπικα προηγουμενα μαζι τους.
    δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανει, γι αυτο το σχολιαζω.
    ολοι εγραψαν μονο για την αγαπη τους για τον ελις και ειστε οι μονοι που γραψατε ΜΟΝΟ για να επιτεθειτε στον διαχειριστη.

επειδη βαζεις το "προσωπικη μου αποψη ειναι", δεν μπορεις να συνεχιζεις με συκοφαντικους και προσβλητικους χαρακτηρισμους.

ολοι αγαπαμε τον ελις (οσοι ξερω εγω τουλαχιστον, για εσενα εχω μια μικρη επιφυλαξη).
    οσοι εχουν ματια ειδαν οτι δεν εκανε μια και δυο και τρεις παραβιασεις, στις οποιες "κανονικα" θα επρεπε να φυγει.
    εκανε δεκαδες.
    εκατονταδες.
    θεωρουμε ισως οτι παρα τις δεκαδες, επρεπε να υπαρξει ανοχη.
    αυτο μπορουμε να το συζητησουμε. ο τροπος που επιτιθεσαι και αποδιδεις προθεσεις και χαρακτηρισμους ομως, με ενοχλει πολυ γιατι ειναι και εμπαθης και αδικος.

ισως λοιπον η διαχειριση να επρεπε να δειξει κι αλλη ανοχη.
    απο την αλλη ομως, υπαρχει αποφαση και της διαχειρισης και των μελων, ο χωρος αυτος να εποπτευεται για παραβιασεις.
    εχουμε δει ολοι οτι αυτο δεν γινεται με αυστηροτητα, αλλα με μεγαλη υποχωρητικοτητα.
    λεμε ολοι οτι ο ελις ειχε τους λογους του για τα σπαμαρισματα του τελευταιου καιρου που ισως να ειναι και παθολογικοι και γι αυτο θα επρεπε να υπαρξει κι αλλη ανοχη.
    το θεμα ομως ειναι οτι το 90 % των επιμονων παραβιασεων (και λιγα λεω), και βαλτε με το μυαλο σας περιπτωσεις που ολοι ξερουμε, οφειλεται σε καποια παθολογια/υποτροπη πες το οπως θελετε.
    μπορει αλλοι σπαμερς να συγκεντρωνουν αντιπαθειες για τον τροπο τους, ενω ο ελις ειναι σε ολους μας αγαπητος.
    μην σας παραπλανα ομως αυτο. το οτι κι αλλοι ειναι σε υποτροπη η σε μια κριση της παθησης τους, δεν αλλαζει, επειδη μας σπανε τα νευρα...
    επομενως, στην πραγματικοτητα, η αποφαση της διαχειρισης ηταν για ποσο και για ποσους θα κανουν τα στραβα ματια για παραβιασεις.
    προφανως και δοθηκε πολυς χρονος. το ειδαμε ολοι. καποια στιγμη αποφασισε ο διαχειριστης να δωσει ενα μπαν οπως εχει κανει και με ΤΟΣΑ αλλα μελη οταν επεμεναν σε απανωτες παραβιασεις.
    μπορει επισης, μια διακοπη, να δρα ηρεμηστικα και οχι απελπιστικα σε καποιον. δεν το ξερουμε αυτο.
    εσυ ομως δειχνεις να το ξερεις...

το γεγονος οτι ο αεον βγηκε απολογουμενος που εδωσε ενα μπαν ΜΕΤΑ απο απειρη υπομονη και ανεκτικοτητα,ο black adder το αντιμετωπισε με ειρωνια και εσυ με απαραδεκτη επιθεση.
    δεν ειχε καμια δουλεια να το κανει, ξερετε.

το μονο αθλιο που ειδα εγω σε ολη αυτην την ιστορια, ειναι οτι ενας μη ειδικος (εσυ) απεδωσες πιθανοτητες να βλαψει τον εαυτο του το μελος, για μια πολυ ηπια και συνηθισμενη πραξη της διαχειρισης.
    θα επρεπε να ντρεπεσαι.

υ.γ. γιωργο σαφως και δεν ειναι μονιμο το μπαν. σε ελαχιστες περιπτωσεις (εγω μονο μια θυμαμαι) εδωσε η διαχειριση μονιμο μπαν σε καποιον και σιγουρα δεν ειναι μια απο αυτες.
    Ευτυχώς που δεν είναι μόνιμο..... ειδικά ο Έλις νομίζω ότι είναι πολύ παλιό μέλος και θα ήταν πολύ κρίμα να έφευγε μόνο και μόνο για τα μηνύματα του..που ούτε έχουν υβριστικό σχολείο ούτε προσβλητικο ούτε τίποτα...πάντως χερομε που σύντομα θα είναι και πάλι μαζί μας....

Senior Member
    θα επρεπε να ντρεπεσαι.
    Σου επιστρεφω το χαρακτηρισμο περι αθλιότητας!
    προφανως δεν εχεις ιδεα περι σχιζοφρένειας που εχει ο ελις! επαναλαμβάνω, τετοια ατομα ουτε καν δικαζοντε στην πραγματικη ζωη και εδώ η διαχειριση του επεβαλε και ποινη!

και επειδή τα λογια είναι περιττα, σημερα ληγει η ποινη του, αν δεν εμφανιστεί συντομα, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα ψαξω να δω τι απεγινε

Senior Member
    Σου επιστρεφω το χαρακτηρισμο περι αθλιότητας!
    προφανως δεν εχεις ιδεα περι σχιζοφρένειας που εχει ο ελις! επαναλαμβάνω, τετοια ατομα ουτε καν δικαζοντε στην πραγματικη ζωη και εδώ η διαχειριση του επεβαλε και ποινη!

και επειδή τα λογια είναι περιττα, σημερα ληγει η ποινη του, αν δεν εμφανιστεί συντομα, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα ψαξω να δω τι απεγινε
    πραγματι δεν εχω ιδεα απο σχιζοφρενεια, εχουν ομως οι ειδικοι.
    κι εσυ ειδικος δεν εισαι.
    ειναι ομως οι διαχειριστες που εβρισες.
    και ασθενης να εισαι, δεν εχουν ολοι οι ασθενεις τις ιδιες αντιδρασεις και τις ιδιες σκεψεις.
    εσυ το βλεπεις σαν ποινη, ο ελις μπορει να το ειδε σαν ανακουφιση. δεν το ξερουμε.
    επισης, μπορει να του κανει καλο.
    ουτε αυτο το ξερεις.
    οταν μπει θα μας πει .
    στο μεταξυ αντιδρας λες και τον εβαλαν στην ηλεκτρικη καρεκλα, ΕΤΣΙ, γιατι σε βολευει στην προσβλητικη επιθεση σου...

αλλα να μπαινεις και να βριζεις, ξερεις.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να ψαξεις οτι θελεις σαν αλλοθι της επιθετικης σου συμπεριφορας. μας επεισες για το ενδιαφερον σου...

Senior Member
    πραγματι δεν εχω ιδεα απο σχιζοφρενεια, εχουν ομως οι ειδικοι.
    κι εσυ ειδικος δεν εισαι.
    ειναι ομως οι διαχειριστες που εβρισες.
    και ασθενης να εισαι, δεν εχουν ολοι οι ασθενεις τις ιδιες αντιδρασεις και τις ιδιες σκεψεις.
    εσυ το βλεπεις σαν ποινη, ο ελις μπορει να το ειδε σαν ανακουφιση. δεν το ξερουμε.
    επισης, μπορει να του κανει καλο.
    ουτε αυτο το ξερεις.
    οταν μπει θα μας πει .
    στο μεταξυ αντιδρας λες και τον εβαλαν στην ηλεκτρικη καρεκλα, ΕΤΣΙ, γιατι σε βολευει στην προσβλητικη επιθεση σου...

αλλα να μπαινεις και να βριζεις, ξερεις.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να ψαξεις οτι θελεις σαν αλλοθι της επιθετικης σου συμπεριφορας. μας επεισες για το ενδιαφερον σου...
    ειπε αυτή... που βριζει ολον τον κοσμο… και αναρωτιέμαι αν εχει φαει ποτε ποινη!!!

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast