Originally Posted by
Dxr
Ναι @vox μια χαρά είμαι, προσπαθώ πλέον να μην με επηρεάσει κάτι, έχω γίνει αρκετά ισχυρός γιατί παλαιότερα φλερτάρα με την κατάθλιψη χωρίς να το καταλαβω.
Μου πήρε αρκετό καιρό να εκτιμισω τον εαυτό μου και να με αγαπήσω πραγματικά, όλα αυτά με εσωτερικές διεργασίες χωρίς καμία εξωτερική βοήθεια, πλέον με γνωρίζω καλά ξέρω πόσο αξίζω και δεν ρίχνω τα στάνταρ μου.
Βέβαια ο χωρισμός ήταν χτύπημα κάτω από την μέση που δεν το περίμενα αλλά ήταν μια ευκαιρία να αναθεωρήσω κάποια πράγματα.
Γενικά πιστεύω ότι οι δυσκολίες στην ζωή μας έρχονται για να μας ξυπνήσουν. Κάπου χάσαμε τον δρόμο μας και πρέπει να τον ξαναβρουμε.
@panos19 καμία εβδομάδα το είχα αυτό το δαχτυλίδι. Με το που σηκωνονταν το πέος και εσφιγγε καταγραφε σαν καρδιογραφημα την στύση διάρκεια και πόσο έντονη ήταν σε μια κεντρική μονάδα.
Η ύπνο θεραπεία δεν την λες και φτηνή είχα τότε λεφτά, αλλά πιστέψτε με βοηθάει.
Από την ώρα που γεννιομαστε μέχρι να πεθάνουμε το υποσυνείδητο καταγραφεί τα πάντα ορατά και αόρατα, αυτό επιδρά πλέον και στην συνειδητή σου ζωή με διάφορους τρόπους. Όλα κρυβονται εκεί αντο ξεκλειδώσεις θα καταλάβεις πολλά για τον εαυτό σου.
Απλά πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος θεραπευτής και όχι κανένας κομπογιαννιτης.