Πρωινή στυση - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 93
    Senior Member
    11 μεσα στη μερα δυσκολο, εκτος αν εισαι νεουδι και αυνανίζεται 1 φορα τη βδομαδα. Τωρα αν τον παίζεις 1-2 φορες τη μερα και εισαι πανω απο 25, ενδιαμεσα θα κοιμάται.
    Το θεμα ειναι να σου σηκώνεται οταν θα χρειαστεί και αφου εκει δεν εχεις θεμα θα στο φωνάξω κι εγω... ΜΗΝ ασχολεισαι καθολου, μην διαβαζεις άρθρα και μην επηρεάζεσαι απο μπαρουφες που λενε, οπως παντα, οι υπέρ σεξουαλικοι φιλοι σου με το 20ποντο πέος που τον παιζουν 2-3 φορες τη μερα και το βραδυ πηδανε την γκομενα αλλες 4.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    11 μεσα στη μερα δυσκολο, εκτος αν εισαι νεουδι και αυνανίζεται 1 φορα τη βδομαδα. Τωρα αν τον παίζεις 1-2 φορες τη μερα και εισαι πανω απο 25, ενδιαμεσα θα κοιμάται.
    Το θεμα ειναι να σου σηκώνεται οταν θα χρειαστεί και αφου εκει δεν εχεις θεμα θα στο φωνάξω κι εγω... ΜΗΝ ασχολεισαι καθολου, μην διαβαζεις άρθρα και μην επηρεάζεσαι απο μπαρουφες που λενε, οπως παντα, οι υπέρ σεξουαλικοι φιλοι σου με το 20ποντο πέος που τον παιζουν 2-3 φορες τη μερα και το βραδυ πηδανε την γκομενα αλλες 4.
    Το 11 φορές μέσα στη μέρα που λες αυτό που κολλάει?? συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα....
    Στα υπόλοιπα όλα σύμφωνο

Senior Member
    Δε νομιζω οτι μπορει να απαντηθει εδω το ερωτημα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Το 11 φορές μέσα στη μέρα που λες αυτό που κολλάει?? συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα....
    Στα υπόλοιπα όλα σύμφωνο
    Εγραψε οτι διάβασε πως θα πρεπει φυσιολογικά να εχει 11 αυθόρμητες στυσεις μεσα στη μερα και μια πρωινή.

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Εγραψε οτι διάβασε πως θα πρεπει φυσιολογικά να εχει 11 αυθόρμητες στυσεις μεσα στη μερα και μια πρωινή.
    A...οκ.δεν το είχα καταλάβει.. εύχαριστω...

Junior Member
    Η πρωινη στυση στον ανδρα εχει να κανει με την αναγκη για την πρωινη ουρηση!Ειναι καθαρα εγκεφαλικη λειτουργεια και απολυτη φυσιολογικη

Senior Member
    Quote Originally Posted by Dimis View Post
    Καλημερα παιδιά. Διάβαζα στο ίντερνετ ότι ένας άντρας κατά της διάρκεια της ημέρας έχει εως και 11 φορές στυση και 1 πρωινή με το ξύπνημα.

Κατά πόσο ισχύει αυτό;
    Έτσι όπως είναι διατυπωμένο δεν ισχύει.

Εγώ ας πούμε δεν έχω συχνά πρωινή στυση και δεν θυμάμαι να έχω καμία κατά την διάρκεια την ημέρας αν δεν με "φτιάξει "κατι; Ειναι φυσιολογικό αυτο; Από τους άντρες εδώ μέσα εσείς έχετε παρατηρήσει να έχετε τόσες στυσεις κατά την διάρκεια της ημέρας;
    Μπορεί να μου συμβεί μέσα στην ημέρα αλλά 11 φορές με τίποτα. Έχουμε και δουλειές. :P Ούτε στην εφηβεία μου συνέβαινε με τέτοια συχνότητα, απ' όσο μπορώ να θυμηθώ. Για να μη σου πω ότι ως έφηβος είχα πολλές μέρες χωρίς αυθόρμητη στύση.

Επίσης, μέσα στην ημέρα δεν μπορεί να επιτευχθεί πλήρης στύση λόγω ρουχισμού, αν και αυτό εξαρτάται από κάποιες λεπτομέρειες. Οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς εννοούν όταν μιλάνε για στύσεις μέσα στην ημέρα.

Όταν κάνω κάτι ερωτικό έχω κανονική στυση.
    Τότε είσαι μια χαρά.

Απλά μου φάνηκε υπερβολικό ότι κατά την διάρκεια της ημέρας έχουμε τόσες πολλές στυσεις κ πως κάθε πρωινω έχουμε κ μια πρωινή Και με προβλημάτισε.
    Οι πρωινές στύσεις είναι κάτι διαφορετικό. Σχετίζονται με τη λειτουργία του παρασυμπαθητικού νευρικού συστήματος αλλά για να εμφανιστούν πρέπει ο οργανισμός να βρίσκεται σε καλή κατάσταση (ανδρογόνα σε επάρκεια και καλή καρδιαγγειακή υγεία).

Επίσης τι θεωρούμαι πρωινή στυση ; Στυση που έχουμε κάποια συγκεκριμένη ώρα το πρωί η Όταν ξυπναμε ;
    Οι στύσεις αυτές ξεκινούν μέσα στη νύχτα προς το πρωί, και συνήθως είναι πάνω από μια. Σε μένα μπορεί να αρχίσουν γύρω στις 4, αν και αυτό έχει συμβεί και στις 3, και προϋποθέτουν καλό ύπνο ως εκείνη την ώρα. Για την περίπτωσή μου 4-5 ώρες ύπνου που ξεκινάει λίγο πριν τα μεσάνυχτα είναι αρκετές για να αρχίσω να ξυπνάω από τις πρωινές στύσεις. Και αυτό είναι το ενοχλητικό: με ξυπνάνε και μπορεί να είναι πολύ επίμονες.

Γιατί εγώ λόγο δουλειας που κάνω ξυπνάω πάντα μεσημέρι (12η ωρα) και έτσι ίσως για αυτό δεν παρατηρώ κάποια στυση.

Γνώμες?
    Είναι πολύ πιθανό ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν παρατηρείς κάτι. Να υποθέσω ότι κοιμάσαι κατά τα ξημερώματα;

Senior Member
    Παιδιά, μια και μιλάμε για στυσεις να πω και εγώ τον πόνο μου.

Είμαι 41 χρόνων, πρόσφατα χώρισα μετά από μακροχρόνιο γάμο.

Τον τελευταίο καιρό και λόγω χωρισμού φυσικά η στύση πήγε περίπατο και τσόντα να δω ζυμάρι.

Με έκατσαν και ενα 2 κοπελίτσες όπου πάρα την ευγενική προσπάθεια να το ωθεί το ηθικό μου δεν τα κατάφεραν.

Ακόμα δεν με έχει πάρει από κάτω, θεωρώ ότι είναι μάλλον λόγω επώδυνου χωρισμου αλλά μήπως κάπως να το ψάξω?

Δίαβασα κάτι doppler κάτι ενδοπεικα επιθέματα και λέω μήπως ανήκω και εγώ σε καμία κατηγορία τέτοια [emoji3][emoji3]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Dxr View Post

Τον τελευταίο καιρό και λόγω χωρισμού φυσικά η στύση πήγε περίπατο και τσόντα να δω ζυμάρι.

Με έκατσαν και ενα 2 κοπελίτσες όπου πάρα την ευγενική προσπάθεια να το ωθεί το ηθικό μου δεν τα κατάφεραν.

Ακόμα δεν με έχει πάρει από κάτω, θεωρώ ότι είναι μάλλον λόγω επώδυνου χωρισμου αλλά μήπως κάπως να το ψάξω?

Δίαβασα κάτι doppler κάτι ενδοπεικα επιθέματα και λέω μήπως ανήκω και εγώ σε καμία κατηγορία τέτοια [emoji3][emoji3]
    είναι καθαρά ψυχολογικό και "φυσιολογικό" ένας επώδυνος χωρισμός άλλα και άλλα προβλήματα (δουλειάς, τσέπης κλπ) να κάνουν το "φίλο" μας να μην θέλει να πάρει τα πάνω του. Πριν δοκιμάσεις ντόπλερ, επιθέματα, δακτυλίδια κλπ, καταρχήν βγάλε την προηγούμενη σχέση από το μυαλό σου, τελείωσε, η ζωή συνεχίζεται, πάμε παρακάτω. ¨Οταν με το καλό βρεθείς ξανά με ταίρι, πιες χαλαρά 1 και 2 ποτηράκια κόκκινο κρασί (ποτηράκι 125 ml) όχι ποτήρι νερού, θα σε χαλαρώσει και ο "φίλος" δεν θα το βάζει κάτω με τίποτα. Από μέρους μου, ακίνδυνη και αποτελεσματική συνταγή!

Πες το μου και αυτό
    Guest

Το λες και μόνος σου ότι λόγω χωρισμού η στύση πήγε περίπατο.
    Εφοσον χωρίσεις πρόσφατα λογικό είναι ακόμη να είσαι σε φάση επαναπροσδιορισμου μέχρι να μπορέσεις να το ξεπεράσεις και να πας ένα βήμα παρακάτω..
    Μην αγχώνεσαι, με τον καιρό θα είναι όλα καλύτερα.
    Συμφωνω με τον από πάνω (δεν θυμάμαι το όνομα :p) το αλκοόλ μπορεί να σε χαλαρωσεις. Πιες κάνα δυο ποτάκια, μην το ξεφτιλίσεις και θα είσαι πιο άνετος..
    Και όταν προσπαθείς μόνος σου δεν έχεις στύση η μόνο όταν προσπάθησες μέ τις κοπέλες?

Senior Member
    με το αλκοόλ υποτίθεται σε ρίχνει
    τι μια φορά θα πιεις κρασί και θα δεις αποτέλεσμα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    με το αλκοόλ υποτίθεται σε ρίχνει
    τι μια φορά θα πιεις κρασί και θα δεις αποτέλεσμα?
    αν καταπιείς το Βόσπορο ναι, σε ρίχνει, με ένα δύο ποτηράκια κόκκινο κρασί χαλαρώνεις από την στενοχώρια, και ο "φίλος" πιάνει υπερωρίες

Senior Member
    Άμα σου πω ότι δεν έχω διάθεση ούτε μόνος μου, με πιστεύεις?
    Quote Originally Posted by Πες το μου και αυτό View Post
    Το λες και μόνος σου ότι λόγω χωρισμού η στύση πήγε περίπατο.
    Εφοσον χωρίσεις πρόσφατα λογικό είναι ακόμη να είσαι σε φάση επαναπροσδιορισμου μέχρι να μπορέσεις να το ξεπεράσεις και να πας ένα βήμα παρακάτω..
    Μην αγχώνεσαι, με τον καιρό θα είναι όλα καλύτερα.
    Συμφωνω με τον από πάνω (δεν θυμάμαι το όνομα :p) το αλκοόλ μπορεί να σε χαλαρωσεις. Πιες κάνα δυο ποτάκια, μην το ξεφτιλίσεις και θα είσαι πιο άνετος..
    Και όταν προσπαθείς μόνος σου δεν έχεις στύση η μόνο όταν προσπάθησες μέ τις κοπέλες?

Senior Member

Πρωινή στυση

Τσόντες και λοιπά δεν φτιαχνομαι με τίποτα πλέον θέλω το φυσικό πραγμα

Senior Member
    Άμα σου πω ότι δεν έχω διάθεση ούτε μόνος μου, με πιστεύεις?
    το λες και μόνος σου οτι δεν έχεις διάθεση, είναι καθαρά ψυχολογικό. Αντίθετα στην στυτική δυσλειτουργία η διάθεση υπάρχει και με το παραπάνω, το πνεύμα πρόθυμο αλλά η σαρξ ασθενής. Είναι καθαρά ψυχολογικό. Ξέχασε την πρώην, είναι ένα κεφάλαιο που τελείωσε, και προχώρα παρακάτω, και μην βιάζεσαι ούτε να πιέσεις τον εαυτό σου, ασχολήσου με πράγματα που σε ενδιαφέρουν, και θα επανέλθεις δριμύτερος. Πριν πόσο καιρό χώρισες?

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast