Originally Posted by
Kostas_14
Τον εαυτό μου φίλε μου, τον εμπιστεύομαι, ξέρω τις δυνατότητες μου, όμως δεν ξέρω κατά πόσον, η κοπέλα θα είναι μαζί μου "πιστή" στο γάμο; Σε μια σχέση δεν με πολύ ενδιαφέρει κιόλας, αν βρεις άλλον. Οκ, θα βρω και εγώ άλλη, δεν είναι εκεί το θέμα. Το θέμα στο γάμο, είναι ότι επενδύεις χρόνο, επενδύεις χρήμα, επενδύεις το "είναι" σου, στην γυναίκα, κάτι που δεν ξέρεις αν θα το πράξει και η άλλη πλευρά αυτό.
Τα παραδείγματα που θέτεις, στέκουν, όταν όμως μιλάμε για γάμο, μιλάμε για κάτι άλλο. Ναι αυτοκίνητο θα πάρεις άλλο, δουλειά μπορεί να βρεις άλλη και καλύτερη, στον γάμο όμως, είναι πιο συγκεκριμένα τα πράγματα. Ο γάμος είναι ένα κοινωνικό συμβόλαιο και ένας λόγος, για να μαζευτεί το σoϊ για να περιδρομιάσουν και άλλοι για να κουτσομπολεύουν την νύφη ή τον γαμπρό.
Το να ενδιαφερθεί πραγματικά κάποια κοπέλα, είναι δύσκολο φίλε μου και αν γίνει, τότε να παίξεις τζόκερ, ενώ σε μια σχέση, που δεν σε δεσμεύει τίποτα, είναι εκ των πραγμάτων πιο ρευστά τα πράγματα και να γίνει η στραβή, θα χωρίσεις τέλος. Αν στο γάμο χωρίσεις και έχεις και παιδιά, τι γίνεται τότε; Θα δίνεις και διατροφές κιόλας; Εμ, φίλε δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα, δεν είναι ότι δεν εμπιστεύομαι εμένα, αλλά δύσκολα θα εμπιστευτώ τόσο πολύ μια κοπέλα...