Results 61 to 75 of 84
Thread: Χριστουγεννα , καλο η κακο ?
-
03-12-2018, 21:43 #61
Εξω στην κοινωνια λειτουργουν ολοι σαν λογικοι ανθρωποι κωστα πηγεσ να δουλεψεισ γνωρισεσ καμια τρελη δηλαδη μια συνιθησμενη γυναικα γνωρισε πρωτα και τα λεμε
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 03-12-2018, 23:45 #62
ευχαριστω για της ευχες σου και με τη σειρα μου ευχομε οτι καλυτερο και σε εσενα...φιλε κωστα καμια φορα στη ζωη μας αλλιος τα λογαριαζουμε και αλλιως ερχονται..αμα θα γνωρισεις την καταλληλη θα τα ξεχασεις ολα.θα θελεις μερα νυχτα να εισαι μαζη της..και τοτες η προταση η η σκεψη του γαμου θα ερθει αυθορμητα...εισαι μικρος ακομα και τα σκεφτεσε ετσι ..εχεις δικιο στην ηλικια που εισαι..ομως οσο περνανε τα χρονια και θα ωριμαζεις θα εχεις εμπειριες θα αλλαζεις και τροπο σκεψεις...θα θελεις να εχεις μια γυναικα για παντα δικη σου..οταν θα ερχεσε στο σπιτη και θα σου ανοιγει τη πορτα να σου λεει μια γλυκια κουβεντα.μαζι να καθοσαστε και να τρωτε...να βλεπετε καμια ταινια..να μαζευεστε ζευγαρακια και να πηγενετε καπου....στην ηλικια του 21 χρονων ολους μας φενονται χαζομαρες αυτες και εγω σαν εσενα σκεφτομουνα...αλλα σιγα σιγα ομως θελεις κατι πιο σταθερο...και σχεση να εχεις θα δεις μετα απο χρονια οτι δεν ειναι το ιδιο με το να εχεις γυναικα..δεν προσπαθω να σου αλλαξω γνωμη δικαιωμα σου ειναι να κανεις οτι θελεις συζητηση κανουμε..θελεις να σου πω παραδειγματα???
π.χ εχεις μια σχεση οπου ο καθενας ειναι σπιτη του...αρρωστενεις την περνης η σε περνη τηλ..της λες οτι εισαι αρρωστος..το πρωτο πραγμα που θα σου πει ειναι οτι θα ερθει να σε δει μολις μπορεσει..και αν θα ερθει θα ερθει μια φορα..αν ειναι γυναικα σου θα μεινει διπλα σου να δει αν εχεις πυρετο και ποσο...οχι δεν σου λεω ψαξε νοσοκομα...απλα σου λεω τη διαφορα αναμεσα σε αυτα τα δυο...
ενα αλλο παραδειγμα...
ποσα κοριτσια εχουν ανοιξει θεμα στο φορουμ οτι το αγορι τους επαθε στυτικο προβλημα...και μολις καταλαβεναν απτης απαντησεις μας οτι ειναι σκουρα τα πραγματα λεγανε οτι θα προσπαθησουν να τον βοηθησουν και την αλλη μερα λεγανε οτι μπα μαλλον θα χωρισουν...δεν της κατηγορο προς θεου...ενα παραδειγμα λεω..ναι αλλα αν ειναι γυναικα σου θα σταθει διπλα σου,,,θα μου πεις δεν ειναι απολυτο ε σιγουρα το μονο απολυτο στη ζωη μας ειναι ο θανατος..αλλα με βαση το νομο τον πιθανοτητων θα ειναι διπλα σου..ολα αυτα μπορει τωρα να σου φενονται κουφα αλλα με τη παροδο του χρονου θα τα δεις...
04-12-2018, 14:26 #63
Όντως αυτή τη προοπτική δεν την είχα σκεφτεί που είπες, απλά σκέφτομαι ότι χωρισμός μπορεί να έρθει και μετά, αφού σε "νοιαστεί" πρώτα, αφού δει πόσο πυρετό έχεις και σου φτιάξει μια σούπα. Εγώ δεν μένω εκεί, όση εμπιστοσύνη να έχεις σε μια κοπέλα, θα βρεθεί κάπου κάποτε, ένας άλλος και θα πάει μαζί του. Ίσως και η καθημερινότητα να είναι βαρετή.
Ναι έτσι όπως τα λες, μου αρέσουν σαν σκέψη, αλλά κανείς δεν μπορεί να μου εγγυηθεί, ότι μετά τον γάμο, δεν θα βρεθεί κάποιος από το περιβάλλον της, που θα πάει μαζί του, έστω για ένα βράδυ και εγώ θα είμαι στα μαύρα μεσάνυχτα. Το ρισκάρεις να επενδύσεις, ουσιαστικά όλο σου το "είναι" σε μια κοπέλα, που ανεξαρτήτως αν είναι καλή, γλυκιά κλπ. μπορεί αύριο να σε βαρεθεί και να σε παρατήσει για άλλον; Το ρισκάρεις;
04-12-2018, 23:13 #64
Μα η ίδια η ζωή ρίσκο δεν είναι???με την ίδια λογική που ξέρεις ότι αν πας σε μια καινούργια δουλειά αν θα σε κρατήσουν??δεν το ξέρεις...και εσύ μπορεί να έχεις δώσει το καλύτερο εαυτό σου στην δουλειά και να είσαι ο πρώτος που θα απολυθεί..στο λέω εκ πείρας..
Με την ίδια λογική μην πάρεις αυτοκίνητο μπορεί να χαλάσει η να τρακάρεις....
Εγώ πιστεύω ότι κατά βάθος δεν πιστεύεις στον εαυτό σου αυτό φενετε απτής απαντήσεις σου...γιατί δεν σκέφτεσε αλλιώς..μπορεί η κοπέλα που θα γνωρίσεις να ενδιαφέρεται πραγματικά για εσένα..γιατί το αποκλειεις?μπορεί και να μην σε προδώσει ποτέ...
Πρέπει να μάθεις να εμπιστεύεσαι και τον εαυτό σου και τους άλλους...φιλική συμβουλή..
04-12-2018, 23:50 #65
Τον εαυτό μου φίλε μου, τον εμπιστεύομαι, ξέρω τις δυνατότητες μου, όμως δεν ξέρω κατά πόσον, η κοπέλα θα είναι μαζί μου "πιστή" στο γάμο; Σε μια σχέση δεν με πολύ ενδιαφέρει κιόλας, αν βρεις άλλον. Οκ, θα βρω και εγώ άλλη, δεν είναι εκεί το θέμα. Το θέμα στο γάμο, είναι ότι επενδύεις χρόνο, επενδύεις χρήμα, επενδύεις το "είναι" σου, στην γυναίκα, κάτι που δεν ξέρεις αν θα το πράξει και η άλλη πλευρά αυτό.
Τα παραδείγματα που θέτεις, στέκουν, όταν όμως μιλάμε για γάμο, μιλάμε για κάτι άλλο. Ναι αυτοκίνητο θα πάρεις άλλο, δουλειά μπορεί να βρεις άλλη και καλύτερη, στον γάμο όμως, είναι πιο συγκεκριμένα τα πράγματα. Ο γάμος είναι ένα κοινωνικό συμβόλαιο και ένας λόγος, για να μαζευτεί το σoϊ για να περιδρομιάσουν και άλλοι για να κουτσομπολεύουν την νύφη ή τον γαμπρό.
Το να ενδιαφερθεί πραγματικά κάποια κοπέλα, είναι δύσκολο φίλε μου και αν γίνει, τότε να παίξεις τζόκερ, ενώ σε μια σχέση, που δεν σε δεσμεύει τίποτα, είναι εκ των πραγμάτων πιο ρευστά τα πράγματα και να γίνει η στραβή, θα χωρίσεις τέλος. Αν στο γάμο χωρίσεις και έχεις και παιδιά, τι γίνεται τότε; Θα δίνεις και διατροφές κιόλας; Εμ, φίλε δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα, δεν είναι ότι δεν εμπιστεύομαι εμένα, αλλά δύσκολα θα εμπιστευτώ τόσο πολύ μια κοπέλα...
05-12-2018, 06:34 #66
05-12-2018, 09:18 #67
Λες ότι ;μα σε απολύσουν απτή δουλειά θα βρεις άλλη σωστά...το ίδιο δεν μπορείς να κάνεις και σε περίπτωση αποτυχημένου γάμου???και αν όχι γιατί???
Η γυναίκα ενός θείου μου παλιά βέβαια στα νιάτα της παράτησε το θείο μου και έφυγε με το γκόμενο έχοντας και δύο παιδιά απτό δύο μου..παράτησε και τα παιδιά της στο θείο μου...ο θείος μου ξανά παντρεύτηκε εζωντας δύο ανήλικα παιδιά...και έκανε και με τη δεύτερη γυναίκα του αλλά δύο...και από τοτες είναι πανευτυχής...τώρα έχει και εγγόνια από όλα τα παιδιά...
Και ένα άλλο σωρό πολλοί άνθρωποι το ίδιο...
Δεν είναι η συντέλεια του κόσμου να κάνεις ένα αποτυχημένο γάμο...ούτε ο πρώτος θα είσαι ούτε ο τελευταίος....αλλά γιατί προδικαζεις της κατάστασης??
Γιατί Σόνυ και καλά πιστεύεις ότι όλα θα πάνε στραβά..???
Γιατί να σε παρατήσει για έναν άλλον??ποιος ο λόγος??εδώ εγώ έχω στυτική δυσλειτουργία έχω πει τόσες φορές στη γυναίκα μου να χωρίσουμε να πάει να βρει άλλον να κάνει παιδιά και να προχωρήσει στη ζωή της και δεν με χωρίζει με τιποτα....δεν με αλλάζει λέει με κανέναν άνθρωπο στο κόσμο ούτε για δέκα παιδιά ούτε για με τον καλύτερο εραστή...δηλαδή εσύ τη λιγότερο έχεις από μένα για να σε αφήσει η δικιά σου γυναίκα??
Λιγότερα από μένα δεν έχεις περισσότερα έχεις...άρα γιατί συνέχεια σκέφτεσε το αρνητικό σενάριο και όχι το θετικό.???ναι μπορείς να παντρευτείς.και να χωρίσεις.
Αλλά γιατί κάθεσαι και υπογραφης συμβόλαιο από τώρα ότι και καλά έτσι θα γίνει???
05-12-2018, 10:17 #68
ρε παιδια ειπαμε δν απιστουν ολες οι γυναικες...και συνηθως οι γυναικες που απιστουν ειναι το 50% γτ εχει ρουτινιασει ο γαμος και ενα 15-20% γτ ετσι εχουν μαθει και δν ε χουν την ηθικη να μην απατησουν....
χαλαρα βρειτε εναν ανθρωπο να εμπιστευτειτε και ολα θα γινουν..
05-12-2018, 21:28 #69
Εσύ μάλλον φίλε μου, βρήκες το άλλο σου μισό, έτσι όπως τα περιγράφεις τα πράγματα. Είσαι η εξαίρεση όμως και όχι ο κανόνας. Και γιατί να μπω στην διαδικασία του χωρισμού, με διατροφές και γραφειοκρατικά θέματα, όταν σε μια απλή σχέση, χωρίζεις και τελειώνει εκεί το θέμα, χωρίς πολλά πολλά;
Έχεις δίκιο ότι προδικάζω πράγματα, όμως δεν έχω βρει μια κοπέλα που να λέω από μέσα μου "ωπα, αυτή θα γίνει γυναίκα μου και μητέρα των παιδιών μου", δεν το έχω πει. Τις βλέπω μόνο για καμιά ξεπέτα, το ίδιο και εκείνες εμένα, τίποτα παραπάνω. Δεν είμαι από τους τύπους γενικά που κάνω σχέδια στην ζωή μου, είμαι εντελώς στο φλου και αυτό με έχει σώσει, μου έχει ανοίξει "πόρτες" που άλλοι ακόμα δεν τους ήρθαν.
Έχω μια φίλη που από τα 25 της, ψάχνει να παντρευτεί (έλεος), αλλά σεβαστό. Έχει βάλει στο πρόγραμμα να κάνει οικογένεια και παιδιά, εγώ δεν είμαι έτσι. Κάποιοι γεννιούνται στο να κάνουν οικογένεια, γι'αυτό και βρίσκουν όπως εσύ, το κατάλληλο άτομο για να παντρευτούν και άλλοι όχι. Δεν είναι βέβαια και ότι θέλω να μείνω single για πάντα, δεν βγαίνει η ζωή χωρίς κάποιο ταίρι, αλλά προς το παρόν, τις βλέπω μόνο για φλερτ, προκαταρκτικά και αν ψήνεται για καμιά ξεπέτα.
Φίλε μου, πάντως σε συγχαίρω που έχεις βρει την κατάλληλη, είναι σπάνιο πράγμα αυτό σήμερα, πολύ σπάνιο κιόλας.
05-12-2018, 22:36 #70
[QUOTE=Kostas_14;1022287]Εσύ μάλλον φίλε μου, βρήκες το άλλο σου μισό, έτσι όπως τα περιγράφεις τα πράγματα. Είσαι η εξαίρεση όμως και όχι ο κανόνας. Και γιατί να μπω στην διαδικασία του χωρισμού, με διατροφές και γραφειοκρατικά θέματα, όταν σε μια απλή σχέση, χωρίζεις και τελειώνει εκεί το θέμα, χωρίς πολλά πολλά;
Έχεις δίκιο ότι προδικάζω πράγματα, όμως δεν έχω βρει μια κοπέλα που να λέω από μέσα μου "ωπα, αυτή θα γίνει γυναίκα μου και μητέρα των παιδιών μου", δεν το έχω πει. Τις βλέπω μόνο για καμιά ξεπέτα, το ίδιο και εκείνες εμένα, τίποτα παραπάνω. Δεν είμαι από τους τύπους γενικά που κάνω σχέδια στην ζωή μου, είμαι εντελώς στο φλου και αυτό με έχει σώσει, μου έχει ανοίξει "πόρτες" που άλλοι ακόμα δεν τους ήρθαν.
Έχω μια φίλη που από τα 25 της, ψάχνει να παντρευτεί (έλεος), αλλά σεβαστό. Έχει βάλει στο πρόγραμμα να κάνει οικογένεια και παιδιά, εγώ δεν είμαι έτσι. Κάποιοι γεννιούνται στο να κάνουν οικογένεια, γι'αυτό και βρίσκουν όπως εσύ, το κατάλληλο άτομο για να παντρευτούν και άλλοι όχι. Δεν είναι βέβαια και ότι θέλω να μείνω single για πάντα, δεν βγαίνει η ζωή χωρίς κάποιο ταίρι, αλλά προς το παρόν, τις βλέπω μόνο για φλερτ, προκαταρκτικά και αν ψήνεται για καμιά ξεπέτα.
Φίλε μου, πάντως σε συγχαίρω που έχεις βρει την κατάλληλη, είναι σπάνιο πράγμα αυτό σήμερα, πολύ σπάνιο κιόλας.[/QUOTE
Βρε καλά κάνεις και δεν βιάζεσε να παντρευτείς σε αυτό συμφωνώ απόλυτα...και εγώ δεν σε λέω παντρέψου από τώρα η σε δύο χρόνια..δεν προσπαθώ να πω αυτό..προσπαθώ να σε πω να μην προδικαζεις και να μην είσαι απαισιόδοξος να μην σκέφτεσαι αρνητικά..
Νέο παιδί είσαι γιατί να μην τα βλέπεις και λίγο αισιόδοξα τα πράγματα??στη ζωή δεν είναι όλα μαύρα..δεν νομίζεις???
Για τί γυναίκα μου έχεις δίκιο...απλά είμασταν τυχεροί που βρήκαμε ο ένας τον άλλον..αλλά μην νομίζεις ότι και εγώ τη βρήκα με τη μία...ξέρεις πόσες φορές έφαγα τα μούτρα μου???αν αρχίζω να σε λέω θα χρειαστεί 3-4 σελίδες μπορεί και παραπάνω...ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ μέχρι να τη βρω.. και δεν νομίζω ότι είμαι εξαίρεση στο κανόνα...απλά είμαι ένας στους 50% που βρήκε μια γυναίκα να του τεριαζει....κάποια στιγμή θα βρεις και εσύ μια που θα πεις..ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ..
05-12-2018, 22:46 #71
[QUOTE=giorgos35;1022301]Ναι ρε συ καταλαβαίνω τι μου λες, απλά σου λέω και εγώ τα πράγματα από την δική μου οπτική γωνία. Μπορεί να είμαι απαισιόδοξος σε αυτό το θέμα, γιατί βλέπω ότι οι περισσότερες κοπέλες, δεν είναι για κάτι παραπάνω, πέρα από μια απλή σχέση ίσως. Δεν βρίσκουν όμως όλοι οι άντρες την κατάλληλη κοπέλα, έτυχε και εσύ την βρήκες. Για εμένα μπορεί πάλι να σου ακουστεί απαισιόδοξο, αλλά δεν βλέπω φως στο ορίζοντα. Κοπέλες μπορεί να βρω αρκετές, για γάμο όμως δύσκολα φίλε μου.
05-12-2018, 22:58 #72
[QUOTE=Kostas_14;1022304]Μου κάνει τρομερή εντύπωση που από πολλά παιδιά κυρίως αγόρια όλοι αυτό λενε...ότι τα σημερινά κορίτσια δεν είναι για γάμο...εγώ ακόμα και τώρα γιατί γνωρίζω πολλά καλά κορίτσια???ίσως εγώ το βλέπω ετσι τι να πω??εγώ γνωρίζω κορίτσια πολλή καλά ευγενικά με καλές διάθεσης και μάλιστα βλέπω ότι ειναι κορίτσια που δεν τρώνε κολλήματα με τα λεφτά..
Χωρίς κόμπλεξ...τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον.
05-12-2018, 23:05 #73
[QUOTE=giorgos35;1022310]Μάλλον θα βλέπουμε διαφορετικές κοπέλες, εγώ εκείνες που βλέπω, δεν κάνουν για γάμο και για παιδιά κλπ. Δεν ξέρω ρε φίλε τι φάση με εσένα. Έχεις βρει την κατάλληλη γυναίκα και βλέπεις και τις κατάλληλες κοπέλες. Δώσε και σε μας λίγη από την τύχη σου ρε φίλε, μπας και κάνουμε τίποτα στην ζωή μας
05-12-2018, 23:09 #74
Παιδια, χωρις να θελω να πουλησω υφος,
τα Χριστουγεννα δεν ειναι η εποχη που λυνουμε προβληματα
που μας τυρρανουν ολο τον υπολοιπο χρονο.
Αλλο πραγμα ειναι τα Χριστουγεννα !
05-12-2018, 23:12 #75
Παιδια, χωρις να θελω να πουλησω υφος,
τα Χριστουγεννα δεν ειναι η εποχη που λυνουμε προβληματα
που μας τυρρανουν ολο τον υπολοιπο χρονο.
Αλλο πραγμα ειναι τα Χριστουγεννα !
(καποιος να σβησει αυτο το δευτερο ποστ ... κατι πηγε λαθος !)