Είδες μόνη σου το ειπες...
Printable View
Μιλιβα αν δεν βλεπεις κανεναν απο αυτους ερωτικα εσυ χανεις......μονη σου εχεις πει πως πεφτεις ολο σε μαλακες. Ε, να η ευκαιρια σου, καποιοι που σε θελουν, μονη σου βαζεις τα χερακια σου και βγαζεις τα ματακια σου, ολο και καποιος θα αξιζει, μετα μην παραπονιεσαι.......αφου εχεις κατακτησεις.........
αυτο που θα μου εκανε εντυπωση ειναι αν ποτε συμφωνουσαμε ξερω τι θες να σου πει καποιος το ποιημα οτι εισαι γι αυτον μοναδικη δηλαδη να ειναι επαγγελματιας ψευτης οχι χοντροκομενος ερασιτεχνης.
Μιλιβακι το ιδιο ακριβωσ προβλημα ειχε κι η κορη μου το προβλημα εντοπιζεται στο πωσ φερεσε δεν ειναι μαλακεσ
με την κολλητή μου ήμασταν φίλοι πολλά χρονια... αλλα τελευταία το πήγαμε σε άλλο level... κάνουμε κάθε μέρα sex... να η ευκαιρία να σταματήσω επιτέλους το xanax... χαχαχα
Γεια σου μιλιβακι δε σου λειπει τιποτα τα προτυπα ειναι και δεν εκτιμανε κατα τα αλλα no problem
Να σου πω κάτι λουλούδι..........ναι μπορεί να υπήρχε καλή περίπτωση να ενδιαφέρονταν και να ήταν μια χαρά στη σχέση....όμως άμα ο άλλος δεν σου βγάζει τπτ το ερωτικό στο ελάχιστο.......Για ποιον λογο να τους δεσμεύσεις σε κάτι λίγο;; και να συμβιβαστείς κ εσύ σε κτ που δεν σ αρεσει....
Παιδια ο ερωτας με λιγη πιεση ερχεται..τουλαχιστον σε μενα..καλυτερο αυτο παρα μονοι μας
Οχι βεβαια. Ο ερωτας ειναι τυχαιος χτυπαει οπου βρει. Ισα ισα αμα βρεις το καταλληλο ατομο και πιεσεις τον εαυτο σου να το θελει θα εισαι πιο ευτυχισμενος απο ποτε!! Σε μενα πιανει σε σας δεν ξερω.. η μπορει με το καιρο να ερωτευτεις τον αλλον η να ριξεις τα στανταρ... Καλυτερα ολα αυτα παρα μονος/η!!!
Εγω σου λεω δυο σεναρια. Ενα. Μενεις κολλημενη με ενα μαλακα οχι εσυ μια κοπελα και καλα και την θελει ενα καλο παιδι. Το ενα σεναριο ειναι οτι μενουν τα πραγματα οπως εχουν και υποφερει η κοπελα γιατι δεν τη θελει ο μαλακας. Το αλλο σεναριο ειναι οτι πιεζεται, θελει το καλο παιδι και ειναι και οι δυο ευτυχισμενοι και ο μαλακας μονος του. Ποιο εκναι καλυτερο;
Κανένα από τα δύο βρε λουλούδι μου
Υπάρχει και τρίτο σενάριο. Βρίσκεις κάποιον που τον θες και σε θέλει κι αυτός κι είναι όλοι χαρούμενοι. Πιο σπάνιο, αλλά συμβαίνει. Δεν συμβαίνει ποτέ πάντως αν δεν το διεκδικήσεις για τον εαυτό σου ή αν πιστεύεις πως δεν το αξίζεις.
Το τριτο σεναριο ειναι σπανιο γιατι αμα θες καποιον δυσκολο να θες καποιον αλλον χωρις να πιεστεις. Και ριψοκινδυνο, ο αλλος μπορει να σου βγει κι αυτος μαλακας. Και το τεταρτο σεναριο επισης ακυρο......γιατι να τα φτιαξεις με το μαλακα; Για να σε κανει χαλια;;;;
Εννοείς αν είσαι κολλημένη με έναν μαλάκα? δεν κατάλαβα...
Αν είναι έτσι...περιμένεις να σου περάσει. Αναρωτιέσαι γιατί σου άρεσε ο μαλάκας, τι δεν πάει καλά, προσπαθείς να το διορθώσεις και να αυτοβελτιωθείς και να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου κι όταν έχεις κάνει αυτά τα βήματα κι έχουν πάει όλα καλά , τότε θα έρθει κι ο επόμενος που δεν θα είναι μαλάκας.
Ναι γιατι τα καλα παιδια σπανιζουν δεν θα το αναλυσω περαιτερω, τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται. Ελισαβετ, ναι, μαλακα υποτιθεται θελει η κοπελα στο σεναριο.
Για τη κοπέλα στο σενάριο δεν ξέρω
Εγώ πάντως δεν νομίζω ότι θέλω κανένα μαλακα και αν μου αρέσει κάποιος ακλά δω ότι δεν ξέρει να φέρεται ξενερώνω και ξεκοβω όπως μου χει τύχει μια φορά σε αυτά τα τρία χρόνια......δλδ να μ αρέσει κάποιος αλλά να ξενερώσω επδ δεν μου βγάζει ασφάλεια για σχεση με τη συμπεριφορά του
Οσο γι αυτό που λέγαμε για τον συμβιβασμό δεν νομίζω ότι πρέπει κανένας να πιέζει τον εαυτό του.....
Ο έρωτας είναι και πρέπει να είναι κάτι που νιώθεις και στο βγάζει ο άλλος ενστικτωδώς.......να συμβιβαστείς οπότε με κάποιον που δεν σ αρεσει με την καμία ....Όχι
Να ρίξεις τα στανταρ σου και να συμβιβαστείς με κάποιον που ναι μεν σ αρέσει κάπως ....αλλα δεν έχεις καψούρα τρελή και ξεκινάει χλιαρά Ναι το έχω κάνει....μπορεί να το ξαναεκανα άμα ένιωθα ότι μου λείπει παρα πολύ μια σχέση...με.τη προοπτική να δω πως θα παει
Γτ άμα περιμενεις παση θυσία το απόλυτο......τον έρωτα που θες και θα σε τραβήξει με τον που το δεις.....φεξε μου και γλυστρισα...
Μπορεί να μην σου συμβεί και ποτέ
Εγω δε μιλησα για συμβιβασμο........μιλησα για το να πιεσεις τον εαυτο σου ωστε να σου αρεσει. Ποναει λιγο στην αρχη αμα θες καποιον αλλον αλλα αμα ειναι καλο παιδι και αξιζεις θα περασεις πολυ ωραια μετα. Το 'χω κανει αλλα με το λαθος ατομο στο παρελθον.
Eγω λεω χιλιες φορες μονος , παρα με τον λαθος ανθρωπο .......... αλλο αισθανομαι μοναξια , κι αλλο ειμαι μονος ...... εγω ειμαι μονος απο το 06 ( λογω κτθλψης ) , μενα διαλειμμα 4 μηνων , ε , δεν εχω παθει τιποτα , μια χαρα ειμαι ......σχετικως παντα ,...
και οσο κυνηγας κατι , τοσο δεν σουρχεται .............. αμα αισθανθεις καλα με τον εαυτο σου , τοτε σουρχεαι .......εκ πειρας μακρα αυτο .......
Πολύς κόσμος μπορεί μόνος του!
Μου βγαινει σε καλο ομως γιατι το προτιμω απο το να ειμαι μονη μου.
Μαγκαιβερ το τελευταιο ισχυει στανταρ!!!! Συμφωνω απολυτα με το τελευταιο. Εγω δεν μιλησα ομως για λαθος ανθρωπο, αλλα με τον σωστο, εδωσα ενα παραδειγμα, αν καποια θελει εναν μαλακα καλυτερα να πιεστει να θελει ενα καλο παιδι. Και ας ειναι αυτομαστιγωμα. Θα της βγει σε καλο μετα.
Περισσοτερο οι αντρες.
Δεν υπαρχουν δυο κατηγοριες ανδρων , Λουλουδι , οι μ@λακες και τα καλα παιδια , υπαρχει και η μεγαλη μεση κατηγορια των ' μετριων ' ..αλλωστε για να θελει μια κοπελα εναν μ@λακα πρεπει ναναι ειτε χαζη , ειτε να στερειται αυτοεκτιμησης ...... το ' καλο ' παιδι ειναι κατι σχετικο ,θεωρω τον εαυτο μου πχ. καλο παιδι ( οντως ) , αλλα ειναι αδυνατον να με χειραγωγησει κοπελα ........δεν ειμαι σηκω - κατσε , ουτε θελω τετοια κοπελα , θελω ανθρωπο με προσωπικοτητα και οντοτητα ......