Άκουσα απλά μια άλλη γνώμη.ουτε συμφώνησα ούτε διαφώνησα. Απλά η ερώτηση μου γενικά είναι πως όλοι κάθε μέρα αλλάζουμε..είμαστε σίγουροι πως με τον άνθρωπο που είμαστε σήμερα μαζί θα είμαστε για πάντα καλά.?
Printable View
Δεν είπαμε να παντρεύει μόνο και μόνο για να κάνει οικογένεια, είπε ότι τον αγαπάει και την αγαπάει. Τι άλλο να ζητήσει κανείς , ε ρουτίνα θα υπάρχει πάντα μετά από 8 χρόνια, αγάπη όμως δε βρήσκεις εύκολα.
Να παντρευτούν γιατί αγαπιούνται λέμε. Άσε την φαντασίωση. Φούσκα είναι. Αυτό λέω. Χώρισα από 4 καλές σχέσεις. Μη κανεις τα ίδια λάθη, γι'αυτό το λέω, από προσωπικό κάψιμο.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
καλυτερα να αναρωτηθεις γι αυτους τους δικους του λογους, γιατι μπορει να ειναι πολυ ανησυχητικοι...
το πιο απλο και ανωδυνο θα ειναι οτι δεν βλεπεται.
απο εκει και περα, αρχιζουν πολλα περιεργα σεναρια....
απ το να ειναι παντρεμενος, μεχρι να ειναι 15χρονος, να ειναι γυναικα, κλπ κλπ κλπ...
Δεν ξέρω πιο είναι το μυστικό για τον τέλειο γάμο.βέβαια δεν υπάρχει και τελειος γαμος.απλά πιστεύω οταν πάρουμε απόφαση να παντρευτουμε και κυριως να κανουμε παιδιά πρέπει να έχουμε ζήσει τη ζωή μας και να μην έχουμε απωθημενα που θα τα βγαλουμε μετά το γάμο. Για μένα είναι απαραίτητο σε ένα γάμο με παιδιά ειδικα να υπάρχει πιστη και μονογαμια και από τους δυο.
Δεν ξέρω εσύ πως το βλέπεις αλλά δεν είναι ωραίο να παντρευτείς και μετά να πεις δεν μπαίνω τυχαία σε ένα σαιτ να δω μήπως γνωρισω κάποιον που να αισθανθω πιο πολλά πράγματα γιατί βαρεθηκα την καθημερινότητα μου?
Καλο είναι οποίος σκέφτεται πριν από το γάμο αυτά απλά να μην παντρευετε.τουλάχιστον με τον συντροφο που του βγάζει αυτές τις σκεψεις.
Όπως ξαναειπα δεν ήταν σκοπός μου να γνωρίσω κάποιον. Αν ήθελα αυτό θα μπορούσα να βγω έξω και να ψάχνονται ώστε να γνωρίσω κάποιον. Ήταν κάτι το οποίο για μένα έτυχε. Ναι οκ ίσως κρύβει κάτι το γεγονός ότι μπήκα σε chat, αλλά δεν ήταν μια σκέψη συνειδητή ώστε να πω θέλω να γνωρίσω κάποιον να μου καλύψει κάτι οπότε θα κάνω αυτό.
ειναι σαφες οτι δεν ηταν συνειδητο, γιατι αν ηταν, θα ειχες ηδη προχωρησει.
εσυ ηθελες εναν ασφαλη τροπο να ψαχτεις (κι αυτο υποσυνειδητα παλι. το "ψαξιμο" δλδ).
και το κανει ασφαλες κατ εσενα, το οτι δεν τον γνωριζεις, δεν εχετε ανταλλαξει καν τηλεφωνα, φωτος κλπ.
ομως τα "ασφαλη" μπορουν καμια φορα να μας δημιουργησουν τα μεγαλυτερα προβληματα, γιατι μπορει για παραδειγμα, να τα πεις ολα αυτα στον φιλο σου κι αυτος απο την δυσαρεσκεια του να σε χωρισει κι εσυ μετα να συνειδητοποιησεις οτι δεν ηθελες να χωρισετε τελικα.
η μπορει να αποφασισεις οτι θες να προχωρησεις με τον τυπο και να εχει περασει κι αλλος καιρος και να εχεις εμπλακει πολυ μαζι του , αλλα να αποδειχθει οτι ηταν τελειως ακαταλληλος για σενα (πχ παντρεμενος) ενω εσυ πλεον να εισαι ετοιμη για ολα μαζι του.
γι αυτο, αυτο που σε συμφερει ειναι να αποφασισεις ΕΣΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.
ακομα και το να το πεις στον φιλο σου, δεν το κανεις απο εγωισμο για να σου φυγει το βαρος. οχι.
το κανεις γιατι θες να του πεταξεις το μπαλακι της αποφασης για την σχεση σας.
τι θες τελικα; να τον κανεις να σε χωρισει;;;
αν θες να χωρισεις καντο μονη σου.
θες να βρεθεις προ τετελεσμενων για να μην παρεις μια αποφαση;;
συνελθε...
μιλα για την σχεση σας λοιπον.
τι σχεση εχει αυτος που ουτε ξερεις αν ειναι ανδρας η γυναικα κι απο ποια χωρα;
δεν εχεις κανει κατι μαζι του.
το να μιλησεις γι αυτον, ειναι ενα ευκολο θεμα.
οκ, τσιλιμπουρδισες λιγο, δεν εγινε και τπτ ομως. ευκολο.
το δυσκολο ειναι να μιλησεις για την σχεση σας και οσα σε ανησυχουν.
Τι να πεις στο φιλο σου δηλαδη?Στην αρχη είπες ότι νοιωθετε πράγματα ο ένας για τον άλλον και ότι λογω απόστασης δεν γίνεται κάτι μεταξυ σας.δηλαδή αν ήταν κι αυτός Αθήνα θα βρισκοσασταν?
Αυτο θα του πεις?
Και φυσικα δεν ψάχνεις συνειδητα γκομενο.το υποσυνειδητο να φοβασαι όμως γιατί αυτό κρύβει την αληθεια.
Όχι ακόμα και να ήταν στην Αθήνα δεν υπήρχε περίπτωση να έκανα συνάντηση όταν είμαι ήδη σε μία σχέση και πόσο μάλλον τόσα χρόνια. Πάλι το ίδιο θα σκεφτόμουνα. Ναι έχω νιώσει κάποια πράγματα αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι γτ είναι στο μυαλό μου έτσι και αλλιώς το οποίο τα έχει όλα μεγενθυνει.
Bασικά σκέψου καλά τι θες να κάνεις!
............
θα του πεις, οτι σκοπευεις να τα πεις στον φιλο σου αν συνεχισετε την επικοινωνια, γιατι δεν αισθανεσαι καλα με τα μυστικα (που ειναι και η αληθεια).
θα θελει ακομα να μαθαινει αν εισαι καλα, αν ειναι ο ανδρας σου διπλα και του λεει και καμια καλησπερα;; για ρωτα τον και θα δεις αν θελει μονο να ξερει οτι εισαι καλα...
Λίγη σημασία έχει τι θα πεις στους άλλους...
Μιλάμε για το τι συμβαίνει σε εσενα μέσα σου. Εσύ αρχικά να είσαι καλά.
Εδώ απλά είναι ένα φόρουμ, η αλήθεια βρίσκεται μέσα σου, εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθέναν για τα πάντα.
Εγώ προσωπικά θεώρησα ότι η σχέση σου έχει πάψει να σε καλύπτει λόγω των δυνατών συναισθηματικών φαντασεώσεων με κάποιον άγνωστο. Και στο πόσο εύκολα μπήκε στη ζωή σου ένας άγνωστος σε σημείο να σε προβληματίζει.. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι οι φαντασιώσεις είναι ξέσπασμα και είναι έντονες όταν η καθημερινότητά μας είναι μουντή και άτονη. Επίσης, μου έκανε εντύπωση η φράση σου δεν ειμαι σίγουρη αν θέλω να το τελειώσω..
Παρόλα αυτά καταλαβαίνω, για όλους τους τρίτους είναι εύκολο να πουν την γνώμη τους για σένα που είσαι μέσα σε αυτό είναι αρκετά δύσκολο..
Αυτό που θα έκανα στη θέση σου είναι να κόψω επαφές με τον άγνωστο για αρχή ώστε να μείνω μόνη μου με τον σύντροφό μου και να αφήσω κάποιο χρονικό διάστημα να δω καθαρά, γεμίζω εδώ που είμαι, χαίρομαι να είμαι μαζί του? Θα προσπαθούσα να κάνω πράγματα μαζί του να δω, φτιάχνεται η σχέση μας μπορούμε να είμαστε ακόμη πιο καλά? Δεν μιλώ για μια βδομάδα μιλώ για μια χρονική περίοδο παραπάνω από μήνα.
Και με ανοιχτά μάτια θα έβλεπα την αλήθεια αντικειμενικά ανεξάρτητα από τι θα ήθελα να δω και μετά θα έπαιρνα την απόφαση για εμένα..
Με ρώτησες αν δεν είναι φυσιολογικό που έχει χαθεί η σπίθα μετά από τόσα χρόνια. Δεν υπάρχει απάντηση σε αυτό. Εκτός του ότι όλα μπορούν να συμβούν κάθε σχέση διαφέρει από την άλλη. Σημασία έχει αν ο άλλος είναι ιδιαίτερος για σένα.. Αν σε γεμίζει ψυχικά. Αν αισθάνεσαι κενή και έχεις πέσει σε μια βαρεμάρα και μια ατονία μόνιμη μαζί του, ε τότε ναι μάλλον έχει τελειώσει κατά τη γνώμη μου.