Ιντερνετική σχεση - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 81
    Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Και να το πεις στο φίλο σου θα αλλαξει το γεγονος?το θέμα δεν είναι να το πεις,το θέμα είναι να δεις τι δεν σε καλυπτει στο φιλο σου και σκέφτηκες να γνωρίσεις κάποιον αλλον.
    Όπως ξαναειπα δεν ήταν σκοπός μου να γνωρίσω κάποιον. Αν ήθελα αυτό θα μπορούσα να βγω έξω και να ψάχνονται ώστε να γνωρίσω κάποιον. Ήταν κάτι το οποίο για μένα έτυχε. Ναι οκ ίσως κρύβει κάτι το γεγονός ότι μπήκα σε chat, αλλά δεν ήταν μια σκέψη συνειδητή ώστε να πω θέλω να γνωρίσω κάποιον να μου καλύψει κάτι οπότε θα κάνω αυτό.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sabrina View Post
    Όπως ξαναειπα δεν ήταν σκοπός μου να γνωρίσω κάποιον. Αν ήθελα αυτό θα μπορούσα να βγω έξω και να ψάχνονται ώστε να γνωρίσω κάποιον. Ήταν κάτι το οποίο για μένα έτυχε. Ναι οκ ίσως κρύβει κάτι το γεγονός ότι μπήκα σε chat, αλλά δεν ήταν μια σκέψη συνειδητή ώστε να πω θέλω να γνωρίσω κάποιον να μου καλύψει κάτι οπότε θα κάνω αυτό.
    ειναι σαφες οτι δεν ηταν συνειδητο, γιατι αν ηταν, θα ειχες ηδη προχωρησει.
    εσυ ηθελες εναν ασφαλη τροπο να ψαχτεις (κι αυτο υποσυνειδητα παλι. το "ψαξιμο" δλδ).
    και το κανει ασφαλες κατ εσενα, το οτι δεν τον γνωριζεις, δεν εχετε ανταλλαξει καν τηλεφωνα, φωτος κλπ.
    ομως τα "ασφαλη" μπορουν καμια φορα να μας δημιουργησουν τα μεγαλυτερα προβληματα, γιατι μπορει για παραδειγμα, να τα πεις ολα αυτα στον φιλο σου κι αυτος απο την δυσαρεσκεια του να σε χωρισει κι εσυ μετα να συνειδητοποιησεις οτι δεν ηθελες να χωρισετε τελικα.
    η μπορει να αποφασισεις οτι θες να προχωρησεις με τον τυπο και να εχει περασει κι αλλος καιρος και να εχεις εμπλακει πολυ μαζι του , αλλα να αποδειχθει οτι ηταν τελειως ακαταλληλος για σενα (πχ παντρεμενος) ενω εσυ πλεον να εισαι ετοιμη για ολα μαζι του.

γι αυτο, αυτο που σε συμφερει ειναι να αποφασισεις ΕΣΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.
    ακομα και το να το πεις στον φιλο σου, δεν το κανεις απο εγωισμο για να σου φυγει το βαρος. οχι.
    το κανεις γιατι θες να του πεταξεις το μπαλακι της αποφασης για την σχεση σας.
    τι θες τελικα; να τον κανεις να σε χωρισει;;;
    αν θες να χωρισεις καντο μονη σου.
    θες να βρεθεις προ τετελεσμενων για να μην παρεις μια αποφαση;;
    συνελθε...

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ειναι σαφες οτι δεν ηταν συνειδητο, γιατι αν ηταν, θα ειχες ηδη προχωρησει.
    εσυ ηθελες εναν ασφαλη τροπο να ψαχτεις (κι αυτο υποσυνειδητα παλι. το "ψαξιμο" δλδ).
    και το κανει ασφαλες κατ εσενα, το οτι δεν τον γνωριζεις, δεν εχετε ανταλλαξει καν τηλεφωνα, φωτος κλπ.
    ομως τα "ασφαλη" μπορουν καμια φορα να μας δημιουργησουν τα μεγαλυτερα προβληματα, γιατι μπορει για παραδειγμα, να τα πεις ολα αυτα στον φιλο σου κι αυτος απο την δυσαρεσκεια του να σε χωρισει κι εσυ μετα να συνειδητοποιησεις οτι δεν ηθελες να χωρισετε τελικα.
    η μπορει να αποφασισεις οτι θες να προχωρησεις με τον τυπο και να εχει περασει κι αλλος καιρος και να εχεις εμπλακει πολυ μαζι του , αλλα να αποδειχθει οτι ηταν τελειως ακαταλληλος για σενα (πχ παντρεμενος) ενω εσυ πλεον να εισαι ετοιμη για ολα μαζι του.

γι αυτο, αυτο που σε συμφερει ειναι να αποφασισεις ΕΣΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.
    ακομα και το να το πεις στον φιλο σου, δεν το κανεις απο εγωισμο για να σου φυγει το βαρος. οχι.
    το κανεις γιατι θες να του πεταξεις το μπαλακι της αποφασης για την σχεση σας.
    τι θες τελικα; να τον κανεις να σε χωρισει;;;
    αν θες να χωρισεις καντο μονη σου.
    θες να βρεθεις προ τετελεσμενων για να μην παρεις μια αποφαση;;
    συνελθε...
    Oxi δεν θέλω να πετάξω σε αυτόν το μπαλακι. Θέλω να μιλήσουμε για τη σχέση μας γενικά και άσχετο με αυτό. Αλλά από την άλλη δεν θέλω να έχω μυστικά. Όσον αφορά στον άλλο ανεξάρτητα τι θα γίνει με το φίλο μου δεν πρόκειται να προχωρήσει σε κάτι έτσι και αλλιώς.

Senior Member
    Oxi δεν θέλω να πετάξω σε αυτόν το μπαλακι. Θέλω να μιλήσουμε για τη σχέση μας γενικά και άσχετο με αυτό. Αλλά από την άλλη δεν θέλω να έχω μυστικά. Όσον αφορά στον άλλο ανεξάρτητα τι θα γίνει με το φίλο μου δεν πρόκειται να προχωρήσει σε κάτι έτσι και αλλιώς.
    μιλα για την σχεση σας λοιπον.
    τι σχεση εχει αυτος που ουτε ξερεις αν ειναι ανδρας η γυναικα κι απο ποια χωρα;
    δεν εχεις κανει κατι μαζι του.
    το να μιλησεις γι αυτον, ειναι ενα ευκολο θεμα.
    οκ, τσιλιμπουρδισες λιγο, δεν εγινε και τπτ ομως. ευκολο.
    το δυσκολο ειναι να μιλησεις για την σχεση σας και οσα σε ανησυχουν.

Τι να πεις στο φιλο σου δηλαδη?Στην αρχη είπες ότι νοιωθετε πράγματα ο ένας για τον άλλον και ότι λογω απόστασης δεν γίνεται κάτι μεταξυ σας.δηλαδή αν ήταν κι αυτός Αθήνα θα βρισκοσασταν?
    Αυτο θα του πεις?
    Και φυσικα δεν ψάχνεις συνειδητα γκομενο.το υποσυνειδητο να φοβασαι όμως γιατί αυτό κρύβει την αληθεια.

Member
    Τι να πεις στο φιλο σου δηλαδη?Στην αρχη είπες ότι νοιωθετε πράγματα ο ένας για τον άλλον και ότι λογω απόστασης δεν γίνεται κάτι μεταξυ σας.δηλαδή αν ήταν κι αυτός Αθήνα θα βρισκοσασταν?
    Αυτο θα του πεις?
    Και φυσικα δεν ψάχνεις συνειδητα γκομενο.το υποσυνειδητο να φοβασαι όμως γιατί αυτό κρύβει την αληθεια.
    Όχι ακόμα και να ήταν στην Αθήνα δεν υπήρχε περίπτωση να έκανα συνάντηση όταν είμαι ήδη σε μία σχέση και πόσο μάλλον τόσα χρόνια. Πάλι το ίδιο θα σκεφτόμουνα. Ναι έχω νιώσει κάποια πράγματα αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι γτ είναι στο μυαλό μου έτσι και αλλιώς το οποίο τα έχει όλα μεγενθυνει.

Όχι ακόμα και να ήταν στην Αθήνα δεν υπήρχε περίπτωση να έκανα συνάντηση όταν είμαι ήδη σε μία σχέση και πόσο μάλλον τόσα χρόνια. Πάλι το ίδιο θα σκεφτόμουνα. Ναι έχω νιώσει κάποια πράγματα αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι γτ είναι στο μυαλό μου έτσι και αλλιώς το οποίο τα έχει όλα μεγενθυνει.
    Ωραια τότε. Αφού δεν θες να τον συναντήσεις ποτε έχεις πάρει την απόφαση από το τι θες στη ζωή σου και με ποιον θες να εισαι

Member
    Ωραια τότε. Αφού δεν θες να τον συναντήσεις ποτε έχεις πάρει την απόφαση από το τι θες στη ζωή σου και με ποιον θες να εισαι
    Στον άγνωστο τώρα πρέπει να πω κάτι? Ή απλά εξαφανίζομαι?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Σε ελκυει κάτι στον άγνωστο?

Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Σε ελκυει κάτι στον άγνωστο?
    Δεν τον ξέρω για να μπορώ να πω αν με ελκύει κάτι. Μόνο το ότι έχει δείξει ενδιαφέρον για μενα γενικά και αν είμαι καλά σε σχέση με την καθημερινότητα μου.

Την αληθεια να τους πεις.δηλαδη ότι έχεις μια σχέση που σε αγαπαει και τον αγαπας και δεν θα θέλες να μιλας με αγνωστους.

Member
    Την αληθεια να τους πεις.δηλαδη ότι έχεις μια σχέση που σε αγαπαει και τον αγαπας και δεν θα θέλες να μιλας με αγνωστους.
    Το είχα κάνει κ στο παρελθόν αυτό. Απλά η απάντηση που πήρα ήταν πως δεν θέλει να μου δημιουργεί πρόβλημα στη ζωή μου, απλά θέλει να ξέρει αν είμαι καλά. Τώρα αν αυτό είναι αλήθεια δε το ξέρω.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Bασικά σκέψου καλά τι θες να κάνεις!

Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Bασικά σκέψου καλά τι θες να κάνεις!
    Δεν πρόκειται να κάνω κάτι ως προς τον άγνωστο. Απλά αναρωτιέμαι πώς γίνεται το μυαλό να μεγενθυνει όντως τόσο πολύ κάποια πραγματα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δεν πρόκειται να κάνω κάτι ως προς τον άγνωστο. Απλά αναρωτιέμαι πώς γίνεται το μυαλό να μεγενθυνει όντως τόσο πολύ κάποια πραγματα.
    Ίσως γιατί το άγνωστο (ως έννοια),έχει κάτι το ελκυστικό.

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast