Originally Posted by
Georgewww
Επειδη εχουν γινει 70 ποστ και βαριεμαι να ψαχνω (τα εχω διαβασει) πες μας παλι ηλικια αν μπορεις, επισης πες μας κιλα, εμφανιση (πως θεωρεις τον εαυτο σου) και εισαι επαρχια ή μεγαλη πολη? γιατι παιζουν ρολο και αυτα. Τι κοιτας/ψαχνεις σε εναν αντρα?
Αντε θα σου πω και κατι ακραιο που εχω κανει, για να μη νομιζεις οτι ολοι λιγουρια ημαστε. (μιας και ημαστε σε psy forum ταιριαζει)
Η τελευταια μου σχεση 22 αυτη 31 εγω, ηταν οχι απλα παρθενα ... αλλα δεν την ειχε αγγιξει ουτε στο χερι αρρεν. Απο σχολείο θυλεων (δεν ηξερα καν οτι υπαρχουν ακομα). Δεν εκανα σεξ μαζί της ουτε μια φορά μέχρι που χωρίσαμε (με χώρισε), τα είχαμε τελικα 1+ χρόνο. Οπότε κι εσεις αν δε σας κατσουμε ... μας χωριζετε .. δεν ειναι μονο δικο μας "προνομιο" [emoji14]
(και ναι ηταν παρα πολυ ωραια, κουκλιτσα, μικροεδειχνε πολύ, ηθελε να κανουμε σεξ, μου το ζητουσε μετα απο 5-6 μηνες, ... κολησα στο ποσο καλη κοπελα ηταν αγνη και αισθανομουν παιδεραστης και βρωμιαρης μπροστα της, μπροστα στην αγνότητα της, ισως βγηκε πατρικο φιλτρο, τι να πω, τη λατρευα, καλυτερα ετσι όμως, να βρει καποιον άξιό της)
Δε μπορω να καταλαβω επικεντρώνεστε τοσο στα νυχια μαλια κτλ ... και τοσο απλα με την απλότητά της, το οτι ζητουσε απλα να της φέρω παγωτο (αντι για να κλαμπ και ξεφρενα παρτυ), το οτι ηθελε απλα βολτα στη θαλασσα χερακι, αντι για χλιδατα εστιατορια, κανει εναν αντρα να γινει κομματια και να σου κανει ολα τα χατιρια ... γιατι σε σκλαβώνει η μη αχαριστία κτλ.
Μήπως περιποιησε υπερβολικά? να ξερεις και αυτο τραβαει παλι λαθος αντρες... οπως ενας αντρας που λαδωνεται στην παραλια μετα απο γυμναστηριο χαχαα ... βγαζουν και οι 2 ναρκισσισμό. Κατι δε μαρεσει με τα φιλτρα σου.. καπου μπαζει, οπως λενε και οι απο πανω, κανε λιγο περιγραφες των φιλτρων σου.