Results 46 to 60 of 440
Thread: Με κοροιδεψε κανονικοτατα
-
26-06-2019, 17:32 #46
- 26-06-2019, 17:45 #47Miliva21Guest
Α μάλιστα....
Δεν είπες καν....ότι υπάρχει ένας άνθρωπος να κάνεις σχέση μαζί του....το πήγες και παρακάτω εσύ.......το έκανες πιο ρομαντικό ....ότι υπάρχει και το άλλο μας μισό.....τι να πω...μακάρι τουλάχιστο εσύ να το έχεις βρει
Εμένα προς το παρόν μου φτάνει εστω να γνωρίσω κάποιον να μου αρέσει και να μπούμε σε σχέση να περνάμε καλά.....σαν ζευγάρι για όσο κρατήσει.....
26-06-2019, 17:49 #48
26-06-2019, 18:11 #49Miliva21GuestΝαι μου φαίνεται ουτοπικό.....
Γτ εδώ μια σχεσουλα δεν μπορούμε να κάνουμε εγώ που είμαι μια χαρά παιδί και άλλες κοπέλες σαν εμένα φαντάζομαι ....Πόσο μάλλον να βρούμε και τον άνθρωπο που θέλουμε να ζήσουμε όλη τη ζωή μαζί του και να κάνουμε και τα παιδιά του.....
Αν υπάρχει αυτό το πράγμα....Και αν υπάρχει ο ένας και μοναδικός και η μια και μοναδική.......γτ πιστεύω πως οι άνθρωποι ταιριάζουμε με περισσότερους από έναν ανθρώπους........
Δεν νομίζω ότι υπάρχει μόνο ένας άνθρωπος για μας........πιστεύω ότι μπορούμε να τα βρούμε με κάποιους από τους πολλούς.......μας ελκύουν διάφοροι άνθρωποι .......και απλά όπου δέσουμε καλύτερα......Και ανάλογα πόσο το θέλει και ο άλλος
Ίσα ίσα....αν λες ότι υπάρχει μόνο ένας άνθρωπος για τον καθένα μας... τότε πως γίνεται να ξέρεις ζευγάρια που παντρεύονται;;;; εφόσον είμαστε τόσα εκατόμμυρια πληθυσμός τότε η πιθανότητα να βρει ο καθένας το μοναδικο του είναι μόνο μια προς κάτι εκατομμύρια.......δλδ καλύτερα να πιάσεις το λοττο...........Και όμως υπάρχουν ζευγάρια που παντρεύονται και κάνουν οικογένεια.....
Και που ξέρεις ότι αυτός που θα καταλήξεις να είσαι μαζί του ότι ειναι όντως ο σωστός ;;; και ότι δεν υπάρχει κάποιος άλλος που θα ταίριαζε καλύτερα;;;
Και αν είσαι τυχερή και παντρευτείς έναν άντρα που θα είσαι ερωτευμένη μαζί του που ξέρεις ότι θα είσαι για πάντα μαζί του και θα είναι αμοιβαίο....
Δεν βλέπεις πόσα ζευγάρια χωρίζουν.....;; Δεν βλέπεις πόσα διαζύγια έχουμε γεμίσει.....;;; Όλα κάνουν το κύκλο τους.........Στην εποχή της πολυγαμικοτητας και των ελεύθερων επιλογών ο γάμος περνάει κρίση....τα ζευγάρια δεν αντέχουν μαζί....Γιατί;;; μήπως επδ δεν υπάρχει ένα και μοναδικό; που κρατάει για πάντα;;
Καλό είναι που είσαι όμως ρομαντική και που ελπίζεις....Γιατί εσύ έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις αυτό που θες .......Όσο πιο ψηλά κοιτάς τόσο πιο ψηλά θα πας λενε .....
Όποιος κοιτάζει χαμηλά δεν ελπίζει και έτσι δεν κάνει και τις σωστές επιλογές.....συμβιβάζεται με κάτι κατώτερο.
26-06-2019, 18:16 #50
Ισως το εθεσα λάθος. Δεν πιστεύω οτι υπάρχει μονο ενσς άνθρωπος για μας. Μίλησα για το απόλυτο ταιριασμα. Για εναν ανθρωπο που δε θα χρειαστεί να κανεις ουτε μισο συμβιβασμό. Εννοειται οτι υπάρχουν πολλοι άνθρωποι που μπορείς να ταιριάξεις.. Αλλα δε το θεωρώ τοσο δυσκολο το να κανεις μια πετυχημένη σχέση. Στα 17 μου ήμουν αρραβωνιασμενη. Μετα ειχα σχεση 3 χρονια θέλω να σου πω με αυτα οτι δε φοβούνται ολοι τις σχέσεις ή τις δεσμευσεις. Είναι αναλογα που θα πεσεις.τωρα ειμαι με ενα παιδί και μου εχει ζητήσει συγκατοίκηση.... Εγω δε ξερω ακομα αν θέλω να ειμαι μαζι του και αν μου ταιριάζει.. Μη κάνεις ποτε πίσω στα θέλω σου και αν θες να εισαι σ3 σχέση κυνηγησε το και λιγο.. Δε θα σου έρθει ο γαμπρός στη πορτα
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
26-06-2019, 18:28 #51Miliva21GuestΜε αυτά που γράφεις καταλαβαίνεις ότι δεν έχουμε ζήσει τα ίδια......καθένας κάνει τη δική του διαδρομη......εσύ ήσουν μάλλον πιο τυχερή από μένα προς το παρόν.....Δεν είμαστε όλοι το ίδιο..........
Δεν πειράζει .....άλλοι βρίσκουν αυτό που θέλουν εύκολα.....άλλοι το βρίσκουν πιο δύσκολα....άλλοι δεν το βρίσκουν και ποτε.......
Να το κηνυγησω τι παραπάνω να κάνω....; είμαι ανοικτή βγαίνω με όποιον μου δηλώσει ενδιαφέρον...πάω να δω τι παίζει..τι να κάνω να τους παρακαλέσω κιόλας....με είδε και αυτός μου άρεσε....που δεν είμαι και εύκολη να πω ότι μου αρέσει κάποιος και εξαφανίστηκε...Εγώ πιστεύω πως δεν έχω καμία τύχη......Όσο και να το κηνυγας απλά δεν σε θέλει
26-06-2019, 18:30 #52
26-06-2019, 18:37 #53Miliva21GuestΠιστεύεις ότι υπάρχουν άντρες που θέλουν να κάνουν σχέση μέσω σάιτ και ίντερνετ ;;; γτ εγώ δεν τα πολύ εμπιστεύομαι να σου πω την αλήθεια ......Και είναι και λίγο ρισκο από τη στιγμή που δεν τον έχεις δει ποτέ τον άλλον από κοντά....Και δεν τον ξέρεις.....Επίσης πιστεύεις ότι υπάρχουν καλές περιπτώσεις ανθρώπων....
Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα πέρα από τη κοινωνικότητα μου........δεν έχω πολλούς φίλους και πολλές παρεες να γνωρίσω άτομα από εκεί....Κατά τα άλλα έχω όλο το υπόλοιπο πακέτο θεωρώ...
26-06-2019, 18:41 #54
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
26-06-2019, 20:11 #55
Γεια σου !!η πρωτη παραγραφος που εγραψες ειμαι εγω μετα τα 16 μου ..γνωρισα μονο αντρες που τους νοιαζει το σεξ τιποτε αλλο !!!τιποτε ομως !απ οτι καταλαβαινω απο αυτα που γραφεις εισαι ωραιο κοριτσι και ωραιο ατομο γενικα !θα νομιζεις οτι κατι φταιει με σενα και δεν κανεις σχεση οπως νομιζα κ εγω για χρονια αλλα δεν ειναι ετσι..εχουν γινει τοσο κενα τα πραγματα ..που μεχρι και μια απλη σχεση με συναισθηματα ειναι πολυ ..εγω το αλλο μου μισο το εχασα εναν αντρα ομορφο κ σωστο που ταιριαζα απολυτα με λατρευε κ με σεβοταν οποτε εγω νομιζω οτι υπαρχει το τελειο ...για μενα η σχεση δεν χρειαζετε προσπαθεια αν σε θελει ο αλλος θα σε ψαξει θα θελει να σε ακουσει και να σε δει οποτε εγω νομιζω οτι πρεπει να σου στειλει αυτος αν θελει .
27-06-2019, 14:51 #56
27-06-2019, 15:57 #57Miliva21GuestΠες μου που βρίσκεται το πρόβλημα....;
Στο σεξ που δεν κάνω από το πρώτο και από το δεύτερο ραντεβού;;
Δυο φορές τον είδα όλες κ όλες......
Και όλους τους αλλους.......όποιος σε θέλει θα επενδύσει λίγο χρόνο μαζί σου....όποιος θέλει μόνο σεξ θέλει να του κάτσεις γρήγορα και μην τον είδατε..
...το ξέρεις πολύ καλά ότι ίσχυει αυτό
Αλλά πες μου τι θες να μου πεις
27-06-2019, 16:03 #58
27-06-2019, 16:38 #59Miliva21GuestΑυτό που θέλει να πει η ρεμεντυ είναι ότι σε αντίθεση με τη πλειοψηφία των γυναικών που κάνουν σεξ από το πρώτο και από το δεύτερο ραντεβού .....εγώ δεν είμαι τόσο απελευθερωμένη στο σεξ και δεν έχω ξεπεράσει τις φοβίες μου και τις αναστολές μου ολόκληρωτικα και ας έχω κάνει σεξ......Και αυτο υπονοεί ότι με αφήνει πίσω και με απορρίπτουν
Και εγώ θα πω ότι με τους άντρες που εχω γνωρίσει δεν έχουμε βγει πάνω από δύο ραντεβού .......βγαίνω με τον έναν και μου λέει στο πρώτο ραντεβού γιατί δεν πίνεις πιες και άλλο να σε γυρίσω εγώ με το αυτοκίνητο σπίτι σου....Δεν του έκατσα και δεν μου ξανάπε να βγούμε....μετα απο μερες με πήρε στη μία ή ώρα τα ξημερώματα τηλέφωνο.....Δεν το σήκωσα και εξαφανίστηκε......
Η ένας άλλος που βγήκαμε πρώτη φορά και με ρώταγε αν είμαι ανοικτή σε έμπειριες και αν γλεντάω τη ζωή μου και ότι η ζωή είναι για να περνάμε καλά......μου μίλαγε λες και έψαχνε πορνοστάρ.....για να κάνουμε κανα όργιο......του είπα ότι θα ήθελα μια σχέση αυτή τη περίοδο από τη ζωή μου και δεν τον ξαναείδα ποτέ.....μου την έπεσε και με το στυλ του κολακα...του γλύφτη...Και μετά μην τον είδατε.....
Η ο τελευταίος που βγήκα...παράλληλα με αυτόν για τον οποίο έγραψα το ποστ βγήκα με έναν άλλο....Και μου έλεγε ότι θέλει κάτι χαλαρό και μόλις χώρισε από σχέση και ότι δεν ήθελε κανέναν πάνω από το κεφάλι του......βγήκαμε μια φορά και την επόμενη με πίεζε να βρεθούμε κάπου μόνοι μας....Και μου πέταγε υπονοούμενα σεξουαλικά από το πρώτο ραντεβού.....Δεν μου άρεσε κιόλας αυτός δεν μου ταίριαζε καν...Και δεν θέλαμε τα ίδια πράγματα
Μέχρι που έφτασα και στον τελευταίο που βγήκα δυο φορες μαζί μου ( τη δεύτερη φορά βγήκε αφού του έστειλα ΕΓΏ πρώτη μνμ....αν δεν του έστελνα δεν ξέρουμε αν θ επεδίωκε να με δει ξανά) και τη δεύτερη φορά μου πέταξε τα φούμαρα για τη σχέση και μετά του έστειλα πάλι εγώ και δεν μου ξαναστειλε ποτέ..
..
Όλο σε τέτοιους άντρες πέφτω.........
Έχεις δίκιο ρε ρεμεντυ είμαι πολύ μυξοπαρθενα....γιατι ενώ οι άλλες τους τυλίγουν ανοιγωντας τα πόδια τους με τη μια ...Εγώ ψάχνω έναν άνθρωπο να με ελκύει να τον γνωρίσω λίγο....να δείξει ένα στοιχειώδες ενδιαφέρον.....Από το να κοιτάξει μόνο το πουλι του....κάποιον να περνάω όμορφα για να με ξεκλειδώσει και μένα........κάποιον που θα αφιερώσει έστω 5 με 6 ραντεβού που θα θέλει να μιλάμε που θα με ρωτάει τι κάνω και πως είμαι....
Έχεις δίκιο ζητάω πολλά.....Εγώ είμαι η προβλήματικη....
Με αυτόν ήθελα να κάνω σεξ τον φαντασιώνομουν αλλά δεν πρόλαβα....δυο φορές βγήκαμε μου πέταξε τα παραμύθια και δεν μου ξαναμιλήσε από τοτε........
Δεν πειράζει ας κολλήσω εγώ τη ταμπέλα της προβληματικής και ας μείνω στο ράφι μου
27-06-2019, 16:41 #60
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....