Originally Posted by
Tatiana27
Καλησπέρα σε ολους! Δυστυχώς έτσι όπως τα λέτε ειναι, την ίδια άποψη έχω και εγώ ! ευτυχώς είμαι μεγαλωμένη σε μια οικογένεια που από μικρή μου έμαθαν ότι κανένας άνθρωπος δεν είναι διαφορετικός από τους άλλους το ότι έτυχε να γεννηθούν κάτι που δεν έτυχε σε κάποιον άλλον δεν τους κάνει διαφορετικούς , έμαθα να δίνω απλόχερα την αγάπη μου , την βοήθεια μου , έχω ταξιδέψει πολύ και έχει ανοίξει το μυαλό μου ακόμα περισσότερο ! Δλδ είμαι το άλλο άκρο από τον σύντροφό μου που δυστυχώς μεγάλωσε με άλλες αξίες και δεν έχει βγει έξω από την πόλη του να δει πως είναι ο κόσμος! Επίσης πιστεύω αρκετά στον Θεό , κάνω την προσευχή μου και προσπαθώ γενικώς να κάνω κάποια πράγματα από όσα λέει ο Χριστός πάντα όμως καταλαβαίνω πως είμαι άνθρωπος και πως κάνω λάθη αν ήμουν τέλεια θα ήμουν θεός αλλά δεν θέλω κάποιος να με σηκώνει με το ζόρι να πάω εκκλησία , εκκλησία θέλω να πάω γιατί νιώθω την ανάγκη να πάω εγώ ! Γενικώς παιδιά έχουν αλλάξει πολλά , κατακρίνει όσα θα πω η όσα θα κάνω ! Το μεγαλύτερο παράδειγμα θα εμένα είναι πως όταν ξεκινήσαμε να ζούμε μαζί οικονομικά δεν ειμασταν στα καλύτερα μας και έτσι οι γονείς μου αποφάσισαν να μας βοηθήσουν σε κάποια πράγματα ! Ο πατέρας μου πλήρωνε το ρεύμα μας και η μαμά μου κάθε μέρα λόγω ότι ζούσαμε από κάτω της μας μαγειρευε λόγω του ότι είναι και αυτή μόνη της ( χωρισμένοι γονεις ) και ήθελε να μας βοηθήσεις και γενικώς πάρα πολλά πράγματα ακόμα , οι γονείς του συντρόφου μου 2 χρόνια τώρα δεν έχουν κάνει τίποτα εκτός από μια φορά που η μαμά του έστειλε τυροπιτάκια και ο μπαμπάς του έδωσε κάποια λεφτά για σούπερ μάρκετ τίποτα άλλο , δλδ ξέρουν ότι το παιδί τους δεν έχει δουλειά , μας ζουν οι γονείς μου και εγώ και δεν βοηθάνε σε τίποτα ? Ενώ έχουν μια βίλα και οικονομική ευχέρεια, όπως επίσης τραγικό δεν μπορούμε να πάμε να μείνουμε ένα σ/κ σε αυτούς και να κοιμηθώ εκεί γιατί είναι αμαρτία που δεν είμαστε παντρεμένοι και θα πάρουν αμαρτία ! Διανοείται κάνεις δλδ ?
Αχ αν σας πω πράγματα θα πάθετε σοκ πραγματικά