Results 46 to 60 of 68
Thread: Μια δυσκολη σχέση! Βοήθεια
-
18-08-2019, 15:42 #46george1520Guest
- 18-08-2019, 15:51 #47
18-08-2019, 15:56 #48george1520GuestΕλα Κύπρο..χαχα.
Δες τα πράγματα ως τρίτο άτομο. Τι θα συμβούλευες του εαυτού σου; Εμείς εδώ διαβάσαμε κάποια περιστατικά, αλλά δεν έχουμε εικόνα..
18-08-2019, 15:57 #49
Βασικά με αυτά που έχεις γράψει ότι είσαι (ας πούμε ότι είναι αλήθεια) τρέξε προς τα εμένα [emoji14]
Κοίτα θα έλεγα βάλε ένα χρονικό όριο. Πες το και σε αυτόν ότι κοίτα να δεις, μέχρι το τέλος του χρόνου αν δε συνέλθεις να γίνεις όπως λες ότι θέλεις να είσαι και να το ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ... την κάνω.
Μη τον χωρίσεις απότομα, μήπως και ξυπνήσει και τα βρείτε.
18-08-2019, 16:00 #50george1520Guest
18-08-2019, 16:10 #51
Χαχαχαχ ο ένας να πάω Κύπρο ο άλλος να πάω προς αυτόν εντάξει την έκανα την τύχη μου ????
Λοιπόν σαν τρίτο άτομο θα μου έλεγα πως μια είναι η ζωή που έχουμε και πως πρέπει να την ζήσεις όσο πιο όμορφα μπορείς , με έναν άνθρωπο δίπλα σου να σε κάνει να γελάς
Σαν Τατιάνα από την άλλη που είμαι πιο συναισθηματικια σκέφτομαι πως μήπως να δώσω χρόνο ? Μήπως θα αλλάξει αλλά δυστυχώς έχω μάθει πως αυτή η τελευταία ελπίδα που έχουμε είναι πάντα ψεύτικη !
Θεωρώ πως αν χωρίσω δεν θα με διεκδικήσει γιατί θα βάλει στο μυαλό του ότι αυτή δεν ήταν για μένα ο θεός ξέρει και δεν θα κάνει τίποτα
18-08-2019, 16:13 #52george1520GuestΤι σου αξίζει εσένα; Να περιμένεις το θαύμα (κολλάει και με το θέμα) μπας κι αλλάξει και να λιώνεις μέρα με την μέρα; Η να φύγεις και αν αξίζει να είναι δίπλα σου να κάνει το άσπρο μαυρο; Όσο ανεχόμαστε μια κατάσταση που δεν μας αρέσει τόσο χάνουμε τον εαυτό μας. Θα ξυπνήσεις μια μέρα και θα είναι αργά. Γιατί έμεινες δίπλα απο ένα άνθρωπο απλα και μόνο γιατι είχες μια ελπίδα να αλλάξει..
18-08-2019, 16:14 #53
Επίσης σκέφτομαι πως ακόμα κ αν έκανα υπομονή αργότερα θα γινόταν χειρότερο
Με την έννοια που να κάνω οικογένεια και παιδιά μαζί του? Θα ήταν σίγουρα καταστροφικό , δεν έχουμε ίδιες αξίες κ δεν θα μπορούσαμε να δώσουμε στα παιδιά μας μια σωστή ανατροφή
Εγώ θα τους μάθαινα πως να αγαπάνε όλο το κόσμο και να σέβονται και αυτός να πηγαίνουν για εξομολόγηση από τα 3 τους ????
18-08-2019, 16:17 #54
Ναι έχεις δίκιο και το θέμα είναι πως το ξέρω και εγώ η ίδια αλλά δυστυχώς πολλές φορές εμείς που το ζούμε δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε αυτό που σε άλλη περίπτωση θα κόβαμε μαχαίρι !
Τι περίεργες που είναι οι σχέσεις
Ας μας δίναν έναν οδηγό να ξέραμε τι να καναμε να μην παιδευομαστε έτσι χαχαχχα
18-08-2019, 16:30 #55george1520GuestΤο τι θα κάνεις.. το ξέρεις ήδη. . Αργά ή γρήγορα θα γίνει..
18-08-2019, 16:39 #56
Ο σύντροφος σου δεν εργάζεται;
Κοίτα αν συνοψίσουμε τι λες, ως ώρας έχεις πει τα εξής
1. έχουν περάσει ήδη δύο χρόνια που ξεκίνησαν τα προβλήματα και συ κάνεις υπομονή
2. έχεις προσπαθήσει να το κουβεντιάσεις, να δείξεις τι σε ενοχλεί αλλά δεν υπάρχει καμιά βελτίωση, το αντίθετο, συνεχώς χειροτερεύει.
3. συνεχώς σε κατακρίνει για τις απόψεις σου και τον τρόπο που ζεις και προσπαθεί να σου επιβάλει τα πιστεύω του
4. δεν τον εκτιμάς πια (μιας και τον θεωρείς ρατσιστή!)
5. δεν μοιράζεστε πια την ίδια κοσμοθεωρία
6. δεν δέχεται να λάβει βοήθεια απο ειδικό
7. θεωρείς πως αν φύγεις δεν θα κάνει καμιά προσπάθεια να σε διεκδικήσει
Μετά από αυτά....πραγματικά τι κάνεις μαζί του; Πώς γίνεται να λες οτι περνάς καλά; Ο άνθρωπος δεν δείχνει καν την διάθεση να σε κρατήσει δίπλα του, προσπαθεί απλά να σε χωρέσει στην εικόνα που έχει στο κεφάλι του και αδιαφορεί για το αν είσαι δυστυχής.
18-08-2019, 16:50 #57
Γεια σου Τατιάνα, σου εύχομαι πάνω απο όλα να είσαι εσυ καλά! αν ήδη έχεις μιλησει και δεν λύνετε τότε απλά φύγε! Αν θες να ξαναμιλήσεις ξαναμίμησε γιατί μπορεί αυτή την φορά κάτι να καταφέρεις! Μην αφήνεις τα ιδανικά και τις αξίες σου για κανέναν γιατι μετά αμα αυτός σε αφήσει θα είναι διπλός ο πόνος! Είναι αραγε αγαπη να μας αλλάζουνε και να μη δέχονται τον πραγματικό μας εαυτό; Αξίζεις πολλά και είσαι ξεχωριστός ανθρωπος να το θυμάσαι αυτό μην αφήνει κανέναν να σου επιβληθεί. Θα σου πω δυο πράγματα που το ξέρω μπορεί να ακούγονται χιλιοειπωμένα αλλα ισχύου; 1) Ο ανθρωπος αλλάζει μόνο αν το θέλει ο ίδιος και πολλές φορές χρειάζετε η βοήθια ειδικού( δες απο τον εαυτό σου αν δεν θες να αλλάξεις ότι και να σου λένε αλλοι δεν θα αλλάξεις) 2) ακόμη και να χωρίσετε αν είναι να είστε μαζί θα είστε( το χω δει κάποιες φορές σε φιλικά μου ζευγάρια)! Οτι και να αποφασίσεις γιατι δικη σου η πιτα δικό σου και το μαχαιρι ελπίζω να βαλεις μπροστά με την λογική και όχι το συναίσθημα την τατιανα:)
18-08-2019, 16:52 #58
Τώρα όχι δεν εργάζεται αλλά πικρό θέμα και αυτό
Έχεις δίκιο σε όλα και τώρα που τα είδα γραμμένα ήταν λες και κάποιος μου έδωσε ένα μεγάλο χαστούκι! Επίσης να προσθέσω και κάτι
Την προηγούμενη εβδομάδα μου είπε πως κανένας άλλος δεν θα μπορούσε να αντέξει μαζί μου ειδικά στην αρχή της σχέσης διότι αντιμετώπιζα διάφορα θέματα με κρίσεις πανικού και φοβίες και η αλήθεια είναι πως ήμουν αρκετά δύσκολη αλλά με αυτό που είπε ήταν λες και μου έλεγε μόνο εδώ θα είσαι καλά και αν φύγεις θα είσαι μόνη
Γενικώς πλέον έχασε κ την αγάπη και συμπάθεια που ειχαν οι γονείς μου προς αυτόν που για μένα που έχω άριστες σχέσεις με την οικογένειά μου είναι σημαντικό αυτό ! Σήμερα γυριζει σπίτι είχε πάει να επισκεφθεί τους γονείς του ( ο θεός και η ψυχή του πως θα γυρίσει πάλι από την πλύση εγκεφάλου εκεί ) μόλις έρθει θα του μιλήσω και θα του πω πως δεν αντέχω άλλο
Δεν με ευχαριστεί πια τίποτα μαζί του .δεν γελάω όπως την αρχή , δεν είμαι ανέμελη , δεν κάνουμε έρωτα δεν δεν δεν δεν δεν
Όποτε όπως ήρθε .....
18-08-2019, 17:02 #59
Στα είπα γιατί ξέρω πως πολλές φορές χρειάζεται να μας τα δείξει κάποιος μαζεμένα για να καταλάβουμε πού βρισκόμαστε. Δεν σε κρίνω, ξέρω πως είναι δύσκολο να αποδεχτείς πως ο άνθρωπος που ήξερες και αγάπησες δεν υπάρχει πια, καλά έκανες και το προσπάθησες αλλά οφείλεις στον εαυτό σου να σεβαστείς και τα δικά σου θέλω. Δεν έχουμε απεριόριστο χρόνο σε αυτόν τον κόσμο και σε κανέναν δεν αξίζει να τον περνάει δυστυχής.
Αυτό που σου είπε είναι γιατί προφανώς διαισθάνεται ότι οι αντοχές σου τελειώνουν και προσπαθεί να σε χειραγωγήσει. Να νιώσεις ότι πάλι καλά που έχω κι αυτόν που με ανέχτηκε έτσι χάλια που είμαι και δεν θα βρω άλλον.
18-08-2019, 17:07 #60george1520Guest