NA ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ...ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ!
Printable View
Ααααα αυτό είναι ανήθικο.. Δηλαδή πες πως εγώ τώρα δεν είμαι παντρεμένη και ούτε έχω σχέση.. Και είμαι κολλημένη με κάποιον.. Αν το κάνω μαζί του είναι ανήθικο; Γιατί; Ποιον κερατωσα;;;;;
Αα και να ρωτήσω και κάτι.. Τώρα εσύ είσαι παντρεμένος με μια που δεν έχει αξιοπρέπεια; Αυτό έχεις καταλάβει; Γιατί αν δεν είχε αξιοπρέπεια δεν μπορεί να έχει ούτε τώρα..
Και τελευταίο.. ΚΑΙ ΘΈΛΩ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΓΙ ΑΥΤΌ.. Εσύ ΟΟΟΟΤΙ έχεις κάνει το έκανες πάντα μεσα σε σχέση; Δηλαδή με όσες έχεις πάει είχες σχέση μαζί τους;
επισης δεν μπορεις να κρινεις κανεναν κ καμια για οσα εκαναν, τι εισαι ο θεος? κ κρινεις οτι ειναι ανηθικη?ποια ανηθικοτητα? ανηθικο ειναι αυτο που κανεις εσυ..δεν εχεις αξιες κ αρχες..αν ειχες δεν θα την κακοποιουσες την κοπελιτσα επειδη εκανε σεξ με καποιον που ηθελε τοσο πολυ..εχεις εντελως λαθος πεποιθησεις..σχεδον αστειες πεποιθησεις..
αλλα δεν φταις εσυ..εσυ εισαι αυτος που εισαι...αυτη φταιει που σε ανεχεται ακομα κ μαλιστα σου εδωσε κ αναφορα για το τι εχει ζησει.
μα τι λες?αυτος ειναι αντρας...μπορει να παει με ο.τι θελει.
Το ρώτησα και εγώ αυτό.. Την απάντηση του περιμένω..
καλησπερα.
γραφε χωρις κεφαλαια σε παρακαλω. οταν γραφεις κεφαλαια σημαινει οτι φωναζεις.
αν δεν μας φωναζεις λοιπον, γραφε με πεζα γραμματα.
για το θεμα σου, θα στο πω συνοπτικα γιαιτ οσο και να μιλαμε , εκει θα καταληξουμε.
εχεις προβλημα.
πρεπει να πας για θεραπεια.
ο γαμος σου δεν ξερω αν σωζεται ετσι οπως εισαι εσυ, αλλα και να χωρισετε, πηγαινε σε θεραπεια για να μπορεσεις να κανεις στο μελλον καποια σχεση.
στην κατασταση που εισαι τωρα, καμια αξιολογη κοπελα δεν θα σε θελει..
Αν δεν ανέφερες πως είσαι παντρεμένος θα μουν σίγουρη πως είσαι ο πρώην μου χαχα!! Είναι τρομακτικη η τόσο ομοιότητα σε αυτά που περιγράφεις σε σχέση με αυτά που έζησα... Anyway αυτό που θα σου πω εγώ είναι πως πραγματικά πρέπει να το δεις αλλιώς... φτάνει αυτό το κόλλημα με πόσους ήταν πριν από σένα αν ήταν 2,5,10... είναι μαζί σου??? Σε αγαπάει???σε υπομένει???σε συγχωρεί???σε παντρεύτηκε???? Ούτε εσύ είσαι παρθένος...ααα ξέχασα εσύ είσαι άντρας όσο πιο πολλές τόσο πιο άντρας.. η γυναίκα όσες πιο πολλές εμπειρίες τόσο πιο π...α... Συγγνώμη κιόλας αλλά θυμήσου γιατί παντρεύτηκες αυτή την γυναίκα , σίγουρα γιατί έχει κάτι που αξίζει. Σταμάτα να σαι βίαιος .... Γιατί μια μέρα απλά θα νιώσει ένα κενό,θα καταλάβει πώς αγαπάει πιο πολύ τον εαυτό τής από σένα κ εκεί θα το χάσεις τό παιχνίδι κ αυτή μια για πάντα κ τότε θα ναι αργά!!!!
αδερφε εμενα η γυναικα μου πηγε με τουσ φιλουσ μου εχω κ παιδια τωρα εσυ τι θα την εκανεσ κι οχι μικρα παιδια μεγαλα λεγε τι θα την εκανεσ που να κανεισ και κανενα παιδι κ να δοκιμασει ναρκωτικα εκει τι θα κανεισ εγω 18 χρονων ειχα οικογενεια στα 25 ημουν μονοσ τωρα στα 45 με τα παιδια εσυ τι νομιζεισ οτι ειναι οι γυναικεσ σαν κι εσενα κ μενα ειναι δηλαδη σκατα εγω στα ειπα ευθυνη δε φερω
Εισαι ο απολυτος ορισμος του μισογυνη.Μπραβο και συγχαρητηρια.Η γυναικα απαγορευεται να θελει να κανει σεξ.Δινει το λουλουδι της και πρεπει να ναι αμολυντη.Ακου εκει να θελει να κανει σεξ για το σεξ.Ακου 11 αντρες...Απαπα...σηκωσες κ χερι εεε;;;μεγαλος αντρακλας εισαι εσυ,να σε χαιρονται...!!!βρε αντε απο δω που περιμενεις κ σοβαρη απαντηση.
Απαράδεκτη συμπεριφορά.
Ελπίζω η κοπέλα σύντομα να ξυπνήσει και να κάνει αυτό που πρέπει....
Τι ακούμε Χριστέ μου; " την έχω χτυπήσει επειδή πριν απο εμένα είχε πάει με άλλους άντρες "
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι και μόνο που γράφεις είναι τρυφερή, μου έχει σταθεί , Είναι άγγελός αλλά εγω της κανω τη ζωή κόλαση επειδή δεν την πήρα παρθένα. Η δική σου συμπεριφορά είναι η μόνη ανήθικη σε αυτήν την ιστορία.
11 αντρεσ εδω δεν τισ προλαβαινουμε η δικια μου που ειναι σοβαρη υποτιθεται τουλαχιστον με 30 εσυ που ζεισ εγω κραζω γτ δεν κανω σεξ ποτε δεν εκανα πολυ περιπου για να καταλαβεισ 5 δεκα φορεσ το χρονο για μενα ειναι πολυ εσεισ οι υπολοιποι που δεν ειστε αθλητεσ η κατι τετοισ το ραδιο λεει κανετε 50 κι 100 φορεσ εμενα το ξερουν ολεσ μου οι φιλεσ μπορεισ να ρωτησεισ οποια θεσ οταν βγαζατε εσεισ τα ματια σασ εγω επαιζα μπαλλα ρωτα οποια φιλη μου θεσ να σου πει οτι εγω μια φορα το χρονο
μπορεισ να ρωτησεισ γιατρο γιατι οι αθλητεσ δεν συχνα κατι παιζει με το τρεξιμο κι ολα αυτα και να ρωτησεισ τισ καφετεριεσ που πηγαινω 20 χρονια καθε ποτε εμφανιζομαι με κοριτσι θα σου πουν την αληθεια και ρωτα και τισ φιλεσ μου αν σου πουν οτι γαμαω ε μετα τι να πω εγω κραζω γι αυτο το λογο γτ δεν κανω
Έριξα μια ματιά στο θέμα...οφείλω να ομολογήσω ότι μου κάνει εντύπωση που πολλοί θεωρείτε λάθος της κοπέλας που δεν απάντησε με πόσους έχει πάει ή που απάντησε ψέμα. Το ότι ο άλλος με το που γνωρίζει κάποια τον ενδιαφέρει να μάθει αριθμό εραστών δεν μας κάνει καμιά εντύπωση; είναι η υποχρεωμένη η κάθε γυναίκα στην συγκεκριμένη περίπτωση να δίνει αναφορά μόλις γνωρίζει κάποιον για όλο το παρελθόν της;;;;
Εκ πείρας έχω να πω ότι μόνο ένας άντρας μου έκανε επίμονα αυτή την ερώτηση (στην οποία φυσικά δεν απάντησα γιατί δεν τον αφορούσε ) και ο οποίος εκ των υστέρων αποδείχθηκε πως είχε μεγάλο θέμα εμπιστοσύνης και πιθανόν κάμποσες διαταραχές.
Ελπίζω η κοπέλα να καταλάβει γρήγορα πού έχει μπλέξει και να φύγει τρέχοντας όσο είναι ακόμα ζωντανή.
Θεματοθέτη χρειάζεσαι επειγόντως ειδικό για να λύσεις τα κομπλεξιλίκια σου. Μέχρι να τα λύσεις λυπάμαι αλλά αποτελείς δημόσιο κίνδυνο.
Ακριβώς την ίδια περίπτωση έτυχα κ εγώ.. μόνο που εγώ έμεινα κάποια χρονακια να προσπαθώ να αποδείξω τα αυτονόητα κ κάποια στιγμή άρχισα να πιστεύω πως εγώ έχω το πρόβλημα... ευτυχώς ένα πρωί ξύπνησα κυριολεκτικά κ μεταφορικά κ απλά άνοιξα την πόρτα κ έφυγα...ο άνθρωπος είχε τρελα θέματα κ πολλά άλυτα ... καμία γυναίκα ΔΕν το αξίζει αυτό...
εγω χεστηκα πανω μου το λεω
ευτυχώς τα έγραψες με έβγαλες από τον κόπο. Παλιότερα απαντούσα σε τέτοια ερώτηση, από κάποιο σημείο και ύστερα απλά γελάω και δεν απαντάω, ούτε ρωτάω, είναι γελοία ερώτηση.
Ο τύπος εδώ έχει σοβαρό πρόβλημα και το καταλαβαίνει, η κοπέλα μια από τα ίδια, κάθεται και του λέει με τον τάδε ήμουνα το που...κι του, εντάξει το τερμάτισε κι αυτή. Όπως πάντα κύλισε ο τετζερης και βρήκε το καπάκι.
Δεν είναι υποχρεωμένη φυσικά και εγώ στη θέση της μπορεί να έλεγα "δεν σε αφορά και δεν θέλω να σου πω". Επίσης μόλις έβλεπα τις πρώτες αφύσικες συμπεριφορές του τύπου θα την έκανα με ελαφρά. Αυτή όμως το θεώρησε καλό και να τον παντρευτεί, και να του πει ψέματα και στη συνέχεια να αποκαλύψει το ψέμα ρίχνοντας λάδι στη φωτιά. Άλλο να είσαι ξεκάθαρος και να πεις σε κάποιον "δεν γουστάρω να σου πω" κι άλλο να λες ψέματα και να τα κάνεις χειρότερα. Εγώ αυτό σχολίασα. Η κοπέλα είναι εμφανές ότι έχει σοβαρά προβλήματα, αλλά ο θεματοθέτης έχει ξεφύγει και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Το είπαμε όλοι και πιο πάνω.
Δεν αναφερόμουν προσωπικά σε σένα Σόνια, γενικά μαζί σου συνήθως οι απόψεις μας ταυτίζονται. Απλά καθώς διάβαζα τις απαντήσεις μου δόθηκε η αίσθηση σαν οι περισσότεροι να θεωρούσαν φυσιολογικό και δικαίωμα του άλλου ας πούμε να ρωτάει για το παρελθόν και να απαιτεί να μάθει λεπτομέρειες. Είναι διαφορετικό να είσαι με τον άλλον και να τύχει στην κουβέντα να αναφέρεις κάτι για πρωην σχέσεις ή να αναφέρει εκείνος και διαφορετικό όταν ο άλλος σαν τον θεματοθέτη εδώ το απαιτεί.
Συμφωνώ με την ανάλυση για την κοπέλα, σίγουρα έχει θέματα και η ίδια για να τα δέχεται όλα αυτά.
Στο κομμάτι του ψέματος που είπε πάντως θεωρώ πως αν η συγκεκριμένη του έλεγε απτην αρχή ότι δεν σου απαντώ σε αυτή την ερώτηση γιατί δεν θέλω, ο θεματοθέτης θα την μαύριζε στο ξύλο γιατί τότε είναι που θα σκεφτόταν τα χειρότερα για εκείνη. Είναι ολοφάνερο ότι από φόβο του απάντησε και προφανώς από φόβο του είπε και ψέματα.
Καλά κι εγώ έμεινα, όχι χρονάκια, αλλά αρκετά ώστε να αρχίσω να θεωρώ πως εγώ φταίω.
Εμένα αυτές τις ερωτήσεις δεν τις έκανε έτσι ξεκάθαρα, ήταν πιο εξελιγμένο μοντέλο, παρίστανε τον άνετο εντελώς και τις ερωτήσεις αυτές τις έκανε τάχα πάνω στην κουβέντα. Όταν έφτασε να τις κάνει ξεκάθαρες και να απαιτεί απαντήσεις ήταν ήδη αργά.
Εννοείται αυτό, όχι απλά κακοποίητης, ψυχακιας είναι που χτυπάει τη γυναίκα για τους πρώην, αλλά όταν το βλέπει αυτό η κοπελα και αντί να φυγει κάθεται και το αναλύει κιόλας θα τα φάει τα μούτρα της. Όπως πολύ καλά θα του πουνε, φίλε αυτή ήταν και αυτή είναι, αν δε σ αρέσει δρόμο, το ίδιο μπορούν να πουν και στη γυναίκα του, αυτός είναι ήταν και έτσι θα είναι, αν δε σου αρέσει φύγε.
Απορώ με τέτοια μυαλά τι τους θέλετε τους γάμους σε αυτήν την ηλικία;;;;
Είναι δυνατόν να παντρευεστε στα 22 και να λέτε βαράω τη γυναίκα μου επειδή είχε ζωή πριν από μένα;;;;;
Αυτό έλειπε να μην είχε ζωή κιόλας.....
Σε γνώρισε σε μια φάση της ζωής της και πριν σε γνωρίσει .... καλά έκανε και ερωτεύτηκε και έκανε σχέσεις και πράγματα με άλλους...Η ζωή είναι για να τη ζεις! Όπως και εσύ ...έτσι και αυτή!
Δεν τη βρήκες από μωρό και της είπες "άκου να σου πω εσύ όταν μεγαλώσεις εμένα θα παντρευτείς οπότε ΜΗ κάνεις τίποτα ΠΟΤΕ με κανέναν μέχρι να με γνωρίσεις!!!!"
Οι εποχές πλέον έχουν άλλαξει.....τελείωσαν αυτά τα " είσαι ο μοναδικός άντρας που γνώρισα στη ζωή μου"
Όχι μόνο επειδή οι γυναίκες πλέον δεν χρειάζετε να είναι παρθένες μέχρι να παντρευτούν......Αλλά επειδή και οι περισσότεροι πλέον άντρες που πλησιάζουν τις γυναίκες αντί να θέλουν σχέση από αυτές ....ζητούν ότι περιστασιακο τους βολέψει για μια δύο βδομάδες η μήνες και μετά εξω από τη πόρτα ...πάμε στην επόμενη
Αυτό που όλοι οι άντρες την έχετε δει κάπως!!! Από τη μια ΟΛΟΙ θέλετε να είστε ελεύθεροι και να πηδατε οποία σας αρέσει αλλα από την άλλη ΟΛΟΙ θέλετε οταν κάνετε σχέση να είστε με παρθενώπες !!!.
Αυτά τα δύο πως ακριβώς συνδυάζονται;;;;;;;; δεν εχω καταλάβει!!!
Τη γκόμενιτσα που παλιότερα ζάχαρωνες,τη πηδήξες και μετά τη σούταρες γιατί δεν την έβλεπες σοβαρά ενώ εκείνη σε ήθελε...τώρα την εχει άλλος και τραβάει τα μαλλιά του που δεν είναι "η παρθενωπη που θα ήθελε"
Τα ίδια έκαναν και με τη δικιά σου οι υπόλοιποι......Και τώρα που βρήκε εσένα και κάνατε κάτι σοβαρό τη χτυπάς και ρη βρίζεις επειδή στο παρελθόν της γνώρισε τύπους που φέρονταν στις κοπέλες όπως φεροσουν και εσύ! : ψεκάστε-σκουπιστε-τελειωσατε
Για να μην μιλήσουμε για τις 3 αυτές που αναφέρεις ότι πηδηξες επίτηδες.... επειδή είχες τα νεύρα σου με τη γυναίκα σου και πήγες μαζι τους για να βγάλεις το άχτι σου ενώ ήξερες ότι δεν πρόκειται να κάνεις κάτι παραπάνω μαζι τους !
Αυτές αύριο μεθαύριο θα βρουν κάποιον να κάνουν γάμο η σοβαρή σχέση και θα τις βρίζουν και θα τις χτυπάνε επειδή στο παρελθόν τους της πηδήξαν "μαλακές σαν και εσένα" που τις φέρονταν σαν αναλώσιμες
Θες να το παίζεις ΚΟΚΟΡΑΣ και να έχεις όλες τις κότες από το κοτετσι αλλά μάντεψε!!! Αυτό δεν είναι μόνο δικό σου προνόμιο.....
Τουλάχιστον το 80% των αντρών σαν εσένα έτσι σκέφτονται και έτσι φέρονται σε γυναίκες!
ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΜΕΤΑ;;;;;;;;; ΟΕΟ!;
Βγάλε ότι έχεις μέσα σου.. Ξέσπασε.. Δεν νομίζω να ξαναμπεί αυτός.. Αλλά ξεσπασε
Φυσικά και τα λέω....Και θα τα λέω....
Αφού έτσι γινεται ! Είναι δυνατόν να βγαίνουν όλοι (η σχεδόν ολοι) γαμαω και δέρνω και μετά να έχουν την απαιτηση να τα μπλεκουν με παρθένες
Να έχουμε και λίγη αυτογνωσία!
Και επιπλέον τι πάει να πει δεν πήγε με 7 αλλά με 11;;;;; στους 4 παραπάνω θα κολλήσουμε δλδ ;
Η διαφορά η μεγάλη είναι στο ένας η κανένας !
Μετά είτε είναι 5 είτε 10 είτε 20 μικρή η διαφορά
Νομίζω έχει ένα μικρό δίκιο η Μιλιβα. Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα αρκετοί άντρες που σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο. Μπορεί να μην φτάνουν βέβαια -ευτυχώς- στο σημείο του θεματοθέτη, αλλά είναι πολλοί που έχουν τέτοιες σκέψεις άσχετα αν το παίζουν πιο προοδευτικοί.
Μιλιβα αν θες την συμβουλή μου επειδή είσαι μικρή ακόμα, μακριά από άντρες που αρχίζουν και ρωτάνε πολλά για το παρελθόν σου με λεπτομέρειες και επίσης κράτα μικρό καλάθι και γιαυτούς που δεν ρωτάνε απολύτως τίποτα και λένε πως δεν θέλουν να μάθουν ακόμα κι αν τυχαίνει στην κουβέντα. Πολλές φορές μπορεί να είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος. Ο άντρας που είναι συνειδητοποιημένος δεν σκαει απο περιέργεια για το παρελθόν σου αλλά ούτε τον πιάνει πυρετός αν τύχει και μάθει κάτι.
Ισχύει
Ακόμα και να μην φτάνουν σε τέτοιο ακραίο σημείο προοδευτικούς δεν μας λες κιόλας ακόμα.....που να είμαστε τελείως χαλαροί στο ερωτικό παρελθόν κάποιας
Εγώ έθεσα ακραία την άποψη μου για να καταλάβει ο θεματοθετης ότι δε μπορουμε να λέμε μια γυναίκα σήμερα επδ έχει πάει με 10 άντρες τόσο εύκολα ανήθικη η ******* επδ παίζουν πολλά πράγματα ρόλο
κατω απο 10 η γυρω εκει ειναι παρθενα τι θελει αυτοσ αγνο αμολυντο περιστερακι
Μα είναι ανούσιο να ρωτάς για το παρελθόν, για τον απλούστατο λόγο ότι μπορεί να σου πει ότι θελει. Για τον μονο λογο που θα ρωτησω, γιατί θα το φέρει η κουβέντα στις αρχές της σχέσης, είναι για να δω με ποιον τρόπο θα το.πλασαρει. Άλλο να σου πει είχα χ σχέσεις με τις 2 πέρασα μετρια και με τους υπόλοιπους οκ κτλ κτλ και άλλο να μπει σε λεπτομέρειες χωρίς να ρωτήσεις, κάθε ποτέ πηδιοντουσσν και πόσο τον είχε η όπως μας λέει εδώ ότι την χρησιμοποιούσε ο άλλος για πήδημα επειδή αυτή ήταν εξαρτημένη, γιατί αυτό λέει στην ουσία και αυτό είναι που τον τρελαίνει γιατί ξέρει ότι μπορεί να γίνει το comeback αν το θελήσει ο τύπος η ότι είναι επιρρεπής η γυναίκα του να το ξαναπάθει με κάποιον άλλον, όπως την έπαθε και τώρα με τον ίδιο που την κακοποιεί και δεν φεύγει. Στην ουσία αυτό που τον χαλάει είναι ότι η γυναίκα του δεν έχει αυτοεκτίμηση και δεν μπορεί να ελέγξει και να προστατεύσει τον εαυτό της από κάποιους τύπους ανδρών που κυκλοφορούν έξω και κατά συνέπεια θα πάρει κι αυτόν η μπάλα.
Το οξύμωρο της υπόθεσης και η απόδειξη σε αυτό που σου λέω είναι ότι ΚΑΙ αυτός είναι τέτοιος τύπος άνδρα.
Προσωπικά δεν βρίσκω παράξενο να θέλει κάποιος που είσαι μαζί του να μάθει για το παρελθόν σου γενικότερα...οπότε αναπόφευκτα θα μαθει και για προηγούμενες σχέσεις. Και εγώ θέλω να μαθαίνω. Είναι ένας τρόπος να γνωρίσεις καλύτερα τον άλλον το να δεις αν είχε μακροχρόνιες σχέσεις ή όχι πχ, για ποιους λόγους χώριζε συνήθως...σου δίνει μια εικόνα για το τι τύπος είναι. Αλλά το να θες να μάθεις με ακρίβεια με πόσους/ες πήγε...είναι άλλο θέμα. Εκεί μιλάνε τα κομπλεξιλίκια σου όταν έχεις τέτοια ανάγκη. Θα θέλα να ξέρω πχ ήταν αν ήταν τύπος που πήγαινε απτη μια σχέση στην άλλη ή του παίρνε χρόνο να μπει στην επόμενη μετά από έναν χωρισμό....το αν έχει πάει με 20 ή 30 δεν μου κάνει καμιά διαφορά! Οι αντρες που επιμένουν στον αριθμό και ρωτάνε και ξαναρωτάνε επιμένω ότι το κάνουν καθαρά από κομπλεξιλικι και είναι επικίνδυνο. Ο ίδιος άντρας συνήθως στην σχέση του θα είναι κτητικός, ζηλιάρης κι όλα αυτά τα ωραία.
Οπότε σε αυτό που λες, ναι ωραία η ανάλυση σου αλλά νομίζω κι αυτό να μην του λεγε η κοπέλα για τον πρωην που πηδιόταν, αυτός θα έβρισκε κάτι άλλο να τον ενοχλεί στο παρελθόν της. Τον ενοχλεί που έχει παρελθόν. Τον ενοχλεί ότι μπορεί να απολάμβανε το σεξ με κάποιον άλλον. Τον ενοχλεί ότι ο άλλος την είχε ως "σκευος ηδονής" προφανώς γιατί ο ίδιος αυτή την εικόνα έχει για τις γυναίκες που κάνουν σεξ εκτός σχέσης. Ο, τι προσβλητικό έχει σκεφτεί ή έχει πει με φίλους του για όσες γυναίκες πήγε χωρίς να έχουν σχέση θεωρεί ότι το σκέφτεται ή το λέει τώρα ο άλλος άντρας για την δική του γυναίκα. Αυτό είναι που δεν αντέχει.
εγω εχω μια λαμπρη ιδεα...
φιλε να πας στην Αννιτα Πανια να ζητησεις νυφη παρθενα...
αλλα οταν το κανεις, σε παρακαλω γραψε μας εδω στο φορουμ για να στηθουμε με ποπ κορν....
χααχαχαχα! αντε απο κει θες να σε παρουμε κ σοβαρα....χααχαχαχχα
Δηλαδή εσύ που θες να μάθεις αν είχε πολλές η όχι και πόσο τις είχε, ώστε να κρίνεις αν είναι προβληματικός η όχι είναι οκ? Και αν μαζί σου είναι μια χαρά? Έκανε το κομμάτι του, έζησε και τώρα θέλει να κάνει μια οικογένεια, που το.προβλημα? Δεν μπορείς να βλέπεις μόνο κόμπλεξ όταν θέλει να μάθει ο άντρας.
Εγώ επιμένω δεν ρωταμε τίποτα, αν είμαστε οκ μαζί τελείωσε. Λες και όταν έχει εμπειρίες ο άντρας και πήγαινε από μια φωλιά στην άλλη και εσένα ας πούμε τώρα σε θέλει να ζήσει μαζί σου, θα σου πει τι έκανε, αμ δεν είναι χαζός όπως ούτε και οι γυναίκες, οπότε θα ακούσεις αυτό που θέλει να ακούσεις. Οποτε επιμένω ότι είναι παντελώς ανούσιο, αν και ξέρω ότι μπορεί να μπω στον πειρασμό να ρωτήσω αλλά το θεωρώ ανούσιο, δεν μαθαίνεις τίποτα.