ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 104
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Έριξα μια ματιά στο θέμα...οφείλω να ομολογήσω ότι μου κάνει εντύπωση που πολλοί θεωρείτε λάθος της κοπέλας που δεν απάντησε με πόσους έχει πάει ή που απάντησε ψέμα. Το ότι ο άλλος με το που γνωρίζει κάποια τον ενδιαφέρει να μάθει αριθμό εραστών δεν μας κάνει καμιά εντύπωση; είναι η υποχρεωμένη η κάθε γυναίκα στην συγκεκριμένη περίπτωση να δίνει αναφορά μόλις γνωρίζει κάποιον για όλο το παρελθόν της;;;;

Εκ πείρας έχω να πω ότι μόνο ένας άντρας μου έκανε επίμονα αυτή την ερώτηση (στην οποία φυσικά δεν απάντησα γιατί δεν τον αφορούσε ) και ο οποίος εκ των υστέρων αποδείχθηκε πως είχε μεγάλο θέμα εμπιστοσύνης και πιθανόν κάμποσες διαταραχές.

Ελπίζω η κοπέλα να καταλάβει γρήγορα πού έχει μπλέξει και να φύγει τρέχοντας όσο είναι ακόμα ζωντανή.

Θεματοθέτη χρειάζεσαι επειγόντως ειδικό για να λύσεις τα κομπλεξιλίκια σου. Μέχρι να τα λύσεις λυπάμαι αλλά αποτελείς δημόσιο κίνδυνο.

Δεν είναι υποχρεωμένη φυσικά και εγώ στη θέση της μπορεί να έλεγα "δεν σε αφορά και δεν θέλω να σου πω". Επίσης μόλις έβλεπα τις πρώτες αφύσικες συμπεριφορές του τύπου θα την έκανα με ελαφρά. Αυτή όμως το θεώρησε καλό και να τον παντρευτεί, και να του πει ψέματα και στη συνέχεια να αποκαλύψει το ψέμα ρίχνοντας λάδι στη φωτιά. Άλλο να είσαι ξεκάθαρος και να πεις σε κάποιον "δεν γουστάρω να σου πω" κι άλλο να λες ψέματα και να τα κάνεις χειρότερα. Εγώ αυτό σχολίασα. Η κοπέλα είναι εμφανές ότι έχει σοβαρά προβλήματα, αλλά ο θεματοθέτης έχει ξεφύγει και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Το είπαμε όλοι και πιο πάνω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Δεν είναι υποχρεωμένη φυσικά και εγώ στη θέση της μπορεί να έλεγα "δεν σε αφορά και δεν θέλω να σου πω". Επίσης μόλις έβλεπα τις πρώτες αφύσικες συμπεριφορές του τύπου θα την έκανα με ελαφρά. Αυτή όμως το θεώρησε καλό και να τον παντρευτεί, και να του πει ψέματα και στη συνέχεια να αποκαλύψει το ψέμα ρίχνοντας λάδι στη φωτιά. Άλλο να είσαι ξεκάθαρος και να πεις σε κάποιον "δεν γουστάρω να σου πω" κι άλλο να λες ψέματα και να τα κάνεις χειρότερα. Εγώ αυτό σχολίασα. Η κοπέλα είναι εμφανές ότι έχει σοβαρά προβλήματα, αλλά ο θεματοθέτης έχει ξεφύγει και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Το είπαμε όλοι και πιο πάνω.
    Δεν αναφερόμουν προσωπικά σε σένα Σόνια, γενικά μαζί σου συνήθως οι απόψεις μας ταυτίζονται. Απλά καθώς διάβαζα τις απαντήσεις μου δόθηκε η αίσθηση σαν οι περισσότεροι να θεωρούσαν φυσιολογικό και δικαίωμα του άλλου ας πούμε να ρωτάει για το παρελθόν και να απαιτεί να μάθει λεπτομέρειες. Είναι διαφορετικό να είσαι με τον άλλον και να τύχει στην κουβέντα να αναφέρεις κάτι για πρωην σχέσεις ή να αναφέρει εκείνος και διαφορετικό όταν ο άλλος σαν τον θεματοθέτη εδώ το απαιτεί.

Συμφωνώ με την ανάλυση για την κοπέλα, σίγουρα έχει θέματα και η ίδια για να τα δέχεται όλα αυτά.

Στο κομμάτι του ψέματος που είπε πάντως θεωρώ πως αν η συγκεκριμένη του έλεγε απτην αρχή ότι δεν σου απαντώ σε αυτή την ερώτηση γιατί δεν θέλω, ο θεματοθέτης θα την μαύριζε στο ξύλο γιατί τότε είναι που θα σκεφτόταν τα χειρότερα για εκείνη. Είναι ολοφάνερο ότι από φόβο του απάντησε και προφανώς από φόβο του είπε και ψέματα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vasomp View Post
    Ακριβώς την ίδια περίπτωση έτυχα κ εγώ.. μόνο που εγώ έμεινα κάποια χρονακια να προσπαθώ να αποδείξω τα αυτονόητα κ κάποια στιγμή άρχισα να πιστεύω πως εγώ έχω το πρόβλημα... ευτυχώς ένα πρωί ξύπνησα κυριολεκτικά κ μεταφορικά κ απλά άνοιξα την πόρτα κ έφυγα...ο άνθρωπος είχε τρελα θέματα κ πολλά άλυτα ... καμία γυναίκα ΔΕν το αξίζει αυτό...
    Καλά κι εγώ έμεινα, όχι χρονάκια, αλλά αρκετά ώστε να αρχίσω να θεωρώ πως εγώ φταίω.
    Εμένα αυτές τις ερωτήσεις δεν τις έκανε έτσι ξεκάθαρα, ήταν πιο εξελιγμένο μοντέλο, παρίστανε τον άνετο εντελώς και τις ερωτήσεις αυτές τις έκανε τάχα πάνω στην κουβέντα. Όταν έφτασε να τις κάνει ξεκάθαρες και να απαιτεί απαντήσεις ήταν ήδη αργά.

Senior Member
    Καλά κι εγώ έμεινα, όχι χρονάκια, αλλά αρκετά ώστε να αρχίσω να θεωρώ πως εγώ φταίω.
    Εμένα αυτές τις ερωτήσεις δεν τις έκανε έτσι ξεκάθαρα, ήταν πιο εξελιγμένο μοντέλο, παρίστανε τον άνετο εντελώς και τις ερωτήσεις αυτές τις έκανε τάχα πάνω στην κουβέντα. Όταν έφτασε να τις κάνει ξεκάθαρες και να απαιτεί απαντήσεις ήταν ήδη αργά.
    ποτε δεν ειναι αργα να διωξεις ενα κοπροσκυλο απο διπλα σου, οσο εισαι ακομα ζωντανη..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ποτε δεν ειναι αργα να διωξεις ενα κοπροσκυλο απο διπλα σου, οσο εισαι ακομα ζωντανη..
    χαχαχα

Αργά εννοούσα για εκείνον γιατί είχαμε φτάσει ήδη στον χωρισμό!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ναι, εχουν και οι δυο σοβαρα προβληματα, αλλα ο κακοποιητης ειναι εκεινος. ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
    μην τα κανουμε και ολα ισωμα.
    Εννοείται αυτό, όχι απλά κακοποίητης, ψυχακιας είναι που χτυπάει τη γυναίκα για τους πρώην, αλλά όταν το βλέπει αυτό η κοπελα και αντί να φυγει κάθεται και το αναλύει κιόλας θα τα φάει τα μούτρα της. Όπως πολύ καλά θα του πουνε, φίλε αυτή ήταν και αυτή είναι, αν δε σ αρέσει δρόμο, το ίδιο μπορούν να πουν και στη γυναίκα του, αυτός είναι ήταν και έτσι θα είναι, αν δε σου αρέσει φύγε.

Miliva21
    Guest
    Απορώ με τέτοια μυαλά τι τους θέλετε τους γάμους σε αυτήν την ηλικία;;;;

Είναι δυνατόν να παντρευεστε στα 22 και να λέτε βαράω τη γυναίκα μου επειδή είχε ζωή πριν από μένα;;;;;

Αυτό έλειπε να μην είχε ζωή κιόλας.....

Σε γνώρισε σε μια φάση της ζωής της και πριν σε γνωρίσει .... καλά έκανε και ερωτεύτηκε και έκανε σχέσεις και πράγματα με άλλους...Η ζωή είναι για να τη ζεις! Όπως και εσύ ...έτσι και αυτή!

Δεν τη βρήκες από μωρό και της είπες "άκου να σου πω εσύ όταν μεγαλώσεις εμένα θα παντρευτείς οπότε ΜΗ κάνεις τίποτα ΠΟΤΕ με κανέναν μέχρι να με γνωρίσεις!!!!"

Οι εποχές πλέον έχουν άλλαξει.....τελείωσαν αυτά τα " είσαι ο μοναδικός άντρας που γνώρισα στη ζωή μου"

Όχι μόνο επειδή οι γυναίκες πλέον δεν χρειάζετε να είναι παρθένες μέχρι να παντρευτούν......Αλλά επειδή και οι περισσότεροι πλέον άντρες που πλησιάζουν τις γυναίκες αντί να θέλουν σχέση από αυτές ....ζητούν ότι περιστασιακο τους βολέψει για μια δύο βδομάδες η μήνες και μετά εξω από τη πόρτα ...πάμε στην επόμενη

Αυτό που όλοι οι άντρες την έχετε δει κάπως!!! Από τη μια ΟΛΟΙ θέλετε να είστε ελεύθεροι και να πηδατε οποία σας αρέσει αλλα από την άλλη ΟΛΟΙ θέλετε οταν κάνετε σχέση να είστε με παρθενώπες !!!.

Αυτά τα δύο πως ακριβώς συνδυάζονται;;;;;;;; δεν εχω καταλάβει!!!

Τη γκόμενιτσα που παλιότερα ζάχαρωνες,τη πηδήξες και μετά τη σούταρες γιατί δεν την έβλεπες σοβαρά ενώ εκείνη σε ήθελε...τώρα την εχει άλλος και τραβάει τα μαλλιά του που δεν είναι "η παρθενωπη που θα ήθελε"

Τα ίδια έκαναν και με τη δικιά σου οι υπόλοιποι......Και τώρα που βρήκε εσένα και κάνατε κάτι σοβαρό τη χτυπάς και ρη βρίζεις επειδή στο παρελθόν της γνώρισε τύπους που φέρονταν στις κοπέλες όπως φεροσουν και εσύ! : ψεκάστε-σκουπιστε-τελειωσατε

Miliva21
    Guest
    Για να μην μιλήσουμε για τις 3 αυτές που αναφέρεις ότι πηδηξες επίτηδες.... επειδή είχες τα νεύρα σου με τη γυναίκα σου και πήγες μαζι τους για να βγάλεις το άχτι σου ενώ ήξερες ότι δεν πρόκειται να κάνεις κάτι παραπάνω μαζι τους !

Αυτές αύριο μεθαύριο θα βρουν κάποιον να κάνουν γάμο η σοβαρή σχέση και θα τις βρίζουν και θα τις χτυπάνε επειδή στο παρελθόν τους της πηδήξαν "μαλακές σαν και εσένα" που τις φέρονταν σαν αναλώσιμες

Θες να το παίζεις ΚΟΚΟΡΑΣ και να έχεις όλες τις κότες από το κοτετσι αλλά μάντεψε!!! Αυτό δεν είναι μόνο δικό σου προνόμιο.....

Τουλάχιστον το 80% των αντρών σαν εσένα έτσι σκέφτονται και έτσι φέρονται σε γυναίκες!

ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΜΕΤΑ;;;;;;;;; ΟΕΟ!;

george1520
    Guest
    Βγάλε ότι έχεις μέσα σου.. Ξέσπασε.. Δεν νομίζω να ξαναμπεί αυτός.. Αλλά ξεσπασε

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Βγάλε ότι έχεις μέσα σου.. Ξέσπασε.. Δεν νομίζω να ξαναμπεί αυτός.. Αλλά ξεσπασε
    Φυσικά και τα λέω....Και θα τα λέω....

Αφού έτσι γινεται ! Είναι δυνατόν να βγαίνουν όλοι (η σχεδόν ολοι) γαμαω και δέρνω και μετά να έχουν την απαιτηση να τα μπλεκουν με παρθένες

Να έχουμε και λίγη αυτογνωσία!

Και επιπλέον τι πάει να πει δεν πήγε με 7 αλλά με 11;;;;; στους 4 παραπάνω θα κολλήσουμε δλδ ;

Η διαφορά η μεγάλη είναι στο ένας η κανένας !

Μετά είτε είναι 5 είτε 10 είτε 20 μικρή η διαφορά

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Φυσικά και τα λέω....Και θα τα λέω....

Αφού έτσι γινεται ! Είναι δυνατόν να βγαίνουν όλοι (η σχεδόν ολοι) γαμαω και δέρνω και μετά να έχουν την απαιτηση να τα μπλεκουν με παρθένες

Να έχουμε και λίγη αυτογνωσία!

Και επιπλέον τι πάει να πει δεν πήγε με 7 αλλά με 11;;;;; στους 4 παραπάνω θα κολλήσουμε δλδ ;

Η διαφορά η μεγάλη είναι στο ένας η κανένας !

Μετά είτε είναι 5 είτε 10 είτε 20 μικρή η διαφορά
    Δεν είδα να συμφωνούν και πολλοί με τον τρόπο του. Μόνο ο Πάνου. Οι άλλοι (και εγώ) του την είπαμε.. Δεν θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος τύπος είναι ο κανόνας όσο αφορά τον τρόπο που σκέφτονται οι άντρες.. Είναι απλά η εξαίρεση. Άσχημη εξαίρεση.. Αλλά εξαίρεση.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Δεν είδα να συμφωνούν και πολλοί με τον τρόπο του. Μόνο ο Πάνου. Οι άλλοι (και εγώ) του την είπαμε.. Δεν θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος τύπος είναι ο κανόνας όσο αφορά τον τρόπο που σκέφτονται οι άντρες.. Είναι απλά η εξαίρεση. Άσχημη εξαίρεση.. Αλλά εξαίρεση.
    Δεν έκατσα να δω τι έχουν γράψει παραπάνω.....

Λυπάμαι αλλά δεν είναι η εξαίρεση είναι πολλοί περισσότεροι από ότι νόμιζεις

Αλλά δεν θα πιάσουμε αυτή κουβέντα

george1520
    Guest
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Δεν έκατσα να δω τι έχουν γράψει παραπάνω.....

Λυπάμαι αλλά δεν είναι η εξαίρεση είναι πολλοί περισσότεροι από ότι νόμιζεις

Αλλά δεν θα πιάσουμε αυτή κουβέντα
    Σχολίασα κάτι που θεώρησα λάθος. Γενικεύεις.. Επίτρεψέ μου σαν άντρας να έχω μια καλύτερη εικόνα για το τι συμβαίνει ..

Senior Member
    Νομίζω έχει ένα μικρό δίκιο η Μιλιβα. Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα αρκετοί άντρες που σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο. Μπορεί να μην φτάνουν βέβαια -ευτυχώς- στο σημείο του θεματοθέτη, αλλά είναι πολλοί που έχουν τέτοιες σκέψεις άσχετα αν το παίζουν πιο προοδευτικοί.

Μιλιβα αν θες την συμβουλή μου επειδή είσαι μικρή ακόμα, μακριά από άντρες που αρχίζουν και ρωτάνε πολλά για το παρελθόν σου με λεπτομέρειες και επίσης κράτα μικρό καλάθι και γιαυτούς που δεν ρωτάνε απολύτως τίποτα και λένε πως δεν θέλουν να μάθουν ακόμα κι αν τυχαίνει στην κουβέντα. Πολλές φορές μπορεί να είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος. Ο άντρας που είναι συνειδητοποιημένος δεν σκαει απο περιέργεια για το παρελθόν σου αλλά ούτε τον πιάνει πυρετός αν τύχει και μάθει κάτι.

Miliva21
    Guest
    Νομίζω έχει ένα μικρό δίκιο η Μιλιβα. Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα αρκετοί άντρες που σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο. Μπορεί να μην φτάνουν βέβαια -ευτυχώς- στο σημείο του θεματοθέτη, αλλά είναι πολλοί που έχουν τέτοιες σκέψεις άσχετα αν το παίζουν πιο προοδευτικοί.

Μιλιβα αν θες την συμβουλή μου επειδή είσαι μικρή ακόμα, μακριά από άντρες που αρχίζουν και ρωτάνε πολλά για το παρελθόν σου με λεπτομέρειες και επίσης κράτα μικρό καλάθι και γιαυτούς που δεν ρωτάνε απολύτως τίποτα και λένε πως δεν θέλουν να μάθουν ακόμα κι αν τυχαίνει στην κουβέντα. Πολλές φορές μπορεί να είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος. Ο άντρας που είναι συνειδητοποιημένος δεν σκαει απο περιέργεια για το παρελθόν σου αλλά ούτε τον πιάνει πυρετός αν τύχει και μάθει κάτι.
    Ισχύει

Ακόμα και να μην φτάνουν σε τέτοιο ακραίο σημείο προοδευτικούς δεν μας λες κιόλας ακόμα.....που να είμαστε τελείως χαλαροί στο ερωτικό παρελθόν κάποιας

Εγώ έθεσα ακραία την άποψη μου για να καταλάβει ο θεματοθετης ότι δε μπορουμε να λέμε μια γυναίκα σήμερα επδ έχει πάει με 10 άντρες τόσο εύκολα ανήθικη η ******* επδ παίζουν πολλά πράγματα ρόλο

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast