Results 61 to 75 of 104
Thread: ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ
-
14-02-2020, 08:44 #61
Δεν είναι υποχρεωμένη φυσικά και εγώ στη θέση της μπορεί να έλεγα "δεν σε αφορά και δεν θέλω να σου πω". Επίσης μόλις έβλεπα τις πρώτες αφύσικες συμπεριφορές του τύπου θα την έκανα με ελαφρά. Αυτή όμως το θεώρησε καλό και να τον παντρευτεί, και να του πει ψέματα και στη συνέχεια να αποκαλύψει το ψέμα ρίχνοντας λάδι στη φωτιά. Άλλο να είσαι ξεκάθαρος και να πεις σε κάποιον "δεν γουστάρω να σου πω" κι άλλο να λες ψέματα και να τα κάνεις χειρότερα. Εγώ αυτό σχολίασα. Η κοπέλα είναι εμφανές ότι έχει σοβαρά προβλήματα, αλλά ο θεματοθέτης έχει ξεφύγει και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Το είπαμε όλοι και πιο πάνω.
- 14-02-2020, 09:33 #62
Δεν αναφερόμουν προσωπικά σε σένα Σόνια, γενικά μαζί σου συνήθως οι απόψεις μας ταυτίζονται. Απλά καθώς διάβαζα τις απαντήσεις μου δόθηκε η αίσθηση σαν οι περισσότεροι να θεωρούσαν φυσιολογικό και δικαίωμα του άλλου ας πούμε να ρωτάει για το παρελθόν και να απαιτεί να μάθει λεπτομέρειες. Είναι διαφορετικό να είσαι με τον άλλον και να τύχει στην κουβέντα να αναφέρεις κάτι για πρωην σχέσεις ή να αναφέρει εκείνος και διαφορετικό όταν ο άλλος σαν τον θεματοθέτη εδώ το απαιτεί.
Συμφωνώ με την ανάλυση για την κοπέλα, σίγουρα έχει θέματα και η ίδια για να τα δέχεται όλα αυτά.
Στο κομμάτι του ψέματος που είπε πάντως θεωρώ πως αν η συγκεκριμένη του έλεγε απτην αρχή ότι δεν σου απαντώ σε αυτή την ερώτηση γιατί δεν θέλω, ο θεματοθέτης θα την μαύριζε στο ξύλο γιατί τότε είναι που θα σκεφτόταν τα χειρότερα για εκείνη. Είναι ολοφάνερο ότι από φόβο του απάντησε και προφανώς από φόβο του είπε και ψέματα.
14-02-2020, 09:37 #63
Καλά κι εγώ έμεινα, όχι χρονάκια, αλλά αρκετά ώστε να αρχίσω να θεωρώ πως εγώ φταίω.
Εμένα αυτές τις ερωτήσεις δεν τις έκανε έτσι ξεκάθαρα, ήταν πιο εξελιγμένο μοντέλο, παρίστανε τον άνετο εντελώς και τις ερωτήσεις αυτές τις έκανε τάχα πάνω στην κουβέντα. Όταν έφτασε να τις κάνει ξεκάθαρες και να απαιτεί απαντήσεις ήταν ήδη αργά.
14-02-2020, 09:54 #64
14-02-2020, 10:00 #65
15-02-2020, 14:56 #66
Εννοείται αυτό, όχι απλά κακοποίητης, ψυχακιας είναι που χτυπάει τη γυναίκα για τους πρώην, αλλά όταν το βλέπει αυτό η κοπελα και αντί να φυγει κάθεται και το αναλύει κιόλας θα τα φάει τα μούτρα της. Όπως πολύ καλά θα του πουνε, φίλε αυτή ήταν και αυτή είναι, αν δε σ αρέσει δρόμο, το ίδιο μπορούν να πουν και στη γυναίκα του, αυτός είναι ήταν και έτσι θα είναι, αν δε σου αρέσει φύγε.
15-02-2020, 15:22 #67Miliva21GuestΑπορώ με τέτοια μυαλά τι τους θέλετε τους γάμους σε αυτήν την ηλικία;;;;
Είναι δυνατόν να παντρευεστε στα 22 και να λέτε βαράω τη γυναίκα μου επειδή είχε ζωή πριν από μένα;;;;;
Αυτό έλειπε να μην είχε ζωή κιόλας.....
Σε γνώρισε σε μια φάση της ζωής της και πριν σε γνωρίσει .... καλά έκανε και ερωτεύτηκε και έκανε σχέσεις και πράγματα με άλλους...Η ζωή είναι για να τη ζεις! Όπως και εσύ ...έτσι και αυτή!
Δεν τη βρήκες από μωρό και της είπες "άκου να σου πω εσύ όταν μεγαλώσεις εμένα θα παντρευτείς οπότε ΜΗ κάνεις τίποτα ΠΟΤΕ με κανέναν μέχρι να με γνωρίσεις!!!!"
Οι εποχές πλέον έχουν άλλαξει.....τελείωσαν αυτά τα " είσαι ο μοναδικός άντρας που γνώρισα στη ζωή μου"
Όχι μόνο επειδή οι γυναίκες πλέον δεν χρειάζετε να είναι παρθένες μέχρι να παντρευτούν......Αλλά επειδή και οι περισσότεροι πλέον άντρες που πλησιάζουν τις γυναίκες αντί να θέλουν σχέση από αυτές ....ζητούν ότι περιστασιακο τους βολέψει για μια δύο βδομάδες η μήνες και μετά εξω από τη πόρτα ...πάμε στην επόμενη
Αυτό που όλοι οι άντρες την έχετε δει κάπως!!! Από τη μια ΟΛΟΙ θέλετε να είστε ελεύθεροι και να πηδατε οποία σας αρέσει αλλα από την άλλη ΟΛΟΙ θέλετε οταν κάνετε σχέση να είστε με παρθενώπες !!!.
Αυτά τα δύο πως ακριβώς συνδυάζονται;;;;;;;; δεν εχω καταλάβει!!!
Τη γκόμενιτσα που παλιότερα ζάχαρωνες,τη πηδήξες και μετά τη σούταρες γιατί δεν την έβλεπες σοβαρά ενώ εκείνη σε ήθελε...τώρα την εχει άλλος και τραβάει τα μαλλιά του που δεν είναι "η παρθενωπη που θα ήθελε"
Τα ίδια έκαναν και με τη δικιά σου οι υπόλοιποι......Και τώρα που βρήκε εσένα και κάνατε κάτι σοβαρό τη χτυπάς και ρη βρίζεις επειδή στο παρελθόν της γνώρισε τύπους που φέρονταν στις κοπέλες όπως φεροσουν και εσύ! : ψεκάστε-σκουπιστε-τελειωσατε
15-02-2020, 15:46 #68Miliva21GuestΓια να μην μιλήσουμε για τις 3 αυτές που αναφέρεις ότι πηδηξες επίτηδες.... επειδή είχες τα νεύρα σου με τη γυναίκα σου και πήγες μαζι τους για να βγάλεις το άχτι σου ενώ ήξερες ότι δεν πρόκειται να κάνεις κάτι παραπάνω μαζι τους !
Αυτές αύριο μεθαύριο θα βρουν κάποιον να κάνουν γάμο η σοβαρή σχέση και θα τις βρίζουν και θα τις χτυπάνε επειδή στο παρελθόν τους της πηδήξαν "μαλακές σαν και εσένα" που τις φέρονταν σαν αναλώσιμες
Θες να το παίζεις ΚΟΚΟΡΑΣ και να έχεις όλες τις κότες από το κοτετσι αλλά μάντεψε!!! Αυτό δεν είναι μόνο δικό σου προνόμιο.....
Τουλάχιστον το 80% των αντρών σαν εσένα έτσι σκέφτονται και έτσι φέρονται σε γυναίκες!
ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΜΕΤΑ;;;;;;;;; ΟΕΟ!;
15-02-2020, 15:48 #69george1520GuestΒγάλε ότι έχεις μέσα σου.. Ξέσπασε.. Δεν νομίζω να ξαναμπεί αυτός.. Αλλά ξεσπασε
15-02-2020, 15:52 #70Miliva21GuestΦυσικά και τα λέω....Και θα τα λέω....
Αφού έτσι γινεται ! Είναι δυνατόν να βγαίνουν όλοι (η σχεδόν ολοι) γαμαω και δέρνω και μετά να έχουν την απαιτηση να τα μπλεκουν με παρθένες
Να έχουμε και λίγη αυτογνωσία!
Και επιπλέον τι πάει να πει δεν πήγε με 7 αλλά με 11;;;;; στους 4 παραπάνω θα κολλήσουμε δλδ ;
Η διαφορά η μεγάλη είναι στο ένας η κανένας !
Μετά είτε είναι 5 είτε 10 είτε 20 μικρή η διαφορά
15-02-2020, 15:58 #71george1520Guest
15-02-2020, 16:02 #72Miliva21Guest
15-02-2020, 16:10 #73george1520Guest
15-02-2020, 16:39 #74
Νομίζω έχει ένα μικρό δίκιο η Μιλιβα. Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα αρκετοί άντρες που σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο. Μπορεί να μην φτάνουν βέβαια -ευτυχώς- στο σημείο του θεματοθέτη, αλλά είναι πολλοί που έχουν τέτοιες σκέψεις άσχετα αν το παίζουν πιο προοδευτικοί.
Μιλιβα αν θες την συμβουλή μου επειδή είσαι μικρή ακόμα, μακριά από άντρες που αρχίζουν και ρωτάνε πολλά για το παρελθόν σου με λεπτομέρειες και επίσης κράτα μικρό καλάθι και γιαυτούς που δεν ρωτάνε απολύτως τίποτα και λένε πως δεν θέλουν να μάθουν ακόμα κι αν τυχαίνει στην κουβέντα. Πολλές φορές μπορεί να είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος. Ο άντρας που είναι συνειδητοποιημένος δεν σκαει απο περιέργεια για το παρελθόν σου αλλά ούτε τον πιάνει πυρετός αν τύχει και μάθει κάτι.
15-02-2020, 17:13 #75Miliva21GuestΙσχύει
Ακόμα και να μην φτάνουν σε τέτοιο ακραίο σημείο προοδευτικούς δεν μας λες κιόλας ακόμα.....που να είμαστε τελείως χαλαροί στο ερωτικό παρελθόν κάποιας
Εγώ έθεσα ακραία την άποψη μου για να καταλάβει ο θεματοθετης ότι δε μπορουμε να λέμε μια γυναίκα σήμερα επδ έχει πάει με 10 άντρες τόσο εύκολα ανήθικη η ******* επδ παίζουν πολλά πράγματα ρόλο