και εγω !!!
και να μην βλεπει το δημιουργημα του ......
Printable View
Μ' αρέσει πολύ όταν τα πιο "υγιή" μέλη ξεμπροστιάζονται. Τι κατάντια. Να τρέχετε να κυνηγάτε όποιον τολμήσει να μιλήσει κατά της ψυχιατρικής κι από την άλλη να αναφέρεστε σε τρόφιμους, αρρωστημένες καταστάσεις και προσωπικότητες εδώ μέσα. Παρολ' αυτά εδώ κολλημένες αιώνια, οι "υγιείς" που πουλάνε εξυπνάδα. Κι εσείς λοιπόν το ξύνετε, κι αν το ξύνει κι ο νηματοθέτης, ε, το καθρεφτάκι σας να κοιτάτε.
Δες όλα τα θέματα του συγκεκριμένου που ήρθε να τρολαρει σε ένα φόρουμ ψυχολογίας γελώντας εις βάρος όλων όσων ασχολήθηκαν μαζί του και ίσως βρεις ένα δίκιο σε αυτά τα "υγιή" μέλη. Στο άλλο θέμα που του λένε ξεκάθαρα ότι τρολαρει με αποδείξεις δεν μπήκε καν στον κόπο να σχολιασει.. Αλλά είπαμε εσύ πάντα κάνεις εμφάνιση εκεί που νομίζεις ότι υπάρχει αδικία. Ρίχνε όμως πρώτα τις ματιές σου και μετά έλα να πεις ότι θες.
Τρολάρει δεν τρολάρει, όταν γίνεστε οι υπόλοιποι ένα στην αηδία, κοιτάω περισσότερο την αηδία παρά όποια μπαρούφα γράφει αν είναι έτσι ο καθένας. Θα μπορούσατε απλά να προσπεράσετε.
Ναι συγνωμη κιόλας που είμαστε και εμείς εδω να γράφουμε και καμία απόψη σε όποιον τη θέλησει....εσύ που ήσουν; και που είσαι γενικότερα; δεν σε βλέπω να συμμετέχεις και πολυ.....που υποτίθεται ότι οι "ψυχικα προβληματισμενοι" θα έπρεπε να βοηθατε ο ενας τον άλλον. Το μόνο που βλέπω να κάνεις είναι να σχολιάζεις μονο για να κάνεις θόρυβο.
Δεν νομίζω ότι ξεμπροστιαστηκε κάνεις.
Εαν πάλι εσύ το νομίζεις αυτό, τότε χαίρομαι που το διασκεδαζεις. Δεν έκανε κανένας τον διαχωρισμό ψυχικά υγιής και ψυχικά άρρωστος ούτε έχω προσωπικά τίποτα το προκατειλημενο . Ίσα ίσα για αυτό τον λόγο είμαι εδώ οχι για να το παίζω έξυπνη.
Αν και δεν νομίζω να έχουμε μιλήσει ποτέ, ούτε να είμαι και υποχρέωμενη να σου δώσω λογαριασμό για ποιον λόγο είμαι εδώ και τι κάνω.
Φιλε κανενασ δεν ξερει τι προβληματα εχει ο καθενασ κι ασ ειναι υγιησ η αρρωστοσ εγω βλεπω αρρωστουσ χωρισ προβληματα κ υγιεισ με προβληματα ποιον να φτιαξεισ κ ποιον να χαλασεισ γραψε οτι θεσ κ μην κρινεισ οσο μπορεισ ολοι κατι τουσ απασχολει ευτυχωσ λεω εγω