Εσένα σου πέρασαν οι αρρυθμίες καθόλου?
Printable View
Mou πέρασαν τις ειχσ όλο το καλόκαιρι. Αλλά με τη πίεση π πέρασα αυτές τις μέρες επειδή είχα ταχυκαρδία με έπιασαν λίγες σημερα
Όχι εγώ απλά άκουγα τη παύση στο λαιμό. Σα γκντουπ να κτλβνεις. Όταν ξάπλωνα μπρούμυτα και επίσης μόλις έβαζα το οξυμετρο έβλεπα τη παύση. Μόλις πήγα στο καρδιολόγο και Μ είπε δεν έχω τπτ ως δια μαγείας πέρασαν. Από χθες να φανταστείς έχω πόνο στο αριστερό χέρι κ έχω χεστει πάνω μου απ' τ φόβο. Εγώ όταν στρεσαρομαι πολύ κάνω ταχυκαρδίες αυτό με τρομάζει
Είμαι ένας απ'ο εσάς, κανείς δεν ξέρει τι περνάμε αν δεν έχει ζήσει ποτέ μία κακία μας μερα.Ξερω άτομα που το βλέπουν σαν αστείο, γελάνε, λένε δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.Εμένα το άγχος με έχει φάει ,το overthinking , η αρνητικές σκέψεις και ότι άλλο υπάρχη.Το χειρότερο είναι να μην έχεις σε ποιον να μιλάς, το χειρότερο είναι να είσαι μόνο σου καί κανείς να μην σε καταλάβενει.
Απέκτησα με το Κάιρο νόσο φοβία, και διάφορες άλλες φοβίες.
Έχω ζήσει και ακόμα ζω διάφορα συμπτώματα όπως και διάφορα σκηνικά, και μπορώ να πω ότι έχω πάει αρκετές φορές σε γιατρούς και πάντα έλεγα ότι σίγουρα κάνουν λάθος αφού εγώ ένιωθα χάλια.
Τώρα όμως έχω ένα θέμα πού μάλλον δεν ειναι στο μυαλό μου.Εχω γράψει εδώ στο φόρουμ τι καί πώς.
Ελπίζω να πάνε όλα καλα αν και δεν ξέρω που να πάω και πώς να αρχίσω.
Βάλτε την άθληση στην ζωή σας, θα σας βοηθήσει Πόλυ.
Καλησπέρα και από εμένα είμαι καινούργιος στο φορουμ παρόλο που το παρακολουθώ μήνες και με έχει βοηθήσει αρκετά γιατί ταυτίζομαι με όσα λέτε. Η ιστορία μου ξεκινάει τον περασμένο Νοέμβριο όταν ξαφνικά ένα βράδυ από το πουθενά ξεκίνησα να έχω εκτακτες συστολες απανωτές η μία μετά την άλλη δηλαδή μια έκτακτη μια δυο φυσιολογικές και μετά ξανά πάλι έκτακτη, εκεί τρομοκρατιθηκα γιατί τότε δεν ήξερα τι είναι οι εκτακτες και νόμιζα ότι σταματούσε η καρδιά μου. Μετά σταμάτησαν αλλά είχα ταχυκαρδιες μέχρι που πήγα σε καρδιολόγο και δεν μου βρήκε τίποτα απλά αυτές οι εκτακτες προήλθαν από την μεγάλη ποσότητα καφεΐνης.
Υ.Γ είμαι 17 χρόνων