Πρόβλημα με καρδιά η φόβος - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 47
    Senior Member
    Χθες επειδή άργησα να ξυπνήσω τη μισή μέρα είχα δυσφορία. Λέω δε πάω για πλάκα στο γιατρό της δουλειάς να πάρω μια πίεση; και είχα 16 μεγάλη. Της καρδιάς και οι παλμοί ήταν καλοί. Γουρλωσα τα μάτια λέω είναι χαλασμένο. Θα είχα πονοκέφαλο κάτι βάζω τα κλάματα και φεύγω. Πάω σπίτι πέφτει πίεση. Παίρνω ένα ηρεμιστικό και κοιμάμαι όλη μέρα. Σήμερα πάλι είχα τσιμπήματα και πόνο στο αριστερό χέρι. Και περιττό να πω πως έχω κάνει άπειρες εξετάσεις και είμαι μόνο 34. Κ όλα αυτά γτ κάτι δε μας ευχαριστεί. Πρέπει να καταλάβουμε όμως ότι μια φορά μας έκανε η μάνα μας. Αυτά τα λέω για να τ ακούω και εγώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ellaki1989 View Post
    Χθες επειδή άργησα να ξυπνήσω τη μισή μέρα είχα δυσφορία. Λέω δε πάω για πλάκα στο γιατρό της δουλειάς να πάρω μια πίεση; και είχα 16 μεγάλη. Της καρδιάς και οι παλμοί ήταν καλοί. Γουρλωσα τα μάτια λέω είναι χαλασμένο. Θα είχα πονοκέφαλο κάτι βάζω τα κλάματα και φεύγω. Πάω σπίτι πέφτει πίεση. Παίρνω ένα ηρεμιστικό και κοιμάμαι όλη μέρα. Σήμερα πάλι είχα τσιμπήματα και πόνο στο αριστερό χέρι. Και περιττό να πω πως έχω κάνει άπειρες εξετάσεις και είμαι μόνο 34. Κ όλα αυτά γτ κάτι δε μας ευχαριστεί. Πρέπει να καταλάβουμε όμως ότι μια φορά μας έκανε η μάνα μας. Αυτά τα λέω για να τ ακούω και εγώ.
    Νομίζω ότι κάπου στις 4000 αρρυθμίες θα έχω και εγώ ....έχω μια εβδομάδα που έχω άπειρες αρρυθμίες ..έχω κάνει παλιά καρδιολογικό έλεγχο κι ήταν οκ..έχω πάει εδώ και ένα χρόνο σε πολλές ειδικότητες γιατρών ...όλοι άγχος....τώρα δεν γλυτώνω ξανά καρδιολόγο φοβάμαι πολύ ότι θα έχω κοιλιακες αρρυθμίες ....έχω κατααγχωθει θέλω να κλαψω κουράστηκα ...δεν θέλω να ξαναπάω σε γιατρο

Senior Member
    Σε παρακαλώ μη στεναχωριέσαι δε θ έχεις του στο λέω εγώ όσο κμαν είναι δύσκολο προσπάθησε ν ηρεμήσεις. Απλά τ σώμα μας μας δείχνει ότι κάτι δε πάει καλά. Αν επιτρέπεται πόσο χρονών είσαι καπνίσεις πίνεις;

Senior Member

Καρδια

Πάντα αυτό φοβόμουν κ γω τη καρδιά τις άπειρες ταχυκαρδίες όταν πήγα ν βγάλω το χολτερ είναι 167 κ όμως είμαι εδώ. Ότι σε απασχολεί στείλε ν τ συζητήσουμε

Senior Member
    Σε παρακαλώ μη στεναχωριέσαι δε θ έχεις του στο λέω εγώ όσο κμαν είναι δύσκολο προσπάθησε ν ηρεμήσεις. Απλά τ σώμα μας μας δείχνει ότι κάτι δε πάει καλά. Αν επιτρέπεται πόσο χρονών είσαι καπνίσεις πίνεις;
    Είμαι 27 δεν πίνω ούτε καπνίζω...εσύ είχες κοιλιακες ή κολπικές αρρυθμίες? Φοβάμαι πολύ έχω πολλές υποχρεώσεις στη ζωή μου...πως τα καταφέρνω κάθε μέρα τόσο δύσκολα

Senior Member
    Πάω σε γιατρό και εξαφανίζεται κάτι...και μετά εμφανίζεται κάτι ολοκαίνουργιο.....τώρα αυτό με τις αρρυθμίες που παρουσιάστηκε ξαφνικά από το πουθενά

Senior Member
    Εγώ μέσα στο λεπτό είχα 5 έκτακτες..άρα φαντάσου το 24ωρο. Στην ιδέα και μόνο ότι το έβαλα είχα αμέτρητες. Είχα αλλά Μ είπε ότι είναι άνευ σημασίας. Εγώ είμαι 34. Μου ξεκίνησαν απ' τα 25. Με ξαφνικός πονοκεφάλους νόμιζα.οτι πάθαινα εγκεφαλικό και ανεβασμένη πίεση. Κάνω μαγνητική τπτ. Μετά ταχυκαρδίες τ έντερο δε μπορούσα να βγω από το σπίτι μόνιμα με το πιεσόμετρο. Έτρεχα στα επείγοντα και δεν Μ έβρισκαν τπτ η καρδιά μ σα τρελή κ όμως δεν έπαθε τπτ ακόμα 10 χρόνια έτσι; τώρα π μιλάμε πάλι τα ίδια υψηλή πίεση ταχυπαλμιες γτ είμαι σε μια δουλειά με όλο προβλήματα. Τι αλλά να σου πω. Και σε γιατρό πήγα και αγωγή πήρα. Στην ιδέα και μόνο ότι παίρνω κάτι Μ έφυγε ξαφνικά. Δεν έχεις τπτ απολύτως προφανώς είναι καταστάσεις στη ζωή σου που δε σε ευχαριστούν και σ έχουν ζορισει. Κανείς ψυχοθεραπεία; το έχεις συζητήσει με κάποιον;

Senior Member
    Απλά να ξέρεις όπως ήρθαν θα φύγουν πρέπει να ηρεμήσεις εγώ άκουγα όλο τη παύση εκεί είναι π τρελενονουν. Μόλις ηρεμήσεις θα φύγουν. Απλά.προδπαθησε να τις ξεχάσεις αν έχεις κάνει εξετάσεις μη φοβάσαι τπτ. Ένας.καρδιολογος Μ είπε κάποτε; τ λέω έχω πολλούς παλμούς μη τρομάξετε Μ λέει κορίτσι Μ όλοι περαστικοί είμαστε.ελα σε 20 χρόνια ξανά. Αλλά είναι κρίμα να ταλαιπωρείται γτ η καρδιά κουραζεται

Senior Member

Καρδιααα

Απλά να ξέρεις όπως ήρθαν θα φύγουν πρέπει να ηρεμήσεις εγώ άκουγα όλο τη παύση εκεί είναι π τρελενονουν. Μόλις ηρεμήσεις θα φύγουν. Απλά.προδπαθησε να τις ξεχάσεις αν έχεις κάνει εξετάσεις μη φοβάσαι τπτ. Ένας.καρδιολογος Μ είπε κάποτε; τ λέω έχω πολλούς παλμούς μη τρομάξετε Μ λέει κορίτσι Μ όλοι περαστικοί είμαστε.ελα σε 20 χρόνια ξανά. Αλλά είναι κρίμα να ταλαιπωρείται γτ η καρδιά κουραζεται

Senior Member
    Πήγα έβαλα χολτερ.....έχω νιώσει αρκετές αρρυθμίες από την ώρα που το έβαλα...έχω αγχωθει πολύ ότι θα δείξει κάτι σοβαρό και ότι θα γράψει φάρμακα για την καρδιά...είμαι πολύ μικρή γιατί να μου συμβαίνει αυτό .....είμαι απελπισμένη

Senior Member
    Εσένα σου πέρασαν οι αρρυθμίες καθόλου?

Senior Member
    Mou πέρασαν τις ειχσ όλο το καλόκαιρι. Αλλά με τη πίεση π πέρασα αυτές τις μέρες επειδή είχα ταχυκαρδία με έπιασαν λίγες σημερα

Senior Member
    Mou πέρασαν τις ειχσ όλο το καλόκαιρι. Αλλά με τη πίεση π πέρασα αυτές τις μέρες επειδή είχα ταχυκαρδία με έπιασαν λίγες σημερα
    Πως κατάφερες και σου πέρασαν? Πως τις ένιωθες? Σαν βήχα?

Senior Member
    Όχι εγώ απλά άκουγα τη παύση στο λαιμό. Σα γκντουπ να κτλβνεις. Όταν ξάπλωνα μπρούμυτα και επίσης μόλις έβαζα το οξυμετρο έβλεπα τη παύση. Μόλις πήγα στο καρδιολόγο και Μ είπε δεν έχω τπτ ως δια μαγείας πέρασαν. Από χθες να φανταστείς έχω πόνο στο αριστερό χέρι κ έχω χεστει πάνω μου απ' τ φόβο. Εγώ όταν στρεσαρομαι πολύ κάνω ταχυκαρδίες αυτό με τρομάζει

Junior Member
    Είμαι ένας απ'ο εσάς, κανείς δεν ξέρει τι περνάμε αν δεν έχει ζήσει ποτέ μία κακία μας μερα.Ξερω άτομα που το βλέπουν σαν αστείο, γελάνε, λένε δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.Εμένα το άγχος με έχει φάει ,το overthinking , η αρνητικές σκέψεις και ότι άλλο υπάρχη.Το χειρότερο είναι να μην έχεις σε ποιον να μιλάς, το χειρότερο είναι να είσαι μόνο σου καί κανείς να μην σε καταλάβενει.
    Απέκτησα με το Κάιρο νόσο φοβία, και διάφορες άλλες φοβίες.
    Έχω ζήσει και ακόμα ζω διάφορα συμπτώματα όπως και διάφορα σκηνικά, και μπορώ να πω ότι έχω πάει αρκετές φορές σε γιατρούς και πάντα έλεγα ότι σίγουρα κάνουν λάθος αφού εγώ ένιωθα χάλια.
    Τώρα όμως έχω ένα θέμα πού μάλλον δεν ειναι στο μυαλό μου.Εχω γράψει εδώ στο φόρουμ τι καί πώς.
    Ελπίζω να πάνε όλα καλα αν και δεν ξέρω που να πάω και πώς να αρχίσω.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast