Αστειάκι εκανα.... :p
Απλα δεν υπαρχει τπτ το κακο, εκει ηθελα να καταληξω :p
Printable View
DissolvedGirl το μπλοκαρισμα μιας προσκλησης εξοδου, οι δυο μας, το θεωρω επακολουθω του "οχι" σε μια σχεση.
Δεν νομιζεις οτι θα φανει παραξενο να της πω παμε εξω για καφε; Ειδικα μονοι μας; Αυτο εννοω μπλοκαρισμα, δεν νομιζω αφου μου ειπε οχι να ειναι σωστο να ζητησω εξοδο... ειτε φιλικα ειτε οχι θα φανει καπως. Αν τωρα θα κανονισουμε παρεα σιγουρα θα πηγαινα και θα χαιρομουν και την παρεα της, τουλαχιστον, απλα λεω οτι δεν θα εκανα το βημα να της ζητησω να βγουμε μονοι μας εστω και φιλικα, σε αυτο το σταδιο... ισως αργοτερα οταν μου φυγει η καψουρα....:cool:
ALIA , ευχομαι να ηταν ολα τοσο ευκολα, απλα το θεμα που εβαλε ο KENO ειναι απλα θεμα λογικης και οχι κοινωνικων σχεσεων στα οποια ειμαι χαλιας.... ;) σε ευχαριστω
έλα μωρέ supernova! πόσο χάλιας δηλαδή μπορεί να είσαι? ξεκόλλα!
κανείς δε γεννιέται Λατίνος εραστής.. τι ήθελες να είσαι δηλαδή? κάνας πέφτουλας?
εμένα μου αρέσει ο αλλος να είναι μετρημένος στις κινήσεις του και στα λόγια του..
τώρα, όσον αφορά αυτή την κοπέλα μην ασχολείσαι μαζί της άλλο. Απλά πράγματα! Ρε συ έχει βρωμίσει ο τόπος κορίτσια (που λέει ο λόγος "βρωμίσει")
Το διαδίκτυο πλέον έχει γίνει νέος τόπος γνωριμίας και δεν είναι απαγορευτικό..αρκεί να προσέχεις που μπλέκεις.
Γενικά όμως, να είσαι επιλεκτικός στις γυναίκες..να μη θαμπώνεσαι από την εξωτερική εμφάνιση ή από το γενικότερο στυλ γιατί δυστυχώς οι περισσότερες είναι απλώς μια επιφάνεια..όπως και η πλειοψηφία των ανδρών δηλαδή.
Γενικά τα έχουμε κάνει σκατά με τις σχέσεις. Κερατώνουμε, προδίδουμε, εκμεταλλεύομαστε τον άλλον, γυρεύουμε μόνο την επιβεβαίωση. Αυτά όλα γιατί μέσα μας δεν είμαστε καλά. Και γιατί υποτιμούμε την αξία της αγάπης. Την έχουμε βάλει όχι σε 2η μοίρα...σε 100η.
Μάθε λοιπόν πρώτα απ'όλα να διεκδικείς την αγάπη και μετά επέλεξε εσύ ο ίδιος το άτομο που είναι ικανό να στη δώσει.
Και άμα δε στη δίνει, απλά διώξτο. Είναι κρίμα να χαλάς φαιά ουσία σε ανθρώπους που δεν έχουν να σου δώσουν τίποτα. Αυτά από μένα.
ΥΓ: και έλεος πια με τη φιλία μεταξύ άνδρα γυναίκας..από όταν ανακαλύφθηκε, η σχέση και το σεξ έχουν γίνει άπιαστο όνειρο!!
Φιλε/η Void θα ανοιξουμε αλλο κεφαλαιο. Ναι ειμαι πολυ χαλιας. Παω εξω με παρεα και δεν ανοιγω το στομα μου να πω μια κουβεντα, δεν ξερω γιατι οταν ειμαι με αλλους τα χανω, δεν ξερω τι να πω δεν μπορω να συμμετεχω στην συζητηση γιατι τα θεματα που μπορω εγω να συζητησω με αλλους δεν τα εχουν αυτοι. Απλα καθομαι εκει σαν να μην υπαρχω και οποτε πεταχτω να πω κατι ειναι κατι της στιγμης, μια μαμακια και αν προσπαθησει καποιος να συνεχισει την κουβεντα σε αυτη τη μαμακια παλι τα χανω το γυριζω σε αλλη μαμακια και σκαζω....
Γιαυτο λεω οτι ειμαι χαλιας.... Οχι μονο στα γκομενικα αλλα γενικα στην επικοινωνια μου με αλλους.
Οσο για τη φιλια, και τωρα θα γινω λιγο εγωιστης... Δεν θα ηθελα να χαλασω την φιλια μου μαζι της γιατι κακα τα ψεματα ειναι ενας τροπος να γνωρισω κι αλλο κοσμο, γνωστους και περισσοτερο γνωστες της :p Γιατι μεχρι τωρα ο κυκλος φιλων μου ηταν ολο αντρες.... Ποτε δεν ετυχε να υπαρξει γυναικα. Αρα το να παραμεινω φιλος παλι θα με ωφελεσει ωστε να ανοιχτω επιτελους σε αυτο το σκατο κοσμο και να μπορεσω να λειτουργησω κοινωνικα γιατι εχω βαρεθει πια..,
void εισαι η μοναδικη που απ'οσες γραψαν εδω μπορω να βρω κατι να συμφωνισω.
ειδικα οι αθηναιες ειναι μονο δουλεια και εμφανιση, τπτ παραπανω!
ε ναι μωρε τωρα, τα συναισθηματα ειναι αερας, δε μπορει κανεις να χορτασει μ'αυτα...
κι αυτο ακριβως προσπαθω να κανω κι εγω, να μη χαραμιζω την ωρα μου με ατομα που δε μου προσφερουν, αλλα και που δεν υπαρχει περιπτωση να με καταλαβουν!
ισως να συνεβαλε κι αυτο στο οτι οι ρολοι πλεον εχουν "χαλασει"...
Ποια είναι τα θέματα που μπορείς να συζητήσεις με άλλους? θες να δώσεις ένα παράδειγμα?
και γιατί να μην αισθάνονται αυτοί χάλιες δηλαδή που δεν μπορούν να συζητήσουν μαζί σου?
Θέλω να πω ότι δεν υπάρχει αντικειμενικά χάλιας άνθρωπος..υπάρχει άνθρωπος ο οποίος απλώς ρίχνει όλο το φταίξιμο πάνω του επειδή δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τους άλλους...και εσύ μάλλον αυτό έχεις..αυτή τη στιγμή μια χαρά επικοινωνείς μαζί μας πάντως.
Λοιπόν μίλα ανοιχτά και ξάστερα. ποια είναι τα χάλια σημεία σου? Με τι παρέες βγαίνεις που δεν μπορείς να επικοινωνήσεις? ποια είναι τα ενδιαφέροντα σου εσένα και ποια της παρέας?
μη λυσσάς μωρέ ΚΕΝΟ με τις Αθηναίες..θέμα χαρακτήρα είναι όλα. Απλά σε αυτή την πόλη έχουμε μαζευτεί 5 εκατομμύρια ανθρωπάκια και η ασχήμια μας φαίνεται πιο έντονη. Είναι στατιστικό το θέμα.:-)
ΥΓ: η δουλειά αναγκαστικά σου απορροφάει πολύ χρόνο. Εγώ δούλευα 12 και 13 ώρες τη μέρα όχι από βίτσιο προφανώς, αλλά γιατί είχα ανάγκη τη δουλειά και τα χρήματα (τα οποία ήταν ελάχιστα) αλλά παρολαυτά την αγάπη την βάζω πρώτη. Την ήθελα, την έψαξα, τη βρήκα.
Το θετικό είναι ότι έχεις θέματα να συζητήσεις, απλά είναι πιθανόν κάποια από αυτά τα θέματα να μην ταυτίζονται με τα ενδιαφέροντα της συγκεκριμένης παρέας.
Από την άλλη, συμπληρωματικά με αυτά που ανέφερε η void, δεν είναι απαραίτητο να αναλαμβάνουμε όλο το βάρος στην αλληλεπίδραση με τους άλλους. Είναι και ο άλλος εκεί και έχει και αυτός το ρόλο του στην εξέλιξη της συζήτησης. Το αναφέρω μιας και στο παρελθόν έχω πιάσει τον εαυτό μου να αγωνιώ για την έκβαση μιας εξόδου (ιδιαίτερα με άτομα που δεν είχα μια σχετική οικειότητα) σε σχέση με το τι θα πούμε, πως θα το πούμε, τις παύσεις κ.λπ..
void Ειμαι της φασης Ηλεκτρονικοι Υπολογιστες/Συμπαν/Φυση/Σειρες/Ταινιες μεχρι τωρα δεν βρηκαν καποιον να τον ενδιαφερουν τα θεματα ισως ειμαι και ατυχος
Τα χαλια σημεια μου τα ειπα δεν μπορω να λειτουργησω μπροστα σε ξενο κοσμο, δεν ξερω τι σκατα να πω μπλοκαρω.
Ξερεις ποση προσπαθει χρειαστηκε για να κανω αυτο το βημα με τη συγκεκριμενη; Δεν μπορεις να φανταστεις, σιγουρα σου φαινεται αστειο επειδη ισως να μην εχεις ποτε βρεθει στη θεση μου και καλα κανεις και σε συνχαιρω γι΄αυτο αλλα η ολη κουβεντα ηταν η ΠΡΩΤΗ φορα που αντεξα να το κανω, να της ζητησω να βγουμε να της μιλησω ανοιχτα και το εκανα γιατι ειδα μια ανταποκριση, μπορει λαθος ερμηνευμενη απο μερους μου, αλλα ετσι το καταλαβα, νομιζεις αν εβλεπα εστω και μια στιγμη οτι δεν ενδιαφερεται θα συνεχιζα;
ΛΑΘΟΣ θα εκανα αμεσως πισω γιατι θα φοβομουν την αποριψη. Δεν ξερω αν ειμαι ετσι επειδη εχω κατι απο ιατρικη σκοπια, ή απλα δεν ειχα ποτε τη καταλληλη συναναστροφη με κοπελες.
Και ξερεις γιατι σου μιλαω ετσι ανοιχτα; Γιατι ειμαι πισω απο την ασφαλεια μιας οθονης. Ξερω τι θα πω, μπορω να βρω ερεθισματα να σου ανοιξω κουβεντα και αν δεν σου αρεσει η κουβεντα θα την αλλαξω ευκολα. Αν ειμασταν ομως μαζι εξω και μιλουσες για κατι που δεν γνωριζω και δεν θα μπορουσα να εκφερω γνωμη θα καθομουν εκει και θα κουνουσα το κεφαλι απλα τπτ αλλο. Ειμαι ατομο που μιλαω πολυ στο νετ, σε φορουμ τσατ κτλ και θα δεις αλλον στο νετ και αλλον αν με δεις απο κοντα.....
Αυτα τα ολιγα, ουφ τα ειπα και ξεσκασα :p
Τσέκαρε τα μηνύματά σου, να ξέρω τουλάχιστον αν το διάβασες!
καλά έκανες και τα είπες και να συνεχίζεις να τα λες. Και δεν ήθελα να φανώ αφοριστική και να υποτιμήσω το πρόβλημά σου. Εφόσον νιώθεις ότι χρειάζεσαι ενα τσικ κοινωνικότητας, καντο!! μαζί σου! Απλά να ξέρεις ότι το μέσα είναι που μετράει και αυτό θα κουβαλάς πάντα. Και η διαφορετικότητα δεν είναι κακό πράγμα όπως θέλουν να μας περνάνε. Κοίτα να κρατήσεις το πνεύμα σου και το είναι σου υγιές. Αυτά, σόρυ για την πολυλογία.
Μα τη λες, void, πολυλογια; Αυτος ειναι ο λογος που αποφασισα να γραφτω, Εγω επρεπε να ζηταω συγγνωμη που τα χετε ακουσει τοσες φορες και ακομα μας ανεχεστε....
Ξερω οτι υπαρχει διαφορετικοτητα και οτι ειναι καλο να υπαρχει απλα ΤΟΣΗ ατυχια πανω μου; Σημαινει κατι δεν κανω σωστα; Και αυτο ειναι οτι δεν εχω εμπιστοσυνη σε μενα... Ή καλυτερα δεν ειχα ή καλυτερα τωρα εχω περισσοτερη απο οτι κατι μηνες πριν.... Γιατι αρχισα να βγαινω, να αλλαζω συνηθειες και ελπιζω σε καποια φαση να τα βλεπω ολα και να λεω "Κοιτα ρε τι μαλακας ημουν τοσο ευκολα ηταν"
κοίτα ακόμα κι όταν φτάσεις σε ένα επίπεδο όπου θα είσαι ικανοποιημένος με το πως στέκεσαι κοινωνικά, μην πεις "α τι μαλάκας που ήμουν"..αποδέξου τον εαυτό σου γιατί είσαι μια χαρά και η αυτοβελτίωση έρχεται σιγά σιγά..
Και η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας είναι πολύ δύσκολο πράγμα με τόσα μηνύματα που δεχόμαστε καθημερινά..
Μάθε να στηρίζεις τον εαυτό σου και σε εκτιμάς όπως είσαι.
Που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτή "ντροπαλότητα" σου? αισθάνεσαι λίγος σε κάτι ως προς τους άλλους? αισθάνεσαι να υστερείς?
Εχω προβλημα με το βαρος μου, ειχα, εχασα κιλα πριν λιγο καιρο και συνεχιζω.... Αυτη ηταν η πηγη του κακου ειχα την ψευδαισθηση οτι κανενας δεν θα με δεχεταν λογο αυτου τουλαχιστο αυτο το ξεπερασα τωρα παμε για τα αλλα... Αλλα αυτο ηταν η πηγη, ειμαι σιγουρος...
Πάντως τόση ώρα που γράφεις SuperNova μόνο ως άτομο που δεν μπορεί να εκφραστεί δεν φαίνεσαι! Απεναντίας γράφεις πολύ καλά για αρχάριος του λόγου όπως αυτοσυστήνεσαι! Το λέγειν βέβαια θα μου πεις διαφέρει από το γράφειν αλλά αφού κατέχεις το δεύτερο, το πρώτο είναι θέμα εξάσκησης, πάντως δεν είναι απαραίτητο να είσαι ρήτορας για να κοινωνικοποιηθείς. (Να φανταστώ ότι η παρέα που έχεις ξεκινά από τα σχολικά χρόνια;)
Η ρημάδα η εικόνα μας...εντάξει ο περισσότερος κόσμος το έχει αυτό το κόμπλεξ. Κοίτα, εγώ νομίζω, από αυτά που έχω διαβάσει δηλαδή, ότι το παλεύεις πολύ να διορθώσεις κάποια θεματάκια σου και πιστεύω ότι μια χαρά θα σου βγει πέρα. Keep walking!!
Γεια σου SuperNovaNebula! Τι είναι αυτό παναγία μου! Έτοιμος να εκραγείς φαίνεσαι! Καταρχήν, γνωριμίες από το νετ δεν είναι κακό να κάνουμε. Μην είσαι προκατειλλημένος απλά πρέπει να το αξιοποιούμε σωστά και να μην κάνουμε κατάχρηση του. Προβλήματα κοινωνικοποίησης έχουν πολλοί έφηβοι και γω είχα, δεν είναι πρόβλημα αυτό. Υποκοινωνική συνεχίζω να είμαι αλλά λόγω πλήξης δυστυχώς. Μετά τα 18 όμως ξετσουτσούνεψα χα! Απ' ότι φαίνεται αν και άπειρος δεν είσαι και κανένας βλάκας, οπότε αισθάνομαι ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Τα ενδιαφέροντα που περιγράφεις δεν είναι και τόσο εξεζητημένα, οι περισσότεροι νέοι αυτά τα ενδιαφέροντα έχουν, οπότε δεν θ' αργήσεις να βρεις και φίλους και φίλες.
Όσον αφορά το επίμαχο θέμα, ίσως να μην έγινε και σωστή εχμ...αποκωδικοποίηση μηνυμάτων. Ίσως να σου είπε όχι επειδή να αισθανόταν λίγο μπερδεμένη. Το γεγονός ότι σου μιλούσε για άλλους μπορεί να σημαίνει ή να μην σημαίνει τίποτα. Αν σου μιλούσε αυθόρμητα σημαίνει ότι δεν το σκεφτόταν καν, οπότε δεν χρειάζεται να το παίρνεις τόσο σοβαρά. Εξάλλου είσαι ελεύθερος και είναι ελεύθερη να παίζει και με άλλους! Τουλάχιστον, μέχρι να δείτε αν ταιριάζετε οπότε μην αγχώνεσαι άδικα. Δώσε σε της λίγο χρόνο ακόμα. Αυτό που είναι σημαντικό: Πιστεύεις ότι ταιριάζετε?
Φιλε/η, Gypsy Cello δεν θα σου απαντησω με ναι η οχι γιατι;
Γιατι αν πω ναι θα με παρει απο κατω που τα εκανα σκατα και δεν το χειριστικά καλυτερα και εκανα μια τοσο βιαστηκη κινηση
Αν πω οχι θα 'ναι ψεματα....
Θα δειξει, οπως ειπα θα συνεχισω να διατηρω φιλικη σχεση, με διαφορετικο μυαλο και σκοπο πλεον τουλαχιστον τωρα ξερω.... και οτι βρεξει ας κατεβασει, στο μεταξυ αρχιζει αναζητηση για κατι νεο....
Καλά κάνεις! Μόνο μην ψάξεις άλλο στο νετ. Από τους υπάρχοντες φίλους σου, υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να σου γνωρίσει κάποια κοπέλα; Γενικότερα, έχεις κάποια standard στην γυναίκα;
Αχχχ τι με ρωτας :p Νομιζω εχω, δεν ειμαι και σιγουρος αν μου παρουσιαστει κατι αλλο αν θα πω οχι οπως ειπα τωρα μπαινω στο παιχνιδι....
Οσο για φιλους που να εχουν να μου γνωρισουν καποια κοπελα, δυσκολα... Αρχισα προσφατα φυσικα να κανω αλλες παρεες, να κυνηγαω εξοδους με νεα ατομα αλλα ακομα τπτ, φυσικα ειναι νωρις.... Ο χρονος θα δειξει προς το παρων το καλυτερο που εχω να κανω ειναι το νετ....
Καλά εντάξει μην το παραμαμήσεις το θέμα, να είσαι ειλικρινής! :)
Αλλο απο ειλικρινια δεν ειχα σημερα :p
τι φαινεται ψεμα; Το οτι δεν ειμαι σιγουρος αν εχω στανταρ; Ή το οτι προσπαθω να ανοιξω τους κυκλους γνωστων μου; :p
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Εννοούσα ειλικρίνια απέναντι στις γυναίκες. Στάνταρντ ούτε και εγώ έχω και πολλές φορές, μου φαίνεται και λίγο ανόητο. Δεν πειράζει, δεν είναι κακό αυτό.
Gypsy Cello , καλημερα, πηρα εντελως λαθος την απαντηση σου.... Τωρα καταλαβα τι εννοουσες. :D
supernova αταρχας τρια ζητω που εκανες απο μονος σου κινησεις να ψαχτεις και να βγεις προς τα εξω και να κοινωνικοποιθεις και να χασεις κιλα και να βγεις με κοπελα!! Ουαου!! Δεν ειναι πολλα αυτα;; Μπραβο λοιπον! Κατα δευτερον, δεν ειναι απαραιτητο οτι με την πρωτη που βγηκες θα σου κατσει και σχεση, εδω που τα λεμε κιολας, δε μου φαινεσαι πια και τοοοσο ερωτευμενος!! Αυτο που εχεις να κανεις ειναι αν δεις καποια που σου αρεσει, να πιστεψεις στον εαυτο σου, και να σκεφτεις οτι αν εσυ την θες μια, αυτη σε θελει δυο, οποτε να εισαι ανετος και κουλ!!
Ξερεις τι; Νομιζω πετυχα απο τη πρωτη φορα το στυλ.... Οπως επισης και ειναι η πρωτη φορα που ειχα ανταποκριση, εστω και καποια ισως αυτο να ειναι.... Αλλα αφου σας τα ειπα, αληθεια με βοηθησατε πολυ, δεν ηξερα με ποιον να τα συζητησω και απο που να παρω γνωμη. Τωρα τουλαχιστον ξερω πως να κινηθω!!! ;)
Οχι η μελωδια με πειραζει.... ;p
Σουπερνοβα.... για μια γυναικα δεν χαθηκε ο πολεμος... γινε εραστης και κυνηγος.Μην γινεις πτωματοφαγος... ο κυνηγος μια στις 10 τρωει και τρωει θυραμα καλο, ο πτωματοφαγος οτι βρει....
Μην κυνηγησεις ποτε θυραμα "πληγωμενο", αν ενα θυραμα δεν το πιασεις με την μια μπορεις να προσπαθησεις αρκετα αργοτερα.( ΜΑ ΑΡΚΕΤΑ).
Ειχα πολλες περιπτωσεις απο την εφηβεια μου και στα 20 , κοπελες που ειχα φαει αγρια και ξεσυγιρισμενη χυλοπιτα , μολις αργοτερα ειδαν τι ειμουν και τι αξιζα για αυτες αρχισαν να με κυνηγανε.... βεβαια τοτε χαθηκε το ενδιαφερον βλεπεις... εγω θελω να ειμαι παντα κυνηγος ακομη και αν τρωω το ιδιο θυραμα συνεχεια.... αλλα να το κυνηγαω...
Εν κατακλειδι.... ρε φιλε ξερεις ποσες χυλοπιτες εχω φαει ?? σιγουρα περισσοτερες απο οσες σχεσεις ειχα. μην σου πω τριπλασιες. και στις περισσοτερες περιπτωσεις τις κυνηγουσα ακομα και 6 μηνα (πλαγιομετωπικα , διακριτικα φλερτ, χωρις να γινεσαι φορτικος κλπ.) καθε γυναικα θελει διαφορετικη αντιμετωπιση και δεν μπορει να τις κυνηγησεις ολες.Απλα αυτη την φορα βαλε κυαλια και δες λιιιιγο πιο πισω τι συμβαινει.... μερικες φορες θελει το θυραμα να το κατατροπωσεις για να το βγαλεις απο το λαγουμι του.
ελπιζω να σε βοηθησα.... να σκεφτεις.... οχι να πιασεις γκομενα :)
Με την ευκαιρια του ποστ σου φιλε ηθακη ποιος ειναι τροπος προσεγγισεις μιας αγνωστης κοπελας; αφου μεσω παρεας δεν νομιζω να γνωρισω καποια θα πρεπρι να το παλεψω μονος ;p
πολλοι τροποι, αν θες να σου δωσω κολπα δεν ειμαι καλος.... δεν φημιζομαι για τα καμακια μου νηφαλιος :P
τρικ υπαρχουν και πρεπει να τα σκηνοθετησεις.... βαλε φαντασια η γυναικα στο φλερτ θελει τρελο παιχνιδι και το ξερει και το γουσταρει τρελα να την φλερταρουν !
Αλλα δωσε προσοχη σε 2 πραγματα και βαλτα καλα στο μυαλο σου.
1)Δεν θα βγεις ποτε σου εξω για να χτυπησεις γκομενα.... ΠΟΤΕ!Παντα θα βγαινεις γιατι εισαι ενας μαγκας, αλητης , αγυρτης και γουσταρεις να περνας καλα με η χωρις την παρεα σου.Οσοι λενε βγαινοντας οτι θα χτυπησουν γκομενακι και ετσι.... λενε παπαρες μεγαλες .Πολλα κερασια μικρο καλαθι...
και το 2ο... Μην κρυβεις τον εαυτο σου ουτε να αλλαξεις για Κ Α Ν Ε Ν Α!Αυτος εισαι και σε οποιον αρεσεις ρε!Και το πιστευω οτι αρεσεις σε πολλες ακομη και αν μοιαζεις στον κουασιμοδο.
Θα φας τα μουτρα σου, πιθανον να πιεις και καμια φορα ρε συ, ψιτ.... σιγα! ποσοι δεν φαγαμε χυλοπιτες? τα μουτρα μας? ποσες φορες επεσα εξω οταν πιστευα οτι κυνηγουσα την σουπερ-ιδανικη-τελεια γυναικα και τελικα η που δεν μου εκανε η εγω δεν ειμουν για αυτην?
ΠΟΛΛΕΣ!
Θα ερθει μονο του.... οι πιο γλυκοι ερωτες για μενα ερχονται με το καιρο και οχι με 1-2 ραντεβου, με τετοιες κοπελες εχω παθει την πλακα μου... ( αυτο ειναι υποκειμενικο και προσωπικο σε σενα μπορει να λειτουργει αλλιως)
Αφού σου άρεσε και την ερωτευτηκες πάλεψε το! Κράτησε επικοινωνία μαζί της, κίνησε της το ενδιαφέρον ώστε να την κάνεις να σ ερωτευτεί κι αυτή, μόνο μην την πρήξεις θέλω σχέση και τετοια, ρίχνε κανα υπονοούμενο ότι κατα κει το πας, δείξε ειλικρινές ενδιαφέρον γι αυτήν, οδήγησε τα πράγματα μεθοδικά, με υπομονή και χωρίς να πτοείσαι από μικροαπογοητεύσεις εκεί που θες. Μη σε απασχολεί το ότι σου είπε πως έχει κι άλλες προτάσεις, μπορεί να το πε για να σου το παίξει δύσκολη, ουτε το ότι την γνωρισες μέσω νετ ή επειδή βγήκατε με παρέα, δεν παίζουν ρόλο αυτά. Κάπως έτσι.... να το χειριστείς.
Μόνο μην κρατάς την προσοχή σου όλο στραμμένη πάνω της για να μην πληγωθείς στο τέλος αν δεν γίνει κάτι, παράλληλα κοίτα κι αλλού μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Και μη φοιβάσαι πως όταν τη δεις θα κομπλάρεις και θα τα κάνεις μούσκεμα, να σαι ο εαυτός σου και μη χανεις την αυτοπεποίθηση σου, μην φοβάσαι. Για να φέρεις τα πράγματα μέχρι εδώ τα πήγες πάρα πολύ καλά και πιθανόν το λάθος να ναι σ αυτήν στο τι θέλει να κάνει και όχι σε σενα. Στη χειρότερη περίπτωση πειραματίστηκες και τα πήγες καλά και πάνω απ όλα έκανες ήδη ένα πολύ μεγάλο βήμα στις σχέσεις. Πάλι κερδισμένος είσαι δλδ.
Δεν προκειτε να κοψω τελειως επικοινωνια... Στο κατω κατω ειναι ενας τροπος να γνωρισω νεο κοσμο. Τωρα αν στην πορεια αλλξει γνωμη ειναι δικη της ευθυνη να κανει καποιο βημα ...
Ευχαριστω για τις συμβουλες