Είναι δυνατό να γίνει κάτι... μετά από αυτό; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 78
    Member
    Quote Originally Posted by Militon View Post
    Πάντως τόση ώρα που γράφεις SuperNova μόνο ως άτομο που δεν μπορεί να εκφραστεί δεν φαίνεσαι! Απεναντίας γράφεις πολύ καλά για αρχάριος του λόγου όπως αυτοσυστήνεσαι! Το λέγειν βέβαια θα μου πεις διαφέρει από το γράφειν αλλά αφού κατέχεις το δεύτερο, το πρώτο είναι θέμα εξάσκησης, πάντως δεν είναι απαραίτητο να είσαι ρήτορας για να κοινωνικοποιηθείς. (Να φανταστώ ότι η παρέα που έχεις ξεκινά από τα σχολικά χρόνια;)
    Ναι το ειπα και πριν στο να γραφω εκ του ασφαλους ειμαι μανουλα.... Το θεμα ειναι τι κανω μπροστα σου :p

void φυσικα συνεχιζουμε να περπατουμε και να πινουμε ουισκακι ;)

Senior Member
    Γεια σου SuperNovaNebula! Τι είναι αυτό παναγία μου! Έτοιμος να εκραγείς φαίνεσαι! Καταρχήν, γνωριμίες από το νετ δεν είναι κακό να κάνουμε. Μην είσαι προκατειλλημένος απλά πρέπει να το αξιοποιούμε σωστά και να μην κάνουμε κατάχρηση του. Προβλήματα κοινωνικοποίησης έχουν πολλοί έφηβοι και γω είχα, δεν είναι πρόβλημα αυτό. Υποκοινωνική συνεχίζω να είμαι αλλά λόγω πλήξης δυστυχώς. Μετά τα 18 όμως ξετσουτσούνεψα χα! Απ' ότι φαίνεται αν και άπειρος δεν είσαι και κανένας βλάκας, οπότε αισθάνομαι ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Τα ενδιαφέροντα που περιγράφεις δεν είναι και τόσο εξεζητημένα, οι περισσότεροι νέοι αυτά τα ενδιαφέροντα έχουν, οπότε δεν θ' αργήσεις να βρεις και φίλους και φίλες.

Όσον αφορά το επίμαχο θέμα, ίσως να μην έγινε και σωστή εχμ...αποκωδικοποίηση μηνυμάτων. Ίσως να σου είπε όχι επειδή να αισθανόταν λίγο μπερδεμένη. Το γεγονός ότι σου μιλούσε για άλλους μπορεί να σημαίνει ή να μην σημαίνει τίποτα. Αν σου μιλούσε αυθόρμητα σημαίνει ότι δεν το σκεφτόταν καν, οπότε δεν χρειάζεται να το παίρνεις τόσο σοβαρά. Εξάλλου είσαι ελεύθερος και είναι ελεύθερη να παίζει και με άλλους! Τουλάχιστον, μέχρι να δείτε αν ταιριάζετε οπότε μην αγχώνεσαι άδικα. Δώσε σε της λίγο χρόνο ακόμα. Αυτό που είναι σημαντικό: Πιστεύεις ότι ταιριάζετε?
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Member
    Φιλε/η, Gypsy Cello δεν θα σου απαντησω με ναι η οχι γιατι;

Γιατι αν πω ναι θα με παρει απο κατω που τα εκανα σκατα και δεν το χειριστικά καλυτερα και εκανα μια τοσο βιαστηκη κινηση

Αν πω οχι θα 'ναι ψεματα....

Θα δειξει, οπως ειπα θα συνεχισω να διατηρω φιλικη σχεση, με διαφορετικο μυαλο και σκοπο πλεον τουλαχιστον τωρα ξερω.... και οτι βρεξει ας κατεβασει, στο μεταξυ αρχιζει αναζητηση για κατι νεο....

Senior Member
    Καλά κάνεις! Μόνο μην ψάξεις άλλο στο νετ. Από τους υπάρχοντες φίλους σου, υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να σου γνωρίσει κάποια κοπέλα; Γενικότερα, έχεις κάποια standard στην γυναίκα;

Member
    Αχχχ τι με ρωτας :p Νομιζω εχω, δεν ειμαι και σιγουρος αν μου παρουσιαστει κατι αλλο αν θα πω οχι οπως ειπα τωρα μπαινω στο παιχνιδι....

Οσο για φιλους που να εχουν να μου γνωρισουν καποια κοπελα, δυσκολα... Αρχισα προσφατα φυσικα να κανω αλλες παρεες, να κυνηγαω εξοδους με νεα ατομα αλλα ακομα τπτ, φυσικα ειναι νωρις.... Ο χρονος θα δειξει προς το παρων το καλυτερο που εχω να κανω ειναι το νετ....

Senior Member
    Καλά εντάξει μην το παραμαμήσεις το θέμα, να είσαι ειλικρινής! :)

Member
    Αλλο απο ειλικρινια δεν ειχα σημερα :p

τι φαινεται ψεμα; Το οτι δεν ειμαι σιγουρος αν εχω στανταρ; Ή το οτι προσπαθω να ανοιξω τους κυκλους γνωστων μου; :p

Senior Member
    Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Εννοούσα ειλικρίνια απέναντι στις γυναίκες. Στάνταρντ ούτε και εγώ έχω και πολλές φορές, μου φαίνεται και λίγο ανόητο. Δεν πειράζει, δεν είναι κακό αυτό.

Member
    Gypsy Cello , καλημερα, πηρα εντελως λαθος την απαντηση σου.... Τωρα καταλαβα τι εννοουσες. :D

Senior Member
    In this old house where every door is open
    supernova αταρχας τρια ζητω που εκανες απο μονος σου κινησεις να ψαχτεις και να βγεις προς τα εξω και να κοινωνικοποιθεις και να χασεις κιλα και να βγεις με κοπελα!! Ουαου!! Δεν ειναι πολλα αυτα;; Μπραβο λοιπον! Κατα δευτερον, δεν ειναι απαραιτητο οτι με την πρωτη που βγηκες θα σου κατσει και σχεση, εδω που τα λεμε κιολας, δε μου φαινεσαι πια και τοοοσο ερωτευμενος!! Αυτο που εχεις να κανεις ειναι αν δεις καποια που σου αρεσει, να πιστεψεις στον εαυτο σου, και να σκεφτεις οτι αν εσυ την θες μια, αυτη σε θελει δυο, οποτε να εισαι ανετος και κουλ!!

Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    supernova αταρχας τρια ζητω που εκανες απο μονος σου κινησεις να ψαχτεις και να βγεις προς τα εξω και να κοινωνικοποιθεις και να χασεις κιλα και να βγεις με κοπελα!! Ουαου!! Δεν ειναι πολλα αυτα;; Μπραβο λοιπον! Κατα δευτερον, δεν ειναι απαραιτητο οτι με την πρωτη που βγηκες θα σου κατσει και σχεση, εδω που τα λεμε κιολας, δε μου φαινεσαι πια και τοοοσο ερωτευμενος!! Αυτο που εχεις να κανεις ειναι αν δεις καποια που σου αρεσει, να πιστεψεις στον εαυτο σου, και να σκεφτεις οτι αν εσυ την θες μια, αυτη σε θελει δυο, οποτε να εισαι ανετος και κουλ!!
    Ξερεις τι; Νομιζω πετυχα απο τη πρωτη φορα το στυλ.... Οπως επισης και ειναι η πρωτη φορα που ειχα ανταποκριση, εστω και καποια ισως αυτο να ειναι.... Αλλα αφου σας τα ειπα, αληθεια με βοηθησατε πολυ, δεν ηξερα με ποιον να τα συζητησω και απο που να παρω γνωμη. Τωρα τουλαχιστον ξερω πως να κινηθω!!! ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by SupernovaNebula View Post
    Gypsy Cello , καλημερα, πηρα εντελως λαθος την απαντηση σου.... Τωρα καταλαβα τι εννοουσες. :D
    Δεν πειράζει...ίσως να σε πειράζει λίγο η αστρική σκόνη! ;D

Member
    Οχι η μελωδια με πειραζει.... ;p

Senior Member
    In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes
    Σουπερνοβα.... για μια γυναικα δεν χαθηκε ο πολεμος... γινε εραστης και κυνηγος.Μην γινεις πτωματοφαγος... ο κυνηγος μια στις 10 τρωει και τρωει θυραμα καλο, ο πτωματοφαγος οτι βρει....
    Μην κυνηγησεις ποτε θυραμα "πληγωμενο", αν ενα θυραμα δεν το πιασεις με την μια μπορεις να προσπαθησεις αρκετα αργοτερα.( ΜΑ ΑΡΚΕΤΑ).
    Ειχα πολλες περιπτωσεις απο την εφηβεια μου και στα 20 , κοπελες που ειχα φαει αγρια και ξεσυγιρισμενη χυλοπιτα , μολις αργοτερα ειδαν τι ειμουν και τι αξιζα για αυτες αρχισαν να με κυνηγανε.... βεβαια τοτε χαθηκε το ενδιαφερον βλεπεις... εγω θελω να ειμαι παντα κυνηγος ακομη και αν τρωω το ιδιο θυραμα συνεχεια.... αλλα να το κυνηγαω...
    Εν κατακλειδι.... ρε φιλε ξερεις ποσες χυλοπιτες εχω φαει ?? σιγουρα περισσοτερες απο οσες σχεσεις ειχα. μην σου πω τριπλασιες. και στις περισσοτερες περιπτωσεις τις κυνηγουσα ακομα και 6 μηνα (πλαγιομετωπικα , διακριτικα φλερτ, χωρις να γινεσαι φορτικος κλπ.) καθε γυναικα θελει διαφορετικη αντιμετωπιση και δεν μπορει να τις κυνηγησεις ολες.Απλα αυτη την φορα βαλε κυαλια και δες λιιιιγο πιο πισω τι συμβαινει.... μερικες φορες θελει το θυραμα να το κατατροπωσεις για να το βγαλεις απο το λαγουμι του.
    ελπιζω να σε βοηθησα.... να σκεφτεις.... οχι να πιασεις γκομενα :)
    Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο

Member
    Με την ευκαιρια του ποστ σου φιλε ηθακη ποιος ειναι τροπος προσεγγισεις μιας αγνωστης κοπελας; αφου μεσω παρεας δεν νομιζω να γνωρισω καποια θα πρεπρι να το παλεψω μονος ;p

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast