Σωστά τα λες. Αλλά δεν πρόκειται να προτείνω εγώ κάτι. Θα δω πως θα το πάει.είναι στο χέρι του να συνεχίσει με την συμπεριφορά του ή να το σταματήσουμε εδω.δεν θα κάνω καμια υποδειξη για το πως πρέπει να φερθει σοβαρα σε μια κοπέλα
Printable View
τελικα ελυσα το αινιγμα οι περισσοτερες γυναικες δινονται σε αυτον που θα επαληθευσει τη λογικη της ουσια τζιφος...
Τω ξέρω οτι απο εκει πηγάζουν οι ανασφάλειες σου. Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι η δικιά σου αντίληψη για εσένα ταυτίζεται με την δικιά μου. Άλλωστε αν εγώ σε δω και δεν μου αρέσεις ή μου αρέσεις (και αντίστοιχα μπορεί να μη σου αρέσω εγώ ή να σ'αρεσω) δεν θα ισχύει το ιδιο για κάποιον άλλον, η ομορφιά είναι σχετικά υποκειμενική. Εγώ παθαίνω πλάκα οταν βλέπω όντως άσχημους ανθρώπους με ένα κάλο ευπαρουσίαστο και μάλλον όμορφο ταίρι, εκει σκέφτομαι οτι δεν είναι όλα μόνο ομορφιά, είναι και άλλα πράγματα στον άνθρωπο που τον ομορφαίνουν.
ενταξει ο καιρος που παίρνανε μονο οι αντρες πρωτοβουλιες, νομιζω εχει περασει.ΤΩρα δειλα δειλα παιρνουν και οι γυναικες μερικες.
Εννοω, αυτος απο οτι λες εκανε κινηση σε πειρε να συναντηθητε, τωρα μπορεις εσυ να του προτεινεις να πατε για κανα κρασακι η για κανα καφε.
Απο οτι λες δεν σε γεμιζει η σχεση σου.Οποτε στο χερι σου ειναι να το αλλαξεις,εισαι νεα κοπελα.Σου αρεσει να περνας ετσι τον καιρο σου?.
τι ψυχη εχει ενα τηλεφωνημα, για μια συναντηση σε ενα μερος της αρεσκειας σου?.