Ανασφαλειες.... - Page 20
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 20 of 23 FirstFirst ... 101819202122 ... LastLast
Results 286 to 300 of 345
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    τα κοπλιμεντα απο μονα τους δεν λενε τιποτα για το αν τα πιστευει η οχι.
    η ομορφια ειναι υποκειμενικη για πολλους ανθρωπους, στα ματια καποιου μπορει να εισαι ασχημη στα ματια καπιου αλλου μπορει να εισαι πολυ ομορφη.
    το οτι λεει τοσα κομπλιμεντα δειχνει οτι σιγουρα ειναι σαλιαρης.΄
    Δεν ξερω αν αποσκοπει μονο στο σεξ, αλλα σιγουρα βιαζεται και γι αυτο σου λεει τοσα κομπλιμεντα,ισως να μην ξερει αλλο τροπο να εποικινωνησει με μια κοπελα,μην το εχεις δεδομενο επειδη εσυ τον θεωρεις ομορφο , πως ξερει "σωστα" να σε προσεγγισει.
    Οκ μπορει να φαινεται εκ πρωτης οψεως αυτο οτι θελει μονο το σεξ.αλλα ειναι στο χερι σου να μαθεις.
    προτεινε να πατε για ενα φαι,ενα σινεμα και εκει θα μαθεις τι θελει.Αν θελει μονο ερημικα μερη σημαινει πως φοβαται μην σε δει καποιος, και τοτε μαλλον σε θελει για τις "περιπολιες" του και μονο.
    Αν δεχτει και βλεπεις πως εχει ενδιαφερον να μαθει για εσενα τοτε ισως δεν θελει μονο σεξ...αν και ποτε δν ξερεις που θα καταληξει μια γνωριμια.
    Σωστά τα λες. Αλλά δεν πρόκειται να προτείνω εγώ κάτι. Θα δω πως θα το πάει.είναι στο χέρι του να συνεχίσει με την συμπεριφορά του ή να το σταματήσουμε εδω.δεν θα κάνω καμια υποδειξη για το πως πρέπει να φερθει σοβαρα σε μια κοπέλα

Banned
    τελικα ελυσα το αινιγμα οι περισσοτερες γυναικες δινονται σε αυτον που θα επαληθευσει τη λογικη της ουσια τζιφος...

Vaggg
    Guest
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Γιατι το λες αυτο?
    Γιατί το έχω σα σκέψη, φυσικό είναι να σκέφτομαι πως είσαι

Quote Originally Posted by Vaggg View Post
    Γιατί το έχω σα σκέψη, φυσικό είναι να σκέφτομαι πως είσαι
    Είπα μηπως το λες ειρωνικά γιατί είπα ότι δεν είμαι ομορφη.καλημέρα.

Vaggg
    Guest
    Είπα μηπως το λες ειρωνικά γιατί είπα ότι δεν είμαι ομορφη.καλημέρα.
    Οχι, απλά σκέφτομαι έτσι και το εξωτερίκευσα, δεν είναι ειρωνικό το εννοώ.

Οχι, απλά σκέφτομαι έτσι και το εξωτερίκευσα, δεν είναι ειρωνικό το εννοώ.
    Εγώ θεωρώ ότι δεν είμαι ωραια.γι αυτί άλλωστε οι τόσες ανασφαλειες

Vaggg
    Guest
    Εγώ θεωρώ ότι δεν είμαι ωραια.γι αυτί άλλωστε οι τόσες ανασφαλειες
    Τω ξέρω οτι απο εκει πηγάζουν οι ανασφάλειες σου. Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι η δικιά σου αντίληψη για εσένα ταυτίζεται με την δικιά μου. Άλλωστε αν εγώ σε δω και δεν μου αρέσεις ή μου αρέσεις (και αντίστοιχα μπορεί να μη σου αρέσω εγώ ή να σ'αρεσω) δεν θα ισχύει το ιδιο για κάποιον άλλον, η ομορφιά είναι σχετικά υποκειμενική. Εγώ παθαίνω πλάκα οταν βλέπω όντως άσχημους ανθρώπους με ένα κάλο ευπαρουσίαστο και μάλλον όμορφο ταίρι, εκει σκέφτομαι οτι δεν είναι όλα μόνο ομορφιά, είναι και άλλα πράγματα στον άνθρωπο που τον ομορφαίνουν.

Τω ξέρω οτι απο εκει πηγάζουν οι ανασφάλειες σου. Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι η δικιά σου αντίληψη για εσένα ταυτίζεται με την δικιά μου. Άλλωστε αν εγώ σε δω και δεν μου αρέσεις ή μου αρέσεις (και αντίστοιχα μπορεί να μη σου αρέσω εγώ ή να σ'αρεσω) δεν θα ισχύει το ιδιο για κάποιον άλλον, η ομορφιά είναι σχετικά υποκειμενική. Εγώ παθαίνω πλάκα οταν βλέπω όντως άσχημους ανθρώπους με ένα κάλο ευπαρουσίαστο και μάλλον όμορφο ταίρι, εκει σκέφτομαι οτι δεν είναι όλα μόνο ομορφιά, είναι και άλλα πράγματα στον άνθρωπο που τον ομορφαίνουν.
    Και εγώ έχω δει τέτοια ζευγάρια και αναρωτιέμαι

Senior Member
    Σωστά τα λες. Αλλά δεν πρόκειται να προτείνω εγώ κάτι. Θα δω πως θα το πάει.είναι στο χέρι του να συνεχίσει με την συμπεριφορά του ή να το σταματήσουμε εδω.δεν θα κάνω καμια υποδειξη για το πως πρέπει να φερθει σοβαρα σε μια κοπέλα
    αμα δεν προτεινεις κατι εσυ και δεν προτιθεσαι να κανεις κατι για να αλλαξει η κατασταση, τοτε θα σε βλεπει σαν σεξ..αυτο θες?

Vaggg
    Guest
    Και εγώ έχω δει τέτοια ζευγάρια και αναρωτιέμαι
    Η απαντηση είναι απλη ομως και το ξέρεις φανταζωμαι

αμα δεν προτεινεις κατι εσυ και δεν προτιθεσαι να κανεις κατι για να αλλαξει η κατασταση, τοτε θα σε βλεπει σαν σεξ..αυτο θες?
    Δεν θέλω αυτό. Αλλά δηλαδή πρέπει να του πω εγώ πάμε για καφε?αφού του είπα δεν μου αρεσει ερημικα.τι άλλο δεν καταλαβε?

Η απαντηση είναι απλη ομως και το ξέρεις φανταζωμαι
    Υποθετω πως ξερω

Senior Member
    Δεν θέλω αυτό. Αλλά δηλαδή πρέπει να του πω εγώ πάμε για καφε?αφού του είπα δεν μου αρεσει ερημικα.τι άλλο δεν καταλαβε?
    ενταξει ο καιρος που παίρνανε μονο οι αντρες πρωτοβουλιες, νομιζω εχει περασει.ΤΩρα δειλα δειλα παιρνουν και οι γυναικες μερικες.
    Εννοω, αυτος απο οτι λες εκανε κινηση σε πειρε να συναντηθητε, τωρα μπορεις εσυ να του προτεινεις να πατε για κανα κρασακι η για κανα καφε.
    Απο οτι λες δεν σε γεμιζει η σχεση σου.Οποτε στο χερι σου ειναι να το αλλαξεις,εισαι νεα κοπελα.Σου αρεσει να περνας ετσι τον καιρο σου?.
    τι ψυχη εχει ενα τηλεφωνημα, για μια συναντηση σε ενα μερος της αρεσκειας σου?.

ενταξει ο καιρος που παίρνανε μονο οι αντρες πρωτοβουλιες, νομιζω εχει περασει.ΤΩρα δειλα δειλα παιρνουν και οι γυναικες μερικες.
    Εννοω, αυτος απο οτι λες εκανε κινηση σε πειρε να συναντηθητε, τωρα μπορεις εσυ να του προτεινεις να πατε για κανα κρασακι η για κανα καφε.
    Απο οτι λες δεν σε γεμιζει η σχεση σου.Οποτε στο χερι σου ειναι να το αλλαξεις,εισαι νεα κοπελα.Σου αρεσει να περνας ετσι τον καιρο σου?.
    τι ψυχη εχει ενα τηλεφωνημα, για μια συναντηση σε ενα μερος της αρεσκειας σου?.
    Η αλήθεια είναι ότι με έχει πάρει αρκετες φορές πρώτος και μηνυματα έχει στείλει πρώτος αλλα εγώ ποτέ δεν του στείλα ούτε τον πήρα τηλ.ίσως δεν έχω το θαρρος γιατί ακόμη δεν έχουμε κάτι και δε θελω να τον ενόχλησω.

Vaggg
    Guest
    Η αλήθεια είναι ότι με έχει πάρει αρκετες φορές πρώτος και μηνυματα έχει στείλει πρώτος αλλα εγώ ποτέ δεν του στείλα ούτε τον πήρα τηλ.ίσως δεν έχω το θαρρος γιατί ακόμη δεν έχουμε κάτι και δε θελω να τον ενόχλησω.
    Τι λες βρε Αποστολία? δε θες να τον ενοχλησεις? ε τοτε παρατατον εντελως να πάρει τον δρομο του και αυτος να βρει καμια αλλη!

Page 20 of 23 FirstFirst ... 101819202122 ... LastLast