Σκέφτομαι ότι κάτι έχει σπάσει μέσα μου που δεν ξανακολλάει.
Printable View
Σκέφτομαι ότι κάτι έχει σπάσει μέσα μου που δεν ξανακολλάει.
Μόνο αυτό πρόλαβα να διαβάσω... αυτοί που έμειναν από το 1%...
Σκέφτομαι πάρα πολλά πράγματα κυρίως από όσα διαβάζω και βλέπω. Για αρχή σκέφτομαι πόσο όμορφο παιδί είμαι, και καλό και τίμιο αλλά και πόσο loser με τις γυναίκες, κατά δεύτερον σκέφτομαι αν ανήκω στα ανδροειδές οι στους ανθρώπους, κατά τρίτον *μπίπ*
σκεφτομαι οτι θελω να βοηθησω γενικα αλλα δεν ξερω πως ..κι ακομη πρεπει να βοηθησω και τον εαυτο μου
σκεφτομαι που μπορω να βρω να αγορασω πτυσομενο γκλομπ για προστασια. θα επρεπε να αγορασω και κανα αλεξισφαιρο γιλεκο κανονικα αλλα αυτο ειναι ακομα πιο δυσκολο να βρεθει. η εγκληματικοτητα εχει αυξηθει τρομαχτικα στην αθηνα, κι οταν εισαι μοναχικος και φοβισμενος γινεσαι ευκολο θυμα. βαλτε στο κωλο σας τη ψευτικη δικαιοσυνη και τη δημοκρατια σας, εκει εξω ισχυει μονο ο νομος της ζουγκλας, ο δυνατοτερος επιβιωνει!
Σκέφτομαι γιατί ενώ μπορεί κάποιος να 'χει όλη την καλή πρόθεση να ναι αισιόδοξος, φαίνεται να συνομωτεί το σύμπαν -νόμοι, νομοσχέδια, κυβερνητικά μέτρα- για να του χαλούν τη διάθεση;
Γάμα τα όλα και κάνε αυτό που θες.
παρ'ολα αυτα μην αφηνεσαι να σκεφτεσαι αρνητικα!keep smiling τζοαν μου!μου εισαι και τοσο συμπαθης και θελω να εισαι καλα
κοιτα υπαρχει καποιος νομος του συμπαντος που λεει πως οι σκεψεις μας υλοποιουνται,πιθανον να ειχες κανει καποιες αρνητικες σκεψεις στο παρελθον και να τις πληρωνεις τωρα.
ασε το θεμα να κανει τον κυκλο του και παρε τα θετικα μαθηματα απο τα αποτελεσματα!
με αγαπη:-)
χαχαχα!τωρα ειδα τα λοιπα με τα κυβερνητικα μετρα κτλ
ε,εκει σηκωνω τα χερια ψηλα!το συμπαν ακομα δεν τους εχει τιμωρησει γαμωτο
Τι πληρώνω, xrusaki, εγώ και 10 εκατομμύρια Έλληνες με τα νομοσχέδια για τις βάρβαρες περικοπές στους μισθούς, στις συντάξεις, τις εξοντωτικές μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό που σιγά να μην προλάβουμε να πάρουμε σύνταξη και τα ελεεινά νομοσχέδια για την υγεία; Τις αρνητικές σκέψεις που κάναμε στο παρελθόν;
Ποιο θέμα ν' αφήσω να κάνει τον κύκλο του;
Άσχετο, κι εγώ σε συμπαθώ.
εχεις δικιο κοπελα μου,δες ποιο πανω σου εγραψα και κατι αλλο,δεν ειχα δει οτι μιλας για πολιτικα κτλ οταν σου απαντησα με παραθεση
τιποτα δεν φταις εσυ και ολοι μας κι εγω αν ηταν καλυτερα τα πραγματα δεν θα αναγκαζομουν να ερθω μετα απο 26 χρονια σε ενα νησι,στν μεση του πουθενα,μακρυα απο ολους τους δικους μου ανθρωπους χωρις βοηθεια και πορους..
το θεμα ειναι οτι αυτοι πρωτα θα μας πεθανουν και μετα θα τα παρατησουν
και να σας πω κατι?η λεξη πτωχευση φανταζει χειροτερη απ'οτι θα ειναι σε πραξη
ηδη ανθρωποι πεινανε και τρεχουν σε συσιτια κτλ και ηδη υπαρχουν κλοπες και βιασμοι κ σκοτωμοι και η αστυνομια ειναι ελλειπης κ ο καθε ενας κανει ο,τι του καπνισει και οσο πεινα ο κοσμος σε λιγο θα τρωει ο ενας τον αλλον,δηλαδη για εμενα μονο η λεξη αλλαζει στην ουσια εχουμε ηδη πτωχευση,ενταξυ θα ειναι λιγο ποιο τραγικα αλλα καποια στιγμη θα υπαρχει ελπιδα,ενω με αυτους θα ειναι αιωνια σκλαβια κ νομιμη χουντα βαφτισμενη δημοκρατια
καλυτερα ενα τελος με πονο παρα πονος χωρις τελος
ακουω αυτους τους στοιχους κ για πρωτη φορα τους κατανοω:
ενα το χελιδονι κ η ανοιξη ακριβη
για να γυρισει ο ηλιος θελει δουλεια πολυ
θελει νεκροι χιλλιαδες να 'ναι στους τροχους
θελει κ οι ζωντανοι να ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ
ανα καποια χρονια πρεπει να πεθαινουμε γι αυτην την χωρα αν την θελουμε σωστη
ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΟΟΟ!
Στο αφιερώνω:
http://www.youtube.com/watch?v=cjVQ36NhbMk
Μαθηματική επαγωγή
http://www.youtube.com/watch?v=RIZdjT1472Y&ob=av2e
Λιγότερο από 10 εκατομμύρια είναι οι εγκληματίες. Οι περισσότεροι είναι απελπισμένοι χωρίς προστασία και περιουσία.
Απλά δεν είναι στη φυλακή αυτοί οι μεγάλοι οι εγκληματίες. Τα κακά κορίτσια τους γουστάρουν, τα καλά δεν βλέπω να υπάρχουν και όσοι δεν είναι φίλοι με τη μαφία και τα βάζουν με αυτούς τους εγκληματίες πεθαίνουν αμέσως.
Σε ενδιαφέρουν τα 10 εκατομμύρια Έλληνες, από που και ως που; Γιατί ξαφνικά όλος αυτός ο λαικισμός από τόσο κόσμο χωρίς να κάνει τίποτα στην ουσία; Τώρα πηγαίνουν οι Έλληνες στα Βαλκάνια για δουλειές, και επιστρέφουν οι Βαλκάνιοι στη χώρα τους. Ντροπή να έχουμε πέσει τόσο πολύ οικονομικά. Το έργο έχει την υπογραφή όλων των κυβερνώντων (των 10 εκατομμύριων Ελλήνων αν με νοείς). Συγνώμη αν λέω μπούρδες, αισθάνομαι σαν κυκλάκι περιτριγυρισμένο από έξυπνα τετραγωνάκια. Πρέπει να αισθάνεστε όλοι πολύ περήφανοι και περήφανες (και ειδικά οι περήφανες) για τις επιλογές σας.
σκεφτομαι οτι οι αλβανοι καταντησαν οντως πιο κυριλλε κι απο τους ελληνες. ο μαστορας που ηρθε σημερα για τη ζημια που εγινε στο σπιτι, ειχε κινηταρα με touch screen, internet, και τα κερατα του γενικοτερα, ασχετα αν δεν ηξερε ουτε καν να τα χειριζεται. κι αυτο χωρις να δουλευει κανονικα, επιδομα ανεργειας επαιρνε ο ανθρωπος. ηρθανε εδω, πιασαν τη καλη βολευτικαν, καναν και οικογενεια με δυο τρεια παιδακια, και τωρα ζουν ζωη και κοτα. κι οχι αυτο δεν ειναι ενα ρατσιστικο σχολιο, απλα μια παρατηρηση στην καταντια των ελληνων που φτασαν να ζουν στο πεζοδρομιο λογο χρεων. ξερεις πως ειναι να μην εχεις που να πας ? και να τη βγαζεις μεστο κρυο, σε εισοδους πολυκατοικιων, σε σταθμους του μετρο, σε τουαλετες ? φρικτη κατασταση. αντι να καλοπερναμε εμεις που γεννηθηκαμε εδω, καλοπερναν οι αλλοι...
σκεφτομαι οτι δεν ζω με ενηλικες,μονο με παιδια μονο που τα βρισκουνε ποτε στ'αληθεια
δεν κοιταει κανεις την καμπουρα του μονο φτιαχνει σεναρια επιστημονικης φαντασιας!
σκεφτομαι οτι ειναι λες κι εχω ξαπλωσει στο παγωμενο πεζοδρομιο να κοιμηθω. βλεπω και τον αρουραιο να περνα απο διπλα μου να παει στον υπονομο. τι μπορει να πει κανεις για τη φτωχεια και τη καταντια φιλε μου ? εχτισε η ελλαδα ονειρα μετα τα γκρεμισε. με ομοφυλοφιλα προτυπα η μητρα γεμισε. θυρα 23 βρισκομαι, οποιος θελει ας ερθει να μου κανει παρεα. γιατι ειμαι μονος τοσο μονος και αντιπαλος ο χρονος. ο αγνωστος γνωστος φιλος κι εχθρος. στο 97 ειμαστε ακομα ή καπου κοντα στο 2000. πιο μετα δε παει.
Σαν στίχους τραγουδιού Ραπ ακούστηκαν.
χαχα οντως αυτο θα ελεγα κι εγω! :) οπως και να χει οραια διαβαζεται!
κενο εισαι πολυ εξυπνος ανθρωπος και τα λες ολα χυμα
Ότι είναι έξυπνος δε χωρά αμφιβολία, αλλά μην προτρέχετε σε βιαστικά συμπεράσματα. Μπορεί κάλλιστα να αντέγραψε τους στίχους κανενός τραγουδιού.
ναι θυρα 23 ειπα οτι βρισκομαι, δυο προτασεις ειναι απ'το "αρκετα για να μαθαινεις" των Αλφα Γαμα και "πανοπτικον τελος" των Βητα Πεις. γειτονια ειναι ολα αυτα εδω, και η Karisha γειτονισα ειναι. η εμπνευση ομως ειναι δικια μου, δεν σημαινει κατι, απλα να εκφραστω ηθελα, οχι να το παιξω εξυπνος. xrusaki σε ευχαριστω οπως και να εχει.
σκεφτομαι οτι κοιμαμαι ορθια και αυριο πρεπει να ξυπνησω νωρις να κανω δουλειες για να λαμπει το σπιτι καθως εχω να κανω το τραπεζι σε 3 ζευγαρια και πρεπει να κανω και προετοιμασια!
φφφφ!θα ξυπνησω αραγε κατα τις 6 οεο?
αχαχαχα!
τα 'σπασες παλι!
γιο μεν!
μεινε αυτος που εισαι μην αλλαξεις για κανεναν
θα σε πανε οσοι δεν θελουνε να ζουν μεσα στο ψεμμα
κενο εχεις ταλεντο και διαθεση της νιωτης
αμα γραψεις κανα ραπ θα ζηλεψει κι ο βουρλιοτης
τι μ@@@@@@ς λεω νυχτιατικα γιο!
σας αφηνω γιατι δεν θα μπορω να σηκωθω!
ααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχ αχαχαχαχαχαχαχχαχαχα το ταπερ!
Σε κατηγόρησα πουθενά ότι πουλάς πνεύμα;
Η γειτονιά είναι αλληγορική ή πραγματική; Στη Θύρα 23 βρίσκεσαι κυριολεκτικά, γράφοντας από κανένα gadget, ή στη φαντασία σου; Και από ποια άποψη η Karisha είναι γειτόνισσα; Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά κάπου σε έχασα.
Όσο για τη Θύρα 23;
ΚΕΝΟ πρότεινέ μας καμιά ταινία για να μην τρελαθούμε. Σε είδος ψυχολογικού θρίλερ, ας πούμε.