Τι σκέφτεστε; - Page 543
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 543 of 1532 FirstFirst ... 434434935335415425435445455535936431043 ... LastLast
Results 8,131 to 8,145 of 22967
    Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Quote Originally Posted by xrusaki View Post
    παρ'ολα αυτα μην αφηνεσαι να σκεφτεσαι αρνητικα!keep smiling τζοαν μου!μου εισαι και τοσο συμπαθης και θελω να εισαι καλα
    κοιτα υπαρχει καποιος νομος του συμπαντος που λεει πως οι σκεψεις μας υλοποιουνται,πιθανον να ειχες κανει καποιες αρνητικες σκεψεις στο παρελθον και να τις πληρωνεις τωρα.
    ασε το θεμα να κανει τον κυκλο του και παρε τα θετικα μαθηματα απο τα αποτελεσματα!
    με αγαπη:-)
    Τι πληρώνω, xrusaki, εγώ και 10 εκατομμύρια Έλληνες με τα νομοσχέδια για τις βάρβαρες περικοπές στους μισθούς, στις συντάξεις, τις εξοντωτικές μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό που σιγά να μην προλάβουμε να πάρουμε σύνταξη και τα ελεεινά νομοσχέδια για την υγεία; Τις αρνητικές σκέψεις που κάναμε στο παρελθόν;
    Ποιο θέμα ν' αφήσω να κάνει τον κύκλο του;
    Άσχετο, κι εγώ σε συμπαθώ.

Senior Member
    εχεις δικιο κοπελα μου,δες ποιο πανω σου εγραψα και κατι αλλο,δεν ειχα δει οτι μιλας για πολιτικα κτλ οταν σου απαντησα με παραθεση
    τιποτα δεν φταις εσυ και ολοι μας κι εγω αν ηταν καλυτερα τα πραγματα δεν θα αναγκαζομουν να ερθω μετα απο 26 χρονια σε ενα νησι,στν μεση του πουθενα,μακρυα απο ολους τους δικους μου ανθρωπους χωρις βοηθεια και πορους..
    το θεμα ειναι οτι αυτοι πρωτα θα μας πεθανουν και μετα θα τα παρατησουν
    και να σας πω κατι?η λεξη πτωχευση φανταζει χειροτερη απ'οτι θα ειναι σε πραξη
    ηδη ανθρωποι πεινανε και τρεχουν σε συσιτια κτλ και ηδη υπαρχουν κλοπες και βιασμοι κ σκοτωμοι και η αστυνομια ειναι ελλειπης κ ο καθε ενας κανει ο,τι του καπνισει και οσο πεινα ο κοσμος σε λιγο θα τρωει ο ενας τον αλλον,δηλαδη για εμενα μονο η λεξη αλλαζει στην ουσια εχουμε ηδη πτωχευση,ενταξυ θα ειναι λιγο ποιο τραγικα αλλα καποια στιγμη θα υπαρχει ελπιδα,ενω με αυτους θα ειναι αιωνια σκλαβια κ νομιμη χουντα βαφτισμενη δημοκρατια
    καλυτερα ενα τελος με πονο παρα πονος χωρις τελος
    ακουω αυτους τους στοιχους κ για πρωτη φορα τους κατανοω:
    ενα το χελιδονι κ η ανοιξη ακριβη
    για να γυρισει ο ηλιος θελει δουλεια πολυ
    θελει νεκροι χιλλιαδες να 'ναι στους τροχους
    θελει κ οι ζωντανοι να ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ

ανα καποια χρονια πρεπει να πεθαινουμε γι αυτην την χωρα αν την θελουμε σωστη
    ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΟΟΟ!
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Τι πληρώνω, xrusaki, εγώ και 10 εκατομμύρια Έλληνες με τα νομοσχέδια για τις βάρβαρες περικοπές στους μισθούς, στις συντάξεις, τις εξοντωτικές μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό που σιγά να μην προλάβουμε να πάρουμε σύνταξη και τα ελεεινά νομοσχέδια για την υγεία; Τις αρνητικές σκέψεις που κάναμε στο παρελθόν;
    μια βομβα παρακαλω........για τους εγκληματιες εν ψυχρο δολοφονους,εκτελεστες του...ελλαδισταν

Senior Member
    Quote Originally Posted by ella2 View Post
    σκεφτομαι οτι θελω να βοηθησω γενικα αλλα δεν ξερω πως ..κι ακομη πρεπει να βοηθησω και τον εαυτο μου
    Στο αφιερώνω:

http://www.youtube.com/watch?v=cjVQ36NhbMk

Senior Member
    Σκέφτομαι γιατί ενώ μπορεί κάποιος να 'χει όλη την καλή πρόθεση να ναι αισιόδοξος, φαίνεται να συνομωτεί το σύμπαν -νόμοι, νομοσχέδια, κυβερνητικά μέτρα- για να του χαλούν τη διάθεση;
    Μαθηματική επαγωγή

http://www.youtube.com/watch?v=RIZdjT1472Y&ob=av2e

Senior Member
    Quote Originally Posted by xrusaki View Post
    μια βομβα παρακαλω........για τους εγκληματιες εν ψυχρο δολοφονους,εκτελεστες του...ελλαδισταν
    Λιγότερο από 10 εκατομμύρια είναι οι εγκληματίες. Οι περισσότεροι είναι απελπισμένοι χωρίς προστασία και περιουσία.

Απλά δεν είναι στη φυλακή αυτοί οι μεγάλοι οι εγκληματίες. Τα κακά κορίτσια τους γουστάρουν, τα καλά δεν βλέπω να υπάρχουν και όσοι δεν είναι φίλοι με τη μαφία και τα βάζουν με αυτούς τους εγκληματίες πεθαίνουν αμέσως.

Senior Member
    Σε ενδιαφέρουν τα 10 εκατομμύρια Έλληνες, από που και ως που; Γιατί ξαφνικά όλος αυτός ο λαικισμός από τόσο κόσμο χωρίς να κάνει τίποτα στην ουσία; Τώρα πηγαίνουν οι Έλληνες στα Βαλκάνια για δουλειές, και επιστρέφουν οι Βαλκάνιοι στη χώρα τους. Ντροπή να έχουμε πέσει τόσο πολύ οικονομικά. Το έργο έχει την υπογραφή όλων των κυβερνώντων (των 10 εκατομμύριων Ελλήνων αν με νοείς). Συγνώμη αν λέω μπούρδες, αισθάνομαι σαν κυκλάκι περιτριγυρισμένο από έξυπνα τετραγωνάκια. Πρέπει να αισθάνεστε όλοι πολύ περήφανοι και περήφανες (και ειδικά οι περήφανες) για τις επιλογές σας.

Banned
    σκεφτομαι οτι οι αλβανοι καταντησαν οντως πιο κυριλλε κι απο τους ελληνες. ο μαστορας που ηρθε σημερα για τη ζημια που εγινε στο σπιτι, ειχε κινηταρα με touch screen, internet, και τα κερατα του γενικοτερα, ασχετα αν δεν ηξερε ουτε καν να τα χειριζεται. κι αυτο χωρις να δουλευει κανονικα, επιδομα ανεργειας επαιρνε ο ανθρωπος. ηρθανε εδω, πιασαν τη καλη βολευτικαν, καναν και οικογενεια με δυο τρεια παιδακια, και τωρα ζουν ζωη και κοτα. κι οχι αυτο δεν ειναι ενα ρατσιστικο σχολιο, απλα μια παρατηρηση στην καταντια των ελληνων που φτασαν να ζουν στο πεζοδρομιο λογο χρεων. ξερεις πως ειναι να μην εχεις που να πας ? και να τη βγαζεις μεστο κρυο, σε εισοδους πολυκατοικιων, σε σταθμους του μετρο, σε τουαλετες ? φρικτη κατασταση. αντι να καλοπερναμε εμεις που γεννηθηκαμε εδω, καλοπερναν οι αλλοι...

Senior Member
    σκεφτομαι οτι δεν ζω με ενηλικες,μονο με παιδια μονο που τα βρισκουνε ποτε στ'αληθεια

Senior Member
    δεν κοιταει κανεις την καμπουρα του μονο φτιαχνει σεναρια επιστημονικης φαντασιας!
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Banned
    σκεφτομαι οτι ειναι λες κι εχω ξαπλωσει στο παγωμενο πεζοδρομιο να κοιμηθω. βλεπω και τον αρουραιο να περνα απο διπλα μου να παει στον υπονομο. τι μπορει να πει κανεις για τη φτωχεια και τη καταντια φιλε μου ? εχτισε η ελλαδα ονειρα μετα τα γκρεμισε. με ομοφυλοφιλα προτυπα η μητρα γεμισε. θυρα 23 βρισκομαι, οποιος θελει ας ερθει να μου κανει παρεα. γιατι ειμαι μονος τοσο μονος και αντιπαλος ο χρονος. ο αγνωστος γνωστος φιλος κι εχθρος. στο 97 ειμαστε ακομα ή καπου κοντα στο 2000. πιο μετα δε παει.

Senior Member
    Σαν στίχους τραγουδιού Ραπ ακούστηκαν.

Senior Member
    χαχα οντως αυτο θα ελεγα κι εγω! :) οπως και να χει οραια διαβαζεται!
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    κενο εισαι πολυ εξυπνος ανθρωπος και τα λες ολα χυμα

Senior Member
    Ότι είναι έξυπνος δε χωρά αμφιβολία, αλλά μην προτρέχετε σε βιαστικά συμπεράσματα. Μπορεί κάλλιστα να αντέγραψε τους στίχους κανενός τραγουδιού.