void, ???????????????????????
Printable View
void, ???????????????????????
για να ειμαι ειλικρινης ενας νεος ερωτας..
χιχιχι...μπράβο, πάντα τέτοια να 'χουμε!
οπότε δεν είσαι ένα απλό αρκούδι αγαπητή μου!!
προβιβάζεσαι σε αρκουδάκι της αγάπης..:-)
Σαν αυτό:
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...HHwNabbkybUNfg
ωωωωωωωωωωωω.....σ ευχαριστω!
Τι λυπητερό και αξιολύπητο να κατηγορούμε το αντίθετο φύλο για τα πάντα. Οι γυναίκες τους άντρες και οι άντρες τις γυναίκες.. Ότι κι αν έχω περάσει δεν πρόκειται να κατηγορήσω τους άντρες ακόμα και αν δεν είχα καλή τύχη με δαύτους. Ότι είναι οι άντρες είναι και οι γυναίκες και το αντίστροφο ας μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι λοιπόν. Πιστευω πάντα στις εξαιρέσεις!
μα αυτη ειναι η αληθεια στην ελλαδα, ενα ματσο ηλιθιοι καθυστερες κι ενα ματσο μπαζα που νομιζουν οτι μετρανε επειδη κουνιουνται και τους δινουν σημασια ολα τα λιγουρια. δε ταιριαζω με ολες ουτως ή αλλως, κι αυτες που μου ταιριαζουν ξερουν ποιες ειναι και νομιζω εχουν παρομοιες αποψεις. με μιγιαγγιχτες σιγουρα δε ταιριαζω, οποτε ας πανε στο διαολο ολες τους.
δε ψαχνω καν ερχονται και με βρισκουν μονες τους. αλλα επειδη ειμαι πολυ επιλεκτικος κι απολυτος, και συνηθως ισχυει το ολα ή τιποτα, προτιμω το τιποτα απ'το να εχω κατι το οποιο δε με εκφραζει.
οχι γιατι δεν εχω τις επιλογες που θελω ειπαμε. το να εχεις να επιλεξεις αναμεσα στα καφε σκατα και τα μαυρα σκατα, δε σημαινει οτι εισαι ευτυχισμενος, σκατα ειναι και τα δυο. σαν αυτους που κυβερνανε, εχεις να επιλεξεις αναμεσα στο Πασοκ και τη ΝΔ, και τα δυο ξερεις οτι βρωμανε, ομως αναγκαστικα ενα απ'αυτα βγαινει παντα.
στην ελλαδα πλεον καταντησε τοσο μοδα να κανει ο καθενας δικο του κομμα, που εχει μεχρι και η κουτση μαρια! ποτε δε με ενδιεφερε η πολιτικη εξαλλου, ουτε ειμαι συνεργασιμος και φιλικος με το περιβαλλον και τους αλλους ανθρωπους. δεν ηρθα σ'αυτο το κοσμο να προσφερω αλλα να παρω. περαστικος ειμαι οπως ολοι, ηρθα, ειδα κι εφυγα. :) δεν αξιζουμε κατι παραπανω, ο πλανητης ολος ειναι ενα μυγοχεσμα μπροστα στο υπολοιπο συμπαν. για την ωρα παντως βρισκομαι στη θυρα 23 γιατι εκει νιωθω πως με εκφραζουν καλυτερα...
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...41408657_n.jpg
"Σε έξαρση, όπως διαπιστώνεται από σχετικούς ελέγχους,
είναι το φαινόμενο της παράνομης φωτοτύπησης συγγραμμάτων.
Εκατοντάδες βιβλία είναι αποθηκευμένα παράνομα, σε ηλεκτρονική μορφή,
σε υπολογιστές φωτοτυπικών καταστημάτων και με ένα κλικ εκτυπώνονται και πωλούνται σε φοιτητές και επαγγελματίες."
λέει η εφημερίδα. Καλά, αυτό γίνεται κάτι χρόνια, τώρα το ανακάλυψαν;
..σκέφτομαι ότι κάτι λείπει απ' το " Τι σκέφτεστε; "..κι όχι μόνο! Το αντιλαμβάνεστε κι εσείς?
Δικαιώνω το ΚΕΝΟ, που λέει ότι όλοι μπορούμε να συνυπάρξουμε στο φόρουμ ανεξάρτητα ιδεολογιών!
Για να μη μιλήσουμε για τα πανεπιστημιακά, με ανύπαρκτες ουσιαστικά πανεπιστημιακές βιβλιοθήκες
τώρα ειδικά με την κρίση που η παιδεία υποχρηματοδοτείται
και σε πολλές σχολές δε γινόταν για μήνες διανομή βιβλίων,
αλλά οι φοιτητές είχαν πρόσβαση στα βιβλία μόνο ...από τον υπολογιστή.
Αλλά και στο δημοτικό ακόμα, για μήνες τα παιδιά είχαν πρόσβαση
μόνο σε φωτοτυπίες.
+1000 γκούφυ μου!!!! Μακάρι..
Σκέφτομαι ότι μερικοί άνθρωποι είναι καλοί κι αν δούνε ότι δεν αισθάνεσαι καλά σε ρωτάνε κι αν όντως τους πεις ότι δεν αισθάνεσαι καλά σου φέρνουν νερό...γιατί όμως το κάνουν αυτό για κάποια που τους είναι άγνωστη; Είναι πολύ όμορφο, δε λέω, αλλά γιατί;
Σκέφτομαι πόσο θα ήθελα να ήμουν σαν τον ΚΕΝΟ, για να μπορούσα να τους βάζω όλους στη θέση τους. Καταλαβαίνω τελικά γιατί δε θέλει να έχει πολλές παρτίδες με το φόρουμ. Έχει κάμποσους ηλίθιους εδώ μέσα (Μαρκέλλα δε μιλάω για σένα). Και στον απέξω κόσμο δεν είναι όμως διαφορετικά. Δυστυχώς, όπου και να πας, μαλάκες και ηλίθιους θα συναντάς.
α ειναι πολυ δυσαρεστο να εισαι σαν τον KENO. μπορει να εχεις την ελευθερια να κανεις οτι θελεις οποτε θελεις, αλλα οταν χρειαστεις βοηθεια σε κατι δεν εχεις κανεναν. γιατι τους διωχνεις ολους περα μ'αυτη την απροβλεπτη, αλλοπροσαλλη, αντικοινωνικη, σχεδον επιθετικη κι επικινδυνη συμπεριφορα... και μετα ακομα κι αν υποφερεις και σε βλεπουν και θελησουν να σε βοηθησουν, φοβουνται μη τους ξαναορμηξεις! και στη κενονια που ζουμε αν θες να πας μπροστα και να εξελιχθεις σαν ανθρωπος (κι οχι σαν μισανθρωπος), θα πρεπει να εισαι οσο το δυνατον πιο κοινωνικος, ευγενικος κι ευχαριστος. ειδικα εδω στο ελλαδισταν μεσω γνωριμιων γινονται τα παντα, ακομα και δουλεια να θες να βρεις θα πρεπει να εχεις γνωστο να σε χωσει, αλλιως σιγα μη σε επιλεξουν. δεν ειμαι καλο παραδειγμα προς μιμηση, μαλλον προς αποφυγη θα ελεγα...
σκεφτομαι: κουλουβαχατα παλι!!
Ίσως κάποιοι να νιώσουν έτσι, εγώ όμως όχι γιατι βάζω στο μυαλό μου οτί είναι θέμα του άλλου αν θα το δεχτεί και πως θα το λάβει. Μέχρι και σε αυτό θέλει "συνεργασια" . Εγώ προσφέρω αυτό που μπορώ και αν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό και ο άλλος είναι κλειστός ωστέ να λάβει εγώ τι φταίω? :)
Έχεις απόλυτο δίκιο:
Αυτό (το να πέφτω διαρκώς πάνω σε τοίχο όσο αφορά ένα συνομιλητή μου)
με απασχολεί όσο ποτέ άλλωτε. Γιατί είχα τη ανάγκη να αποφευχθούν παρεξηγήσεις που επιρεάζουν δραματικά την όποια σχέση.
Μα όσο και να προσπαθήσουμε, όσα και να του πούμε ή να του γράψουμε,
άμα δέν νιώσει την σημαντικότητα της προσπάθειας τα γκαβά του δέν πρόκειται να τα ανοίξει.
Θα σου πετάει ένα "δέν μπορώ να σου εξηγήσω πως λειτουργώ, δέν θα καταλάβεις" και θα συνεχίσει την γκαβομάρα του δικαίου. Θα προχωρούμε στη ζωή, όσο κι αν μας πληγώνει αυτό, αλλά είναι και ΚΡΙΜΑ.
Είμαστε, δυστυχώς, πεπερασμένες οντότητες και όχι θεοί
σκεφτομαι πως κατι ιμιγυμνα τσολια ξεφτιλιζουν το γυναικειο φυλο με την εικονα και τις πραξεις τους... και μετα μας λενε οι αντρες και πουτανες και πολυ καλα κανουν!
Βloody, και γω σκέφτομαι ότι το θέμα "τι σκέφτεστε" θα πρέπει να μετονομαστεί "γραμμή για ροζ τηλέφωνα". Big big business!!!
Σκεπτομαι αυτη τη στιγμη κατι μαλλον ευτελες. Απο ποια ηλικια μια γυναικα μπορει να βαζει αντιρυτιδικες κρεμες? Γενικα δεν πολυασχολουμε με το προσωπο μου, ελαχιστα, απλα το πλενω και βαζω μια ενυδατικη και οχι με συνεπεια, αλλα μου ηρθε και πηγα στο φαρμακειο σημερα να παρω για πρωτη φορα κρεμα ματιων και η φαρμακοποιος μου εδωσε μια που ηταν για αντιγηρανση. Ειμαι 27 και δεν εχω ρυτιδες, σκεπτομαι μηπως ειναι βαρια. Τελος παντων αν εχουν διαθεση οι κυριες του φορουμ ας μου πουνε την γνωμη τους. Κατα τα αλλα σκεπτομαι το διαβασμα που με περιμενει..