Τι σκέφτεστε; - Page 587
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 587 of 1532 FirstFirst ... 874875375775855865875885895976376871087 ... LastLast
Results 8,791 to 8,805 of 22967
    Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    γιατι αν δεν μπορεις να προσφερεις αισθανεσαι αχρηστος
    Ανάλογα αυτόν που το κάνει. Εγω πάντως το κάνω επειδή θέλω και νιώθω καλά να κάνω κάποιον χαρούμενο έστω και στιγμιαία και όχι γιατι θέλω να φανώ χρήσιμη. Χρήσιμη είμαι εκεί που πρέπει με τους κοντινους μου... Καλημέρα αχλ! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Ανάλογα αυτόν που το κάνει. Εγω πάντως το κάνω επειδή θέλω και νιώθω καλά να κάνω κάποιον χαρούμενο έστω και στιγμιαία και όχι γιατι θέλω να φανώ χρήσιμη. Χρήσιμη είμαι εκεί που πρέπει με τους κοντινους μου... Καλημέρα αχλ! :)
    Καλημερα Χριστινακι :)
    εννοειται πως αυτο θελεις, αλλα οταν δεν μπορεις να κανεις τον αλλον να χαρει νιωθεις αχρηστια

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Καλημερα Χριστινακι :)
    εννοειται πως αυτο θελεις, αλλα οταν δεν μπορεις να κανεις τον αλλον να χαρει νιωθεις αχρηστια
    Ίσως κάποιοι να νιώσουν έτσι, εγώ όμως όχι γιατι βάζω στο μυαλό μου οτί είναι θέμα του άλλου αν θα το δεχτεί και πως θα το λάβει. Μέχρι και σε αυτό θέλει "συνεργασια" . Εγώ προσφέρω αυτό που μπορώ και αν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό και ο άλλος είναι κλειστός ωστέ να λάβει εγώ τι φταίω? :)

Senior Member
    Ίσως κάποιοι να νιώσουν έτσι, εγώ όμως όχι γιατι βάζω στο μυαλό μου οτί είναι θέμα του άλλου αν θα το δεχτεί και πως θα το λάβει. Μέχρι και σε αυτό θέλει "συνεργασια" . Εγώ προσφέρω αυτό που μπορώ και αν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό και ο άλλος είναι κλειστός ωστέ να λάβει εγώ τι φταίω? :)
    ελα μου ντε, τι φταις?

Senior Member
    ...
    είναι θέμα του άλλου αν θα το δεχτεί και πως θα το λάβει. Μέχρι και σε αυτό θέλει "συνεργασια" . Εγώ προσφέρω αυτό που μπορώ και αν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό και ο άλλος είναι κλειστός ωστέ να λάβει εγώ τι φταίω? :)
    Έχεις απόλυτο δίκιο:
    Αυτό (το να πέφτω διαρκώς πάνω σε τοίχο όσο αφορά ένα συνομιλητή μου)
    με απασχολεί όσο ποτέ άλλωτε. Γιατί είχα τη ανάγκη να αποφευχθούν παρεξηγήσεις που επιρεάζουν δραματικά την όποια σχέση.
    Μα όσο και να προσπαθήσουμε, όσα και να του πούμε ή να του γράψουμε,
    άμα δέν νιώσει την σημαντικότητα της προσπάθειας τα γκαβά του δέν πρόκειται να τα ανοίξει.
    Θα σου πετάει ένα "δέν μπορώ να σου εξηγήσω πως λειτουργώ, δέν θα καταλάβεις" και θα συνεχίσει την γκαβομάρα του δικαίου. Θα προχωρούμε στη ζωή, όσο κι αν μας πληγώνει αυτό, αλλά είναι και ΚΡΙΜΑ.

Είμαστε, δυστυχώς, πεπερασμένες οντότητες και όχι θεοί
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    σκεφτομαι πως κατι ιμιγυμνα τσολια ξεφτιλιζουν το γυναικειο φυλο με την εικονα και τις πραξεις τους... και μετα μας λενε οι αντρες και πουτανες και πολυ καλα κανουν!
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Βloody, και γω σκέφτομαι ότι το θέμα "τι σκέφτεστε" θα πρέπει να μετονομαστεί "γραμμή για ροζ τηλέφωνα". Big big business!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post
    Έχεις απόλυτο δίκιο:
    Αυτό (το να πέφτω διαρκώς πάνω σε τοίχο όσο αφορά ένα συνομιλητή μου)
    με απασχολεί όσο ποτέ άλλωτε. Γιατί είχα τη ανάγκη να αποφευχθούν παρεξηγήσεις που επιρεάζουν δραματικά την όποια σχέση.
    Μα όσο και να προσπαθήσουμε, όσα και να του πούμε ή να του γράψουμε,
    άμα δέν νιώσει την σημαντικότητα της προσπάθειας τα γκαβά του δέν πρόκειται να τα ανοίξει.
    Θα σου πετάει ένα "δέν μπορώ να σου εξηγήσω πως λειτουργώ, δέν θα καταλάβεις" και θα συνεχίσει την γκαβομάρα του δικαίου. Θα προχωρούμε στη ζωή, όσο κι αν μας πληγώνει αυτό, αλλά είναι και ΚΡΙΜΑ.

Είμαστε, δυστυχώς, πεπερασμένες οντότητες και όχι θεοί
    Carry μου έτσι είναι. Απλά ότι κάνουμε θα το κάνουμε για εμάς και απο εκεί και πέρα όποιος θέλει ας δεχτεί την καλή μας πρόθεση. Εμείς πάντως να το κάνουμε και να μας ευχαριστεί ακόμα και αν αποτύχει!

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    σκεφτομαι πως κατι ιμιγυμνα τσολια ξεφτιλιζουν το γυναικειο φυλο με την εικονα και τις πραξεις τους... και μετα μας λενε οι αντρες και πουτανες και πολυ καλα κανουν!
    Σκέψου όμως και πόσοι άντρες "θαυμάζουν" τέτοιου είδους γυναίκες, τα κοινώς λιγούρια. Άρα δεν ξεφτιλιζόμαστε μόνο εμείς :)

Σκεπτομαι αυτη τη στιγμη κατι μαλλον ευτελες. Απο ποια ηλικια μια γυναικα μπορει να βαζει αντιρυτιδικες κρεμες? Γενικα δεν πολυασχολουμε με το προσωπο μου, ελαχιστα, απλα το πλενω και βαζω μια ενυδατικη και οχι με συνεπεια, αλλα μου ηρθε και πηγα στο φαρμακειο σημερα να παρω για πρωτη φορα κρεμα ματιων και η φαρμακοποιος μου εδωσε μια που ηταν για αντιγηρανση. Ειμαι 27 και δεν εχω ρυτιδες, σκεπτομαι μηπως ειναι βαρια. Τελος παντων αν εχουν διαθεση οι κυριες του φορουμ ας μου πουνε την γνωμη τους. Κατα τα αλλα σκεπτομαι το διαβασμα που με περιμενει..
    [FONT="Comic Sans MS"][/FONT][SIZE="5"][/SIZE]Trying to be ruthless, in the face of beauty...

Senior Member
    Αντιρυτιδική κρέμα από την ηλικία των 27??? Πολύ παράξενο! Εγω παίρνω ακόμα για εφηβικές επιδερμίδες :D μάλλον δεν θέλω να συνειδητοποιήσω οτι είμαι 29 :P πλάκα κάνω βασικά νομίζω οτι είναι ανάλογα την επιδερμίδα..

Ειναι μονο για τα ματια, αλλα κι εμενα υπερβολικο μου φανηκε. Η κρεμα που παιρνω για το προσωπο ειναι μια απλη ενυδατικη του Κορρε. Αλλα γιατι μου την εδωσε? Δεν εχω καθολου ρυτιδες. Προληπτικα? Απλα εχω ακουσει οτι μπορει να ειναι βαριες και να επιβαρυνουν την επιδερμιδα κτλ, τι να κανω να μην την χρησιμοποιησω? Και την ακριβοπληρωσα. Ευχαριστω για την απαντηση Christina.
    [FONT="Comic Sans MS"][/FONT][SIZE="5"][/SIZE]Trying to be ruthless, in the face of beauty...

Απλα σκεφτομαι αμα χρησιμοποιω τετοιες απο τωρα στα 40 μου τι θα χρησιμοποιω? Θα εχει αποκτησει ανοχη η επιδερμιδα μου... Επρεπε να επιμενω σε κατι αλλο, αλλα ηταν πολυ καλη/χειριστικη πωλητρια.
    Εκτος αν ξερει την δουλεια της και δεν υπαρχει προβλημα... δεν ξερω..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ααχχιιννοοςς View Post
    Ειναι μονο για τα ματια, αλλα κι εμενα υπερβολικο μου φανηκε. Η κρεμα που παιρνω για το προσωπο ειναι μια απλη ενυδατικη του Κορρε. Αλλα γιατι μου την εδωσε? Δεν εχω καθολου ρυτιδες. Προληπτικα? Απλα εχω ακουσει οτι μπορει να ειναι βαριες και να επιβαρυνουν την επιδερμιδα κτλ, τι να κανω να μην την χρησιμοποιησω? Και την ακριβοπληρωσα. Ευχαριστω για την απαντηση Christina.
    Βρε μήπως στην έδωσε επίτηδες για να πουλήσει? :P Δεν είμαι και εγώ ειδική και εύχομαι να μας απαντήσει και κάποια σχετική. Θα το ψάξω πάντως το θέμα. Και εγώ του Κορρε παίρνω όπως και της Avene...

Της Avene χρησιμοποιω το make up, μου αρεσει και με εχει βολεψει πολυ. Απο κρεμες Κορρε και σκεφτομαι την επομενη φορα να παρω την first line της apivita. Για τα ματια χρησιμοποιεις κατι? Εγω οπως ειπα και πριν πρωτη φορα πηρα. Και μου φαινεται βαρια κρεμα αλλα θα την βαλω, τι να κανω?