Τι σκέφτεστε; - Page 585
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 585 of 1532 FirstFirst ... 854855355755835845855865875956356851085 ... LastLast
Results 8,761 to 8,775 of 22967
    Senior Member
    void, ???????????????????????
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    void, ???????????????????????
    άκυρη η παράθεση..είχα να σε "δω" καιρό στο φόρουμ και αυτό ήθελα να σχολιάσω..όχι ότι θες να φύγεις για τετραήμερο!!
    που είσαι βρε αρκουδέϊρο τόσο καιρό :-)
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    για να ειμαι ειλικρινης ενας νεος ερωτας..

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    για να ειμαι ειλικρινης ενας νεος ερωτας..
    χιχιχι...μπράβο, πάντα τέτοια να 'χουμε!
    οπότε δεν είσαι ένα απλό αρκούδι αγαπητή μου!!
    προβιβάζεσαι σε αρκουδάκι της αγάπης..:-)

Σαν αυτό:
    http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...HHwNabbkybUNfg
    ..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...

Senior Member
    ωωωωωωωωωωωω.....σ ευχαριστω!

Banned
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Καλημερα, στο χερι σου ειναι φιλε μου - οσο πας κοντρα στην ζωη και την φτυνεις σε φτυνει και αυτη...
    δεν εχω επιλογες βρε φιλε, με περιβαλλουν ηλιθιοι κι αχρηστες γκομενες που κοιτανε μονο το μουνακι τους. ειχα βγαλει μεχρι και σλογκαν για το τελευταιο, το "γκομενες εν αχρηστια και με πνευματικη αναπηρια"...

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    δεν εχω επιλογες βρε φιλε, με περιβαλλουν ηλιθιοι κι αχρηστες γκομενες που κοιτανε μονο το μουνακι τους. ειχα βγαλει μεχρι και σλογκαν για το τελευταιο, το "γκομενες εν αχρηστια και με πνευματικη αναπηρια"...
    τωρα αμα απευθυνεσαι ετσι στις κοπελες δεν σου φταινε και αυτες

Senior Member
    Τι λυπητερό και αξιολύπητο να κατηγορούμε το αντίθετο φύλο για τα πάντα. Οι γυναίκες τους άντρες και οι άντρες τις γυναίκες.. Ότι κι αν έχω περάσει δεν πρόκειται να κατηγορήσω τους άντρες ακόμα και αν δεν είχα καλή τύχη με δαύτους. Ότι είναι οι άντρες είναι και οι γυναίκες και το αντίστροφο ας μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι λοιπόν. Πιστευω πάντα στις εξαιρέσεις!

Banned
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    τωρα αμα απευθυνεσαι ετσι στις κοπελες δεν σου φταινε και αυτες
    μα αυτη ειναι η αληθεια στην ελλαδα, ενα ματσο ηλιθιοι καθυστερες κι ενα ματσο μπαζα που νομιζουν οτι μετρανε επειδη κουνιουνται και τους δινουν σημασια ολα τα λιγουρια. δε ταιριαζω με ολες ουτως ή αλλως, κι αυτες που μου ταιριαζουν ξερουν ποιες ειναι και νομιζω εχουν παρομοιες αποψεις. με μιγιαγγιχτες σιγουρα δε ταιριαζω, οποτε ας πανε στο διαολο ολες τους.

Senior Member
    μα αυτη ειναι η αληθεια στην ελλαδα, ενα ματσο ηλιθιοι καθυστερες κι ενα ματσο μπαζα που νομιζουν οτι μετρανε επειδη κουνιουνται και τους δινουν σημασια ολα τα λιγουρια. δε ταιριαζω με ολες ουτως ή αλλως, κι αυτες που μου ταιριαζουν ξερουν ποιες ειναι και νομιζω εχουν παρομοιες αποψεις. με μιγιαγγιχτες σιγουρα δε ταιριαζω, οποτε ας πανε στο διαολο ολες τους.
    ε δεν γινεται να ταιριαζουμε σε ολες βρε, αλλα αυτο δεν σημαινει πως πρεπει να σταματησεις να ψαχνεις

Banned
    δε ψαχνω καν ερχονται και με βρισκουν μονες τους. αλλα επειδη ειμαι πολυ επιλεκτικος κι απολυτος, και συνηθως ισχυει το ολα ή τιποτα, προτιμω το τιποτα απ'το να εχω κατι το οποιο δε με εκφραζει.

Senior Member
    δε ψαχνω καν ερχονται και με βρισκουν μονες τους. αλλα επειδη ειμαι πολυ επιλεκτικος κι απολυτος, και συνηθως ισχυει το ολα ή τιποτα, προτιμω το τιποτα απ'το να εχω κατι το οποιο δε με εκφραζει.
    οποτε εισαι τρισευτυχισμενος, ολα ειναι επιλογη σου :))))

Banned
    οχι γιατι δεν εχω τις επιλογες που θελω ειπαμε. το να εχεις να επιλεξεις αναμεσα στα καφε σκατα και τα μαυρα σκατα, δε σημαινει οτι εισαι ευτυχισμενος, σκατα ειναι και τα δυο. σαν αυτους που κυβερνανε, εχεις να επιλεξεις αναμεσα στο Πασοκ και τη ΝΔ, και τα δυο ξερεις οτι βρωμανε, ομως αναγκαστικα ενα απ'αυτα βγαινει παντα.

Senior Member
    οχι γιατι δεν εχω τις επιλογες που θελω ειπαμε. το να εχεις να επιλεξεις αναμεσα στα καφε σκατα και τα μαυρα σκατα, δε σημαινει οτι εισαι ευτυχισμενος, σκατα ειναι και τα δυο. σαν αυτους που κυβερνανε, εχεις να επιλεξεις αναμεσα στο Πασοκ και τη ΝΔ, και τα δυο ξερεις οτι βρωμανε, ομως αναγκαστικα ενα απ'αυτα βγαινει παντα.
    αν εχεις ιδεες μαζεψε ομοιδεατες και κανε κομμα, δεν ειναι υποχρεοτικο το κομμα που θα ψηφισεις να ειναι πρωτο η δευτερο, σημασια εχει να προωθεις τα πιστευω σου

Banned
    στην ελλαδα πλεον καταντησε τοσο μοδα να κανει ο καθενας δικο του κομμα, που εχει μεχρι και η κουτση μαρια! ποτε δε με ενδιεφερε η πολιτικη εξαλλου, ουτε ειμαι συνεργασιμος και φιλικος με το περιβαλλον και τους αλλους ανθρωπους. δεν ηρθα σ'αυτο το κοσμο να προσφερω αλλα να παρω. περαστικος ειμαι οπως ολοι, ηρθα, ειδα κι εφυγα. :) δεν αξιζουμε κατι παραπανω, ο πλανητης ολος ειναι ενα μυγοχεσμα μπροστα στο υπολοιπο συμπαν. για την ωρα παντως βρισκομαι στη θυρα 23 γιατι εκει νιωθω πως με εκφραζουν καλυτερα...
    http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...41408657_n.jpg